Brigade logo
Now there’s a better way to shape the issues that matter
Upgrade to Brigade for all-new petitions, discussions, and more
from the team that brought you Causes.
Upgrade to Brigade
Briciu Costica
Briciu Costica

Ma bucur sa vad ca sunt oameni,putini,care ar dori sa schimbe televiziunile.Multi insa nu stiu cum sa faca,multi nu stiu ca puterea se afla in telecomanda fiecaruia dintre noi.Daca intereseaza pe cineva,o sa va spun cum procedez eu:1-cu telecomanda in mana,incep butonarea,pana gasesc un program care sa nu ma agreseze si care sa-mi hraneasca sufletul si spiritul-e foarte simplu.2-apoi incerc si alte persoane sa faca acelasi lucru,cu rugamintea ca si ei sa faca aceeasi treaba la randul lor.

Irina Onciul
Irina Onciul

Sunt multe posturi de tv la care am incetat sa mai uit datorita transmiterii excesive si abuzive as putea spune de reclame, stiri scabroase sau lipsite de vreun miez si nu in ultimul rand de emisiuni de divertisment gaunoase si chiciose. Nu e un mister,vorbesc de ProTv, Canal D, Antena1 si bineinteles canalele ce promoveaza manelele ca forma suprema de manifestare artistica.

Petru Tabacu
Petru Tabacu
  • Irina Onciul

Am aproape sase ani de cand nu mai urmaresc tembelizorul,l-am suprimat in favoarea lecturii sau a altor activitati.Oricum aproape toate lichelele au posturi de televiziune si emisiunile care sunt la posturile lor sunt ca si ei:oameni de categorie inferioara provenind direct din maimutoi,din scursorile satelor si din alte haznale...

Avasilencei Elena
Avasilencei Elena

Dar de ce trebuie sa deschideti neaparat televizorul? E singura sursa de informatii? Sau, daca tot il deschideti , de ce nu mergeti pe digiworld , (pentru a the doar un exemplu ) unde chiar nu se spala creierul beneficiarilor? Veti semna o petitie si veti constata ca , desi va fi semlnata de multi , nu va fi luata in seama de nimeni , sau mai precis nu de cei in masura sa produca o schimbare in programele noastre.Deliberat se transmit stiri de joasa vibratie , care sa -i mentina pe...

Dar de ce trebuie sa deschideti neaparat televizorul? E singura sursa de informatii? Sau, daca tot il deschideti , de ce nu mergeti pe digiworld , (pentru a the doar un exemplu ) unde chiar nu se spala creierul beneficiarilor? Veti semna o petitie si veti constata ca , desi va fi semlnata de multi , nu va fi luata in seama de nimeni , sau mai precis nu de cei in masura sa produca o schimbare in programele noastre.Deliberat se transmit stiri de joasa vibratie , care sa -i mentina pe privitori in stadiul de pre-umani , see you tot ce implica acest lucru, asa incat salvarea ramane exclusiv la nivel individual , à bon entendeur, salut!

Andreea Bucin
Andreea Bucin
  • Avasilencei Elena

Doamna Elena, tocmai asta incercam sa facem, sa oprim transmiterea stirilor de "joasa vibratie" si sa ii salvam pe cei care nu se pot salva singuri!!

Lia Lungu
Lia Lungu

Televiziune, numele tau este Imbecilizare! Solutia? Renuntati sa deschideti dinou si dinou televizorul.Semnez totusi acest demers, pentruca este un pas catre curatenia morala a acestor institutii.

Lia Lungu
Lia Lungu
  • Lia Lungu

Domnule Johan, sunt intentionat gandite astfel. Piciorulin prag il poate pune doar privitorul. Atata timp cat au audinta fac cea ce au de facut pana la spalarea totala a creierelor

Dp Servicii
Dp Servicii

În ce priveşte "schimbarea emisiunilor şi ştirilor de la TV", există o petiţie iniţiată chiar de CNA. Ce se urmăreşte prin această petiţie, sau care este scopul CNA-ului de a iniţia această petiţie, este greu de spus, dar ea există şi o puteţi accesa la adresa web http://www.cna.ro/Semneaz-peti-ia-interesul-public.html.

Elena Livadaru
Elena Livadaru
  • Dp Servicii

De ce a fost necesar ca membrii CNA,sa fie numiti pe criterii politice?Subordonarea lor politica cred ca ii impedica in luarea de decizii si aplicarea de sanctiuni in mod just si in interesul ascultatorului si privitorului.

Dp Servicii
Dp Servicii

Televiziunea trebuie să existe. Şi pentru existenţa acestor televiziuni s-a murit în 89. Mircea Gordan, scria puţin mai devreme „Vrem înapoi TVR Cultural!”. Exact de acest lucru este nevoie, de „cultură”, de informaţie constructivă şi nu de eliminarea ei. „TVR Cultural” nu mai există, în schimb avem „TVR news”, denumire care nu face cinste acestui popor, ba mai mult, îl îngenunchează în faţa unui curent nou care ne îndepărtează, încet dar sigur, de la propriile valori naţionale. Nu...

Televiziunea trebuie să existe. Şi pentru existenţa acestor televiziuni s-a murit în 89. Mircea Gordan, scria puţin mai devreme „Vrem înapoi TVR Cultural!”. Exact de acest lucru este nevoie, de „cultură”, de informaţie constructivă şi nu de eliminarea ei. „TVR Cultural” nu mai există, în schimb avem „TVR news”, denumire care nu face cinste acestui popor, ba mai mult, îl îngenunchează în faţa unui curent nou care ne îndepărtează, încet dar sigur, de la propriile valori naţionale. Nu televiziunea trebuie închisă, ci implicarea instituţiilor care pot şi au obligaţia să ţină sub control respectivele trusturi de presă, care se abat de la menirea lor socio-educaţionale.
Televiziunea, la fel ca şi presa scrisă sau radioul, trebuie să reprezinte izvorul principal de informare şi educaţie. Dar pentru acest lucru, să fie funcţional, să tranzmită un mesaj see you scop constructiv, este nevoie de implicarea instituţiilor abilitate care să le ţină sub control. Această instituţie, care trebuie să aibă implicarea cea mai mare şi să ţină sub control fenomenul „cultură constructivă”, este CNA. Numai prin implicarea respectivilor angajaţi ai statului, plătiţi din banii publici, care reprezintă CNA-ul, se pot elimina toate mesajele negative, care duc la o anumită destabilizare de percepţie în mentalul colectiv şi înlătură principala destinaţie a factorilor implicaţi în procesul de informare şi educaţie.
În concluzie, închiderea televiziunii nu este o soluţie, dar implicarea publicului are o importantă deosebită, pentru a forţa CNA-ul să-şi îndeplinească misiunea, pentru promovarea valorilor morale şi educaţionale, şi eliminarea tuturor factorilor declanşatori de stres şi a celor care promovează nonvalorile. CNA-ul trebuie să aibă o implicare mai mare în ce priveşte protecţia, promovarea şi conservarea tradiţiilor, culturii şi a limbii române. Spre urmare, dacă această instituţie, numită „CNA”, nu are o implicare constructivă, pentru a salva interesele, dar şi educarea ascultătorului şi a privitorului, atunci nu văd ce rost mai are existenţa acesteia, doar dacă misiunea angajaţilor CNA nu vizează interesele acestui popor.

Andreea Bucin
Andreea Bucin
  • Dp Servicii

Televiziunea nu trebuie inchisa, trebuie doar regandit modul de a realiza emisiuni si a difuza stiri. Informatiile care ni se prezinta in momentul de fata sunt menita sa ne dezechilibreze psihic si sa ne transforme intr-o natiune trista si posomorata! Refuz sa cred ca asa e Romania noastra! Se intampla atat de multe lucruri pozitive, care nu sunt difuzate la tv. Ganditi-va numai la medicii eroi, care salveaza vieti! Apar ei la tv? Nu, apar doar stirile care ii discrediteaza maxim, atunci...

Televiziunea nu trebuie inchisa, trebuie doar regandit modul de a realiza emisiuni si a difuza stiri. Informatiile care ni se prezinta in momentul de fata sunt menita sa ne dezechilibreze psihic si sa ne transforme intr-o natiune trista si posomorata! Refuz sa cred ca asa e Romania noastra! Se intampla atat de multe lucruri pozitive, care nu sunt difuzate la tv. Ganditi-va numai la medicii eroi, care salveaza vieti! Apar ei la tv? Nu, apar doar stirile care ii discrediteaza maxim, atunci cand mor oameni. Cum vor fi priviti medicii in viitor? Ca niste criminali? Nu neg ca exista si greseli, dar in toate domeniile se greseste, ca doar suntem oameni, nu roboti.

Mihai Stan
Mihai Stan

Avem nevoie de ziaristi seriosi nu ca cei de la antena 3, prezentatori de nimic si invitati pe masura ce pot invata eu la 62 de ani de la unu ca Ciuvica, omu de legatura a lui Voiculescu care face o tara de ras, pentru niste bani primiti de la Voiculescu cel mai mare informator a tuturor timpurilor.

Ogarlaci Constantin
Ogarlaci Constantin
  • Mihai Stan

Vai de capul tau daca din tot ce s-a scris mai sus ,tu ai priceput doar ant.3.Atat te duce mintea.Porcaria e generala si tu faci parte din ea.

Olga Ivan
Olga Ivan

VREM TV. REALE FARA MINCIUNI SI VIOLENTE.

Cristina L. Curatolo
Cristina L. Curatolo
  • Olga Ivan

VREM STIRI care au importanta in viata sociala românească, NU CAN-CANuri si barfe ieftine!

Andreea Bucin
Andreea Bucin

Sunt foarte bucuroasa sa observ ca nu suntem singurii care isi doresc schimbare!

https://www.facebook.com/pages/Cine-cand-si-cum-Schimba-Romania/373143456107159?ref=ts&fref=ts

Adriana Caras
Adriana Caras
  • Andreea Bucin

Asteptam de prea mult timp emisiuni reale, nu asa mahalale.

Şortan Eugenia
Şortan Eugenia

Sunt în deplină consonanţă see you voi. Eu mă uit foarte puţin la televizor. Dar ce fac cei care nu sunt ocupaţi de alte treburi şi doresc să urmărească ceva interesant?

Andreea Bucin
Andreea Bucin
  • Şortan Eugenia

Chiar si eu, care am initiat aceasta petitie, ma uit extrem de putin la televizor si sunt de-a dreptul oripilata cand totusi vreau sa ma uit la o stire sau la o emisiune.

See more comments…