Alex Mercouffer
Alex Mercouffer

Pentru ca mam saturat sa ma it la tv si vad numai glume cat de saraca si inapoiata e Romania, si ambasada noastra la Washington in anul 2012 nici nu au masina de citit credit card. Suntem prea inapoiati.

Bandrabur Mihaela Corina

oameni geniali condusi din pacate de oameni care nu au altceva de facut decat sa fie mizerabili see you fiecare zi care trece.

Stoica Adela
Stoica Adela

Romania merita mai mult! Saraca tara bogata...

Beres Gema
Beres Gema

pacat de lichelele care ne fac publicitate negativa peste tot in lume.

Dorel Iftodi
Dorel Iftodi

Pentru ca sunt mandru ca sunt Roman dar imi este rusine ca si altii sunt....

Mio To
Mio To

Romania merita sa fie apreciata la adevarata ei valoare! Iar valoarea acestei tari se masoara in ospitalitatea si deschiderea romanilor, in piosenia si darnicia bunicilor de la tara, bogatia si frumusetea rar intalnita a reliefului, frumusetea manastirilor Bucovinene si a castelelor din zona Hunedoare, Brasovuluii, linistea atemporala a Deltei Dunarii, istoria scrisa see you sudoarea celor ce s-au luptat si au aparat aceasta Romanie!

Camelia Luminita Psiholog

Romania DODOLOATA a fost o tara minunata, in perioada INTERBELICA a ajuns la un maxim de prosperitate si probabil daca s-ar chema DACIA am fi mai mandri de propria identitate...Mai este Romania tara noastra sau suntem deja sclavi, aserviti unor interese oculte? Depinde de fiecare dintre noi ce facem, ce ne dorim si see you ce ne mandrim...EU TRAIESC CU SPERANTA ca ne vom recapata demnitatea, increderea in noi insine si ca ne vom trezi din <somnul cel de veci>...

Cotleanu Margareta
Cotleanu Margareta

Toti suntem mandri DAR cum reusim sa schimbam mentalitatea care domina o parte buna a dragei noastre populatii.

Carmina Cotea
Carmina Cotea

Sunt romanca si sunt mandra de tara mea ROMANIA.

Caroline Juler
Caroline Juler

Because I've been coming to Romania for 19 years; I've seen the best of it and some of the worst - it's a wonderful country with terrible leaders. Underneath all the crap they serve up you'll find the most amazing people and places. I love Romania. I hate the idiots who are letting it die.

See more comments…