Brigade logo
Now there’s a better way to shape the issues that matter
Upgrade to Brigade for all-new petitions, discussions, and more
from the team that brought you Causes.
Upgrade to Brigade
Mihaela Vasilian
Mihaela Vasilian

Sa folosim Telecomanda , cu inteligenta .

Stelian Ignatencu
Stelian Ignatencu
 • Mihaela Vasilian

In afara celui obligatoriu nu am avut nici un abonament de furnizare programe TV. Cu o antena de camera receptionez TV1, TV2 si Antena 1. De cateva ori pe luna pornesc tv-ul sau radioul. De 6 luni am net si sunt prins in el. Imi doresc sa scap urgent. Sunt lacom, mai ales de informatie, in schimb asimilez mai mult gunoi. Repet des aceleasi greseli, si in loc sa caut vinovati sau scuze mai bine hotarasc: STOP Berbeule! Suport si consecintele erorilor de care nu sunt constient, crezand ca nu...

In afara celui obligatoriu nu am avut nici un abonament de furnizare programe TV. Cu o antena de camera receptionez TV1, TV2 si Antena 1. De cateva ori pe luna pornesc tv-ul sau radioul. De 6 luni am net si sunt prins in el. Imi doresc sa scap urgent. Sunt lacom, mai ales de informatie, in schimb asimilez mai mult gunoi. Repet des aceleasi greseli, si in loc sa caut vinovati sau scuze mai bine hotarasc: STOP Berbeule! Suport si consecintele erorilor de care nu sunt constient, crezand ca nu am noroc. Astlfel am ajuns sa ma autocompatimesc mai ceva ca o muiere. Pe deasupra mai sunt si incapatinat. Mass media poate fi un instrument de manipulare, de o eficienta cutremuratoare, cand este folosita in mod iresponsabil,distructiv sau poate fi un mijloc de educare excelent, cand opereaza cu valori fundamentale. Suntem responsabili pentru ca selectam odata cu alegerea programului, optiunea pt. educatie sau sminteala. In mase priza optima o are educatia prin divertisment.

Briciu Costica
Briciu Costica

Ma bucur sa vad ca sunt oameni,putini,care ar dori sa schimbe televiziunile.Multi insa nu stiu cum sa faca,multi nu stiu ca puterea se afla in telecomanda fiecaruia dintre noi.Daca intereseaza pe cineva,o sa va spun cum procedez eu:1-cu telecomanda in mana,incep butonarea,pana gasesc un program care sa nu ma agreseze si care sa-mi hraneasca sufletul si spiritul-e foarte simplu.2-apoi incerc si alte persoane sa faca acelasi lucru,cu rugamintea ca si ei sa faca aceeasi treaba la randul lor.

Natasa Raab
Natasa Raab

Pt.numele lui Dumnezeu de dragul audientei sunt in stare sa fim imbolnaviti psihic, nu sunt indeajuns lipsurile, frustarile, nedreptatile fiecaruia in parte, viata asta care pare fara nici o speranta pentru multi dintre semenii nostri, tineri, virstnici, oameni care n-au ce pune pe masa copiilor ca sa mai vedem ce vedem.Oricum noi nu putem sa ii oprim pe cei care se macelaresc, sau pe cei care -si etaleaza fara rusine opulenta unei averi care stim see you totii cum s-a dobindit, nu...

Pt.numele lui Dumnezeu de dragul audientei sunt in stare sa fim imbolnaviti psihic, nu sunt indeajuns lipsurile, frustarile, nedreptatile fiecaruia in parte, viata asta care pare fara nici o speranta pentru multi dintre semenii nostri, tineri, virstnici, oameni care n-au ce pune pe masa copiilor ca sa mai vedem ce vedem.Oricum noi nu putem sa ii oprim pe cei care se macelaresc, sau pe cei care -si etaleaza fara rusine opulenta unei averi care stim see you totii cum s-a dobindit, nu se mai termina comentariile politice care oricum nu rezolva nimic, iar multe din lucrurile bune, instructive si aducatoare de bucurie de o minima satisfactie sunt neglijate>>>> BRAVO PENTRU INITIATIVA.....sustinere TOTALA! Hai oameni buni macar asta sta in putinta noastra,,, de fapt sunt mai multe...dar asta-i alta poveste.TREZITI-VA DIN APATIE!

Amanda Amanda
Amanda Amanda
 • Natasa Raab

TOTI AVEM DREPTATE, DAR DACA NU SE IA ATITUDINE DIN PARTEA CELOR CARE AU PUTEREA SA FACA ASTA ...........TOATA LUMEA ISI SPUNE PAREREA....DAR REZULTATELE UNDE SUNT? DE LA REVOLUTIE INCOACE PARCA NE-AM INDOBITOCIT (SUZATI-MI EXPRESIA)

Radulescu Aurelia
Radulescu Aurelia
 • Natasa Raab

pe vremea impuscatului se facea carte,nu existau droguri,etnobotanice,oameni ai strazii,nu existau someri sau fel de fel de munca la negru prost platita si fara nici un viitor ,nici cei care au terminat o facultate astazi sunt muritori de foame fara sa aibe ceva de munca,aici ne-a adus ,suntem sclavi si nici nu stiu cum vor fi nepotii nostri,nu a fost nici o revolutie aici s-a vrut sa ajungem de unii care s-au imbogatit prin tot felul de manevre necinstite,cantam imnul dar inca nu ne-am desteptat.

Anca Pura
Anca Pura
 • Natasa Raab

ba da, existau toate aceste nenorociri, dar noi nu aveam cunostinta despre ele, pentru ca nu aveam emisiuni la tv, adica aveam 2 posturi, 2 ore/zi; eu nu sunt de acord ca ne indobitocesc emisiunile tv, daca nu ne plac, schimbam canalul, acuum cei "destepti", care doresc doar emisiuni inteligente, au destule programe/canale adaptate dorintelor lor!!! si se desteapta pe zi ce trece... EU VREAU TOATE PROGRAMELE, CANALELE, EMISIUNILE, TALK-SHOW-URILE, SI-MI ALEG CE DORESC, CAND DORESC, DACA...

ba da, existau toate aceste nenorociri, dar noi nu aveam cunostinta despre ele, pentru ca nu aveam emisiuni la tv, adica aveam 2 posturi, 2 ore/zi; eu nu sunt de acord ca ne indobitocesc emisiunile tv, daca nu ne plac, schimbam canalul, acuum cei "destepti", care doresc doar emisiuni inteligente, au destule programe/canale adaptate dorintelor lor!!! si se desteapta pe zi ce trece... EU VREAU TOATE PROGRAMELE, CANALELE, EMISIUNILE, TALK-SHOW-URILE, SI-MI ALEG CE DORESC, CAND DORESC, DACA VREAU DOCUMENTARE, MA UIT PE RESPECTIVELE CANALE, DACA VREAU POLITICA MA UIT LA ANTENE, DE CE SA NU AM VOIE??? CINE ESTE MAI DESTEPT CA MINE, SA-MI IMPUNA MIE CE SA URMARESC??? NE INTOARCEM LA VECHILE OBICEIURI SI VREMURI?

Daniela Mihalache
Daniela Mihalache
 • Natasa Raab

Radulescu Aurelia : democratia si libertatea au un cost. In afara celor care fura, sint persoane de treaba care muncesc mult si reusesc sa aiba si, sint persoane care nu vor sa munceasca asteptind sa le cada salariul din cer ca pe vremea dictaturii, fara sa faca absolut nimic 8 ore in birouri.

Mariana Vass
Mariana Vass
 • Natasa Raab

Amanda Amanda Sa ne rugam pentru fiecare om, pentru toti romanii nostri care sunt oamnei buni si blanzi...vremurile astea ne dau de furca...dar suntem puternici fiindca DUMNEZEU NE IUBESTE! Putem schimba ceva! PUTEM SCHIMBA TOTUL!

http://www.youtube.com/watch?v=wIC8tPHFBV4

Malina Schiopu
Malina Schiopu
 • Natasa Raab

draga mea nu este,vorba de noi adulti,este vorba si de coiii nostri,plecam la servici si noi stim ce vizioneaza copilul acasa,imi pare rau anca.

Fagaras Oana
Fagaras Oana
 • Natasa Raab

tu poti sa alegi .. copii tai nu ... si vad toate mizeriile furnizate de posturi TV in goana dupa audienta ... nu zic sa fie ca pe vremea lui Ceausescu DAR CRED CA AR FI DE DORIT O ANUMITA CALITATE A EMISIUNILOR ..

Stefan Solcan
Stefan Solcan
 • Natasa Raab

Aici cam ai dreptate......

Oprescu Lidia
Oprescu Lidia
 • Natasa Raab

Anca Pura

Manea Gheorghe
Manea Gheorghe

Daca puteti sa-l deteminati pe Felix sa schimbe ceva in mentalitatea slugilor lui atunci este Ok,sunt dispus sa va premiez.

Andreea Bucin
Andreea Bucin
 • Manea Gheorghe

Nu il putem determina pe Felix sa schimbe mentalitatea slugilor lui:), dar macar putem sa ne facem auziti si sa se stie, ca noi romanii, nu suntem chiar atat de lasi, de nepasatori si de prosti!!!

Cristina Ana Kiss
Cristina Ana Kiss
 • Manea Gheorghe

Cine mai e si Felix acesta?

Manea Gheorghe
Manea Gheorghe
 • Manea Gheorghe

Felix,un nume conspirativ.Intrebarea este pusa ,probabil,in sensul pur al necunoasterii sau a importantei persoanei ce poarta acest nume?Acest Felix este cel ce ne face viata un cosmar:cine mai e si acest Felix pe care nici-o lege nu-i mai presus decat faradelegile facute de el delungul multor ani si inainte si dupa asa zisa revolutie.

Liviu Stoian
Liviu Stoian

Sunt 47 de ani de când se investesc sume uriașe în TV pentru a mă convinge că sunt tâmpit. Fără rezultat. Risipă enormă de resurse, fără rezultat.
Sunt 12 ani de când nu mă mai uit la TV, 12 ani de când recomand tuturor celor pe care îi cunosc să nu se mai lase prostiți.
Eu sunt mândru că nu sunt un animal pe care tembelizorul să îl întărâte cu făcături de gen România sub zăpezi (de 1-3 cm), sugestii libidinoase sau imagini sexual explicite, pentru a-l manipula mai ușor.
Mă vreți din nou...

Sunt 47 de ani de când se investesc sume uriașe în TV pentru a mă convinge că sunt tâmpit. Fără rezultat. Risipă enormă de resurse, fără rezultat.
Sunt 12 ani de când nu mă mai uit la TV, 12 ani de când recomand tuturor celor pe care îi cunosc să nu se mai lase prostiți.
Eu sunt mândru că nu sunt un animal pe care tembelizorul să îl întărâte cu făcături de gen România sub zăpezi (de 1-3 cm), sugestii libidinoase sau imagini sexual explicite, pentru a-l manipula mai ușor.
Mă vreți din nou telespectator? Atunci:
A) Scoateți de pe sticlă:
-țâțele și cururile expuse nud ca fleicile la măcelărie.
-semidocții care nu știu să vorbească nici măcar pre limba mamii lor.
-inculții care întrerup orice interlocutor ca să explice plini de sine ce, cum și de ce trebuie făcut.
-neamprostimea îmbogățită din jaful organizat împreună cu „demnitarii”.
-politrucii și politicienii.
-imaginile luate din unghiuri care exagerează perspectiva și deformează proporțiile pentru a ilustra catastrofe inexistente.
-mincinoșii
-infractorii
-mitocanii
B) Puneți pe sticlă:
-femeile reale care își rup zilnic spinarea să ne ducă pruncii la grădinițe și școli.
-prezentatori see you școală adevărată, care stăpânesc cel puțin două limbi străine pe lângă cea maternă.
-oamenii de cultură care știu să poarte o conversație.
-oameni de afaceri adevărați care au reușit prin inteligență și muncă proprie
-oameni politici cu principii și verticalitate.
-imagini corecte ale unor evenimente normale din viața reală, prezentate echilibrat.
-punctele de vedere ale oamenilor credibili.
-oameni ai legii care își fac meseria cinstit.
-oameni de bun simț.
Cer prea mult? Atunci nu meritați să existați, „dragi” oameni (?) de televiziune!

Andreea Bucin
Andreea Bucin
 • Liviu Stoian

Multumim pentru postare! Aveti perfecta dreptate.

Ana Marina Constantinescu
Ana Marina Constantinescu
 • Liviu Stoian

Vreau, realmente simt si este nevoie ,de stiri adevarate, atat din tara cat si din afara. Nu este vorba doar de stiri pozitive ( le-am avut destul si in exclusivitate inainte de '90 ) ci de stiri IMPORTANTATE . Habar nu avem de la posturile romanesti ce se petrece in lume, dar nici in tara. Nici nu mai stiu daca mai exista oameni care ar putea sa faca o selectie adevarata si o paginatie normala. Sigur, trebuie insa incercat !

Andreea Bucin
Andreea Bucin
 • Liviu Stoian

DA, aveti dreptate, stiri importante ar trebui difuzate, dar si stiri pozitive, ca sunt cu siguranta o gramada, numai ca noi nu avem acces la ele..

Ana Maria Gaucan
Ana Maria Gaucan
 • Liviu Stoian

Este adevarat, suntem rupti total de lumea intreaga si de Europa din care facem parte. Nu stim si nu suntem informati de nimic cu adevarat important.
Vedem doar violuri, batai, crime si sinucideri. Indemnam, in mod subliminal, la niste comportamente similare pe adolescentii zilelor noastre. Ne-am transformat intr-un popor agresiv, lipsit de omenie si de morala cu ajutorul televiziunilor si al oamenilor slabi de presa din ziua de azi.Habar nu au de gramatica, nu pot face un reportaj de...

Este adevarat, suntem rupti total de lumea intreaga si de Europa din care facem parte. Nu stim si nu suntem informati de nimic cu adevarat important.
Vedem doar violuri, batai, crime si sinucideri. Indemnam, in mod subliminal, la niste comportamente similare pe adolescentii zilelor noastre. Ne-am transformat intr-un popor agresiv, lipsit de omenie si de morala cu ajutorul televiziunilor si al oamenilor slabi de presa din ziua de azi.Habar nu au de gramatica, nu pot face un reportaj de calitate nici daca stirea este potential interesanta. Ei insisi sunt analfabeti cu diplome. TREBUIE sa schimbam ceva, dar oare ne aude cineva?

Lucia Florentina Negru
Lucia Florentina Negru
 • Liviu Stoian

Este alegerea noastra sa ne informam, precum si asupra surselor de informare. Mi se pare frumos gestul Antenei 3 de a inscrie in Guiness Book cel mai mare drapel din lume. Poate mai sunt astfel de initiative care sa ne apropie intr-un spirit comun, national, cald, omenesc....

Vasile Stet
Vasile Stet

Stirile reprezinta dreptul la informare nicidecum un motiv de 'ímbolnavire' a mintii. Propaganda asta e de doi bani si e in scop de manipulare. Daca ne pierdem si dreptul la informare atunci ce ne mai ramane ? Se pare ca exista mult interes din partea politicii de a ne tine in ceata pentru a nu afla ca exista parlamentari care isi fixeaza salarii nesimtite , ca exista in alte tari oameni care sar in sus sa-si ceara drepturile , ca exista multe accidente rutiere din cauza ca legislatia din...

Stirile reprezinta dreptul la informare nicidecum un motiv de 'ímbolnavire' a mintii. Propaganda asta e de doi bani si e in scop de manipulare. Daca ne pierdem si dreptul la informare atunci ce ne mai ramane ? Se pare ca exista mult interes din partea politicii de a ne tine in ceata pentru a nu afla ca exista parlamentari care isi fixeaza salarii nesimtite , ca exista in alte tari oameni care sar in sus sa-si ceara drepturile , ca exista multe accidente rutiere din cauza ca legislatia din domeniu a fost complicata in mod voit pt a nu putea fi respectatata, samd... Parerea mea este ca adevarul nu va imbolnavi niciodata pe nimeni in schimb ascunderea lui da! Cu celelalte emisiuni care promoveaza (actionand asupra subconstientului oamenilor) golania, tupeul, nesimtirea , sunt de acord ca ar trebui cel putin evitate.

Andreea Bucin
Andreea Bucin
 • Vasile Stet

Stimate domn, nu dorim pierderea dreptului la informare, ci castigarea dreptului de a fi informati in mod corect, nu de a fi indobitociti cu stiri doar in aparenta importante!!!

Cristina Ana Kiss
Cristina Ana Kiss
 • Vasile Stet

Sunt intru totul de acord cu Andreea!

Cristina Ana Kiss
Cristina Ana Kiss
 • Vasile Stet

Daca nu poti sa semnezi o astfel de petitie inseamna ca nu te intereseaza ce li se inoculeaza tinerilor in minte!Nu uita ca ei sunt viitorul acestei tari si al tau,implicit! Nu esti deranjat de proasta reputatie a romanilor?

Alex Dragoescu
Alex Dragoescu
 • Vasile Stet

Scopul jurnalismului nu este sa ne faca sa ne simtim bine, ori sa ne dea impresia ca lumea e mai fericita si mai frumoasa decat este. Daca, sa zicem, un prefect incalca legea si ia mita pentru orice motiv, datoria unui jurnalist este sa faca acest lucru public. Stirile au fost, sunt si vor fi intotdeauna macar in parte negative; nu va ganditi ca in tari mai "dezvoltate" sta treaba altcumva (in Marea Britanie, spre exemplu, sigur nu). Acestea fiind spuse, sunt de acord ca anumite stiri, mai...

Scopul jurnalismului nu este sa ne faca sa ne simtim bine, ori sa ne dea impresia ca lumea e mai fericita si mai frumoasa decat este. Daca, sa zicem, un prefect incalca legea si ia mita pentru orice motiv, datoria unui jurnalist este sa faca acest lucru public. Stirile au fost, sunt si vor fi intotdeauna macar in parte negative; nu va ganditi ca in tari mai "dezvoltate" sta treaba altcumva (in Marea Britanie, spre exemplu, sigur nu). Acestea fiind spuse, sunt de acord ca anumite stiri, mai ales cele legate de vietile personale ale unor celebritati (ale TUTUROR, nu doar ale manelistilor sau mai stiu eu ce) si crime care mai de care mai inventive, NU sunt jurnalism adevarat. Ca sa nu mai vorbim de reality show-uri...

Ilie Alexescu
Ilie Alexescu
 • Vasile Stet

Setea de senzational intuneca mintea jurnalistilor care imbolnavesc lumea! Nu cred ca intereseaza pe nimeni cum a ucis sau cum a violat nu stiu cine oricat de adevarat ar fi. Eu unul ma simt agresat de aceste stiri adevarate care nu fac bine nimanui. Chiar nu exista nimic pozitiv in Romania? Este, dar nu se vinde....

Sorin Wolf
Sorin Wolf

Sunt deprimat de cea ce a ajuns tara asta, de lipsa de educatie, de valorile pierdute si de nesimtirea din oameni.Nu credeam ca mai exista ceva care sa imi produca atata sila , chiar scarba.TELEVIZIUNEA a ajuns o HAZNA infecta in care se aduna RESTURILE ce se autointituleaza VEDETE, POLITICIENI, MAFIOTI IN SUTANE. "" Inca!"" mai am abonament tv pentru canalele hd national geografic, animal planet.discovery.Sper sa renunt cat mai repede la cablu tv si ma gandesc serios sa renunt si la ROMANIA. ROMAIA NU ESTE SARACA...ESTE FURATA.......

Neacsu Mirela-adriana
Neacsu Mirela-adriana
 • Sorin Wolf

Ai dreptate,Marius! Problema este ca daca vor fi tot mai multi care vor pleca,nu facem decat sa-i incurajam pe altii sa creada ca Romania va fi mult mai usor de jefuit!

Şortan Eugenia
Şortan Eugenia
 • Sorin Wolf

Admir curajul lui Sorin Gorgan de-a arăta realitatea aşa cum e nu cum ne-o prezintă mogulii.
Nu ştiu cum ar mai putea fi răsturnată neruşinarea asta. Cred că numai prin fiscalitatea televiziunilor

Emma-Mariana Mija
Emma-Mariana Mija

ASA ESTE! EU NU MA MAI POT UITA LA STIRI DE MULT! DOAR DIN CIND IN CIND CA MI-E DOR! AU NUMAI STIRI CU NENOROCIRI SI NELEGIUIRI; SCANDALURI SI BATAI....SI MULTE ALTELE CARE NE AFECTEAZA SI ORIPILEZA PSIHIC SI VIZUAL! PARCA AM FI CEA MAI NENOROCITA TARA DE PE PLANETA! NU CRED! EU STIU CA MAI SUNT SI OAMENI UMANI IN TARA AIA! SI ATITA PUBLICITATE FEMEIELOR DE 2 LEI CARE TREC DE LA O VEDETA LA ALTA SAU DE LA UN FOTBALIST LA ALTUL! CE EXEMPLU AU BIETII COPII CA ROMANIA ESTE O TARA DE BETIVI SI...

ASA ESTE! EU NU MA MAI POT UITA LA STIRI DE MULT! DOAR DIN CIND IN CIND CA MI-E DOR! AU NUMAI STIRI CU NENOROCIRI SI NELEGIUIRI; SCANDALURI SI BATAI....SI MULTE ALTELE CARE NE AFECTEAZA SI ORIPILEZA PSIHIC SI VIZUAL! PARCA AM FI CEA MAI NENOROCITA TARA DE PE PLANETA! NU CRED! EU STIU CA MAI SUNT SI OAMENI UMANI IN TARA AIA! SI ATITA PUBLICITATE FEMEIELOR DE 2 LEI CARE TREC DE LA O VEDETA LA ALTA SAU DE LA UN FOTBALIST LA ALTUL! CE EXEMPLU AU BIETII COPII CA ROMANIA ESTE O TARA DE BETIVI SI PROSTITUATE! DOAMNEEE! AVEM ATITEA VALORI CULTURALE SI SPIRITUALE IN ROMANIA! PROMOVA-TI CULTURA SI ARTA , ADEVARATELE VALORI ALE ROAMANIEI! TELEVIZIUNEA NU TREBUIE SA FIE "TANTI FLORICA" DE LA COLTUL STRAZII CARE SPUNE TOT CE VEDE SI AUDE LA "RADIO-SCARA BLOCULUI"! TV-UL TREBUIE SA FIE UN PROMOTOR AL BINELUI SI FRUMOSULUI! O ADEVARATA DELECTARE! PENTRU STIRI DESPRE BOMBE SEXI SI PRIN CITE PATURI TREC (SUNT O GRAMADA) EXISTA PAPARAZZI SI REVISTELE DESUETE!

Andreea Bucin
Andreea Bucin
 • Emma-Mariana Mija

Nici nu va imaginati ce dor imi e si mie sa vad si stiri pozitive, sa ma simt mandra ca sunt romanca!!

Mariana Vass
Mariana Vass
 • Emma-Mariana Mija

Asta nu inseamna ca trebuie sa stam cu mainile in san! Fiecare sa faca ceva acolo unde se afla...si ceea ce este de mare ajutor... o rugaciune pentru popor, o rugaciune facuta din toata inima pentru fiecare roman! Nu suntem rai...intunericul ne-a inrait...pe unii mai mult, pe altii mai putin! 44% DINTRE STUDENTII CARE INCEP FACULTATEA IN SUA nu termina cand trebuie! Aici este un link cu Ben Carson care vorbeste la Casa Alba (saptamana trecuta a fost invitat) `` Ei`` ne vor pe toti cat...

Asta nu inseamna ca trebuie sa stam cu mainile in san! Fiecare sa faca ceva acolo unde se afla...si ceea ce este de mare ajutor... o rugaciune pentru popor, o rugaciune facuta din toata inima pentru fiecare roman! Nu suntem rai...intunericul ne-a inrait...pe unii mai mult, pe altii mai putin! 44% DINTRE STUDENTII CARE INCEP FACULTATEA IN SUA nu termina cand trebuie! Aici este un link cu Ben Carson care vorbeste la Casa Alba (saptamana trecuta a fost invitat) `` Ei`` ne vor pe toti cat mai jos...cat mai usor de manipulat fiindca au inteles ca nu pot sa duca la ``bun sfarsit`` genocidul planuit! DUMNEZEU ESTE SPERANTA NOASTRA!

http://www.youtube.com/watch?v=wIC8tPHFBV4

TOTI PUTEM SPUNE O RUGACIUNE IN FIECARE ZI (macar!) pentru salvarea noastra...a tuturor! Sa luptam, in primul rand cu egoismul din noi! Egoismul ucide Iubirea!

http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=65&cap=138

Nelu Te
Nelu Te
 • Emma-Mariana Mija

Ba mai stim. Dati-mi un exemplu de televiziune, care sa nu aiba cel putin un mason, cel care nu are ca scop, decat dezbinarea, decaderea societatii, pentru ca ei sa poate conduce. Ei sunt cei care ne indobitocesc atat, prin intermediul a tot ceea ce inseamna informare.

Mihai Zsupon
Mihai Zsupon

Idea este bine venita,de acord,doar sa nu cadam pe cealalta parte a calului,si sa pierdem dreptul la informare,si inca ceva programul Causes in schimbul semnari cere acordul la datele personale etc, cu care nu sunt de acord.UPS este o CAPCANA!!!

Andreea Bucin
Andreea Bucin
 • Mihai Zsupon

Nu e nici o capcana.. E doar o petitie creata de mine, o persoana care nu are nici un interes ascuns. Va multumesc pentru incredere!

Cristina Ana Kiss
Cristina Ana Kiss
 • Mihai Zsupon

Ce crezi ca se poate face cu datele personale?Pe Facebook nu le dai? Capcanele sunt la Tv. in emisiunile acelea de doi bani menite sa-ti distraga atentia de la lucrurile importante care se-ntamplapn tara asta si te afecteaza pe toate planurile! Singurul remediu e sa protestam ca sa aratam ca nu suntem o natie de prosti si de inculti!

Andrei Cosmin Mocan
Andrei Cosmin Mocan

Eu cred ca exista cheia rezolvarii acestei probleme si este chiar foarte simplu.

Andreea Bucin
Andreea Bucin
 • Andrei Cosmin Mocan

Care este cheia rezolvarii acestei probleme? Impartasiti-ne si noua ideea dumneavoastra.

Nicolae Tudor
Nicolae Tudor
 • Andrei Cosmin Mocan

Daa,care este cheia...!?Oare se potriveste daca este gasita,lumineaza-mim mintea!

See more comments…