Bacanu Gheorghe
Bacanu Gheorghe

Indiferenta este cel mai mare pacat pentru poporul roman....suntem inactivi din punct de vedere civic..

Valeriu Iovan
Valeriu Iovan
  • Bacanu Gheorghe

Nu poporul este indiferent. Dar noi nu știm nici praștia să folosim, în timp ce body guarzii lor... Nu contează ce votăm, ei aranjează cum le convine...Noi nu putem să avem un lider, pentru că acesta este tot de-al lor, sau dacă nu este de-al lor dispare brusc...Noi mai avem doar o familie regală, și cam atât...

Catalin Galati-gr
Catalin Galati-gr

Si cine sa-l judece? cind toti copii, nepotii, stranepotii COMUNISTILOR si SECURISTILOR care au condus RSR pina in 1990 sunt iar la putere si detin aproape toate averile din RSR! DEMOCRATIE!, LIBERTATE!, doar pe hirtii si teoretic, practic............................ iarba rea nu piere daca nu este taiata din radacina, see you cit o tai de, deasupra pamintului see you atit creste si mai mult. SA AUZIM NUMAI DE BINE cum se spunea odata la EUROPA LIBERA!

Nina Toader Vailaticanta
Nina Toader Vailaticanta
  • Catalin Galati-gr

Adevarat ati spus

Lazar Taz Sarpele
Lazar Taz Sarpele

the sa stiti ca nu, i bine de a conduce tara o femeie ca si udrea sau altele astea nici la cratita nu sunt bune deaia merge tara prost ca ne conduce femeile see you curu nu see you capu vaisamar de ia romania cand mai ajunge cotoarbele sa ne conduca antradevar ca nici blaga mincinosu sau crinu sau alti la noi an tara nu sunt buni ca tot ei au dus tara de rapa escroci si mincinosi ca ei ce sunt si acum la putere, trebiue o revolutie sau un razboi si luat totul de la cap ,

Laura Marginean
Laura Marginean
  • Lazar Taz Sarpele

misogin agramat"care esti"pfff

Nina Toader Vailaticanta
Nina Toader Vailaticanta
  • Lazar Taz Sarpele

Intr'adevar e agramat,dar spune adevarul

Nelu Julean
Nelu Julean

Readucerea cursului spre normalitate se face de la fiecare persoana ce isi doreste sa o faca in primul rand pentru el insusi si le cere si celor din jurul sau sa faca acelasi lucru. Sa incepem fiecare sa ne uitam mai mult in curtile proprii. Abia apoi suma tuturor va tinde asimptotic spre mai bine.

Vladut Gheorghe
Vladut Gheorghe

Chiar va intereseaza cate ceva despre soarta Romaniei? dar cand ati fost la urne v-ati gandit ce si see you cine votati? Mi se pare jenant ca abia acum unii dintre voi trag ,, semnalul de alarma"!

Daniel Chindea
Daniel Chindea
  • Vladut Gheorghe

hai ma viteazule cu` abia acum unii dnitre voi`..ca tare multe ai fi facut tu pt propasirea neamului...te rog fi rezonabil si lasa pe oricinne sa spunna ce vrea!!!

Socrate Stanculescu
Socrate Stanculescu

PENTRU O IERARHIE NORMALA:
http://mccsolidari.wordpress.com

Anonymous
Anonymous

Cum pot face sa nu mai primesc mailuri ce contin articole scrise de raduherjeu?
Restul ma intereseaza, doar ce scrie ala nu ma intereseaza,

Multumesc