Update #5 ·

MOBILITZEM-NOS !!!

ENLLAÇATS PER LA LLENGUA
Recordeu que encara disposeu del dimarts dia 24 de les 10:00h. Del matí a les 19:00 h., del vespre per visitar la carpa que ENLLAÇATS PER LA LLENGUA té instal•lada a la 18a Mostra d’Associacions de la Mercè.
Dissabte a la tarda va tenir lloc la taula rodona “Països Catalans Enllaçats per la Llengua”; hi van participar: Dari Escandell (País Valencià), Marcel Farinelli (L'Alguer), Arnau Colominas del Centre Cultura Catalana d'Andorra, Elisenda Romeu (Principat de Catalunya), Aleix Andreu, (Catalunya Nord) i Marcel Pich, (Illes Balears i Pitüses). I l'Agustí Mas, què dirigeix el programa de RN d'Andorra "Estira la llengua", sobre la llengua i cultura catalanes, va ser el moderador de la taula. Com no podia ser d’altra manera es va debatre sobre les agressions a Carles Mateu, Rubén Durà i Laura G., per parlar en valencià a la Guardia Civil, i el protagonisme se l’emportà la Vaga Indefinida de Docents de les Balears.

El dimarts a les 18:00 h. i a la Carpa Auditori de la Mostra, prendrà protagonisme l’Escola Bressola de la Catalunya Nord, amb un espectacle de 50 minuts de conta-contes tradicionals i comuns a tots els territoris. ENLLAÇATS PER LA LLENGUA que va sorgir davant la necessitat d’actuar conjuntament a tots els territoris dels PPCC de manera coordinada, ha fet costat a la Bressola, als Alcaldes i docents de la Franja, a la Vaga Indefinida de Docents, a les agressions i amenaces contra la llengua al País Valencià i en general a l’ofensiva del PP en contra de la llengua, que ja no amaga la voluntat de “finiquitar” per la via dura el problema que volen tenir amb els Països Catalans.

MOBILITZEM-NOS! SOLIDARITAT AMB LA VAGA DE DOCENTS. CONVOCATÒRIES PEL CAP DE SETMANA DEL 27 AL 29 DE SETEMBRE

Recollint una proposta del Comitè de Solidaritat amb la vaga de docents de les Illes Balears de Barcelona i recollint l'esperit delManifest de Suport a la Vaga Indefinida dels Professorat de les Illes Balears, ENLLAÇATS PER LA LLENGUA fa una crida a la ciutadania dels Països Catalans a organitzar actes de suport amb les companyes i companys de les Illes Balears que servesquen per informar de la lluita, recaptar fons per a la seua continuïtat i animar a tots els claustres, consells escolars, entitats i plataformes a enviar escrits de suport i convocar accions de solidaritat als seus àmbits respectius d'intervenció i coincidint amb la marxa massiva que es prepara a Palma el proper 29 de setembre.

Recordam que la nostra proposta és obrir casals i ateneus i muntar actes els beneficis del quals es destinin a les caixes de resistència. Així mateix, pensam que aquests dies podem fer servir l'etiqueta #capdesetmanasolidari a més de la #vagaindefinidadocents. Vos demanam que ens ajudeu amb la difusió, tant de la iniciativa com del cartell mut.
Gràcies.
Comitè de solidaritat amb la vaga de docents de les illes Balears - Nucli de Barcelona [email protected]
Grup de suport a la Vaga de les Illes del País Valencià [email protected]
CORREUS DE SUPORT: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

CAIXA DE RESISTÈNCIA PER A LA VAGA INDEFINIDA DELS TREBALLADORS I TREBALLADORES DE L’EDUCACIÓ DE LES ILLES BALEARS.
Gestionada pel Sindicat de Treballadors de les Illes- Intersindical, i Enllaçats per la Llengua
STEI Intersindical, sindicat convocant de la vaga indefinida i del comitè negociador de la plataforma reivindicativa amb l’administració.

c/c 0081 0268 24 0001564159

Fons únicament destinats als treballadors i treballadores en vaga.

11 comments

to comment