Dan Belean
Dan Belean

IMPOZIT AR TREBUI SA PLATEASCA TOTI, FIE PERSOANE FIZICE FIE PERSOANE JURIDICE. TOTI! ALTFEL CEI CARE NU PLATESC AR PUTEA SA DEA STATUL IN JUDECATA PENTRU DISCRIMINARE (ADICA ALTII DE CE PLATESC SI EI NU).

Lucian Stimeriu
Lucian Stimeriu
  • Dan Belean

Prietene, de programatorii care de peste 10 ani sunt scutiti de impozit, ce zici? In 2010 doar 4% dintre ei mai paraseau tara!

Gheorghe-Chivu Florian
Gheorghe-Chivu Florian
  • Dan Belean

Eu sustin cauza asta dar vad treburile cam asa: Daca ne strangem nu stiu cate mii de baieti destepti putem forma un cult religios. Ascunsi in spatele unor actiuni caritabile si intens mediatizate castigam ceva popularitate si implicit si noi adepti. Gata,avem baza.Apoi putem primi si donatii,nu-i asa? Si vine unu care isi spune mondialu`,internationalu`,mirificu` sau cum l- o mai fi chemand si-mi da frumusel o donatie de 30000 de euroi pe care eu ii justific??? Cumpar cateva produse pentru...

Eu sustin cauza asta dar vad treburile cam asa: Daca ne strangem nu stiu cate mii de baieti destepti putem forma un cult religios. Ascunsi in spatele unor actiuni caritabile si intens mediatizate castigam ceva popularitate si implicit si noi adepti. Gata,avem baza.Apoi putem primi si donatii,nu-i asa? Si vine unu care isi spune mondialu`,internationalu`,mirificu` sau cum l- o mai fi chemand si-mi da frumusel o donatie de 30000 de euroi pe care eu ii justific??? Cumpar cateva produse pentru lacasurile mele de cult pe care le supraapreciez si dintr-o data sunt intr-o afacere de spalare de bani. Cine controleaza toate astea? Asta este doar un exemplu pe care alti baieti mai destepti decat mine stiu cum sa il dezvolte. Nu vrem doar impozitarea veniturilor cultelor religioase. EU VREAU UN CONTROL TOTAL ASUPRA TUTUROR CONTURILOR SI OBLIGATIVITATEA FACERII LOR PUBLICE. TRANSPARENTA TOTALA, fiindca asa este normal sa fie. Cat despre Biserica Ortodoxa, pot mari si ei preturile la lumanari si iconite cu 25 % ca noi oricum cumparam iar ei distinsii isi acopera eventualele scaderi de venit datorate eventualelor impozite. Oricum,nu sunt economist dar biserica este prima putere in stat si principalul factor de formare de opinii. Un cult cu o traditie de peste 2000 de ani care a stiut sa treaca peste razboaiele sfinte , inchizitie etc. si totusi slujitorii acestora sa fie vazuti ca slujitorii Domnului care ne indeamna sa iubim si sa iertam, cum este crestinismul, nu cred ca ar intampina vreo problema in a pastra averile bisericilor proprii. Au destui baieti destepti.

Bita Eli
Bita Eli
  • Dan Belean

IMI PARE RAU,CACI AM FOST CONVINSA CA DUPA CE S-A INTIMPLAT IN DEC.`89,CEI CARE ZIC CA-L SLUJESC PE D-ZEU,ISI V-A INTOARCE FETELE CATRE OAMENII SARACII,CA VOR GASI O FORMA DE AJUTOR.LA FEL SI PTR. COPIII CARE NU AU POSIBILITATEA DE A INVATA.PACAT,NU AU FACUT NIMIC,DECIT SA SE IMBUIBEZE CU CASE,MASINI,SA MAREASCA TAXELE LA CIMITIRELE PAROHIALE.iNTR-UN CUVINT SA CHINIE SI MAI MULT POPULATIA SARACITA.mERG LA BISERICA SI MI SE SPUNE SA CUMP.LUMINARI DE LA EI,CA ALTELE NU SUNT BUNE.cE FEL DE...

IMI PARE RAU,CACI AM FOST CONVINSA CA DUPA CE S-A INTIMPLAT IN DEC.`89,CEI CARE ZIC CA-L SLUJESC PE D-ZEU,ISI V-A INTOARCE FETELE CATRE OAMENII SARACII,CA VOR GASI O FORMA DE AJUTOR.LA FEL SI PTR. COPIII CARE NU AU POSIBILITATEA DE A INVATA.PACAT,NU AU FACUT NIMIC,DECIT SA SE IMBUIBEZE CU CASE,MASINI,SA MAREASCA TAXELE LA CIMITIRELE PAROHIALE.iNTR-UN CUVINT SA CHINIE SI MAI MULT POPULATIA SARACITA.mERG LA BISERICA SI MI SE SPUNE SA CUMP.LUMINARI DE LA EI,CA ALTELE NU SUNT BUNE.cE FEL DE PREOTI SUNT ASTIA DE AZI?CUM SA-TI FACI DUHOVNIC DIN ACESTI PIERDUTI IN LACOMIE.RUSINE,IN CE TARA TRAIM?!iN ANII`55 ,VENEAU DIN POARTA IN POARTA SI CEREAU 5LEI PTR. BISERICA SI AVEAU SALARII DE MIZERIE,IAR ACUM VOR SA NE IA SI PILEA DE PE NOI.d-ZEU SA-I VADA.EU MI-AM PIERDUT ORICE SPERANTA,DAR CASA DOMNULUI,RAMINE CASA DOMNULUI PTR. MINE SI DE ACEEA MERG LA BISERICA,NU PTR. SLUJITORI.RAR GASESTI UN PREOT CU HAR,IN ZILELE DE AZI.ADEVARATII PREOTI I-AM PIERDUT PRIN INCHISORILE COMUNISTE.NICIODATA NU NE-AM PRETUIT VALORILE SI AM LASAT CAPUSELE SA ISI FACA DE CAP.DORESC SA FIE RESPECTATA LEGEA PTR. TOATA LUMEA.

Iosif Ion
Iosif Ion

Ce vedem noi in ziua de azi nu mai este biserica si nici religie.Oamenii sunt mai credinciosi decat cei care slujesc la biserica, iar crezul a devenit afacere.Ati vazut de curand preot sarac?

Vlad Nistor
Vlad Nistor
  • Iosif Ion

bine zis ca crezul a devenit afacere! Intr-adevar cu adevarat! Nu toti, dar majoritatea!

Gheorghita Mihaila
Gheorghita Mihaila
  • Iosif Ion

Eu am vazut foarte multi preoti saraci!

Nicolae Coman
Nicolae Coman
  • Iosif Ion

Poate săraci cu duhul.

Tudorel Urian
Tudorel Urian

În fața legilor și a impozitelor toți oamenii trebuie să fie egali!

Violeta Nitulescu
Violeta Nitulescu
  • Tudorel Urian

Sustin. 75 %.

Vidoc Oldrock
Vidoc Oldrock
  • Tudorel Urian

SUSTIN TOT 75 %. CORECT SA FIE IMPOZITATI TOTI OAMENII , IN AFARA DE PENSIONARI CARE S-AU PLATIT CONTRIBUTIA PENTRU PENSIE SI ,CARORA STATUL LE-A IMPOZITAT SALARIUL LA VREMEA RESPECTIVA .LE-AU OPRIT BANI PENTRU PENSIA DE BATRANETE SI S-A FOLOSIT DE ACESTI BANI... DECE SA-I MAI IMPOZITEZE INCA O DATA CAND AR TREBUI CA STATUL SA LE INAPIOEZE DOBANDA , DEOARECE S-A FOLOSIT DE EI ,ANI DE ZILE PANA INDIVIDUL A IESIT LA PENSIE,DACA A MAI APUCAT SARACUL .?!... PLUS CA BANII ACEIA AU FOST...

SUSTIN TOT 75 %. CORECT SA FIE IMPOZITATI TOTI OAMENII , IN AFARA DE PENSIONARI CARE S-AU PLATIT CONTRIBUTIA PENTRU PENSIE SI ,CARORA STATUL LE-A IMPOZITAT SALARIUL LA VREMEA RESPECTIVA .LE-AU OPRIT BANI PENTRU PENSIA DE BATRANETE SI S-A FOLOSIT DE ACESTI BANI... DECE SA-I MAI IMPOZITEZE INCA O DATA CAND AR TREBUI CA STATUL SA LE INAPIOEZE DOBANDA , DEOARECE S-A FOLOSIT DE EI ,ANI DE ZILE PANA INDIVIDUL A IESIT LA PENSIE,DACA A MAI APUCAT SARACUL .?!... PLUS CA BANII ACEIA AU FOST MUNCITI LA VREMEA RESPECTIVA CU TRUDA ZI DE ZI SI AU FOST IMPOZITATI ODATA ,CAND AU FOST EXTRASI DIN SALARIU ... SPUNE TUDORELE ,ESTE ASA ? ..IMI DAI DREPTATE ?... DESPRE POPI ...INSA DOAMNE SA MA IERTI ...ACESTI BATMANI S-AU INTERPUS FINANCIAR INTRE MINE SI UNIVERSUL CARE NE INCONJOARA DUMNEZEIESC,SI NIMENI NU-I DERANJAZA ,DEOCAMDATA ,NICI MACAR FISCUL.

Georgescu Silviu
Georgescu Silviu

cum adica unde sunt banii dee la nunti, botezuri parastase si alte cele care tin de sarbatorile si oranduielile bisericesti ? pai un de sa fie in discotecile sau firmele care le deschid anumite persoane cu functii si in masinile de 5r stele cam unde crede-ti ca se duc

Blaga Lucia
Blaga Lucia

Adevarat, sunt de acord cu impozitarea ,ma intreb de multe ori de ce biserica nu se implica mai mult in ca zurile sociale? daca te duci la biserica ,dupa terminarea slujbei popii cer bani ,pt anumite investitii in biserica ,dar nu cer bani sa ajute un bolnav sau un amarit al starzii ,sau sa faca o cantina al saracilor,isi fac vile si isi cumpara masini scumpe

Balta Violeta
Balta Violeta

LASA CA AU POPII NISTE MASINI...DAR UNUL NU S-A GINDIT SA FACA O SCOALA PTR COPII SARACI AI CONSTANTEI

Ganea Caploiu Doinita Mioara

Hristos nu a kpropavaduit bogatia si glamourul. Biserici apar ca ciupercile dupa ploaie.Scoli si spitale nu ne mai trebuie,cimitirele incep sa fie neincapatoare.Oare am devenit o turma de oi?Chiar credem ca mantuirea se afla in biserici?Prelatii vor doar puterea banului pe care o etaleaza.Unde este smerenia si compatimirea?

Ani Rosu
Ani Rosu

de mult spun asta....dar....uneori vb. singuri ....nu asculta nimeni....de acord....sa sustinem asta cu totii

Fritsch Helena
Fritsch Helena
  • Ani Rosu

de acord cu sustinerea .

Claudiu Georgescu
Claudiu Georgescu

In ziua de astazi nu se mai face diferenta intre biserica si supermarket. Ramai consternat cand vezi cum multe biserici mai nou asi afiseaza preturile pe usa de la intrare: pret la lumnari, pomelnic, etc.

Rancid Iodine
Rancid Iodine

absolut fara nici un dubiu, atata timp cat aceste venituri nu pot fi dovedite a fi folosite in scopuri de ajutoarea celor neajutorati.

Vidoc Oldrock
Vidoc Oldrock
  • Rancid Iodine

CHIAR DACA AR FI DOVEDITE CA SUMELE DE BANI SUNT FOLOSITE IN SCOPURI UMANITARE, TREBUIESC INREGISTRATI ,VERIFICATI ,IMPOZITATI INTR-UN FEL PENTRU CA STATUL ROMAN SA EXISTE IN CONTINUARE. SE DORESTE DE CATRE BISERICA CA PRIN PSIHOZA IN MASA PE CARE A IMPUS-O SI A SUSTINUT-O SA SE CREEZE ,,"STAT IN STAT " ?

See more comments…