Brigade logo
Now there’s a better way to shape the issues that matter
Upgrade to Brigade for all-new petitions, discussions, and more
from the team that brought you Causes.
Upgrade to Brigade
Briciu Costica
Briciu Costica

Ma bucur sa vad ca sunt oameni,putini,care ar dori sa schimbe televiziunile.Multi insa nu stiu cum sa faca,multi nu stiu ca puterea se afla in telecomanda fiecaruia dintre noi.Daca intereseaza pe cineva,o sa va spun cum procedez eu:1-cu telecomanda in mana,incep butonarea,pana gasesc un program care sa nu ma agreseze si care sa-mi hraneasca sufletul si spiritul-e foarte simplu.2-apoi incerc si alte persoane sa faca acelasi lucru,cu rugamintea ca si ei sa faca aceeasi treaba la randul lor.

Natasa Raab
Natasa Raab

Pt.numele lui Dumnezeu de dragul audientei sunt in stare sa fim imbolnaviti psihic, nu sunt indeajuns lipsurile, frustarile, nedreptatile fiecaruia in parte, viata asta care pare fara nici o speranta pentru multi dintre semenii nostri, tineri, virstnici, oameni care n-au ce pune pe masa copiilor ca sa mai vedem ce vedem.Oricum noi nu putem sa ii oprim pe cei care se macelaresc, sau pe cei care -si etaleaza fara rusine opulenta unei averi care stim see you totii cum s-a dobindit, nu...

Pt.numele lui Dumnezeu de dragul audientei sunt in stare sa fim imbolnaviti psihic, nu sunt indeajuns lipsurile, frustarile, nedreptatile fiecaruia in parte, viata asta care pare fara nici o speranta pentru multi dintre semenii nostri, tineri, virstnici, oameni care n-au ce pune pe masa copiilor ca sa mai vedem ce vedem.Oricum noi nu putem sa ii oprim pe cei care se macelaresc, sau pe cei care -si etaleaza fara rusine opulenta unei averi care stim see you totii cum s-a dobindit, nu se mai termina comentariile politice care oricum nu rezolva nimic, iar multe din lucrurile bune, instructive si aducatoare de bucurie de o minima satisfactie sunt neglijate>>>> BRAVO PENTRU INITIATIVA.....sustinere TOTALA! Hai oameni buni macar asta sta in putinta noastra,,, de fapt sunt mai multe...dar asta-i alta poveste.TREZITI-VA DIN APATIE!

Amanda Amanda
Amanda Amanda
 • Natasa Raab

TOTI AVEM DREPTATE, DAR DACA NU SE IA ATITUDINE DIN PARTEA CELOR CARE AU PUTEREA SA FACA ASTA ...........TOATA LUMEA ISI SPUNE PAREREA....DAR REZULTATELE UNDE SUNT? DE LA REVOLUTIE INCOACE PARCA NE-AM INDOBITOCIT (SUZATI-MI EXPRESIA)

Radulescu Aurelia
Radulescu Aurelia
 • Natasa Raab

pe vremea impuscatului se facea carte,nu existau droguri,etnobotanice,oameni ai strazii,nu existau someri sau fel de fel de munca la negru prost platita si fara nici un viitor ,nici cei care au terminat o facultate astazi sunt muritori de foame fara sa aibe ceva de munca,aici ne-a adus ,suntem sclavi si nici nu stiu cum vor fi nepotii nostri,nu a fost nici o revolutie aici s-a vrut sa ajungem de unii care s-au imbogatit prin tot felul de manevre necinstite,cantam imnul dar inca nu ne-am desteptat.

Anca Pura
Anca Pura
 • Natasa Raab

ba da, existau toate aceste nenorociri, dar noi nu aveam cunostinta despre ele, pentru ca nu aveam emisiuni la tv, adica aveam 2 posturi, 2 ore/zi; eu nu sunt de acord ca ne indobitocesc emisiunile tv, daca nu ne plac, schimbam canalul, acuum cei "destepti", care doresc doar emisiuni inteligente, au destule programe/canale adaptate dorintelor lor!!! si se desteapta pe zi ce trece... EU VREAU TOATE PROGRAMELE, CANALELE, EMISIUNILE, TALK-SHOW-URILE, SI-MI ALEG CE DORESC, CAND DORESC, DACA...

ba da, existau toate aceste nenorociri, dar noi nu aveam cunostinta despre ele, pentru ca nu aveam emisiuni la tv, adica aveam 2 posturi, 2 ore/zi; eu nu sunt de acord ca ne indobitocesc emisiunile tv, daca nu ne plac, schimbam canalul, acuum cei "destepti", care doresc doar emisiuni inteligente, au destule programe/canale adaptate dorintelor lor!!! si se desteapta pe zi ce trece... EU VREAU TOATE PROGRAMELE, CANALELE, EMISIUNILE, TALK-SHOW-URILE, SI-MI ALEG CE DORESC, CAND DORESC, DACA VREAU DOCUMENTARE, MA UIT PE RESPECTIVELE CANALE, DACA VREAU POLITICA MA UIT LA ANTENE, DE CE SA NU AM VOIE??? CINE ESTE MAI DESTEPT CA MINE, SA-MI IMPUNA MIE CE SA URMARESC??? NE INTOARCEM LA VECHILE OBICEIURI SI VREMURI?

Daniela Mihalache
Daniela Mihalache
 • Natasa Raab

Radulescu Aurelia : democratia si libertatea au un cost. In afara celor care fura, sint persoane de treaba care muncesc mult si reusesc sa aiba si, sint persoane care nu vor sa munceasca asteptind sa le cada salariul din cer ca pe vremea dictaturii, fara sa faca absolut nimic 8 ore in birouri.

Mariana Vass
Mariana Vass
 • Natasa Raab

Amanda Amanda Sa ne rugam pentru fiecare om, pentru toti romanii nostri care sunt oamnei buni si blanzi...vremurile astea ne dau de furca...dar suntem puternici fiindca DUMNEZEU NE IUBESTE! Putem schimba ceva! PUTEM SCHIMBA TOTUL!

http://www.youtube.com/watch?v=wIC8tPHFBV4

Malina Schiopu
Malina Schiopu
 • Natasa Raab

draga mea nu este,vorba de noi adulti,este vorba si de coiii nostri,plecam la servici si noi stim ce vizioneaza copilul acasa,imi pare rau anca.

Fagaras Oana
Fagaras Oana
 • Natasa Raab

tu poti sa alegi .. copii tai nu ... si vad toate mizeriile furnizate de posturi TV in goana dupa audienta ... nu zic sa fie ca pe vremea lui Ceausescu DAR CRED CA AR FI DE DORIT O ANUMITA CALITATE A EMISIUNILOR ..

Stefan Solcan
Stefan Solcan
 • Natasa Raab

Aici cam ai dreptate......

Oprescu Lidia
Oprescu Lidia
 • Natasa Raab

Anca Pura

Lucretia Mancinelli
Lucretia Mancinelli

sant Romanca si sant mandra de tara mea si DA , M-AS BUCURA foarte mult de o schimbare an bine si pentru viitorul noii generatii.

Mioara Tolea
Mioara Tolea
 • Lucretia Mancinelli

Isi ascund incompetenta,incultura ,lipsa elementara abunului simt,lacomia de bani,in spatele ratingului...Este o mizerie.Cele cateva emisiuni adevarate/Profesionistii,...s.a.Nocturne,.../sunt uneori la ore imposibile...e.o jaleeeeeeeeeee.

Adrian Valeriu Dragomir
Adrian Valeriu Dragomir
 • Lucretia Mancinelli

Mioara , eu cit am stat in Romania , m-am uitat doar la Discovery !

Stoica Marin
Stoica Marin

Modele , unde gasim? Nu e treaba mea dar daca prim ministrul este acuzat de plagiat si el refuza sa demisioneze , pe motiv ca i-s-a terminat "onoarea " noi trebuie sa fim modelul care sa-l obligam sa demisioneze fara onoare. Si tot asa see you cei care in mod evident incalca principiile de drept ale omului si dau "credit "ne-omului ocupat sa spele bani , sa aduca boala si suferinte semenilor , sa schimbe legea dupa cum ii este lui bine , in timp ce noi acceptam tacit sau stressant tot ceea...

Modele , unde gasim? Nu e treaba mea dar daca prim ministrul este acuzat de plagiat si el refuza sa demisioneze , pe motiv ca i-s-a terminat "onoarea " noi trebuie sa fim modelul care sa-l obligam sa demisioneze fara onoare. Si tot asa see you cei care in mod evident incalca principiile de drept ale omului si dau "credit "ne-omului ocupat sa spele bani , sa aduca boala si suferinte semenilor , sa schimbe legea dupa cum ii este lui bine , in timp ce noi acceptam tacit sau stressant tot ceea ce ne acorda see you sila guvernantii , atunci sintem un model de prostie ( Folosesc in continuare formula sint , deoarece e felul meu de a ma impotrivi schimbarii de dragul schimbarii , de a se afla in treaba - nu voi fi niciodata de acord see you formule pe care nu le accept si e ceva ce nu poate sa-mi ia nimeni - mai bine analfabet decit sa schingiuesc see you buna stiinta limba romana ).

Fusaru Adina
Fusaru Adina
 • Stoica Marin

Nu stim sigur daca a plagiat,nu avem o cale sigura pe care sa aflam ,dar ginditi_va ,ca de multi ani este primul ministru al Romaniei,care face ceva ,cu piedicile de rigoare de la gasca lui Basescu,eu ic sa ii acordam increderea ,DUPA MINE PE LINGA RESTUL CLASEI POLITICE ESTE DE NOTA 9 .

Petru Tabacu
Petru Tabacu
 • Stoica Marin

In tara noastra,in momentul actual,daca cineva cinstit ajunge intr-o functie inalta si are posibilitatea de a face ceva pentru tara si chiar vrea sa faca i se vor opune piedici peste piedici de catre cei care au ocupat tara noastra dupa '89:va fi stropit cu noroi conform practicilor securiste,va fi defaimat,i se va gasi nod in papura,va fi discreditat.La noi in Neamt mafiotii dovediti conduc judetul,nu avem forte de ordine decat pentru decor,lichelele de la "conducerea " tarii protejeaza...

In tara noastra,in momentul actual,daca cineva cinstit ajunge intr-o functie inalta si are posibilitatea de a face ceva pentru tara si chiar vrea sa faca i se vor opune piedici peste piedici de catre cei care au ocupat tara noastra dupa '89:va fi stropit cu noroi conform practicilor securiste,va fi defaimat,i se va gasi nod in papura,va fi discreditat.La noi in Neamt mafiotii dovediti conduc judetul,nu avem forte de ordine decat pentru decor,lichelele de la "conducerea " tarii protejeaza gunoaiele ,jigodiile si spurcaciunile de la asazisele partide "politice"(a se citi tagma jefuitorilor neamului) si cetateanul onest asista neputincios la jocurile "politice" care inexorabil vor conduce tara din rau in mai rau,atita timp cat vor fi lasati cei care jefuiesc tara la conducere.Tara nu este condusa,ci merge in deriva si este sistematic jefuita:bancile o jefuiesc,farmaciile o jefuiesc,"clasa politica"jefuieste cel mai tare,mai nou,dentistii jefuiesc si ei ca pot (o extractie=100 lei).Despre tv: noi nu avem vedete ci exista cateva persoane care apar regulat sau nu la anumite posturi tv si gata s-au metamorfozat in vedete.Sunt deplorabile ca si emisiunile trunchiate de spoturi publicitare idioate,de reclame infantile si de stiri de ultima ora.Nu mai trebiue sa privim sa le facem pe plac.Stop tv!

Dinca Nastase
Dinca Nastase

Avem nevoie de schimbare in programele posturilor de televiziune ca de aer si felicitari pentru aceasta initiativa pe care o sprijin din toata inima!

Andreea Bucin
Andreea Bucin
 • Dinca Nastase

Multumesc!

Paun Constantin
Paun Constantin
 • Dinca Nastase

Cred ca pt. a avea sorti de izbanda este necesara mobilizarea autoritatilor statale si a ONG-urilor ca propunerea sa ajunga in Parlamentul Romaniei.Membrii comisiei parlamentare de cultura ar trebui sa fie cei care sa se implice si sa sprijine proiectul.Ar putea fi introdus 1-2 articole in noua constitutie.Este vorba de sanatatea psihica ,mentala si morala a intregii natiuni.Daca ne imbolnavim mental si psihic,cine ii mai voteaza pe parlamentari?Sa luam exemplu de la Greenpeace.

Serb Marcel
Serb Marcel

Asa est.Ttrusturile de mass media conduse de marea finanta mondiala se straduiesc sa indobitoceasca populatia pentru ai transforma in sclavi. Azi pe posturile de televiziune se promoveaza nonvaloarea , noncultura si imoralitatea.

Marius Strugariu
Marius Strugariu
 • Serb Marcel

ma bucur ca oamenii realizeaza mai mult din jocul scarbos al mintii bolnave ! si nu este totul; noi suntem un total mental si de fiinta ,astfel ca lucrarea este pe fagasul ei !

Radulescu Aurelia
Radulescu Aurelia
 • Serb Marcel

Da asa este toti ne vor prosti si ne indobitocesc cu stiri,emisiuni ,ziare fara niciun continut ,numai scandaluri,barfe,nenorociri si cate si mai cate,nimic bun,frumos,educativ,doar cateva emisiuni sunt mai bune ,mai distractive facute cu adevarati artisti ,nu mai vrem tot felul de fufe desbracate ,siliconate ,pline de botox care se cred vedete si sunt mereu difuzate,mediatizate,nici cei din politica nu merita sa fie atat de mediatizati ,sa faca ceva concret acolo unde au fost alesi...

Da asa este toti ne vor prosti si ne indobitocesc cu stiri,emisiuni ,ziare fara niciun continut ,numai scandaluri,barfe,nenorociri si cate si mai cate,nimic bun,frumos,educativ,doar cateva emisiuni sunt mai bune ,mai distractive facute cu adevarati artisti ,nu mai vrem tot felul de fufe desbracate ,siliconate ,pline de botox care se cred vedete si sunt mereu difuzate,mediatizate,nici cei din politica nu merita sa fie atat de mediatizati ,sa faca ceva concret acolo unde au fost alesi ,pentru cei ce i-au ales,se promoveaza foarte mult noncultura,nonvaloarea si imoralitatea,parerea mea ar trebui sa existe canale pentru politica[dezbateri,idei,legi] canale tabloide de incultura si canale unde se promoveaza adevarata cultura si oamenii de arta ce o slujesc ,si atunci fiecare segment al societatii poate sa se uita sau sa citeasca ce vrea,zice sa butonezi dar peste tot vezi aceleasi parasute.

Manea Gheorghe
Manea Gheorghe

Daca puteti sa-l deteminati pe Felix sa schimbe ceva in mentalitatea slugilor lui atunci este Ok,sunt dispus sa va premiez.

Andreea Bucin
Andreea Bucin
 • Manea Gheorghe

Nu il putem determina pe Felix sa schimbe mentalitatea slugilor lui:), dar macar putem sa ne facem auziti si sa se stie, ca noi romanii, nu suntem chiar atat de lasi, de nepasatori si de prosti!!!

Cristina Ana Kiss
Cristina Ana Kiss
 • Manea Gheorghe

Cine mai e si Felix acesta?

Manea Gheorghe
Manea Gheorghe
 • Manea Gheorghe

Felix,un nume conspirativ.Intrebarea este pusa ,probabil,in sensul pur al necunoasterii sau a importantei persoanei ce poarta acest nume?Acest Felix este cel ce ne face viata un cosmar:cine mai e si acest Felix pe care nici-o lege nu-i mai presus decat faradelegile facute de el delungul multor ani si inainte si dupa asa zisa revolutie.

Vasile Stet
Vasile Stet

Stirile reprezinta dreptul la informare nicidecum un motiv de 'ímbolnavire' a mintii. Propaganda asta e de doi bani si e in scop de manipulare. Daca ne pierdem si dreptul la informare atunci ce ne mai ramane ? Se pare ca exista mult interes din partea politicii de a ne tine in ceata pentru a nu afla ca exista parlamentari care isi fixeaza salarii nesimtite , ca exista in alte tari oameni care sar in sus sa-si ceara drepturile , ca exista multe accidente rutiere din cauza ca legislatia din...

Stirile reprezinta dreptul la informare nicidecum un motiv de 'ímbolnavire' a mintii. Propaganda asta e de doi bani si e in scop de manipulare. Daca ne pierdem si dreptul la informare atunci ce ne mai ramane ? Se pare ca exista mult interes din partea politicii de a ne tine in ceata pentru a nu afla ca exista parlamentari care isi fixeaza salarii nesimtite , ca exista in alte tari oameni care sar in sus sa-si ceara drepturile , ca exista multe accidente rutiere din cauza ca legislatia din domeniu a fost complicata in mod voit pt a nu putea fi respectatata, samd... Parerea mea este ca adevarul nu va imbolnavi niciodata pe nimeni in schimb ascunderea lui da! Cu celelalte emisiuni care promoveaza (actionand asupra subconstientului oamenilor) golania, tupeul, nesimtirea , sunt de acord ca ar trebui cel putin evitate.

Andreea Bucin
Andreea Bucin
 • Vasile Stet

Stimate domn, nu dorim pierderea dreptului la informare, ci castigarea dreptului de a fi informati in mod corect, nu de a fi indobitociti cu stiri doar in aparenta importante!!!

Cristina Ana Kiss
Cristina Ana Kiss
 • Vasile Stet

Sunt intru totul de acord cu Andreea!

Cristina Ana Kiss
Cristina Ana Kiss
 • Vasile Stet

Daca nu poti sa semnezi o astfel de petitie inseamna ca nu te intereseaza ce li se inoculeaza tinerilor in minte!Nu uita ca ei sunt viitorul acestei tari si al tau,implicit! Nu esti deranjat de proasta reputatie a romanilor?

Alex Dragoescu
Alex Dragoescu
 • Vasile Stet

Scopul jurnalismului nu este sa ne faca sa ne simtim bine, ori sa ne dea impresia ca lumea e mai fericita si mai frumoasa decat este. Daca, sa zicem, un prefect incalca legea si ia mita pentru orice motiv, datoria unui jurnalist este sa faca acest lucru public. Stirile au fost, sunt si vor fi intotdeauna macar in parte negative; nu va ganditi ca in tari mai "dezvoltate" sta treaba altcumva (in Marea Britanie, spre exemplu, sigur nu). Acestea fiind spuse, sunt de acord ca anumite stiri, mai...

Scopul jurnalismului nu este sa ne faca sa ne simtim bine, ori sa ne dea impresia ca lumea e mai fericita si mai frumoasa decat este. Daca, sa zicem, un prefect incalca legea si ia mita pentru orice motiv, datoria unui jurnalist este sa faca acest lucru public. Stirile au fost, sunt si vor fi intotdeauna macar in parte negative; nu va ganditi ca in tari mai "dezvoltate" sta treaba altcumva (in Marea Britanie, spre exemplu, sigur nu). Acestea fiind spuse, sunt de acord ca anumite stiri, mai ales cele legate de vietile personale ale unor celebritati (ale TUTUROR, nu doar ale manelistilor sau mai stiu eu ce) si crime care mai de care mai inventive, NU sunt jurnalism adevarat. Ca sa nu mai vorbim de reality show-uri...

Ilie Alexescu
Ilie Alexescu
 • Vasile Stet

Setea de senzational intuneca mintea jurnalistilor care imbolnavesc lumea! Nu cred ca intereseaza pe nimeni cum a ucis sau cum a violat nu stiu cine oricat de adevarat ar fi. Eu unul ma simt agresat de aceste stiri adevarate care nu fac bine nimanui. Chiar nu exista nimic pozitiv in Romania? Este, dar nu se vinde....

Liviu Stoian
Liviu Stoian

Sunt 47 de ani de când se investesc sume uriașe în TV pentru a mă convinge că sunt tâmpit. Fără rezultat. Risipă enormă de resurse, fără rezultat.
Sunt 12 ani de când nu mă mai uit la TV, 12 ani de când recomand tuturor celor pe care îi cunosc să nu se mai lase prostiți.
Eu sunt mândru că nu sunt un animal pe care tembelizorul să îl întărâte cu făcături de gen România sub zăpezi (de 1-3 cm), sugestii libidinoase sau imagini sexual explicite, pentru a-l manipula mai ușor.
Mă vreți din nou...

Sunt 47 de ani de când se investesc sume uriașe în TV pentru a mă convinge că sunt tâmpit. Fără rezultat. Risipă enormă de resurse, fără rezultat.
Sunt 12 ani de când nu mă mai uit la TV, 12 ani de când recomand tuturor celor pe care îi cunosc să nu se mai lase prostiți.
Eu sunt mândru că nu sunt un animal pe care tembelizorul să îl întărâte cu făcături de gen România sub zăpezi (de 1-3 cm), sugestii libidinoase sau imagini sexual explicite, pentru a-l manipula mai ușor.
Mă vreți din nou telespectator? Atunci:
A) Scoateți de pe sticlă:
-țâțele și cururile expuse nud ca fleicile la măcelărie.
-semidocții care nu știu să vorbească nici măcar pre limba mamii lor.
-inculții care întrerup orice interlocutor ca să explice plini de sine ce, cum și de ce trebuie făcut.
-neamprostimea îmbogățită din jaful organizat împreună cu „demnitarii”.
-politrucii și politicienii.
-imaginile luate din unghiuri care exagerează perspectiva și deformează proporțiile pentru a ilustra catastrofe inexistente.
-mincinoșii
-infractorii
-mitocanii
B) Puneți pe sticlă:
-femeile reale care își rup zilnic spinarea să ne ducă pruncii la grădinițe și școli.
-prezentatori see you școală adevărată, care stăpânesc cel puțin două limbi străine pe lângă cea maternă.
-oamenii de cultură care știu să poarte o conversație.
-oameni de afaceri adevărați care au reușit prin inteligență și muncă proprie
-oameni politici cu principii și verticalitate.
-imagini corecte ale unor evenimente normale din viața reală, prezentate echilibrat.
-punctele de vedere ale oamenilor credibili.
-oameni ai legii care își fac meseria cinstit.
-oameni de bun simț.
Cer prea mult? Atunci nu meritați să existați, „dragi” oameni (?) de televiziune!

Andreea Bucin
Andreea Bucin
 • Liviu Stoian

Multumim pentru postare! Aveti perfecta dreptate.

Ana Marina Constantinescu
Ana Marina Constantinescu
 • Liviu Stoian

Vreau, realmente simt si este nevoie ,de stiri adevarate, atat din tara cat si din afara. Nu este vorba doar de stiri pozitive ( le-am avut destul si in exclusivitate inainte de '90 ) ci de stiri IMPORTANTATE . Habar nu avem de la posturile romanesti ce se petrece in lume, dar nici in tara. Nici nu mai stiu daca mai exista oameni care ar putea sa faca o selectie adevarata si o paginatie normala. Sigur, trebuie insa incercat !

Andreea Bucin
Andreea Bucin
 • Liviu Stoian

DA, aveti dreptate, stiri importante ar trebui difuzate, dar si stiri pozitive, ca sunt cu siguranta o gramada, numai ca noi nu avem acces la ele..

Ana Maria Gaucan
Ana Maria Gaucan
 • Liviu Stoian

Este adevarat, suntem rupti total de lumea intreaga si de Europa din care facem parte. Nu stim si nu suntem informati de nimic cu adevarat important.
Vedem doar violuri, batai, crime si sinucideri. Indemnam, in mod subliminal, la niste comportamente similare pe adolescentii zilelor noastre. Ne-am transformat intr-un popor agresiv, lipsit de omenie si de morala cu ajutorul televiziunilor si al oamenilor slabi de presa din ziua de azi.Habar nu au de gramatica, nu pot face un reportaj de...

Este adevarat, suntem rupti total de lumea intreaga si de Europa din care facem parte. Nu stim si nu suntem informati de nimic cu adevarat important.
Vedem doar violuri, batai, crime si sinucideri. Indemnam, in mod subliminal, la niste comportamente similare pe adolescentii zilelor noastre. Ne-am transformat intr-un popor agresiv, lipsit de omenie si de morala cu ajutorul televiziunilor si al oamenilor slabi de presa din ziua de azi.Habar nu au de gramatica, nu pot face un reportaj de calitate nici daca stirea este potential interesanta. Ei insisi sunt analfabeti cu diplome. TREBUIE sa schimbam ceva, dar oare ne aude cineva?

Lucia Florentina Negru
Lucia Florentina Negru
 • Liviu Stoian

Este alegerea noastra sa ne informam, precum si asupra surselor de informare. Mi se pare frumos gestul Antenei 3 de a inscrie in Guiness Book cel mai mare drapel din lume. Poate mai sunt astfel de initiative care sa ne apropie intr-un spirit comun, national, cald, omenesc....

Lucian Dumitrescu
Lucian Dumitrescu

Ma bucur ca sa luat aceasta initiativa,am tot respectul pentru dvs ,trebuie Sa luati aminte caci nu se doreste decat manipularea mintilor,pierderea identitatii de Roman necunoasterea proprii Istorii ,copii nu vor mai sti multe lucruri despre Horia,Avram Iancu,Tudor Vladimirescu,Iuliu Maniu,Bratieni,Cuza,Brincoveni,Antim Ivireanu,George Cosbuc,Mihai Eminescu.....Mai mult trebuie sa stiti ca prin cablu tv se vede in casa dvs TOT si se aude,nu aveti intimitate....iar seara este bine sa scoateti...

Ma bucur ca sa luat aceasta initiativa,am tot respectul pentru dvs ,trebuie Sa luati aminte caci nu se doreste decat manipularea mintilor,pierderea identitatii de Roman necunoasterea proprii Istorii ,copii nu vor mai sti multe lucruri despre Horia,Avram Iancu,Tudor Vladimirescu,Iuliu Maniu,Bratieni,Cuza,Brincoveni,Antim Ivireanu,George Cosbuc,Mihai Eminescu.....Mai mult trebuie sa stiti ca prin cablu tv se vede in casa dvs TOT si se aude,nu aveti intimitate....iar seara este bine sa scoateti cablu din tv,mai nou toate noile tv pot fi controlate din exterior.....Doamne ajuta..

See more comments…