Brigade logo
Causes is now part of Brigade – the world's first network for voters.
Join Brigade to take action on issues and elections that matter to you.
Take me to Brigade
Mihaela Vasilian
Mihaela Vasilian

Sa folosim Telecomanda , cu inteligenta .

Stelian Ignatencu
Stelian Ignatencu
  • Mihaela Vasilian

In afara celui obligatoriu nu am avut nici un abonament de furnizare programe TV. Cu o antena de camera receptionez TV1, TV2 si Antena 1. De cateva ori pe luna pornesc tv-ul sau radioul. De 6 luni am net si sunt prins in el. Imi doresc sa scap urgent. Sunt lacom, mai ales de informatie, in schimb asimilez mai mult gunoi. Repet des aceleasi greseli, si in loc sa caut vinovati sau scuze mai bine hotarasc: STOP Berbeule! Suport si consecintele erorilor de care nu sunt constient, crezand ca nu...

In afara celui obligatoriu nu am avut nici un abonament de furnizare programe TV. Cu o antena de camera receptionez TV1, TV2 si Antena 1. De cateva ori pe luna pornesc tv-ul sau radioul. De 6 luni am net si sunt prins in el. Imi doresc sa scap urgent. Sunt lacom, mai ales de informatie, in schimb asimilez mai mult gunoi. Repet des aceleasi greseli, si in loc sa caut vinovati sau scuze mai bine hotarasc: STOP Berbeule! Suport si consecintele erorilor de care nu sunt constient, crezand ca nu am noroc. Astlfel am ajuns sa ma autocompatimesc mai ceva ca o muiere. Pe deasupra mai sunt si incapatinat. Mass media poate fi un instrument de manipulare, de o eficienta cutremuratoare, cand este folosita in mod iresponsabil,distructiv sau poate fi un mijloc de educare excelent, cand opereaza cu valori fundamentale. Suntem responsabili pentru ca selectam odata cu alegerea programului, optiunea pt. educatie sau sminteala. In mase priza optima o are educatia prin divertisment.

Gabi SG
Gabi SG

Cica avem tv prin cablu, "cu jde mii'' de programe! Butonez telecomanda cand c.u mana stanga, cand c.u mana dreapta (sa nu fac scurta) , apoi, intr-un final, aleg... sa dorm! :)

Doina Savin
Doina Savin

Semnez , cred ca santeti oameni buni care vreti o schimbare, dar democratia adevarata ne acorda privilegiul sa alegem , nu ne obliga nimeni sa vizionam ce nu ne place , nu ne obliga nimeni sa pornim televizorul, dar cel mai important este ca putem sa alegem , si daca tie nu-ti place politica sau violenta, altii o agreeaza si este alegerea lor, nu trebuie sa impunem tuturor Discovery sau The pink planet, Romania a castigat greu acest drept , sa aleaga un canal dintr-o suta, din care douazeci...

Semnez , cred ca santeti oameni buni care vreti o schimbare, dar democratia adevarata ne acorda privilegiul sa alegem , nu ne obliga nimeni sa vizionam ce nu ne place , nu ne obliga nimeni sa pornim televizorul, dar cel mai important este ca putem sa alegem , si daca tie nu-ti place politica sau violenta, altii o agreeaza si este alegerea lor, nu trebuie sa impunem tuturor Discovery sau The pink planet, Romania a castigat greu acest drept , sa aleaga un canal dintr-o suta, din care douazeci sant politice , douazeci stiri , etc..., etc...nu uita , este alegerea ta daca vrei sa ai televizor in casa, daca vrei cablu cu o suta de canale sau abstinenta tv. Este dreptul si alegerea ta !

Athina-Aurelia Costea
Athina-Aurelia Costea

PE FOC see you tabloidismul , cu INCULTURA si INDOBITOCIREA publicului , pe care acesta le intretine de decenii intregi! PE FOC see you presa MIZERABILA sub toate formele ei, care a UCIS si a BATJOCORIT SISTEMATIC , in fatsa lumii intregi, fiinte INOCENTE, DESAVARSITE, doar pentru poftele ei DEMONICE de inavutire nemeritata, peste noapte! Avem NEVOIE de ADEVARURI, de CULTURA, de apararea si raspandirea VALORILOR lasate noua NEVREDNICILOR de catre inaintasii MERITUOSI!

Zehan Doru
Zehan Doru

Trebuie sa realizati un singur lucru.Fiecare trebuie sa existe sa fie om sa povsteaca sa fie VIU.Suntem o natiune inteligenta oameni buni la suflet si curati si unora nu le mai convine printre care trebuie sa recunosc si mie sa ma uit la nici un canal de televiziune.Pierdere de vreme cat china.Globalizarea are un plan sinistru.Cat mai multe televizoare in camere fiecare see you televizorul lui see you programul lui si sunt oamenii straini in propria lor casa.Nu mai exista discutii civilizate...

Trebuie sa realizati un singur lucru.Fiecare trebuie sa existe sa fie om sa povsteaca sa fie VIU.Suntem o natiune inteligenta oameni buni la suflet si curati si unora nu le mai convine printre care trebuie sa recunosc si mie sa ma uit la nici un canal de televiziune.Pierdere de vreme cat china.Globalizarea are un plan sinistru.Cat mai multe televizoare in camere fiecare see you televizorul lui see you programul lui si sunt oamenii straini in propria lor casa.Nu mai exista discutii civilizate se striga violenta in modul de a vorbii si este vizibil modul de stergere a constiintei si modul personal de a gandii.Imi este mila de copii cand este vreme urata si nu merg la scoala se uita la televizor si nu poti sa-i opresti.De 3 ani de zile nu mai am televizor si nu imi pare rau de loc.AM INVIAT.

Liviu Stoian
Liviu Stoian

Sunt 47 de ani de când se investesc sume uriașe în TV pentru a mă convinge că sunt tâmpit. Fără rezultat. Risipă enormă de resurse, fără rezultat.
Sunt 12 ani de când nu mă mai uit la TV, 12 ani de când recomand tuturor celor pe care îi cunosc să nu se mai lase prostiți.
Eu sunt mândru că nu sunt un animal pe care tembelizorul să îl întărâte cu făcături de gen România sub zăpezi (de 1-3 cm), sugestii libidinoase sau imagini sexual explicite, pentru a-l manipula mai ușor.
Mă vreți din nou...

Sunt 47 de ani de când se investesc sume uriașe în TV pentru a mă convinge că sunt tâmpit. Fără rezultat. Risipă enormă de resurse, fără rezultat.
Sunt 12 ani de când nu mă mai uit la TV, 12 ani de când recomand tuturor celor pe care îi cunosc să nu se mai lase prostiți.
Eu sunt mândru că nu sunt un animal pe care tembelizorul să îl întărâte cu făcături de gen România sub zăpezi (de 1-3 cm), sugestii libidinoase sau imagini sexual explicite, pentru a-l manipula mai ușor.
Mă vreți din nou telespectator? Atunci:
A) Scoateți de pe sticlă:
-țâțele și cururile expuse nud ca fleicile la măcelărie.
-semidocții care nu știu să vorbească nici măcar pre limba mamii lor.
-inculții care întrerup orice interlocutor ca să explice plini de sine ce, cum și de ce trebuie făcut.
-neamprostimea îmbogățită din jaful organizat împreună cu „demnitarii”.
-politrucii și politicienii.
-imaginile luate din unghiuri care exagerează perspectiva și deformează proporțiile pentru a ilustra catastrofe inexistente.
-mincinoșii
-infractorii
-mitocanii
B) Puneți pe sticlă:
-femeile reale care își rup zilnic spinarea să ne ducă pruncii la grădinițe și școli.
-prezentatori see you școală adevărată, care stăpânesc cel puțin două limbi străine pe lângă cea maternă.
-oamenii de cultură care știu să poarte o conversație.
-oameni de afaceri adevărați care au reușit prin inteligență și muncă proprie
-oameni politici cu principii și verticalitate.
-imagini corecte ale unor evenimente normale din viața reală, prezentate echilibrat.
-punctele de vedere ale oamenilor credibili.
-oameni ai legii care își fac meseria cinstit.
-oameni de bun simț.
Cer prea mult? Atunci nu meritați să existați, „dragi” oameni (?) de televiziune!

Andreea Bucin
Andreea Bucin
  • Liviu Stoian

Multumim pentru postare! Aveti perfecta dreptate.

Ana Marina Constantinescu
Ana Marina Constantinescu
  • Liviu Stoian

Vreau, realmente simt si este nevoie ,de stiri adevarate, atat din tara cat si din afara. Nu este vorba doar de stiri pozitive ( le-am avut destul si in exclusivitate inainte de '90 ) ci de stiri IMPORTANTATE . Habar nu avem de la posturile romanesti ce se petrece in lume, dar nici in tara. Nici nu mai stiu daca mai exista oameni care ar putea sa faca o selectie adevarata si o paginatie normala. Sigur, trebuie insa incercat !

Andreea Bucin
Andreea Bucin
  • Liviu Stoian

DA, aveti dreptate, stiri importante ar trebui difuzate, dar si stiri pozitive, ca sunt cu siguranta o gramada, numai ca noi nu avem acces la ele..

Ana Maria Gaucan
Ana Maria Gaucan
  • Liviu Stoian

Este adevarat, suntem rupti total de lumea intreaga si de Europa din care facem parte. Nu stim si nu suntem informati de nimic cu adevarat important.
Vedem doar violuri, batai, crime si sinucideri. Indemnam, in mod subliminal, la niste comportamente similare pe adolescentii zilelor noastre. Ne-am transformat intr-un popor agresiv, lipsit de omenie si de morala cu ajutorul televiziunilor si al oamenilor slabi de presa din ziua de azi.Habar nu au de gramatica, nu pot face un reportaj de...

Este adevarat, suntem rupti total de lumea intreaga si de Europa din care facem parte. Nu stim si nu suntem informati de nimic cu adevarat important.
Vedem doar violuri, batai, crime si sinucideri. Indemnam, in mod subliminal, la niste comportamente similare pe adolescentii zilelor noastre. Ne-am transformat intr-un popor agresiv, lipsit de omenie si de morala cu ajutorul televiziunilor si al oamenilor slabi de presa din ziua de azi.Habar nu au de gramatica, nu pot face un reportaj de calitate nici daca stirea este potential interesanta. Ei insisi sunt analfabeti cu diplome. TREBUIE sa schimbam ceva, dar oare ne aude cineva?

Lucia Florentina Negru
Lucia Florentina Negru
  • Liviu Stoian

Este alegerea noastra sa ne informam, precum si asupra surselor de informare. Mi se pare frumos gestul Antenei 3 de a inscrie in Guiness Book cel mai mare drapel din lume. Poate mai sunt astfel de initiative care sa ne apropie intr-un spirit comun, national, cald, omenesc....

Lucian Dumitrescu
Lucian Dumitrescu

Ma bucur ca sa luat aceasta initiativa,am tot respectul pentru dvs ,trebuie Sa luati aminte caci nu se doreste decat manipularea mintilor,pierderea identitatii de Roman necunoasterea proprii Istorii ,copii nu vor mai sti multe lucruri despre Horia,Avram Iancu,Tudor Vladimirescu,Iuliu Maniu,Bratieni,Cuza,Brincoveni,Antim Ivireanu,George Cosbuc,Mihai Eminescu.....Mai mult trebuie sa stiti ca prin cablu tv se vede in casa dvs TOT si se aude,nu aveti intimitate....iar seara este bine sa scoateti...

Ma bucur ca sa luat aceasta initiativa,am tot respectul pentru dvs ,trebuie Sa luati aminte caci nu se doreste decat manipularea mintilor,pierderea identitatii de Roman necunoasterea proprii Istorii ,copii nu vor mai sti multe lucruri despre Horia,Avram Iancu,Tudor Vladimirescu,Iuliu Maniu,Bratieni,Cuza,Brincoveni,Antim Ivireanu,George Cosbuc,Mihai Eminescu.....Mai mult trebuie sa stiti ca prin cablu tv se vede in casa dvs TOT si se aude,nu aveti intimitate....iar seara este bine sa scoateti cablu din tv,mai nou toate noile tv pot fi controlate din exterior.....Doamne ajuta..

Balazs Istvan
Balazs Istvan

Omul cultivat, democrat este vulnerabil pur şi simplu pentru că doreste să lase şi pe altii să trăiască după propriile reguli.Omul incult este avid de putere de bani şi doreşte ca toţi să se supună acestor dorinţe.Nu contează ce şi cum decît să răzbească. Aceştia ne fură timpul, sufletul, şi aduc gunoiul pe calea undelor în casele noastre pentru simplul motiv că mai sînt destui oameni în democratia asta românească la care poti vinde pasta de dinţi see you toporul înfipt în creştetul...

Omul cultivat, democrat este vulnerabil pur şi simplu pentru că doreste să lase şi pe altii să trăiască după propriile reguli.Omul incult este avid de putere de bani şi doreşte ca toţi să se supună acestor dorinţe.Nu contează ce şi cum decît să răzbească. Aceştia ne fură timpul, sufletul, şi aduc gunoiul pe calea undelor în casele noastre pentru simplul motiv că mai sînt destui oameni în democratia asta românească la care poti vinde pasta de dinţi see you toporul înfipt în creştetul vecinului.Trebuie să ne facem auziţi şi noi cei care credem într-un alt mod de a trăi şi exista mai civilizat, mai paşnic şi mai responsabil faţă de cei din jurul nostru şi faţă de mediul în care trăim.

Rotaru Iulian
Rotaru Iulian

Luați si cititi o carte si lăsați petiție. Creează-ți propia opinie si citește ceva.

László Bicsak
László Bicsak

Foarte simplu de rezolvat! Luati exemplu de la mine, nu va mai uitati la televizor! Eu de doi ani nu ma mai uit...

See more comments…