Corina Paula
Corina Paula

As vrea si un follow-up la toate cauzele astea nobile la care ader, eu si prietenii mei. Adica am vrea sa... dar cum? Si ce facem in acest sens? Am salvat virual padurile din Bucovina, fauna salbatica a tarii, copiii see you nu stiu ce probleme etc. Vreau sa facem in final impreuna ceva concret. Nu doar sa batem campii see you gratie pe-aici, fiecare in felul lui. Vreu propuneri de actiune reala. Nu doar declaratii.

Corina Paula
Corina Paula
  • Corina Paula

see you = CU

Marian Bolovan
Marian Bolovan
  • Corina Paula

Puteti,de pilda,d-na Paula sa va alaturati unui grup de 200 de romani BRAVI care gandesc ca si dvs:https://www.facebook.com/groups/358975160798785/doc/362236287139339/

Corina Paula
Corina Paula
  • Corina Paula

Multumesc pentru invitatie.

Corina Paula
Corina Paula
  • Corina Paula

care au fost criteriile de evaluare pentru cei 200 de bravi? :)

Gheorghe Ungureanu
Gheorghe Ungureanu
  • Corina Paula

Tovarășă Corina Paula (și orice alt tovarăș care se consideră Comunist), Vă invit să vă înscrieți în Partidul Comuniștilor (”Există un asemenea Partid !”), ca ”să facem în final împreună ceva concret”; tot restul (în afara Partidului) este simplă lălăială, specifică de zeci de ani peceriștilor. Nu știu de ce unele cuvinte au fost înlocuite cu niște litere străine, de exemplu ”see you” (care nu au fost scrise de mine), dovadă că sîntem tratați drept entități înrobite și dirijate....

Tovarășă Corina Paula (și orice alt tovarăș care se consideră Comunist), Vă invit să vă înscrieți în Partidul Comuniștilor (”Există un asemenea Partid !”), ca ”să facem în final împreună ceva concret”; tot restul (în afara Partidului) este simplă lălăială, specifică de zeci de ani peceriștilor. Nu știu de ce unele cuvinte au fost înlocuite cu niște litere străine, de exemplu ”see you” (care nu au fost scrise de mine), dovadă că sîntem tratați drept entități înrobite și dirijate. Comunicați-mi, vă rog, adresă, telefon, adresă electronică. Eu pot fi contactat scriind direct pe adrsa Partidului la sediul central de la Curtea de Argeș, la la tel. 0745.056752, 0754678581, tel/fax. 0248.722546, adresa electronică daciapcn@yahoo.com Cu salutări tovărășești ! Vă aștept.

Daniel Velicu
Daniel Velicu

Romania are tot ce altii nu au :)! Romania este tara paradoxurilor, este tara nebuna care te invata ce nu poti invata nicaieri in lumea asta.

Carmen Schengen Pop
Carmen Schengen Pop

E tara mea, in ea traiesc eu si familia mea si vreau ca toate minciunile si denaturarile spuse despre Romania sa fie demontate si sa aratam realitatea, see you bune si see you rele. Sunt mandra ca sunt roman si nu ascund acest lucru oriunde m-as afla. In rest, ce mai este de facut, o vom face impreuna pentru copiii nostri macar!

Marinela Marchievici
Marinela Marchievici

see you un vlad tepes la carma tarii, romania ar impune respect in europa! politicienii nostri, din pacate , au un singur scop...buzunarele poprii! PAREREA MEA!

Sorin Capota
Sorin Capota

absolut corect!

Simona Criveanu
Simona Criveanu

Cred ca impreuna putem reusii!

Botocan Mira
Botocan Mira

schimbarea vine din... noi!

Catalin Eugen Taroi
Catalin Eugen Taroi

suntem romani.....si de fapt, poate k Europa actuala exista si datorita istoriei noastre....acest lucru se vrea uitat...si-i pacat!

Gigel Bumbaru
Gigel Bumbaru

pt ca sunt roman din ROMANIA......

Paul Boldi
Paul Boldi

este ca si mine un copil orfan de caruia nimanui nu ii mai pasa suntem o tara vanduta.

See more comments…