Brigade logo
Causes is now part of Brigade – the world's first network for voters.
Join Brigade to take action on issues and elections that matter to you.
Take me to Brigade
Buzea Nicolae
Buzea Nicolae

Pentru ca vreau mai mult de la tara mea. Pentru ca aici m-am nascut, am crescut, am invatat si trebuie sa fim mandrii de tara noastra. Dar pentru acest lucru va trebui ca toti sa fim uniti si sa nu mai primeze interesul personal, ci cel national. Pentru ca avem ce arata si celorlalti ca "AVEM CU CE NE LAUDA".

Tudorita Zaharia
Tudorita Zaharia

NU suport sa fiu umilita eu si mai ales tara de unde provin.Sa fie clar pentru toti cei carora le trece prin "cap".

Lia Green
Lia Green

Pentru ca sunt romanca.

Csilli Ernst
Csilli Ernst

Pentru a lasa generatiilor urmatoare o tara unde OMUL sa valoreze see you adevarat ceva! Sa fie apreciata cinstea si corectitudinea!

Transmont Fagaras
Transmont Fagaras

Sa-i obligam pe guvernanti sa fie patrioti si nu " patirhoti ". Cum ? Avem la indemina uneltele democratiei.

Maria Stan
Maria Stan

Nu sant sigura ca se antelege ce substrar are titlul...Romania n-a facut niciodata parte din acea categorie...dar cei drept a fost furata si ciuntita....intentionat lasat totul an paragina.....mincinosi , profitori au vandut-o si au ignorat-o dupa bunul lor plac. "Impreuna o vom schimba"...oare? asta cere ancredere an cei alesi...dar pe cine? multe persoane de valoare..inelectuali care-ar the orice sa se antoarca ACASA...si sa contribuie la acea SCHIMBARE....poate asta se va antamlpa ansa...

Nu sant sigura ca se antelege ce substrar are titlul...Romania n-a facut niciodata parte din acea categorie...dar cei drept a fost furata si ciuntita....intentionat lasat totul an paragina.....mincinosi , profitori au vandut-o si au ignorat-o dupa bunul lor plac. "Impreuna o vom schimba"...oare? asta cere ancredere an cei alesi...dar pe cine? multe persoane de valoare..inelectuali care-ar the orice sa se antoarca ACASA...si sa contribuie la acea SCHIMBARE....poate asta se va antamlpa ansa este nevoie de PUTERE, RABDARE SI O SITA MINUNE SA-I CEARNA TARA DE CAPUSELE CARE-AU INFECTAT-O DE CEVA ANI ANCOACE. Asa sa ne ajute bunul D-zeu sa vedem odata aceasta minunata tara ca v-a deveni ce merita sa fie de la bun anceput.

Richard Bruce
Richard Bruce

I very much want to see this noble country, with so much vibrant history, take its rightful place in the EU and in the eyes of the world.

Maria Ciumberică
Maria Ciumberică

Bună ziua! Tema este bună, subiectul este ilustru... Dar... sunt multe comentarii de făcut. Şi eu mi-aş permite unul:
Atâta vreme cât un POPOR ÎŞI RESPECTĂ ŞI IUBEŞTE ISTORIA ŞI LOCUL DIN CARE ÎŞI TRAGE SEVA, nu ar trebui să-i mai pese de ceea ce spun cei din exterior... (chiar dacă au putere de decizie - care-i trecătoare)... Iar în aceste VREMURI TULBURI, (fie-mi iertată remarca) POPORUL ROMÂN A CAM RĂMAS REPETENT.. Nu trebuie să ne fie ruşine că suntem ROMÂNI..., TREBUIE NUMAI SĂ SIMŢIM ROMÂNEŞTE. Mulţumesc.

Adriana Alexie
Adriana Alexie

Asa cred unii....

Carmen Persic
Carmen Persic

Romania este tara mea , romanca sunt si voi ramane tot restul vietii mele!

See more comments…