Joan-Marc Isart Farré
Joan-Marc Isart Farré

Tinc 58 anys. Tota la meva familia I quasi tos el meus amics, des de la infantesa hem parlat en català. Però, en canvi, a l'escola em pegaven, em vexaven I em castigaven per parlar en català i, en algunes ocasions, pel simple fet de ser-ho. Horrible! Cert que això ja fa molts anys, però amb els politics que tenim si no ens independitzem, ens hi podem tornar a trobar. No vull que això passi mai més a Catalunya! L'escola en català ara I sempre més!

Maria Ruiz
Maria Ruiz

No creo que haya nadie que impida a los catalanes que hablen en su idioma. Tienen derecho a hacerlo, es su lengua. Pero existe la libertad para todos, que para eso precisamente muchos lucharon e incluso murieron, por defender esa libertad y eso significa poder hablar español quien así lo demande. Un pueblo que prohibe hablar y rotular en una determinada lengua, que adoctrina a los niños con odio hacia España y a todo lo que signifique su cultura, nunca será un pueblo libre. Hay que respetar...

No creo que haya nadie que impida a los catalanes que hablen en su idioma. Tienen derecho a hacerlo, es su lengua. Pero existe la libertad para todos, que para eso precisamente muchos lucharon e incluso murieron, por defender esa libertad y eso significa poder hablar español quien así lo demande. Un pueblo que prohibe hablar y rotular en una determinada lengua, que adoctrina a los niños con odio hacia España y a todo lo que signifique su cultura, nunca será un pueblo libre. Hay que respetar y no prohibir. Todos somo personas sin importar donde hayamos nacido. Y todos tenemos que aprender unos de otros. No nos dejemos comer el coco por los políticos, que ellos no miran por el pueblo y los ciudadanos, miran para ellos mísmos.

Sol Soriano
Sol Soriano

NOSTRA IDENTITAT!

Mireia Alegre
Mireia Alegre

Si el català no és un idioma espanyol, si ser català , pensar en català no és ser espanyol, que collons estem fent pertanyent a Spain?

Olga Vallès
Olga Vallès

Simplement perquè és la llengua del nostre país, no ens la poden prendre, I menys de la manera com ho volen fer!

Silvia Sau Castle
Silvia Sau Castle

Era l 11 de setembre de 1973, El pare treia la senyera amb el ulls plorosos cap al cel...
Pero aquella gent que ens oprimia, han tornat. Si es que ens ho avisava en Pep Sala. Han tornat per acaba el que van començar.

Lourdes Resa
Lourdes Resa

Que ens està passant! Reculem cap a temps passats enlloc de caminar cap endavant. Les llengües sense política permeten que les persones ens entenguem!

Josep Roig Boada
Josep Roig Boada

T E L A!
Democràcia?
Cultura?
Els I falta el bigoti I aixecar el braç....per favor.
A qui volen enganyar?

Enric Maria
Enric Maria

Em de lluitar contra el genocidi lingüístic.

See more comments…