Besmir Kukalaj
Besmir Kukalaj

Nese jeni prind, edhe do te keni veshtiresi per t'ju shpjeguar kalamajve tuaj idene e reklames, ju lutem firmosni.

Rudina Bakalli
Rudina Bakalli

sa eshte zip code per ne sepse mua nuk ma ka ruajtur firmen se nuk ka pranuar zip code. A eshte 10000?

Afrim Karoshi
Afrim Karoshi
  • Rudina Bakalli

1000 e di unë...

Evi Evu
Evi Evu

Jam shume dakort qe ta ndalojne po kam frike se me kete peticion po I behet akoma me shume reklame vodafonit....une per shembull qe nuk para shof tv as e dija ekzistencen e kesaj reklame...

Afrim Karoshi
Afrim Karoshi
  • Evi Evu

ke të drejtë në një kuptim ... por problemi kryesor është me posterat në rrugë që si shmang dot.

Ana Topi
Ana Topi

Per te miren e femijeve tane ju lutem firmosni kete peticion.

Arlind Ari Veshti
Arlind Ari Veshti

Firmoseni edhe ju kete peticion nese bashkoheni me mendimin tim dhe te tjereve se kjo reklame eshte imorale dhe e pahijshme!

Matilda Hazisllari Dina

turp per Vodafon Albania me keto budallalliqe...

Elfa Kodra
Elfa Kodra

cdo individ qofte femije, gjysher, te rinj , adoleshente apo me statusin te martuar jane te prekur drejtpersedrejti nga kjo reklame e cila cenon psikologjine e subjektit ne menyre eksplicite.Pro moralit, pro mbrojtjes se familjes, pro rritjes se femijeve pa intruzione te demshme(qofte kjo dhe ne emer te nje "emancipimi" devijant).Firmosni firmosni firmosni..le te behemi bashke jo me per politiken, por per manipulime te ketij lloji dhe per t'u ngritur kunder cdo padrejtesie te imponuar ne...

cdo individ qofte femije, gjysher, te rinj , adoleshente apo me statusin te martuar jane te prekur drejtpersedrejti nga kjo reklame e cila cenon psikologjine e subjektit ne menyre eksplicite.Pro moralit, pro mbrojtjes se familjes, pro rritjes se femijeve pa intruzione te demshme(qofte kjo dhe ne emer te nje "emancipimi" devijant).Firmosni firmosni firmosni..le te behemi bashke jo me per politiken, por per manipulime te ketij lloji dhe per t'u ngritur kunder cdo padrejtesie te imponuar ne Shoqerine shqiptare.Nese do te fillojme te reagojme kunder padrejtesive te bera gjendja jone do te filloje te permiresohet.

Rudina Bakalli
Rudina Bakalli

ju lutem bashkohuni me kete peticion. Kjo reklame eshte e demshme jo vetem per femijet tane, por cenon martesen, cdo lidhje te shendetshme, cenon te rinjte, ndersa promovon imoralitetin.

Silvi Anavlis
Silvi Anavlis

Turp tu vije kompanise qe kerkon te pasurohet duke bere reklama te tilla

Tedi Billo
Tedi Billo

Ke zip code shkruani 1000 se perndryshe nuk e pranon firmen.

See more comments…