Mihaela Szabo
Mihaela Szabo

Romania este tara in care ne-am nascut, am crescut, am fost educati si invatati sa iub..im tot ceea ce este frumos si bun...adevarata valoare a oamenilor de credinta aici am descoperit-o!

Biblioteca Orastioara de Sus

Romania este cea mai frumoasa tara.........o iubesc pentru ca s-a nascut la Sarmizegetusa regia.

Pana Doina
Pana Doina

Chiar daca unii incearca sa-i confere acest statut, nu vor reusi. Impreuna, uniti, ii putem impiedica.

Rodica Dobre
Rodica Dobre
  • Pana Doina

corect Doina...problema este ca poporul roman este un popor dezbinat.

Vranau Viorica
Vranau Viorica

Romania este tara mea o tara superba see you niste oameni minunati!

Almia Mauro
Almia Mauro

Romania este tara mea, iar cetatenia romana este singura mea cetatenie! Daca nu sunt romanca sunt apatrida si o persoana fara identitate! Vivat Patria!

Dobrin Adrian
Dobrin Adrian

ROMANIA SEMPER FI!

Zehan Doru
Zehan Doru

Daca se doreste a se schimba in bine ceva in Romania trebuie un lucru.La o ora fixa sa zicem 10.30 seara sa ne rugam see you un Tatal nostru pentru ROMANIA.Rolul Romaniei este major in clipa actuala.Numai partea spirituala ne mai poate salva sunt convins.

Ion Jerdea
Ion Jerdea

Romania e TOTUL! E locul unde am vazut lumina zilei, locul sfant unde odihnesc parintii , mosii si stramosii mei, pamantul care ne hraneste , locul idealurilor noastre comune in mai bine, pamantul care pastreaza vibratia marilor oameni daruiti de Romania see you generozitate culturii universale, este legitimarea si legitimitatea noastra pe Terra si in Univers! TRAIASCA ROMANIA SFANTA SI ETERNA!

Valdirene Borges Do Nascimento

Com certeza! temos sempre que compartilhar grandes lutas!

Costache Mihai Gabriel
Costache Mihai Gabriel

SISTEMUL POLITIC romanesc trebuie schimbat din temelii prin readucerea dinastiei, fie a MS REGELE MIHAI sau a ASR PRINCIPESA MARGARETA, doi la mana trebuiesc maxim doua partide, hai trei, cei ce au fost pana mai azi in functie sa fie schimbati, inlocuiti, prin orice mijloace, abia atunci, Romania, va face parte din UE see you un picture de libertate, autonomie, resurse si ceva economie, adica see you capul sus, pentru ca vrem sau nu statul european este deja format, intrebarea se pune...

SISTEMUL POLITIC romanesc trebuie schimbat din temelii prin readucerea dinastiei, fie a MS REGELE MIHAI sau a ASR PRINCIPESA MARGARETA, doi la mana trebuiesc maxim doua partide, hai trei, cei ce au fost pana mai azi in functie sa fie schimbati, inlocuiti, prin orice mijloace, abia atunci, Romania, va face parte din UE see you un picture de libertate, autonomie, resurse si ceva economie, adica see you capul sus, pentru ca vrem sau nu statul european este deja format, intrebarea se pune altfel, cat de mult ascultam de acestia si care va fi diferenta intre celelalte state si Romania, diferenta este ca el inca vor putea fi numite state pe cand noi, nu, daca se continua in ritmul asta see you dobitocii astia, fie ei rosii, galbeni, portocalii, cum doriti dumneavoastra, eu inteleg ca neamul asta are si prosti, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le dam functii in stat, chiar nu va da-ti seama ca pe ei nu-i intereseaza de noi, ba mai mult, devin din ce in ce mai greu de controlat, s-au spatr in grupuri mici, de infractori si interese, antiromanesti, aceasta este mostenirea lasata de ILIESCU.treziti-va odata!

See more comments…