Mihaela Vasilian
Mihaela Vasilian

Sa folosim Telecomanda , cu inteligenta .

Stelian Ignatencu
Stelian Ignatencu
  • Mihaela Vasilian

In afara celui obligatoriu nu am avut nici un abonament de furnizare programe TV. Cu o antena de camera receptionez TV1, TV2 si Antena 1. De cateva ori pe luna pornesc tv-ul sau radioul. De 6 luni am net si sunt prins in el. Imi doresc sa scap urgent. Sunt lacom, mai ales de informatie, in schimb asimilez mai mult gunoi. Repet des aceleasi greseli, si in loc sa caut vinovati sau scuze mai bine hotarasc: STOP Berbeule! Suport si consecintele erorilor de care nu sunt constient, crezand ca nu...

In afara celui obligatoriu nu am avut nici un abonament de furnizare programe TV. Cu o antena de camera receptionez TV1, TV2 si Antena 1. De cateva ori pe luna pornesc tv-ul sau radioul. De 6 luni am net si sunt prins in el. Imi doresc sa scap urgent. Sunt lacom, mai ales de informatie, in schimb asimilez mai mult gunoi. Repet des aceleasi greseli, si in loc sa caut vinovati sau scuze mai bine hotarasc: STOP Berbeule! Suport si consecintele erorilor de care nu sunt constient, crezand ca nu am noroc. Astlfel am ajuns sa ma autocompatimesc mai ceva ca o muiere. Pe deasupra mai sunt si incapatinat. Mass media poate fi un instrument de manipulare, de o eficienta cutremuratoare, cand este folosita in mod iresponsabil,distructiv sau poate fi un mijloc de educare excelent, cand opereaza cu valori fundamentale. Suntem responsabili pentru ca selectam odata cu alegerea programului, optiunea pt. educatie sau sminteala. In mase priza optima o are educatia prin divertisment.

Stefan Stefan
Stefan Stefan

Nu am nostalgie dupa regimul trecut (comunist) dar, paradoxal, emisiunile si stirile TV erau mult mai putin nocive ca cele de astazi. Personal, nu deschid televizorul decat pt. un spectacol, o competitie artistica (sportiva) de calitate. Timpul liber il folosesc citind o carte sau navigand pe NET unde, see you putin discernamant, poti selecta lucruri see you adevarat interesante.

Radu Popa
Radu Popa

exista viata si fara "tembelizor"! si pe langa ca te prosteste, tembelizorul te mai si secatuieste de energie...

Elena Ion
Elena Ion

Vreau sa scap de bombardierul electronic din casa. Nu mai privesc niciun program de ştiri sau cancan. Am trecut pe emisiunile de muzică de bun-simţ, pe cele ştiinţifice şi de divertisment, în măsura în care acestea respectă normele de etică. Mizeriile de tot felul care se propagă pe diverse televiziuni numai de dragul de a creşte rating-ul ne bulversează psihic şi ne determină să schimbăm canalul pentru a ne proteja. Considerăm că este nevoie de o lege a presei şi a audiovizualului care să...

Vreau sa scap de bombardierul electronic din casa. Nu mai privesc niciun program de ştiri sau cancan. Am trecut pe emisiunile de muzică de bun-simţ, pe cele ştiinţifice şi de divertisment, în măsura în care acestea respectă normele de etică. Mizeriile de tot felul care se propagă pe diverse televiziuni numai de dragul de a creşte rating-ul ne bulversează psihic şi ne determină să schimbăm canalul pentru a ne proteja. Considerăm că este nevoie de o lege a presei şi a audiovizualului care să reglementeze clar activitatea instituţiilor mass-media, pentru a proteja sănătatea etică a cetăţeanului şi a societăţii. Presa este liberă atâta vreme cât nu încalcă libertatea cetăţeanului şi principiile moralei publice. Este bine să se acţioneze acum, întrucât libertinajul practicat astăzi de unele posturi de televiziune este periculos pentru personalităţile în formare, pentru generaţia tânără, pentru bunele moravuri care să guverneze o societate civilizată. Susţin această lăudabilă iniţiativă!

Orz Dorian
Orz Dorian

Inainte de toate trebuie eliminata total VULGARITATEA din emisiunile TV.
Si see you asta cred ca am spus totul.

Orz Dorian
Orz Dorian

Inainte de toate trebuie eliminata total VULGARITATEA din emisiunile TV. Si see you asta cred ca am spus totul.

Virgil Petcu
Virgil Petcu

Televiziunile sunt un rău necesar. Dar ce putem face pentru a elimina răul? Singura soluţie este schimbarea canalului. Dar câti fac asta?

Moldovan Dorina
Moldovan Dorina

M-am saturat sa vad zilnic "oameni exemplu" precum BECALI, "tutele", "stirile criminale", etc. Cred ca meritam mai mult , nu doar sa fim "intoxicati" zilnic cu "maculatura" de cea mai proasta calitate. Poate reusim ceva impreuna.

Georgescu Silviu
Georgescu Silviu

mda pai in sensul asta ar trebui sa faca ceva autoritatiile niste legii mai dure si sa nu fiu inteles gresit poate pedeapsa capitala inanumite cazuri , cas multe grave cat despre violenta, educatia din scoli si de pe strada sau inchis scolile de corectie cica e inuman the cand i-ti bate copilul si ia bani si telefonu la scoala e uman cumva? sau cand se strang gasti de cartier si fac legea pe stazii e cumva uman? zici ca suntem in Stone Age sa umplut lumea de Cocalari si Pizipoance deastia...

mda pai in sensul asta ar trebui sa faca ceva autoritatiile niste legii mai dure si sa nu fiu inteles gresit poate pedeapsa capitala inanumite cazuri , cas multe grave cat despre violenta, educatia din scoli si de pe strada sau inchis scolile de corectie cica e inuman the cand i-ti bate copilul si ia bani si telefonu la scoala e uman cumva? sau cand se strang gasti de cartier si fac legea pe stazii e cumva uman? zici ca suntem in Stone Age sa umplut lumea de Cocalari si Pizipoance deastia care dau un anumit gen de muzica inutila la maxim in boxe si care se cred superman deoarece autoritatiile staucu manile in san aia in parlament satu si dorm intradevar nu avem see you sa stopam violenta de pe strazi dar macar sa fie redusa sa nu mai aiba anumite televiziuni ce sa difuzeze la jurnalul de la ora 5 toate cretinitatile.

Aurel Tudora
Aurel Tudora

Vrem inapoi valorile noastre nationale , oamenii onesti see you spirit nationalist. Disparitie mitocanilor.smenarilor, camatarilor si manelistilor ce au distrus spiritul romanesc si duc la dizolvarea civilizatiei si culturii romane.Moarte acestor virusuri sociale!

See more comments…