Roman Maria Magdalena
Roman Maria Magdalena

Nu stiu unde sa semnez! Sa dam un vot de blam celor care vor sa foloseasca televiziunile cu alte scopuri decat cel de a ne aduce cultura la noi acasa.

Adina Pintilie
Adina Pintilie

Dar unde semnez, va rog..?

Sucevescu Rozalia
Sucevescu Rozalia

ne-am saturat de barfe despre Becali,Bianca, spaima cu apocalipsa si cutremurele care daca sunt sa se intample se va intimpla, dar nu trebuie terorizati oamenii care sunt stresati de nesiguranta zilei de maine si de multe alte necazuri si greutati.Am desfiintat TV cultural uitam de o educatie reala prin cunoasterea valorilor anterioare si actuale.Sustin afirmatiile facut de antevorbitori. Bine ar fi ca sa fim si bagati in seama , nu numai sa avem dreptul de a ne exprima, cu numai cu atat nu obtinem rezultate.

Raluca Maria Preda
Raluca Maria Preda

In lumea intreaga sunt tineri de valoare Romani sau de origina Romana de care vorbesc mai mult revistele si tarile in care traiesc decit Romania. Ar fi un exemplu pozitiv si o incurajare pentru tineretul din Romania o emisiune intitulata "tinarul Saptaminii" in care sa se vorbeasca despre realizarile tinerilor din tara si de peste hotare...Numai eu cunosc peste 15 Romani cu care tara noastra ar putea sa se mindreasca si sunt convinsa ca la fel ca mine sunt si altii. Hai sa ne unim fortele si...

In lumea intreaga sunt tineri de valoare Romani sau de origina Romana de care vorbesc mai mult revistele si tarile in care traiesc decit Romania. Ar fi un exemplu pozitiv si o incurajare pentru tineretul din Romania o emisiune intitulata "tinarul Saptaminii" in care sa se vorbeasca despre realizarile tinerilor din tara si de peste hotare...Numai eu cunosc peste 15 Romani cu care tara noastra ar putea sa se mindreasca si sunt convinsa ca la fel ca mine sunt si altii. Hai sa ne unim fortele si sa creem emisiuni de valoare cu, despre si pentru oameni de valoare...Hai sa aruncam GUNOIUL la gunoi si sa cultivam VALOAREA caci romanul este un OM DE CULTURA. Hai sa fim mindrii ca suntem ROMANI!!!

Gabriela Lungu
Gabriela Lungu

Nu ma mai uit de mult la emisiunile de stiri. Ascult radioul sau citesc pe internet. dar semnez orice ar putea opri cat de cat modul desantat in care ne sunt oferite stirile.

Adriana Visoiu
Adriana Visoiu

Ai perfecta dreptate draga Aranka dar cine ? atata vreme cat sunt promovate non valori atat la nivel macro cat si la nivel micro - tendinta generala este de indobitocire asta se urmareste - scoli tot mai slabe . generatii tot mai putin pregatite - cultura generala zero - dar cui ii trebuie cultura genrala ? ce sa faca cu ea cand ceea ce conteaza esta doar spoiala . Mai sunt si exceptii dar asa de putine incat par anomalii

Mircea Lovin
Mircea Lovin

Dupa stirile prezentate de televiziuni, in tara asta nu exista realizari si in general nu se mai petrece nimic bun. Aud si vad doar de spargeri, omoruri, accidente, violuri, incendii etc. Oare romanii nu se mai remarca prin nimic bun??????????????????????

Chirila Valentina
Chirila Valentina

bine ca din bani publici s-au cheltuit 250 000 de lei noi anchetele cu Cioaca si Elodia , exact asta ne intereseaza , basca ca nimeni nu e in stare sa termina odata mascarada asta

Chirila Valentina
Chirila Valentina

Vedem numai false vedete , aparute peste noapte de la care copii mei nu au ce invata , decat sa se dezbrace pentru bani ,sa fie pitipoanca cuiva ca sa reuseasca in viata, putine emisiuni educative si nu vrem sa vedem doar copii vedetelor in emisiuni asta e semna ca nu e loc de alte persoane , doar copii acestor vedete pot sa dea exemplu in tara asta??? sa nu mai vorbim ca aseara la X factor i s-a facut mila lui Chelu sa dea un "da" ca la milogi acelei fete nevazatoare care stia la...

Vedem numai false vedete , aparute peste noapte de la care copii mei nu au ce invata , decat sa se dezbrace pentru bani ,sa fie pitipoanca cuiva ca sa reuseasca in viata, putine emisiuni educative si nu vrem sa vedem doar copii vedetelor in emisiuni asta e semna ca nu e loc de alte persoane , doar copii acestor vedete pot sa dea exemplu in tara asta??? sa nu mai vorbim ca aseara la X factor i s-a facut mila lui Chelu sa dea un "da" ca la milogi acelei fete nevazatoare care stia la perfectie 3 limbi straine si a reprezentat tara cun un proiect in parlamentul european , aici unde se cultiva marginalizarea .....se vede cu ochiul liber . Uniunea da mii de euro pentru proiecte care se duc pe apa sambetii pentru ca mentalitatile romanesti nu se schimba , adevarat provesrbul ca "lupul isi schimba parul da naravul , ba "

Vatamanescu Marian-Vasile

Mai multe emisiuni culturale, istorice, despre personalităţi, umor inteligent....

See more comments…