Update #13 ·

O zi cu soare

Am avut parte de o zi cu soare...la propriu si la figurat. Astazi, in fata Guvernului, s-au strans societate civila si politicieni care impreuna au militat pentru reabilitarea Teatrului din Bazilescu. Este un semnal excelent, este dovada faptului ca societatea civila este mai activa, mai implicata si, totodata, politicienii se apropie de societatea civila si intreprind actiuni cu iz civic. Comunitatea OSP impreuna cu PNL Sector 1 condusi de deputatul Alexandru Nazare, si consilierii generali Alexandru Dumitrescu si Horatiu Panaitescu, au facut front comun si au solicitat Guvernului Romaniei urgentarea procedurilor de avizare  a proiectului de hotarare de guvern si aprobarea acestui proiect in urmatoarea sedinta de Guvern, prin care Teatrul din Bazilescu trece in patrimoniul autoritatilor publice locale din Bucuresti pentru a fi renovat.

Dl. Alexandru Nazare candidat al PNL pentru pozitia de primar al Sectorului 1, a depus petitia si semnaturile stranse de Comunitatea OSP la registratura generala a Guvernului Romaniei, alaturandu-se demersului initiat de grupului de initiativa civica Comunitatea OSP (Oamenii sustin proiecte). 

Acest demers este unul salutar si ar trebui sa inspire si ceilalti membri ai clasei politice sa se implice activ in proiectele societatii civile.

1 comment

to comment