Joan-Marc Isart Farré
Joan-Marc Isart Farré

Tinc 58 anys. Tota la meva familia I quasi tos el meus amics, des de la infantesa hem parlat en català. Però, en canvi, a l'escola em pegaven, em vexaven I em castigaven per parlar en català i, en algunes ocasions, pel simple fet de ser-ho. Horrible! Cert que això ja fa molts anys, però amb els politics que tenim si no ens independitzem, ens hi podem tornar a trobar. No vull que això passi mai més a Catalunya! L'escola en català ara I sempre més!

Sol Soriano
Sol Soriano

NOSTRA IDENTITAT!

Mireia Alegre
Mireia Alegre

Si el català no és un idioma espanyol, si ser català , pensar en català no és ser espanyol, que collons estem fent pertanyent a Spain?

Olga Vallès
Olga Vallès

Simplement perquè és la llengua del nostre país, no ens la poden prendre, I menys de la manera com ho volen fer!

Josep Roig Boada
Josep Roig Boada

T E L A!
Democràcia?
Cultura?
Els I falta el bigoti I aixecar el braç....per favor.
A qui volen enganyar?

Enric Maria
Enric Maria

Em de lluitar contra el genocidi lingüístic.

Maria Ruiz
Maria Ruiz

No creo que haya nadie que impida a los catalanes que hablen en su idioma. Tienen derecho a hacerlo, es su lengua. Pero existe la libertad para todos, que para eso precisamente muchos lucharon e incluso murieron, por defender esa libertad y eso significa poder hablar español quien así lo demande. Un pueblo que prohibe hablar y rotular en una determinada lengua, que adoctrina a los niños con odio hacia España y a todo lo que signifique su cultura, nunca será un pueblo libre. Hay que respetar...

No creo que haya nadie que impida a los catalanes que hablen en su idioma. Tienen derecho a hacerlo, es su lengua. Pero existe la libertad para todos, que para eso precisamente muchos lucharon e incluso murieron, por defender esa libertad y eso significa poder hablar español quien así lo demande. Un pueblo que prohibe hablar y rotular en una determinada lengua, que adoctrina a los niños con odio hacia España y a todo lo que signifique su cultura, nunca será un pueblo libre. Hay que respetar y no prohibir. Todos somo personas sin importar donde hayamos nacido. Y todos tenemos que aprender unos de otros. No nos dejemos comer el coco por los políticos, que ellos no miran por el pueblo y los ciudadanos, miran para ellos mísmos.

Rosa Manuel
Rosa Manuel

Retrocedir 30 anys en espai/temps, oi que això no era posible?

Haim Iehudà Folch
Haim Iehudà Folch

Grup creat per que tots els catalans pressionem per que els partits sobiranistes que han sortit del 25-N formin un Govern amb l'objectiu de convocar un Referèndum d'Autodeterminació durant la nova legislatura. Adheriu-vos-hi I convideu-hi les amistats. Visca Catalunya Lliure!

http://www.facebook.com/groups/387712504639918/members/

See more comments…