Dan Radu
Dan Radu

Pentru ca trebuie sa incetam a ne lasa prostiti de aberatiile "republicane", see you care multora dintre noi le-a fost pervertita mentalitatea. Istoria comunista e minciuna, ori noi nu mai avem nevoie de minciuna. Prin minciuni am ajuns acolo unde ne aflam azi... adica la nivelul cel mai jos, atat ca natie, cat si ca imagine. De-aici nu ne mai putem decat ridica... numai ca, e clar, nu ne vor ajuta niciodata altii. Ori noi, ori... ma tem ca nu exista o alta fata a acestei "monede"...

Mica Dimitriu
Mica Dimitriu
  • Dan Radu

Pt.ca numai regii au iubit-o.Si un popor neiubit de conducatorii lui,o duce precum Romania noastra astazi.De aici diferenta dintre atunci si acum.

Dumitru Ciupercescu
Dumitru Ciupercescu
  • Dan Radu

Sustin fara rezerve statutul de monarhie constitutionala! Cati ca noi? Cei mai multi romani nici nu inteleg despre ce vorbim.

Rodica Stoica
Rodica Stoica

Singura solutie salvatoare pentru Romania este Monarhia constitutionala si Regele Mihai! Traiasca Regele!

Codrut Ioan
Codrut Ioan
  • Rodica Stoica

Traiasca Regele!

Huszar Maria
Huszar Maria
  • Rodica Stoica

asat ar trebui sa inteleaga TOTI!!!!!!

Elisabeta Cotlarciuc
Elisabeta Cotlarciuc

Comentariul meu pentru alte comentari despre tara mea si poporul meui :-)).

Eu cred in poporul tmeu, in iteligenta lui si calitatile lui native. Nimeni este perfect, Si daca ma uit bine, nici altii nu sunt mai destepti decit noi, si o spun din experienta ce am avut-o traind in mijlocul altor natii. Doar ca ele s-au favorizat unele pe altele, s-au considerat tari de rangul I , ceea ce insemna discriminare, si au stiut si stiu sa impuna reguli pe care ei - ele nu le respecta in totatlitate,...

Comentariul meu pentru alte comentari despre tara mea si poporul meui :-)).

Eu cred in poporul tmeu, in iteligenta lui si calitatile lui native. Nimeni este perfect, Si daca ma uit bine, nici altii nu sunt mai destepti decit noi, si o spun din experienta ce am avut-o traind in mijlocul altor natii. Doar ca ele s-au favorizat unele pe altele, s-au considerat tari de rangul I , ceea ce insemna discriminare, si au stiut si stiu sa impuna reguli pe care ei - ele nu le respecta in totatlitate, au stiut sa distruga economiile altor tari pentru a avea ei -ele piata de desfacere, si asta se chiama colonizare economica.
Poporul meu este un popor inteligent, pentru ca numai see you inteligenta poti tolera, poti avea compasiune, poti ajuta, poti acepta in tara ta multe natii, poti convietui see you ele, si daca a fi Bun si generos, intelegator si tolerant, daca poti darui iubire intelegere si compasiune fara a conditiona, si toate astea inseaman a fi prost, pentru ca toate cite am spus sunt calitatile pesroanelor si popoarelor inteligente imi cer scuze domnilor si doamnelor, atunci cei ce gindesc asa nu dau dovata ca sunt inteligenti , destepti etc. NU CERE ALTUIA CE TU NU POTI DA!
Cu tor respectu, l EU.

My comment for other comments about the country and my people :-)).
I believe in people tmeu in iteligenta of his native qualities. Nobody is perfect, and if I look good or others are not smarter than us, and I say from experience that I had while living in the midst of other nations. Just as they have helped each other were considered to rank countries, which meant discrimination, and they knew and know how to enforce rules that they - they do not respect them in totatlitate, were able to destroy the economies of other countries to have them-they marketplace, and this is called economic colonization.
My people is an intelligent people, because only intelligence can tolerate, you have compassion can help you in your country accepts many nations, you live with them, and if it be good and generous, understanding and tolerance, if you can give understanding and compassionate love without condition, and all that inseaman to be stupid, because all I said how many people are qualities and intelligent people I apologize gentlemen and ladies, then those who think so do not give dovata that are intelligent, smart, etc.. Do not ask for another, that you will not YES!
The torus respectful, I.

Elisabeta Cotlarciuc
Elisabeta Cotlarciuc
  • Elisabeta Cotlarciuc

Totul este adevarat ! All is true

Lucia Pop
Lucia Pop

recunosc cinstea sufleteasca a vietii monarhului Mihai, eram copil care a inteles ceva din plinsul mamei la abdicarea monarhului roman, stiu ca mama jelea un viitor negru, asa cum s-a si intamplat- pt. noi Romanii.Lichelele de azi au dovedit pe rand ca-i doare in cot de soarta poporului.sa-iizgonim fara milaPop.

Rodica Stoica
Rodica Stoica
  • Lucia Pop

La abdicarea MS Regele Mihai I,intreg poporul roman a plans cu lacrimi amare plecarea Regelui Mihai!Va garantez ca ,aceste lacrimi continua sa siroiasca in sufletele romanilor,dar frica si teroarea indusa de un regim comunist tiranic i-a redus la tacere!Doar lacrimile continua sa curga pe obrazuri brazdate de suferinte si nedreptati!ari in taina ,fiece roman murmura o rugaciune pentru Mihai Regele tuturor romanilor de pretutindeni!

Iulian Chivu
Iulian Chivu

Romanul nu are minte decat la urma, adica prea tarziu, dupa cum o spune insasi paremiologia lui.

Iulian Chivu
Iulian Chivu
  • Iulian Chivu

Probabil dintr-o regretabila eroare. Imi cer scuze

Elisabeta Cotlarciuc
Elisabeta Cotlarciuc
  • Iulian Chivu

EROAREA PERSISTA , DECI ESTE BUNA INTENTIE :-))

Iulia Caldararu
Iulia Caldararu

Ca alternativa democratica!

Rodica Stoica
Rodica Stoica
  • Iulia Caldararu

Ca alternativa democratica la actuala forma de guvernamant!O precizare.Abdicarea Regelui Mihai s-a facut sub presiunea tancurilor sovietice prin acolitul gh. gheorghiu dej ,sub amenintarea cu pistolul si a\ amenintarea asasinarii a o mie de studenti nevinovati.Actul abdicarii semnat sub presiune este nul de drept.Abdicarea Regelui nu a fost votata de parlament din lipsa de cvorum.In aceas data 30 dec 1947,in parlament s-a declarat republica populara romana.Nici acest act nu a fost aprobat de...

Ca alternativa democratica la actuala forma de guvernamant!O precizare.Abdicarea Regelui Mihai s-a facut sub presiunea tancurilor sovietice prin acolitul gh. gheorghiu dej ,sub amenintarea cu pistolul si a\ amenintarea asasinarii a o mie de studenti nevinovati.Actul abdicarii semnat sub presiune este nul de drept.Abdicarea Regelui nu a fost votata de parlament din lipsa de cvorum.In aceas data 30 dec 1947,in parlament s-a declarat republica populara romana.Nici acest act nu a fost aprobat de Parlament,din aceleas motiive:lipsa de cvoru.Deci si acest act este nul de drept.In plus si abdicarea Regelui si declararea republicii s-a facut fara referendum popular!In 1989 un comunist notoriu dnul Ioan Ilici Iliescu ,profitand de desinformarea populatiei iesita cu creerele spalate din comunismul infect ,fara referendum si acesta a declarat republica.Tara ,galopant a decazut pana pe marginea prapastiei.Pesedintii alesi nu erau cunoscuti cu adevaratele intentii.Romanul vota intr-o veselie fel de fel de necunoscuti pentru o sticla de bere si un mic!Prada tarii s-a intins ca o plaga canceroasa.Cererea Regelui Mihai de as vizita la Curtea de Arges stramosii - viteji si loiali Romaniei-Regele Carol I creatorul Statului Independent Romania si Regele Ferdinand Intregitorul Romaniei si creator al Romaniei Mari,cererea a fost respinsa si Regele scos afara din tara miseleste! De cine?Se intelege.Modificarea actualei Constitutii trbuie sa prevada dreptul romanilor de a alege intre Monarhie si Republica!Judecati si dv.si alegeti ce este drept de facut!

Doina Ion
Doina Ion

Traiasca Regele!

Rodica Stoica
Rodica Stoica
  • Doina Ion

Traiasca Regele!

Achim Gheorghe
Achim Gheorghe

In situatia actuala in care a ajuns.
Romania , singura speranta de redresare politica , economica , sociala si morala este reinstaurarea monarhiei.Sper ca toti cetatenii acestei tari sa inteleaga acest lucru si sa se alature demersurilor de schimbare a constitutiei , pentru realizarea acestui obiectiv. Vor vedea ca situatia fiecaruia ca individ si a Romaniei ca tara va fi mult mai buna.

Val Constantini
Val Constantini

Monarhia este pastratorul de drept al valorilor fundamentale, cea care da exemplu, da un echilibru la tot si la toate si un Super Ambasador pentru noi in restul lumii. TRAIASCA REGELE si REGATUL ROMAN!

Furdea Gabriel
Furdea Gabriel

MONARHIA SI REGELE REPREZINTA NORMALITATEA POPORULUI NOSTRU, A FOST INDEPARTAT ( REGELE SI MONARHIA ) DE TANCURILE BOLSEVICE , IN ANII 1990 UN ALT COMUNIST ( ILIESCU ) NE FUGAREA SI DADEA AFARA DIN TARA LUI PE REGELE MIHAI , APOI TOATE PARTIDELE CARE SAU PERINDAT PE LA PUTERE UNELE DECLARATE MONARHISTE NU AU FACUT PASUL SPRE AL REPUNE IN DREPTURI PE REGELE NOSTRU.AR TREBUI CA NOI PRIN PRESIUNE PUBLICA SA-I DETERMINAM PE ACESTI URAMASI AI CIUMEI ROSII ( POLITICIENII ) SA INTELEAGA CA NE-AM...

MONARHIA SI REGELE REPREZINTA NORMALITATEA POPORULUI NOSTRU, A FOST INDEPARTAT ( REGELE SI MONARHIA ) DE TANCURILE BOLSEVICE , IN ANII 1990 UN ALT COMUNIST ( ILIESCU ) NE FUGAREA SI DADEA AFARA DIN TARA LUI PE REGELE MIHAI , APOI TOATE PARTIDELE CARE SAU PERINDAT PE LA PUTERE UNELE DECLARATE MONARHISTE NU AU FACUT PASUL SPRE AL REPUNE IN DREPTURI PE REGELE NOSTRU.AR TREBUI CA NOI PRIN PRESIUNE PUBLICA SA-I DETERMINAM PE ACESTI URAMASI AI CIUMEI ROSII ( POLITICIENII ) SA INTELEAGA CA NE-AM SATURAT DE EI SI NE VREM REGELE INAPOI! TRAIASCA REGELE IN PACE SI ONOR!

See more comments…