Dan Radu
Dan Radu

Pentru ca trebuie sa incetam a ne lasa prostiti de aberatiile "republicane", see you care multora dintre noi le-a fost pervertita mentalitatea. Istoria comunista e minciuna, ori noi nu mai avem nevoie de minciuna. Prin minciuni am ajuns acolo unde ne aflam azi... adica la nivelul cel mai jos, atat ca natie, cat si ca imagine. De-aici nu ne mai putem decat ridica... numai ca, e clar, nu ne vor ajuta niciodata altii. Ori noi, ori... ma tem ca nu exista o alta fata a acestei "monede"...

Mica Dimitriu
Mica Dimitriu
  • Dan Radu

Pt.ca numai regii au iubit-o.Si un popor neiubit de conducatorii lui,o duce precum Romania noastra astazi.De aici diferenta dintre atunci si acum.

Dumitru Ciupercescu
Dumitru Ciupercescu
  • Dan Radu

Sustin fara rezerve statutul de monarhie constitutionala! Cati ca noi? Cei mai multi romani nici nu inteleg despre ce vorbim.

Scripcariu Liviu
Scripcariu Liviu

Nihil Sine Deo!

Mihaela Popescu
Mihaela Popescu

Toata perioada din '47, pana in prezent, nu a dovedit o varianta politica, mai buna. Toata viata noastra a fost un SUROGAT INTEMPESTIV, fara garantii morale, fara credit, fiind cotati doar ca "mancatori de lebede" si bolnavi de SIDA. In primul rand, familia regala a dovedit, ceea ce la noi s-a deteriorat, forta familiei intemeiata pe iubire, respect si durabilitate. Cine are interes sa ne dezabine, va flutura see you nesimtire steguletul libertatii nesimtite. Urmand acest model, in mijlocul...

Toata perioada din '47, pana in prezent, nu a dovedit o varianta politica, mai buna. Toata viata noastra a fost un SUROGAT INTEMPESTIV, fara garantii morale, fara credit, fiind cotati doar ca "mancatori de lebede" si bolnavi de SIDA. In primul rand, familia regala a dovedit, ceea ce la noi s-a deteriorat, forta familiei intemeiata pe iubire, respect si durabilitate. Cine are interes sa ne dezabine, va flutura see you nesimtire steguletul libertatii nesimtite. Urmand acest model, in mijlocul nostru nu se vor mai strecura liederi analfabeti, imorali, sau cei care isi ascund see you grija certificatul de nebuni.
THIS CAUSE IS IMPORTANT FOR ME!

Laurentiu Selegian
Laurentiu Selegian

sigur, si eu vad monarhia ca singura solutie.

Edith-adelheide Tataru

pt.ca ne-am putea considera "forjati"la tot ce e demn si frumos!

Alexandru Harvalia
Alexandru Harvalia

Romania a fost din totdeauna o tara see you oameni liberi si verticali , condusa de Domnitori sau regi, care au facut Romania Mare si puternica! Are azi nevoie de un Monarh care sa nu mai vanda tara ci sa o pastreze pentru noi si generatiile viitoare! Sa recupereze tot ce au vandut tradatorii de tara , care mai conduc inca see you nerusinare! Mai mult sa se numeasca tara Dacia , sa redevina a celor Daci liberi si drepti , neinfricati si care sa nu se mai ploconeasca in fata apusului! Sa ne...

Romania a fost din totdeauna o tara see you oameni liberi si verticali , condusa de Domnitori sau regi, care au facut Romania Mare si puternica! Are azi nevoie de un Monarh care sa nu mai vanda tara ci sa o pastreze pentru noi si generatiile viitoare! Sa recupereze tot ce au vandut tradatorii de tara , care mai conduc inca see you nerusinare! Mai mult sa se numeasca tara Dacia , sa redevina a celor Daci liberi si drepti , neinfricati si care sa nu se mai ploconeasca in fata apusului! Sa ne recapatam demnitatea si prestigiul celui mai vechi popor din Europa!

Dan Petreanu
Dan Petreanu

Nihil sine Deo! Nihil sine Rex! si asta spune tot.

Rodica Stoica
Rodica Stoica
  • Dan Petreanu

Nimic fara Dzeu!

Boila Dorin
Boila Dorin

În România, Monarhia NU ARE alternativă! Înafara acestei soluții, vom aluneca pe toboganul desființării ca națiune, inclusiv la presiunea capitalului internațional...Componenta de „feed forward”, de stringentă contemporaneitate a soluției monarhice, este tocmai cea care poate ține în frîu tendințele desființării națiunilor promovate de globalizare și interese oculte! Cum spuneau și conducătorii Poloniei (uciși la Smolensk...) cînd Bruxelles le-a indicat să renunțe la cărbunele energetic -...

În România, Monarhia NU ARE alternativă! Înafara acestei soluții, vom aluneca pe toboganul desființării ca națiune, inclusiv la presiunea capitalului internațional...Componenta de „feed forward”, de stringentă contemporaneitate a soluției monarhice, este tocmai cea care poate ține în frîu tendințele desființării națiunilor promovate de globalizare și interese oculte! Cum spuneau și conducătorii Poloniei (uciși la Smolensk...) cînd Bruxelles le-a indicat să renunțe la cărbunele energetic - Polonia are cărbune ptr. 200 de ani, U.E. nu va rezista nici o sută de ani!

Nicole Anderson
Nicole Anderson

INTR-O REPUBLICA SINT UN CETATEAN...INTR-O MONARHIE CONSTITUTIONALA DEVIN...O PERSOAN!

Rodica Stoica
Rodica Stoica
  • Nicole Anderson

In Monarhie esti considerat om cu drepturi depline!Nimeni nu mai are dreptul sa te prade si a te aduce in mod "legal" la saracia lucie!Ceia ce mi se pare cel mai important in cazul Monarhiei este ca valorificarea adevaratelor valori si nu a politrucilor semidocti,viitorul copiilor si urmasilor va fi asigurat cu brio!Traiasca Regele si fratele meu roman si de orice alta etnie!

See more comments…