Mihaela Vasilian
Mihaela Vasilian

Sa folosim Telecomanda , cu inteligenta .

Stelian Ignatencu
Stelian Ignatencu
 • Mihaela Vasilian

In afara celui obligatoriu nu am avut nici un abonament de furnizare programe TV. Cu o antena de camera receptionez TV1, TV2 si Antena 1. De cateva ori pe luna pornesc tv-ul sau radioul. De 6 luni am net si sunt prins in el. Imi doresc sa scap urgent. Sunt lacom, mai ales de informatie, in schimb asimilez mai mult gunoi. Repet des aceleasi greseli, si in loc sa caut vinovati sau scuze mai bine hotarasc: STOP Berbeule! Suport si consecintele erorilor de care nu sunt constient, crezand ca nu...

In afara celui obligatoriu nu am avut nici un abonament de furnizare programe TV. Cu o antena de camera receptionez TV1, TV2 si Antena 1. De cateva ori pe luna pornesc tv-ul sau radioul. De 6 luni am net si sunt prins in el. Imi doresc sa scap urgent. Sunt lacom, mai ales de informatie, in schimb asimilez mai mult gunoi. Repet des aceleasi greseli, si in loc sa caut vinovati sau scuze mai bine hotarasc: STOP Berbeule! Suport si consecintele erorilor de care nu sunt constient, crezand ca nu am noroc. Astlfel am ajuns sa ma autocompatimesc mai ceva ca o muiere. Pe deasupra mai sunt si incapatinat. Mass media poate fi un instrument de manipulare, de o eficienta cutremuratoare, cand este folosita in mod iresponsabil,distructiv sau poate fi un mijloc de educare excelent, cand opereaza cu valori fundamentale. Suntem responsabili pentru ca selectam odata cu alegerea programului, optiunea pt. educatie sau sminteala. In mase priza optima o are educatia prin divertisment.

Natasa Raab
Natasa Raab

Pt.numele lui Dumnezeu de dragul audientei sunt in stare sa fim imbolnaviti psihic, nu sunt indeajuns lipsurile, frustarile, nedreptatile fiecaruia in parte, viata asta care pare fara nici o speranta pentru multi dintre semenii nostri, tineri, virstnici, oameni care n-au ce pune pe masa copiilor ca sa mai vedem ce vedem.Oricum noi nu putem sa ii oprim pe cei care se macelaresc, sau pe cei care -si etaleaza fara rusine opulenta unei averi care stim see you totii cum s-a dobindit, nu...

Pt.numele lui Dumnezeu de dragul audientei sunt in stare sa fim imbolnaviti psihic, nu sunt indeajuns lipsurile, frustarile, nedreptatile fiecaruia in parte, viata asta care pare fara nici o speranta pentru multi dintre semenii nostri, tineri, virstnici, oameni care n-au ce pune pe masa copiilor ca sa mai vedem ce vedem.Oricum noi nu putem sa ii oprim pe cei care se macelaresc, sau pe cei care -si etaleaza fara rusine opulenta unei averi care stim see you totii cum s-a dobindit, nu se mai termina comentariile politice care oricum nu rezolva nimic, iar multe din lucrurile bune, instructive si aducatoare de bucurie de o minima satisfactie sunt neglijate>>>> BRAVO PENTRU INITIATIVA.....sustinere TOTALA! Hai oameni buni macar asta sta in putinta noastra,,, de fapt sunt mai multe...dar asta-i alta poveste.TREZITI-VA DIN APATIE!

Amanda Amanda
Amanda Amanda
 • Natasa Raab

TOTI AVEM DREPTATE, DAR DACA NU SE IA ATITUDINE DIN PARTEA CELOR CARE AU PUTEREA SA FACA ASTA ...........TOATA LUMEA ISI SPUNE PAREREA....DAR REZULTATELE UNDE SUNT? DE LA REVOLUTIE INCOACE PARCA NE-AM INDOBITOCIT (SUZATI-MI EXPRESIA)

Radulescu Aurelia
Radulescu Aurelia
 • Natasa Raab

pe vremea impuscatului se facea carte,nu existau droguri,etnobotanice,oameni ai strazii,nu existau someri sau fel de fel de munca la negru prost platita si fara nici un viitor ,nici cei care au terminat o facultate astazi sunt muritori de foame fara sa aibe ceva de munca,aici ne-a adus ,suntem sclavi si nici nu stiu cum vor fi nepotii nostri,nu a fost nici o revolutie aici s-a vrut sa ajungem de unii care s-au imbogatit prin tot felul de manevre necinstite,cantam imnul dar inca nu ne-am desteptat.

Anca Pura
Anca Pura
 • Natasa Raab

ba da, existau toate aceste nenorociri, dar noi nu aveam cunostinta despre ele, pentru ca nu aveam emisiuni la tv, adica aveam 2 posturi, 2 ore/zi; eu nu sunt de acord ca ne indobitocesc emisiunile tv, daca nu ne plac, schimbam canalul, acuum cei "destepti", care doresc doar emisiuni inteligente, au destule programe/canale adaptate dorintelor lor!!! si se desteapta pe zi ce trece... EU VREAU TOATE PROGRAMELE, CANALELE, EMISIUNILE, TALK-SHOW-URILE, SI-MI ALEG CE DORESC, CAND DORESC, DACA...

ba da, existau toate aceste nenorociri, dar noi nu aveam cunostinta despre ele, pentru ca nu aveam emisiuni la tv, adica aveam 2 posturi, 2 ore/zi; eu nu sunt de acord ca ne indobitocesc emisiunile tv, daca nu ne plac, schimbam canalul, acuum cei "destepti", care doresc doar emisiuni inteligente, au destule programe/canale adaptate dorintelor lor!!! si se desteapta pe zi ce trece... EU VREAU TOATE PROGRAMELE, CANALELE, EMISIUNILE, TALK-SHOW-URILE, SI-MI ALEG CE DORESC, CAND DORESC, DACA VREAU DOCUMENTARE, MA UIT PE RESPECTIVELE CANALE, DACA VREAU POLITICA MA UIT LA ANTENE, DE CE SA NU AM VOIE??? CINE ESTE MAI DESTEPT CA MINE, SA-MI IMPUNA MIE CE SA URMARESC??? NE INTOARCEM LA VECHILE OBICEIURI SI VREMURI?

Daniela Mihalache
Daniela Mihalache
 • Natasa Raab

Radulescu Aurelia : democratia si libertatea au un cost. In afara celor care fura, sint persoane de treaba care muncesc mult si reusesc sa aiba si, sint persoane care nu vor sa munceasca asteptind sa le cada salariul din cer ca pe vremea dictaturii, fara sa faca absolut nimic 8 ore in birouri.

Mariana Vass
Mariana Vass
 • Natasa Raab

Amanda Amanda Sa ne rugam pentru fiecare om, pentru toti romanii nostri care sunt oamnei buni si blanzi...vremurile astea ne dau de furca...dar suntem puternici fiindca DUMNEZEU NE IUBESTE! Putem schimba ceva! PUTEM SCHIMBA TOTUL!

http://www.youtube.com/watch?v=wIC8tPHFBV4

Malina Schiopu
Malina Schiopu
 • Natasa Raab

draga mea nu este,vorba de noi adulti,este vorba si de coiii nostri,plecam la servici si noi stim ce vizioneaza copilul acasa,imi pare rau anca.

Fagaras Oana
Fagaras Oana
 • Natasa Raab

tu poti sa alegi .. copii tai nu ... si vad toate mizeriile furnizate de posturi TV in goana dupa audienta ... nu zic sa fie ca pe vremea lui Ceausescu DAR CRED CA AR FI DE DORIT O ANUMITA CALITATE A EMISIUNILOR ..

Stefan Solcan
Stefan Solcan
 • Natasa Raab

Aici cam ai dreptate......

Oprescu Lidia
Oprescu Lidia
 • Natasa Raab

Anca Pura

Lucia Florentina Negru
Lucia Florentina Negru

Incercam sa imi scriu parerea, doar ca site-ul a inchis fereastra in care postam.....

Andreea Bucin
Andreea Bucin
 • Lucia Florentina Negru

Va rog sa reincercati sa va scrieti parerea. Nu stiu ce s-o fi intamplat:(.

Carasel Veronica Lucia
Carasel Veronica Lucia

Este foarte complicat dar avand in vedere impactul televiziunilor asupra mentalului colectiv, s-ar putea incepe de aici. Problema este daca televiziunile sunt dispuse sa-si sacrifice audienta pentru acest scop.O foarte mare parte din public s-a format pe genul acesta de emisiuni si nu are nivelul adecvat de cultura pentru a urmari emisiuni care sacrifica senzationalul pentru calitate.

Andreea Bucin
Andreea Bucin
 • Carasel Veronica Lucia

Dar pe termen lung solutia sacrificariii senzationalului pe calitate cum suna? Credeti ca daca ii presam si suntem multi, vor mai avea de ales? Vor trebui sa cedeze. Problema e ca trebuie
sa fim multi cei care dorim asta...

Mihai Sporis
Mihai Sporis

See you televizorul au stricat poporul! Sunt de acord see you Domnull profesor căci atunci când este vorba de o știre de cultură nici nu vor să audă, chiar dacă sunt invitați. În schimb, dacă aud de un scandal, sau o știre de scandal, fug imediat acolo. Vă spun aceasta din proprie experiență, când am invitat televiziunile la o lansare de carte și prezentarea tezelor de doctorat ale unor colegi, erau în drum spre școala la care lucrez, și pe drum aflând de un scandal, la o altă școală, au fugit repede acolo să filmeze scandalul.

Argentina Spadaru
Argentina Spadaru
 • Mihai Sporis

Sunt de acord !

Murariu Lucian Mirel
Murariu Lucian Mirel

Vorbim de educatie.... invatamant... cultura... credinta dar fara a aborda problema MEDIULUI! ... social... electronic ... scolar...FLOARE FARA RADACINI!

Angela Nistor
Angela Nistor
 • Murariu Lucian Mirel

Totul este comercial. Nu stiu ce am putea schimba. Poate nepotii sau chiar copiii nepotilor nostri. Felicitari pentru initiativa. Sunt de acord si semnez asa sa considerati.

Bobarniche Alexandru
Bobarniche Alexandru

va rog sa considerati ca am semnat.

Andreea Bucin
Andreea Bucin
 • Bobarniche Alexandru

Mai incercati, va rog, sa semnati, ca nu pot considera ca ati semnat:(. Va multumesc!

Janos Fulop
Janos Fulop

Incerc sa semnez, nu reusesc nicicum...

Andreea Bucin
Andreea Bucin
 • Janos Fulop

Mai incercati, va rog...Nu stiu de ce nu reusiti!

Terente Marcel
Terente Marcel

Nu pot să zic decât atât: mi-e silă! Mi-e silă de faptul că emisiuni de genul „Happy Hour” și alte tabloide sunt difuzate la ore de maximă audiență, în timp ce emisiuni culturale (care nu prea mai există) sunt transmise după miezul nopții. Asta ne spune ce permitem unora să ne facă, până unde am ajuns în complicitatea noastră see you cei responsabili; o societate a tabloidelor, a violenței, a minciunii, nu poate supraviețui. Copii noștri n-au nici un viitor, i-am condamnat deja la moarte, o...

Nu pot să zic decât atât: mi-e silă! Mi-e silă de faptul că emisiuni de genul „Happy Hour” și alte tabloide sunt difuzate la ore de maximă audiență, în timp ce emisiuni culturale (care nu prea mai există) sunt transmise după miezul nopții. Asta ne spune ce permitem unora să ne facă, până unde am ajuns în complicitatea noastră see you cei responsabili; o societate a tabloidelor, a violenței, a minciunii, nu poate supraviețui. Copii noștri n-au nici un viitor, i-am condamnat deja la moarte, o moarte cumplită și suntem singurii responsabili pentru asta; nu televiziunea, nu partidele politice, nu alții, nu altcineva ci fiecare dintre noi este responsabil pentru asta. Haideți să strângem rândurile toți cei care avem puterea să ne asumăm partea de vină și să trecem la acțiune! Puterea e a celor mulți, nu a unui grup restrâns și dacă suntem uniți, putem schimba multe!

Andreea Bucin
Andreea Bucin
 • Terente Marcel

Noi, romanii, am demonstrat in ultimii ani, ca nu mai suntem uniti...Haideti sa schimbam ceva impreuna si sa avem incredere ca doar impreuna putem fi puternici!!

Dan Grigore
Dan Grigore

Concret, in afara de exprimarea nemultumirilor pe facebook, care e cursul acestei petitii?

Andreea Bucin
Andreea Bucin
 • Dan Grigore

Veti afla curand. I-am contactat pe cei de la CNA si la finalul lunii voi avea o intalnire cu ei.

See more comments…