Ellen Paaimans-Kuhlmann

wat vreselijk waar blijft het mededogen , voor deze oude man en zijn hond, hoe kan men zo iets nou doen ik vind het echt verschrikkelijk.

Eva Lambaerts
Eva Lambaerts

Hopelijk mag het hondje bij zijn baasje blijven! Ik hoop nog op enige menselijkheid in deze maatschappij.

Marc Desnouck
Marc Desnouck

Honden hebben veel vrienden omdat ze kwispelen met hun staart in plaats van met hun tong , weer iets dat we van onze vriend de hond kunnen leren.

Marc Desnouck
Marc Desnouck

Wat erg voor zowel het baasje als het hondje zelf , stel jezelf eens in hun plaats , ja ook in de plaats van de hond.Ik vind dit echt niet kunnen , ze zijn nu al zo lang samen dat ze gewoon niet zonder elkaar kunnen en dan elkaar wegnemen van elkaar pppffffffffffffffff kan ik gewoon niet begrijpen en dat omdat er waarschijnlijk mensen zijn die in dat gebouw of in andere gebouwen wonen van het ocmw die geen dieren kunnen uitstaan en dat zegt heel veel over die mensen , echt degoutant Ik hoop...

Wat erg voor zowel het baasje als het hondje zelf , stel jezelf eens in hun plaats , ja ook in de plaats van de hond.Ik vind dit echt niet kunnen , ze zijn nu al zo lang samen dat ze gewoon niet zonder elkaar kunnen en dan elkaar wegnemen van elkaar pppffffffffffffffff kan ik gewoon niet begrijpen en dat omdat er waarschijnlijk mensen zijn die in dat gebouw of in andere gebouwen wonen van het ocmw die geen dieren kunnen uitstaan en dat zegt heel veel over die mensen , echt degoutant Ik hoop uit de grond van mijn hart dat het hondje bij zijn baasje mag zijn en daar zijn oude dag mag doorbrengen.

Helene Lindemans
Helene Lindemans

Vind het heel erg dat de directie van de service flat aan de petitie geen gehoor geeft, het zou voor het baasje en de hond alleen maar heel fijn zijn.Maar gezien de reacties op fb en andere fora is een baasje wel te vinden, vriendin van mij reageerde direct dat zij Belle wel wil opvangen en misschien wel wil houden.Maar de beste oplossing moet toch gezocht worden in een rusthuis[een ander dan deze] waar beide meer dan welkom zijn.

Martine Everaerdt
Martine Everaerdt

Petities hebben geen zin, dat is weer eens duidelijk, stom dat ik dat af en toe vergeet.

Linda Arickx
Linda Arickx

hopelijk komt het in orde voor de 2 maatjes!

Amelia Van Mulders
Amelia Van Mulders

ik vind ook dat ze moeten samen blijven. Ze zouden dat niet mogen verbieden van de dieren af te nemen. Zowel het baasje als de hond zijn al samen lang gelukkig neem hen dat niet af.

Daniella Cuyvers
Daniella Cuyvers

zeker moet dat kunnen oudere mensen hebben nood aan gezelschap ook al is dat van een dier. die vriendschap is eerlijk en the gevoel van niet alleen te zijn daar heeft iedereen recht op tosh!

Cindy De Lauw
Cindy De Lauw

zet jezelf eens in hun plaats..
ik heb ooit in een rusthuis geweten dat ze een hond hebben binnengehaald en de mensen werden er vrolijk van.
geef die 2 toch een kans...

See more comments…