Brigade logo
Now there’s a better way to shape the issues that matter
Upgrade to Brigade for all-new petitions, discussions, and more
from the team that brought you Causes.
Upgrade to Brigade
Corina Paula
Corina Paula

As vrea si un follow-up la toate cauzele astea nobile la care ader, eu si prietenii mei. Adica am vrea sa... dar cum? Si ce facem in acest sens? Am salvat virual padurile din Bucovina, fauna salbatica a tarii, copiii see you nu stiu ce probleme etc. Vreau sa facem in final impreuna ceva concret. Nu doar sa batem campii see you gratie pe-aici, fiecare in felul lui. Vreu propuneri de actiune reala. Nu doar declaratii.

Corina Paula
Corina Paula
  • Corina Paula

see you = CU

Marian Bolovan
Marian Bolovan
  • Corina Paula

Puteti,de pilda,d-na Paula sa va alaturati unui grup de 200 de romani BRAVI care gandesc ca si dvs:https://www.facebook.com/groups/358975160798785/doc/362236287139339/

Corina Paula
Corina Paula
  • Corina Paula

Multumesc pentru invitatie.

Corina Paula
Corina Paula
  • Corina Paula

care au fost criteriile de evaluare pentru cei 200 de bravi? :)

Gheorghe Ungureanu
Gheorghe Ungureanu
  • Corina Paula

Tovarășă Corina Paula (și orice alt tovarăș care se consideră Comunist), Vă invit să vă înscrieți în Partidul Comuniștilor (”Există un asemenea Partid !”), ca ”să facem în final împreună ceva concret”; tot restul (în afara Partidului) este simplă lălăială, specifică de zeci de ani peceriștilor. Nu știu de ce unele cuvinte au fost înlocuite cu niște litere străine, de exemplu ”see you” (care nu au fost scrise de mine), dovadă că sîntem tratați drept entități înrobite și dirijate....

Tovarășă Corina Paula (și orice alt tovarăș care se consideră Comunist), Vă invit să vă înscrieți în Partidul Comuniștilor (”Există un asemenea Partid !”), ca ”să facem în final împreună ceva concret”; tot restul (în afara Partidului) este simplă lălăială, specifică de zeci de ani peceriștilor. Nu știu de ce unele cuvinte au fost înlocuite cu niște litere străine, de exemplu ”see you” (care nu au fost scrise de mine), dovadă că sîntem tratați drept entități înrobite și dirijate. Comunicați-mi, vă rog, adresă, telefon, adresă electronică. Eu pot fi contactat scriind direct pe adrsa Partidului la sediul central de la Curtea de Argeș, la la tel. 0745.056752, 0754678581, tel/fax. 0248.722546, adresa electronică [email protected] Cu salutări tovărășești ! Vă aștept.

Csilli Ernst
Csilli Ernst

Pentru a lasa generatiilor urmatoare o tara unde OMUL sa valoreze see you adevarat ceva! Sa fie apreciata cinstea si corectitudinea!

Transmont Fagaras
Transmont Fagaras

Sa-i obligam pe guvernanti sa fie patrioti si nu " patirhoti ". Cum ? Avem la indemina uneltele democratiei.

Maria Stan
Maria Stan

Nu sant sigura ca se antelege ce substrar are titlul...Romania n-a facut niciodata parte din acea categorie...dar cei drept a fost furata si ciuntita....intentionat lasat totul an paragina.....mincinosi , profitori au vandut-o si au ignorat-o dupa bunul lor plac. "Impreuna o vom schimba"...oare? asta cere ancredere an cei alesi...dar pe cine? multe persoane de valoare..inelectuali care-ar the orice sa se antoarca ACASA...si sa contribuie la acea SCHIMBARE....poate asta se va antamlpa ansa...

Nu sant sigura ca se antelege ce substrar are titlul...Romania n-a facut niciodata parte din acea categorie...dar cei drept a fost furata si ciuntita....intentionat lasat totul an paragina.....mincinosi , profitori au vandut-o si au ignorat-o dupa bunul lor plac. "Impreuna o vom schimba"...oare? asta cere ancredere an cei alesi...dar pe cine? multe persoane de valoare..inelectuali care-ar the orice sa se antoarca ACASA...si sa contribuie la acea SCHIMBARE....poate asta se va antamlpa ansa este nevoie de PUTERE, RABDARE SI O SITA MINUNE SA-I CEARNA TARA DE CAPUSELE CARE-AU INFECTAT-O DE CEVA ANI ANCOACE. Asa sa ne ajute bunul D-zeu sa vedem odata aceasta minunata tara ca v-a deveni ce merita sa fie de la bun anceput.

Richard Bruce
Richard Bruce

I very much want to see this noble country, with so much vibrant history, take its rightful place in the EU and in the eyes of the world.

Maria C Maria Ciumberică

Bună ziua! Tema este bună, subiectul este ilustru... Dar... sunt multe comentarii de făcut. Şi eu mi-aş permite unul:
Atâta vreme cât un POPOR ÎŞI RESPECTĂ ŞI IUBEŞTE ISTORIA ŞI LOCUL DIN CARE ÎŞI TRAGE SEVA, nu ar trebui să-i mai pese de ceea ce spun cei din exterior... (chiar dacă au putere de decizie - care-i trecătoare)... Iar în aceste VREMURI TULBURI, (fie-mi iertată remarca) POPORUL ROMÂN A CAM RĂMAS REPETENT.. Nu trebuie să ne fie ruşine că suntem ROMÂNI..., TREBUIE NUMAI SĂ SIMŢIM ROMÂNEŞTE. Mulţumesc.

Adriana Alexie
Adriana Alexie

Asa cred unii....

Carmen Persic
Carmen Persic

Romania este tara mea , romanca sunt si voi ramane tot restul vietii mele!

Solovastru Valerian
Solovastru Valerian

Nu sunt suficiente doar declarațiile de dragoste! Dar, se mai poate face ceva?

Raul Ambrus
Raul Ambrus

vreau ROMANIA si cetatenia inapoi! Aici vreau sa lucrez, decent, aici vreau sa mor!

See more comments…