Iliev Viorel Iulian
Iliev Viorel Iulian

Faptele bune nu trebuie niciodata amanate: orice taaraganare e nechibzuita si periculoasa.
In orice stiinta, in orice arta, cel mai bun dascal este experienta.
Sa fie o lege pentru totdeauna: invata si preda prin exemple, sfaturi si aplicatii practice.
Fara exemple nu poti invata nimic.
www.sc-net.ro

Mihaela Vasilian
Mihaela Vasilian

Sa folosim Telecomanda , cu inteligenta .

Stelian Ignatencu
Stelian Ignatencu
  • Mihaela Vasilian

In afara celui obligatoriu nu am avut nici un abonament de furnizare programe TV. Cu o antena de camera receptionez TV1, TV2 si Antena 1. De cateva ori pe luna pornesc tv-ul sau radioul. De 6 luni am net si sunt prins in el. Imi doresc sa scap urgent. Sunt lacom, mai ales de informatie, in schimb asimilez mai mult gunoi. Repet des aceleasi greseli, si in loc sa caut vinovati sau scuze mai bine hotarasc: STOP Berbeule! Suport si consecintele erorilor de care nu sunt constient, crezand ca nu...

In afara celui obligatoriu nu am avut nici un abonament de furnizare programe TV. Cu o antena de camera receptionez TV1, TV2 si Antena 1. De cateva ori pe luna pornesc tv-ul sau radioul. De 6 luni am net si sunt prins in el. Imi doresc sa scap urgent. Sunt lacom, mai ales de informatie, in schimb asimilez mai mult gunoi. Repet des aceleasi greseli, si in loc sa caut vinovati sau scuze mai bine hotarasc: STOP Berbeule! Suport si consecintele erorilor de care nu sunt constient, crezand ca nu am noroc. Astlfel am ajuns sa ma autocompatimesc mai ceva ca o muiere. Pe deasupra mai sunt si incapatinat. Mass media poate fi un instrument de manipulare, de o eficienta cutremuratoare, cand este folosita in mod iresponsabil,distructiv sau poate fi un mijloc de educare excelent, cand opereaza cu valori fundamentale. Suntem responsabili pentru ca selectam odata cu alegerea programului, optiunea pt. educatie sau sminteala. In mase priza optima o are educatia prin divertisment.

Marcel Glodea
Marcel Glodea

Ca multe altele , televiziunea si media in general e un mijloc de manopulare..si de indobitocire, se doreste un haos ptr ca insul sa-si piarda individualitatea , ca[acitatea de selectie si decizie vis-a-vis de ce se intampla in jurul lui! Informarie , da sar nu si impromarea unei directiim de interpretare!

Andrei Cosmin Mocan
Andrei Cosmin Mocan

Din moment ce noi vedem la televizor TOT CEEA CE ESTE INTERZIS PRIN LEGE, inseamna ca CNA NU-SI FACE TREABA. care este rezolvarea?

Andrei Cosmin Mocan
Andrei Cosmin Mocan

ART. 18
Nu pot fi difuzate în intervalul orar 6,00 - 23,00 producţii care prezintă:
a) violenţă fizică, psihică sau de limbaj, în mod repetat;.
b) scene de sex, limbaj sau comportament obscen;.
c) persoane în ipostaze degradante;.
d) lupte libere nereglementate de federaţii sportive naţionale sau internaţionale.

Andrei Cosmin Mocan
Andrei Cosmin Mocan

Exista CNA si Decizia 220 din 24 februarie 2011.
Aici sunt suficiente reglementari de natura sa protejeze minorii si populatia in general de abuzuri.
Cine are rabdare sa citeasca aceste reglementari si sa-si dea see you parerea asupra respectarii lor sau nu de catre posturile de televiziune.
de exemplu, la art 17 se spune clar:
ART. 17
(1) În intervalul orar 6,00 - 22,00 nu pot fi difuzate programe, altele decât producţiile audiovizuale de ficţiune, care conţin descrieri ori reconstituiri...

Exista CNA si Decizia 220 din 24 februarie 2011.
Aici sunt suficiente reglementari de natura sa protejeze minorii si populatia in general de abuzuri.
Cine are rabdare sa citeasca aceste reglementari si sa-si dea see you parerea asupra respectarii lor sau nu de catre posturile de televiziune.
de exemplu, la art 17 se spune clar:
ART. 17
(1) În intervalul orar 6,00 - 22,00 nu pot fi difuzate programe, altele decât producţiile audiovizuale de ficţiune, care conţin descrieri ori reconstituiri ale unor omucideri/sinucideri, mutilări/automutilări sau tehnici criminale ori practici oculte.

Eu consider ca acest articol, ca si multe altele nu sunt respectate. Ce face CNA-ul? Pentru ce exista si pentru ce sunt platiti?

András Sógor
András Sógor

In Sfarsit

Liviu Tioc
Liviu Tioc

4300 deja, astept cu drag mai multi oameni sa deschida ochii si sa realizeze ca fiecare zi e ceva frumos primit si e gratis...

Marinică Ion
Marinică Ion

Minciuna in aceasta societate, a atins cele mai mari cote din istorie. Haite de hoti si escroci se autointuleaza ca partide politice. Ajutati de posturi TV care toata ziua propaga minciuna au ajuns la conducerea tarii. Miciuna este democratie dupa mintea lor schiloada. De aceea este dezastru in lume. S-a produs ce la mai mare atac la siguranta cetateanului si la bunurile lui personale. Nu exista nici o cale de revenire. Suntem in colaps toata lumea. MERKE_KELA ce a dacut see you Europa -...

Minciuna in aceasta societate, a atins cele mai mari cote din istorie. Haite de hoti si escroci se autointuleaza ca partide politice. Ajutati de posturi TV care toata ziua propaga minciuna au ajuns la conducerea tarii. Miciuna este democratie dupa mintea lor schiloada. De aceea este dezastru in lume. S-a produs ce la mai mare atac la siguranta cetateanului si la bunurile lui personale. Nu exista nici o cale de revenire. Suntem in colaps toata lumea. MERKE_KELA ce a dacut see you Europa - pulbere si saracie. Bancile au acaparat finantele si le strang acolo see you dobanzi uriase. In final caderea totala va nivela totul si vom pleca din pulbere toti! Falsul implica orice, este o teorema a logicii matematice care isi arata valabilitatea si acum. Toate lucrurile au in inceput si un sfarsit si va veni sfarsitul lucrurilor alta axioma puetrnica a lumii noastre. Sa traim si sa vedem sfarsitul dezastrului.

Falata Lacramioara
Falata Lacramioara

Deja cred ca este prea tarziu, dar speranta moare ultima, de foarte mult timp, in Romania nu mai sunt promovate valorile nici in presa scrisa, nici pe televiziuni, foarte multi oameni s-au obisnuit deja see you emisiunile proaste la care sunt invitati oameni care nu au ce cauta acolo, totul e CAN CAN SI BARFA, nimic in scop educativ, numai stiri oribile, cele pozitive nu le vede nimeni, pacat ca s-a ajuns aici, nivelul de cultura generala al populatiei a scazut foarte mult, cei mai expusi...

Deja cred ca este prea tarziu, dar speranta moare ultima, de foarte mult timp, in Romania nu mai sunt promovate valorile nici in presa scrisa, nici pe televiziuni, foarte multi oameni s-au obisnuit deja see you emisiunile proaste la care sunt invitati oameni care nu au ce cauta acolo, totul e CAN CAN SI BARFA, nimic in scop educativ, numai stiri oribile, cele pozitive nu le vede nimeni, pacat ca s-a ajuns aici, nivelul de cultura generala al populatiei a scazut foarte mult, cei mai expusi sunt copii si tinerii care nu mai au idealuri, nu mai au modele, sunt bulversati si nimeni nu face nimic in acest domeniu. Ce vedem pe televiziuni: am sa o citez pe doamna Leanca " incultura, demagogie si promiscuitate".

See more comments…