Florin Rusu
Florin Rusu

Acest frumos citat din Gandirea Premierului, sigur nu e plagiat, pentru ca farza are o hiba gramaticala.In rest, e misto.

Lup Oana
Lup Oana
  • Florin Rusu

Sau in rest toate sunt rezolvate, inclusiv problemele de alimentatie. Vom avea o generatie viitoare minunata, usor de convins sa faca sport dupa ce termina scoala. Sau doar....usor de convins.

Nicu Roata
Nicu Roata

scoli, licee=unitati de invatamant, toateeeeeeeeeeee, toti copiii au nevoie de mai multa miscare in cadru institutionalizat, sanatateeeeee, viata mai buna..................................

Andrei Tibori
Andrei Tibori
  • Nicu Roata

Misto. Asa mai merge, 4 ore, nu doar una ca la reanimare :))

Florentin Raileanu
Florentin Raileanu

Consider ca nu este necesara stoparea notarii la orele de educatie fizica si sport! daca acesti copii vor afla lucrul asta, o sa faca numai ce vor si o sa fie greu sa le aplici o "pedeapsa", sa o numesc asa! iar ce spuneti despre copiii obezi, sunt de parere ca daca stii sa ii atragi la ore, nu o sa le fie frica de educatie fizica si sport! sunt convins ca majoritatea profesorilor mai tin cont si de notele de la celelalte materii si implica anumite bareme pentru copiii see you probleme. Eu...

Consider ca nu este necesara stoparea notarii la orele de educatie fizica si sport! daca acesti copii vor afla lucrul asta, o sa faca numai ce vor si o sa fie greu sa le aplici o "pedeapsa", sa o numesc asa! iar ce spuneti despre copiii obezi, sunt de parere ca daca stii sa ii atragi la ore, nu o sa le fie frica de educatie fizica si sport! sunt convins ca majoritatea profesorilor mai tin cont si de notele de la celelalte materii si implica anumite bareme pentru copiii see you probleme. Eu unul asa am procedat si consider ca multi au procedat la fel! In legatura see you orele in plus, tot respectul! Insa daca se aproba mai multe ore de educatie fizica si sport, este nevoie sa se investeasca si in materialele sportive! sunt scoli in tarile de peste granita dotate pana la refuz see you tot ceea ce este nevoie, pe cand la noi.....foarte greu!

Racautanu Aurel
Racautanu Aurel
  • Florentin Raileanu

Toata argumentatia ta este una corecta si sutsine tocmai ideea unei ore de educatie fizica fara notare; astfel incat copiii sa vina intradevar fara frica la ora!

Silvian Dobre
Silvian Dobre

EXACT CUm FACEAU COMUNISTII; faceam sport sa avem antrenament de tras la jug!

Sandulescu Elena
Sandulescu Elena
  • Silvian Dobre

D-le Dobre, pensionati-va. Sunteti depasit de situatie. Tras la jug este si munca intelectuala. Si daca nu te misti, devii obez, te dor articulatiile, te lasa inima. Asta doriti copiilor?

Andrei Tibori
Andrei Tibori

Numa in scoli? In licee nu?

Bernad Floare
Bernad Floare

Un pas inainte, o initiativa de bun augur.Copiii si tinerii trebuie ajutati sa constientizeze ca miscarea, sportul=sanatate.

Bunghiuz Silviu
Bunghiuz Silviu

Ce mai poti zice? Sa ne traiasca mai marii ,, luminati''.

Stanga Alin
Stanga Alin

Felicitari si sa speram ca , copiii se vor tine de sport.