Për shumë vjet Krishtlindjet !

Të nderuar miq, Me rastin e Festave të fundvitit: Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri 2014, gjej rastin t’Ju uroj shëndet e të mira, mbarësi dhe realizim të dëshirave dhe ëndrrave Tuaja më të bukura. Qoftë Viti i ri 2014 viti i mbarësisë dhe i përparimit për të…Read More

Ndihmoni Mejsin e vogel te jetoje!

Mejsi, nje vogelushe 2-vjecare, e semure nga nje tumor i rralle, qe mund te kurohet vetem nga nje klinike e specializuar dhe e kushtueshme, ka nevoje per kontributin tone qe te jetoje!  Kush nga ju perdor carten *PLUS mund te ndihmoj Mejsin e vogel duke…Read More

Situata ne Maqedoni

Nderkohe qe Kosoves i hiqet termi "Republike" dhe tashme njihet si shtet me nje numer shifror nga mbrapa "1244" (sikur te jete ndonji komete apo planet pa emer) - Europa, Amerika dhe Komuniteti nderkombetar po qendron gojekycur kunder fushates anti-shqiptare…Read More

Shqip(nglisht)ja - Gjuha Angleze provim i detyruar ne shkollen e mesme ( po Shqipja?)

http://top-channel.tv/video.php?id=4395 Top-Channel - Shqip(nglisht)ja - Gjuha Angleze provim i detyruar ne shkollen e mesme ( po Shqipja?). Diskutim mbi futjen e provimit te detyruar te gjuhes Angleze ne shkollat e mesme.

Grupi Gjuha Shqipe

Grupi Gjuha Shqipe (albanian language) eshte transferuar ne kete adrese: http://www.facebook.com/home.php?sk=group_133003446775204 te gjithe ata qe duan te na ndjekin mund te bashkoheni grupit qe sot.

Flamuri Kombetar Shqiptar (Double Headed Eagle of Albania)

Erdogan: Njohja e Kosoves, faktor stabiliteti

 Kryeministri turk Rexhep Taip Erdogan ka deklaruar nga Nju Jorku se njohja e shpejte e pavaresise se Kosoves ka qene ne te mire te gjithe rajonit te Ballkanit. http://top-channel.tv/artikull.php?id=162967&ref=fp Gjovalin Shkurtaj Cause Creator
See more
to comment