Mihaela Vasilian
Mihaela Vasilian

Sa folosim Telecomanda , cu inteligenta .

Stelian Ignatencu
Stelian Ignatencu
  • Mihaela Vasilian

In afara celui obligatoriu nu am avut nici un abonament de furnizare programe TV. Cu o antena de camera receptionez TV1, TV2 si Antena 1. De cateva ori pe luna pornesc tv-ul sau radioul. De 6 luni am net si sunt prins in el. Imi doresc sa scap urgent. Sunt lacom, mai ales de informatie, in schimb asimilez mai mult gunoi. Repet des aceleasi greseli, si in loc sa caut vinovati sau scuze mai bine hotarasc: STOP Berbeule! Suport si consecintele erorilor de care nu sunt constient, crezand ca nu...

In afara celui obligatoriu nu am avut nici un abonament de furnizare programe TV. Cu o antena de camera receptionez TV1, TV2 si Antena 1. De cateva ori pe luna pornesc tv-ul sau radioul. De 6 luni am net si sunt prins in el. Imi doresc sa scap urgent. Sunt lacom, mai ales de informatie, in schimb asimilez mai mult gunoi. Repet des aceleasi greseli, si in loc sa caut vinovati sau scuze mai bine hotarasc: STOP Berbeule! Suport si consecintele erorilor de care nu sunt constient, crezand ca nu am noroc. Astlfel am ajuns sa ma autocompatimesc mai ceva ca o muiere. Pe deasupra mai sunt si incapatinat. Mass media poate fi un instrument de manipulare, de o eficienta cutremuratoare, cand este folosita in mod iresponsabil,distructiv sau poate fi un mijloc de educare excelent, cand opereaza cu valori fundamentale. Suntem responsabili pentru ca selectam odata cu alegerea programului, optiunea pt. educatie sau sminteala. In mase priza optima o are educatia prin divertisment.

Dan Misailescu
Dan Misailescu

Va recomand sa ascultati aceasta melodie. Se potriveste foarte bine cu scopul acestei petitii.

RAKU - Televiziuni care polueaza - Stirile Libere.

http://www.youtube.com/watch?v=-2HocEZj8Y4

Dorin Aldo
Dorin Aldo

SAU...DACA DORIM O "COABITARE DEMOCRATICA" , TELEVIZIUNILE CARE PRACTICA PROGRAME NEEDUCATIVE PROMOVAND BARFA si IMORALITATEA (gen A/1 realizate de imorala Simona Gherghe, Dan Capatos samd) si care LEZEAZA DREPTUL PERSOANEI LA INTIMITATE si la o VIATA PERSONALA, SA FIE CATEGORISITE CU SINTAGMA.."TELEVIZIUNE de SCANDAL" , PUNANDU-NE LA ADAPOST ASTFEL DE A LUA CUNOSTINTA DE ASPECTE CARE NU NE INTERESEAZA SAU NE IRITA!

Dorin Aldo
Dorin Aldo

VREM SA FIM INFORMATI see you DATE OBIECTIVE, " TRANSPARENTE" , NEDIRIJATE si COMENTATE POLITIC , , NEIGNORATE si NECENZURATE! NU MAI DORIM SA VEDEM EMISIUNI REALIZATE DE TOATE SCURSURILE si VAMPELE IMORALE (gen Andreea Mantea, Adelina Pestritu, Andree Tonciu, Bianca Dragusanu , "mama natura" Popescu samd) CARE NE INTORC STOMACUL PE JOS CAND LE VEDEM FETELE BOITE ARTIFICIALE PLINE DE BOTOX si VULGARITATE, CAND DESCHID GURA SI-SI ETALEAZA CULTURA, TUPEUL OBRAZNIC si LIPSA VADITA DE EDUCATIE!

Lucian Dumitrescu
Lucian Dumitrescu

Ma bucur ca sa luat aceasta initiativa,am tot respectul pentru dvs ,trebuie Sa luati aminte caci nu se doreste decat manipularea mintilor,pierderea identitatii de Roman necunoasterea proprii Istorii ,copii nu vor mai sti multe lucruri despre Horia,Avram Iancu,Tudor Vladimirescu,Iuliu Maniu,Bratieni,Cuza,Brincoveni,Antim Ivireanu,George Cosbuc,Mihai Eminescu.....Mai mult trebuie sa stiti ca prin cablu tv se vede in casa dvs TOT si se aude,nu aveti intimitate....iar seara este bine sa scoateti...

Ma bucur ca sa luat aceasta initiativa,am tot respectul pentru dvs ,trebuie Sa luati aminte caci nu se doreste decat manipularea mintilor,pierderea identitatii de Roman necunoasterea proprii Istorii ,copii nu vor mai sti multe lucruri despre Horia,Avram Iancu,Tudor Vladimirescu,Iuliu Maniu,Bratieni,Cuza,Brincoveni,Antim Ivireanu,George Cosbuc,Mihai Eminescu.....Mai mult trebuie sa stiti ca prin cablu tv se vede in casa dvs TOT si se aude,nu aveti intimitate....iar seara este bine sa scoateti cablu din tv,mai nou toate noile tv pot fi controlate din exterior.....Doamne ajuta..

Balazs Istvan
Balazs Istvan

Omul cultivat, democrat este vulnerabil pur şi simplu pentru că doreste să lase şi pe altii să trăiască după propriile reguli.Omul incult este avid de putere de bani şi doreşte ca toţi să se supună acestor dorinţe.Nu contează ce şi cum decît să răzbească. Aceştia ne fură timpul, sufletul, şi aduc gunoiul pe calea undelor în casele noastre pentru simplul motiv că mai sînt destui oameni în democratia asta românească la care poti vinde pasta de dinţi see you toporul înfipt în creştetul...

Omul cultivat, democrat este vulnerabil pur şi simplu pentru că doreste să lase şi pe altii să trăiască după propriile reguli.Omul incult este avid de putere de bani şi doreşte ca toţi să se supună acestor dorinţe.Nu contează ce şi cum decît să răzbească. Aceştia ne fură timpul, sufletul, şi aduc gunoiul pe calea undelor în casele noastre pentru simplul motiv că mai sînt destui oameni în democratia asta românească la care poti vinde pasta de dinţi see you toporul înfipt în creştetul vecinului.Trebuie să ne facem auziţi şi noi cei care credem într-un alt mod de a trăi şi exista mai civilizat, mai paşnic şi mai responsabil faţă de cei din jurul nostru şi faţă de mediul în care trăim.

Rotaru Iulian
Rotaru Iulian

Luați si cititi o carte si lăsați petiție. Creează-ți propia opinie si citește ceva.

László Bicsak
László Bicsak

Foarte simplu de rezolvat! Luati exemplu de la mine, nu va mai uitati la televizor! Eu de doi ani nu ma mai uit...

Johann Wagner
Johann Wagner

Înțeleg foarte bine această dorință de a nu mai vedea toate mizeriile de pe canalele de televiziune române.
Dar schimbarea trebuie să vină întotdeauna de la nivel individual. Nu trebuie așteptat ca "alții", "guvernul", sau "corporațiile" să schimbe ceva, deoarece ele nu vor schimba nimic până nu vor fi forțate, iar asemenea "cauze" mă îndoiesc că vor avea efectul dorit.

Având în vedere asta, nu ar fi mult mai simplu ca cei nemulțumiți de emisiunile de televiziune pur și simplu să nu se mai...

Înțeleg foarte bine această dorință de a nu mai vedea toate mizeriile de pe canalele de televiziune române.
Dar schimbarea trebuie să vină întotdeauna de la nivel individual. Nu trebuie așteptat ca "alții", "guvernul", sau "corporațiile" să schimbe ceva, deoarece ele nu vor schimba nimic până nu vor fi forțate, iar asemenea "cauze" mă îndoiesc că vor avea efectul dorit.

Având în vedere asta, nu ar fi mult mai simplu ca cei nemulțumiți de emisiunile de televiziune pur și simplu să nu se mai uite la ele?
De ce aveți o nevoie atât de mare de televizor?

Televiziunea nu este modul ideal de informare, învățare, indiferent de calitatea emisiunilor pe care le transmite. Chiar și dacă s-ar transmite doar emisiuni culturale, științifice, de cea mai bună calitate, privitul la televizor este o activitate inerent pasivă, care nu stimulează mintea, imaginația, așa cum ar face-o cititul, de exemplu. Mai ales pentru copii, televizorul este dăunător indiferent la ce emisiuni s-ar uita.

Eu nu mă mai uit deloc la televizor de foarte mulți ani, și nu mi se pare să pierd nimic. Dimpotrivă, am câștigat foarte mult timp, care astfel îl pot petrece în alt fel, see you familia, sau învățând ceva, sau în alte activități constructive și utile.

Deci oameni buni, ia încercați și varianta asta. Închideți televizorul. Puneți mâna pe o carte. Petreceți mai mult timp see you copii voștri. Ieșiți la plimbare în natură. Dacă chiar vreți să vă uitați la un ecran, citiți ceva pe Wikipedia, etc.
Veți vedea că se poate trăi și fără televizor, așa cum au trăit de fapt miile de generații de oameni dinaintea noastră!
În acest fel vă veți putea într-adevăr salva mintea, a voastră și a copiilor voștri.
(pe aici pe la noi, televizorul mai e denumit și "lobotomy box" adică cutia de lobotomizat, o denumire care mi se pare cât se poate de potrivită).

Florentina Vaida
Florentina Vaida

ma bucur nespus pentru initiativa! ar fi nemaipomenit sa sa schimbe ceva, sa fie "cenzurati"acei reporteri tampiti si fara bun simt! toate televiziunile dispun de asa ceva, fiindca societatea noastra este dominata de ei, este dominata de ura, este dominata de prostie.dinpacate.oricum inca odata felicitari pentru initiativa!

See more comments…