Ana-Maria Deaconescu
Ana-Maria Deaconescu

Pentru ca e normal ca orice roman sa vorbeasca romaneste corect.

Anonymous
Anonymous
  • Ana-Maria Deaconescu

Cu scrisul e mai greu, după cum se vede... :(

Mihaela Zugravescu
Mihaela Zugravescu

Sa vorbim si sa scriem corect romaneste!

Anonymous
Anonymous
  • Mihaela Zugravescu

Corect este cu diacritice ! Însă numai dacă te consideri româncă. Dacă eşti romană...

Olguta Ileana Buzatu
Olguta Ileana Buzatu

pentru ca ne reprezinta ca romani.

Anonymous
Anonymous
  • Olguta Ileana Buzatu

Eu nu sunt roman. Preferam spaniol !

Genoveva Pascu
Genoveva Pascu

Am vazut scris pe burtiera la realitatea:o femeie a mers la pascut see you vacile!

Cornelia Rusu
Cornelia Rusu

Practic, pentru ca suntem romani si comunicam in limba romana - in consecinta, suntem datori sa vorbim si sa scriem corect romaneste, pentru a ne intelege unii pe altii. Teoretic, pentru ca felul in care vorbim si scriem limba materna ar trebui sa reprezinte o carte de vizita. Personal, pentru ca nu mai vreau ca urechile si retina sa imi fie agresate de romani agramati.

Elena Coca
Elena Coca

Daca stau numai pe calculator si nu mai citesc nici o carte, de aia nici nu stiu sa se exprime bine. Sau au inceput see you apucaturi de nu mai vorbesc si nu mai scriu in romana ci numai in engleza. Asta se intampla si la mine la serviciu. Toate maill-urile se dau in engleza. Au uitat lb. romana. Daca suntem pupincuristi. O sa ne pierdem si tara.

Violeta Brinzan
Violeta Brinzan

Vorbiti, scrieti romaneste, pentru Dumnezeu!

Marin Stoica
Marin Stoica
  • Violeta Brinzan

Care e diferenta intre a te injura corect gramatical si a te lauda cu greseli de ortografie .

Dorel Deac
Dorel Deac
  • Violeta Brinzan

de caracter si de intelect ...

Doina Pana
Doina Pana

Fiecare trebuie sa-si cunoasca limba materna!

Marin Stoica
Marin Stoica
  • Doina Pana

Nu inima ? Nu sufletul ? Nu limitele ? Nu toti sintem la fel , iar diferentele nu tin doar de sex , etnie , ci si de acceptarea limitelor de incadrare a unor normalitati in limita a ceeea ce iti place tie nu trebuie sa fie obligatoriu pentru ceilalti . Scuze , probabil am spus prea multe si trebuiesc intii digerate .

Jan Liongold
Jan Liongold

Comunicarea Corecta poate determina Intelegerea corecta a Informatiei!
Intelegerea Corecta a Unei Informatii Poate Evita Declansarea Unui Razboi!

Ignatescu Sebastian
Ignatescu Sebastian

BUNA-VIZIUNE! sincer..."toate"-publicatii see you denumirea de "DEX"...SANT =ANTI-ROMANESTI...uitat-va! foarte bine la notele explicative...unde! ATENTIE! se indica "sursa-provenienta"...unui cuvant...aceasta erudictie-luminata...de capete-capatani antunecate...spun...cu fermitate ca noi santem latinii...gesit...latinii sant...VORBESC=GRAIUL ROMANESC...PRECUM..."TOATA-UMANITATEA"...vorbeste...se inspira din...limba-graiul romanesc...asadar! acesti=doftori...AN LITERE...ANTAI AR TREBUI SA...

BUNA-VIZIUNE! sincer..."toate"-publicatii see you denumirea de "DEX"...SANT =ANTI-ROMANESTI...uitat-va! foarte bine la notele explicative...unde! ATENTIE! se indica "sursa-provenienta"...unui cuvant...aceasta erudictie-luminata...de capete-capatani antunecate...spun...cu fermitate ca noi santem latinii...gesit...latinii sant...VORBESC=GRAIUL ROMANESC...PRECUM..."TOATA-UMANITATEA"...vorbeste...se inspira din...limba-graiul romanesc...asadar! acesti=doftori...AN LITERE...ANTAI AR TREBUI SA ANVETE ISTORIA NEAMULUI ROMANESC...DUPA...care...sa anvete temeinic-profund...ca toate limbile pamantului...au un singur="izvor"=ARYAN...RAM-RAMA-ROMANEASCA...URANIANA-ATLANTA-TITANICA...ZAMOLXILIANA=HRISTOS...KRONOS...JUPITER...HIPEERBOREANA...IAR! PANA NU ASIMILEAZA ACESTE LUCRURII-SFINTE-BINECUVANTATE DE "ANSUSI-CREATORUL"..."eu"-umilul rob al DOMNULUI...le sugerez...sa "taie iarba la caini"...

See more comments…