Florin Muresan
Florin Muresan campaign leader

Ne conturam doamna, ne conturam

Cauza culturala este cea mai nobila dintre toate, pentru ca asa cum ne-a ilustrat istoria, cultura este cea care ne scoate la lumina de fiecare data. Literatura ne educa, ne ghideaza si e hrana pentru suflet si creier. Haideti sa cream un mediu in care sa-si aiba locul inovatia Culturala si inovatia in scrierile literare. Sa adaptam un lucru de valoare (Cenaclul Literar) pentru secolul 21 si inovatia tehnologica. Sa sprijinim cultura, cititorii si mai ales Scriitorii.

Noi toti dorim aici, ca impreuna, sa Sprijinim Cultura! Cream primul cenaclu literar online si facem un progres minunat. Suntem 140 inscrisi aici, plus 7 scriitori publicati, o editura care ne sustine si ne conturam frumos.

Echipa Literary Awesome, din spatele platformei care va fi casa pentru Cenaclul Literar Online, lucreaza intens sa incheie parteneriate si sa aduca autori cu experienta sa-i ajute pe tinerii scriitori. Pe saptamana viitoare s-ar putea sa avem un mic Demo, ca sa intelegeti mai bine ce lucru minunat construim noi toti aici, impreuna.

Mai invitati si alti oameni dornici sa sprijine cultura si hai sa facem Romania un loc mai bun, sporind calitatea generatiilor ce vor urma!

Sa sprijinim Cultura!

Cu drag,
Florin Muresan
Co-Fondatorul Cauzei

PS: Vine primavara dragilor incetul cu incetul si am avut parte de martisoare frumoase anul acesta. Sa facem cadouri minunate in aceasta perioada si sa lucram pentru a aduce un an nou mai bun ca anul trecut.

How you can help

About this story
  • Viewed 10 times
  • Shared 0 times

2 comments

to comment