Brigade logo
Causes is now part of Brigade – the world's first network for voters.
Join Brigade to take action on issues and elections that matter to you.
Take me to Brigade
Roman Maria Magdalena
Roman Maria Magdalena

Nu stiu unde sa semnez! Sa dam un vot de blam celor care vor sa foloseasca televiziunile cu alte scopuri decat cel de a ne aduce cultura la noi acasa.

Adina Pintilie
Adina Pintilie

Dar unde semnez, va rog..?

Titus Suciu
Titus Suciu

Îndobitocire mediatică la scară națională!

Marioara Uta
Marioara Uta

Doresc sa vad, pe toate televiziunile, la ora 15-16 reportaj despre casele construite din saci de rafie plini cu pamant (ieftine cat o magazie de lemne). Sau despre masinile lui Iustin Capra, ieftine, eficiente, economice. Sau despre descoperirile si inventiile lui Tesla. Sa aud si sa vad toate aceste inventii in cat mai multe forme si idei. Spor.

Mihai M Mihai
Mihai M Mihai

De ce au desfiintat TVR Cultural?Le este frica pentru ca se poate destepta Masa Critica,care ii voteaza?

Carmen-Maria Mecu
Carmen-Maria Mecu

Stirile bune sa de vina si ele STIRI. Sa nu se mai dubleze desenele animate. Copiii invatau engleza privindu-le. Sa nu mai fie folosite televiziunile pentru a manipula populatia.

Vladiana Vizi
Vladiana Vizi

mai multe emisiuni concentrate pe educarea oamenilor in societate.

Constantin-Ioan Miravitchi

Daca macar un post de3 televiziune ar fi cu adevarat national eu m-as declara multumit, insa daca si televiziunea nationala pe care noi o sustinem, are emisiuni de doi bani, ce sa ma mir de televiziunile comerciale, care pun numai publicitate pe orice emisiune, au filmele repetate de stii deja si scenariul si regia si distributia, iar filmele sunt deplorabile, sa nu vorbim de pseudoemisiunile de toata groaza, gen, schimb de........, sau nora pt ........, sau tradati .........sau taxi......,...

Daca macar un post de3 televiziune ar fi cu adevarat national eu m-as declara multumit, insa daca si televiziunea nationala pe care noi o sustinem, are emisiuni de doi bani, ce sa ma mir de televiziunile comerciale, care pun numai publicitate pe orice emisiune, au filmele repetate de stii deja si scenariul si regia si distributia, iar filmele sunt deplorabile, sa nu vorbim de pseudoemisiunile de toata groaza, gen, schimb de........, sau nora pt ........, sau tradati .........sau taxi......, si as mai putea enumera: tanti .........., cu marele uriasul magnificul Florin ........., care are lipsa de bun simt si lipsa oricarui scrupul de a critica pe unul din cei mai valorosi romani, care intamplator e si el ACTOR dar nu de gunoaia ci ACTOR adevarat si un om de mare spirit. Va rog cu respect salvati generatia aceasta de la moartea pri incultura!! Lasati domnilor reralizatori de incultura sexul, violenta si prostia acolo unde este loc de ea si promovati competenta si ROMANIA!

Theodor Halacu-Nicon
Theodor Halacu-Nicon

Măsurile nu trebuiesc transmise televiziunilor ci organelor care reglementează materialele emise, precum CNA, care precum CNC poate genera un concurs pentru programe TV, pe diferite teme. În acest fel poate alege proiectele și urmari în calitate de co-producator dezvoltarea și conținutul acestora.

Theodor Halacu-Nicon
Theodor Halacu-Nicon

Deși sună învechit: Depolitizarea și reformarea televiziunilor în medii de cultură si divertisment. CNA ar trebui să oblige televiziunile sa producă, sau să emită materiale produse pe piața locală stabilind un format de grilă prin care acestea ar trebui să emită într-o masură de peste 50% proiecte culturale, animație, divertisment, seriale artistice și filme artistice. În acest fel se va micșora numărul showrilor politice care nu sunt altceva decăt propagandă electorală, a serialelor...

Deși sună învechit: Depolitizarea și reformarea televiziunilor în medii de cultură si divertisment. CNA ar trebui să oblige televiziunile sa producă, sau să emită materiale produse pe piața locală stabilind un format de grilă prin care acestea ar trebui să emită într-o masură de peste 50% proiecte culturale, animație, divertisment, seriale artistice și filme artistice. În acest fel se va micșora numărul showrilor politice care nu sunt altceva decăt propagandă electorală, a serialelor importate ieftin (precum cele turcești, chinezești și indiene) care nu fac altceva decăt sa aducă profit televiziunilor fără a dezvolta piața locală. Se va genera o piată locală de producție ce va genera locuri de munca în rândul celor din domeniu, precum și o adevărată competiție ce va duce la randul său la curățirea proiectelor cât și la culturalizare.

See more comments…