Mihaela Vasilian
Mihaela Vasilian

Sa folosim Telecomanda , cu inteligenta .

Stelian Ignatencu
Stelian Ignatencu
  • Mihaela Vasilian

In afara celui obligatoriu nu am avut nici un abonament de furnizare programe TV. Cu o antena de camera receptionez TV1, TV2 si Antena 1. De cateva ori pe luna pornesc tv-ul sau radioul. De 6 luni am net si sunt prins in el. Imi doresc sa scap urgent. Sunt lacom, mai ales de informatie, in schimb asimilez mai mult gunoi. Repet des aceleasi greseli, si in loc sa caut vinovati sau scuze mai bine hotarasc: STOP Berbeule! Suport si consecintele erorilor de care nu sunt constient, crezand ca nu...

In afara celui obligatoriu nu am avut nici un abonament de furnizare programe TV. Cu o antena de camera receptionez TV1, TV2 si Antena 1. De cateva ori pe luna pornesc tv-ul sau radioul. De 6 luni am net si sunt prins in el. Imi doresc sa scap urgent. Sunt lacom, mai ales de informatie, in schimb asimilez mai mult gunoi. Repet des aceleasi greseli, si in loc sa caut vinovati sau scuze mai bine hotarasc: STOP Berbeule! Suport si consecintele erorilor de care nu sunt constient, crezand ca nu am noroc. Astlfel am ajuns sa ma autocompatimesc mai ceva ca o muiere. Pe deasupra mai sunt si incapatinat. Mass media poate fi un instrument de manipulare, de o eficienta cutremuratoare, cand este folosita in mod iresponsabil,distructiv sau poate fi un mijloc de educare excelent, cand opereaza cu valori fundamentale. Suntem responsabili pentru ca selectam odata cu alegerea programului, optiunea pt. educatie sau sminteala. In mase priza optima o are educatia prin divertisment.

Cristian Cornea
Cristian Cornea

Am cateva intrebari pentru voi. Sunt de la televizor. Va spun ceva? "Durerea nu este iubire" , “Daruiesti si cistigi”, “Zile mai curate”, “Pro NATO”, “Noua ne pasa”, “Stop torturarii animalelor”, “Tu stii ce mai face copilul tau?”, “Avem viata in singe” "Registrul Donatorilor Neinruditi", “Jos palaria”, “Exista viata dupa cutremur”, “Let’s do it, Romania!”.

Andreea Bucin
Andreea Bucin
  • Cristian Cornea

Da, stiu ca exista si emisiuni pozitive. Nu alea trebuie schimbate.

Florin Filimon
Florin Filimon

Imi spune si mie cineva cum se semneaza petitia pe pagina asta? Un alt site unde lucrurile evidente imi par ascunse. In schimb pe pagina cna-ului este un buton mare pe care scrie semneaza. Am impresia ca www.causes.com vinde intai publicitate celor care au o cu totul alta problema. In plus vad ca aici se mentioneaza un numar de peste 160000 de petitionari in schimb pe pagina CNA- singura in masura sa faca cu adevarat ceva-sunt sub 10000 de semnaturi. Ceea ce ma face sa ma intreb daca nu...

Imi spune si mie cineva cum se semneaza petitia pe pagina asta? Un alt site unde lucrurile evidente imi par ascunse. In schimb pe pagina cna-ului este un buton mare pe care scrie semneaza. Am impresia ca www.causes.com vinde intai publicitate celor care au o cu totul alta problema. In plus vad ca aici se mentioneaza un numar de peste 160000 de petitionari in schimb pe pagina CNA- singura in masura sa faca cu adevarat ceva-sunt sub 10000 de semnaturi. Ceea ce ma face sa ma intreb daca nu cumva causes.com este locul de dat cu capul cu ceva pubkicitate ieftina pusa in josul paginii?

Andreea Bucin
Andreea Bucin
  • Florin Filimon

Nu stiu de ce nu puteti semna petitia. Va asigur ca petitia este cat se poate de reala. Va mai atasez linkul o data. Si causes.com nu este un loc de dat cu capul. CNA-ul ne va sustine, va zic sigur, pentru ca deja s-au adunat foarte multe semnaturi.

http://www.causes.com/causes/813128-salvati-mintile-oamenilor-schimbati-emisiunile-si-stirile-de-la-tv

Florin Giurcă
Florin Giurcă

Adevarata provocare nu este schimbarea emisiunilor tv, ci schimbarea ta. Renunta sa te mai uiti la televizor! Vei castiga o 20% mai mult timp pentru viata, pe care il poti folosi citind o carte, mergand la un concert, sadind un pom, ingrijind un batran sau facand o excursie in natura. Vrei stiri pozitive? Creazati-le tu insuti. Dumnezeu nu te va rasplati pentru stirile bune pe care le-ai vazut la televizor, ci pentru cele pe care le-ai creat tu.

Andreea Bucin
Andreea Bucin
  • Florin Giurcă

Ai foarte mare dreptate! Dar sa stii ca petitia nu a fost creata pentru mine, pentru ca eu ma uit rar la tv. Ce facem cu cei care nu vor sa renunte la uitatul la TV? Cei care sunt majoritari si care sunt influentabili? Nu ne gandim si la ei?

Vasile Romas
Vasile Romas

BRAVO PENTRU INITIATIVA.....sustinere TOTALA! Calitatea multor emisiuni este sub orice criticä! Acordarea licentei de transmitere pentru anumite canale TV este vina principalä a calitätii foarte scäzute si lipsite total de profesionalism, a multor emisiuni!

Trofin Daniel
Trofin Daniel

Ceea ce se întâmplă în prezent în România (şi nu numai) este strigător la cer. O promovare a non-valorii, imoralităţii, atitudinii deşănţate a unora dintre conaţionalii noştri ce sunt daţi ca normă de urmat generaţiilor prea fragede şi naive pentru a şti că mai există şi altă cale de urmat în viaţă decât căutarea cu orice preţ a banului, vinderea trupului şi sufletului pentru avere, poziţie socială şi notorietate, indiferent de decadenţa ce implică unele lucruri făcute pentru a atinge acest...

Ceea ce se întâmplă în prezent în România (şi nu numai) este strigător la cer. O promovare a non-valorii, imoralităţii, atitudinii deşănţate a unora dintre conaţionalii noştri ce sunt daţi ca normă de urmat generaţiilor prea fragede şi naive pentru a şti că mai există şi altă cale de urmat în viaţă decât căutarea cu orice preţ a banului, vinderea trupului şi sufletului pentru avere, poziţie socială şi notorietate, indiferent de decadenţa ce implică unele lucruri făcute pentru a atinge acest scop.
Se uită a se prezenta şi faptul că viaţa mai are şi părţi frumoase, că bunătatea e... bună şi ea la ceva şi că filmele n-ar trebui să fie toate după calapodul hollywoodian, pline de violenţă inutilă, sex şi limbaj pornografic.
Mai vrem să uităm de grijile ce ne macină vieţile, de politicienii umflaţi cu pompa, nesimţiţi, veroşi, venali, execrabil de insensibili la durerile, necazurile şi ofurile cetăţenilor turmentaţi de aiurelile elucubrante şi de egoismul celor ce ar trebui să îi reprezinte şi să le facă viaţa mai bună iar nu să strângă ostentativ ca hârciogii doar pentru bârlogul lor şi să îi menţină în prostie şi sărăcie.
Promovarea din prezent din România (şi nu numai) a non-valorii, imoralităţii, atitudinii deşănţate este un lucru cutremurător de dezgustător iar acest lucru e perpetuat de televiziuni. Acest lucru trebuie să înceteze iar tv-ul să redevină un mijloc de educare.

Gabriela Brindusa C
Gabriela Brindusa C

Eu nu am mai deschis televizorul de mai bine de 6 luni pt ca nu am ce vedea decat barfa, scandaluri si crime!

Wolf Iosefina
Wolf Iosefina
  • Gabriela Brindusa C

cei ce se uita mult timp la televizor sunt oameni limitati

Cristian Cornea
Cristian Cornea

DRAGILOR, va recomand canalele: Discovery, National geografic, Acasa(pana la ora 10), Euphoria, canalele destinate copiilor. Acolo veti gasi ce va intereseaza pe voi. Libertatea discutiilor si a dezbaterilor nu poate fi ingradita. Daca nu va plac programele de ce va uitati? Toate sunt televiziuni particulare, CARE NU PRIMESC BANI DE A BUGET, ci ii produs singure, in conditiile legii. Orice initiativa cetateneasca este buna, dar nu e un prea mare efort pentru o miza atat de mica? NU pare sa...

DRAGILOR, va recomand canalele: Discovery, National geografic, Acasa(pana la ora 10), Euphoria, canalele destinate copiilor. Acolo veti gasi ce va intereseaza pe voi. Libertatea discutiilor si a dezbaterilor nu poate fi ingradita. Daca nu va plac programele de ce va uitati? Toate sunt televiziuni particulare, CARE NU PRIMESC BANI DE A BUGET, ci ii produs singure, in conditiile legii. Orice initiativa cetateneasca este buna, dar nu e un prea mare efort pentru o miza atat de mica? NU pare sa va deranjeze ca REPREZENTANTII NOSTRII IN PALAMENT SINT NISTE PENALI, SI NICI CA TRAG CHIULUL PE BANII NOSTRII. HAIDETI SA INITIEM O PETITIE CARE SA SE SOLDEZE CU O PROPUNERE LEGISLATIVA. Daca ne limitam la genul de petitii online, care raman asa o sa fim ca la alcolicii anonimi......

Andreea Bucin
Andreea Bucin
  • Cristian Cornea

Chiar va rog sa va ganditi la cum ar trebui sa fie redactata petitia, care sa se soldeze cu o propunere legislativa. Va multumesc!

Sferlea Ioan
Sferlea Ioan

m-am saturat de crime, violuri si jafuri. Sunt plecat in Germania si aici imaginea Romaniei este alterata in special prin prisma a ceea ce se the la tv. Din pacate, televiziunile dau ceea ce marea majoritate a telespectatorilor doreste! Din pacate! Este o dovada a lipsei de cultura al acestui popor care, de la un an la altul, devine tot mai violent. Oare unde vom anunge?

Nicolae Tudor
Nicolae Tudor
  • Sferlea Ioan

Hai sa fim optimisti.Romania si Europa trece prin mari probleme.Acesta este doar inceputul...Veti auzi de la un cap la altul al pamantului de si mai mari probleme.Si daca zilele acelea nu v-or fi scurtate ,nici un suflet nu va fi salvat.

Iosif Kerekes
Iosif Kerekes

stingeti televizorul, puneti mana si cititi o carte si o sa vedeti ca miracolul se intampla... mizeriile vor da faliment, metoda asta e mult mai eficienta decat orice protest la CNA sau petitie... CITESTE O CARTE POPOR INCULT.

Sanda Costiuc
Sanda Costiuc
  • Iosif Kerekes

faci si tu parte din ac. popor

See more comments…