Marleen Verduyckt
Marleen Verduyckt

Laat Belle en haar baasje samenblijven aub. Oude mensen zijn sowieso vereenzaamd, een huisdier doet wonderen voor deze mensen en geven hen moed om in het leven en in de liefde te blijven geloven, genegenheid die ze volop krijgen van hun trouwe viervoeter. Mijn papa was zéér triest toen hij na 61 jaar huwelijk ons moeke moest afgeven. Een gedropt poesje dat ik vond, gaf hem weer hoop en volop vriendschap en genegenheid... Sommige rusthuizen komen in het nieuws omwille van de slechte...

Laat Belle en haar baasje samenblijven aub. Oude mensen zijn sowieso vereenzaamd, een huisdier doet wonderen voor deze mensen en geven hen moed om in het leven en in de liefde te blijven geloven, genegenheid die ze volop krijgen van hun trouwe viervoeter. Mijn papa was zéér triest toen hij na 61 jaar huwelijk ons moeke moest afgeven. Een gedropt poesje dat ik vond, gaf hem weer hoop en volop vriendschap en genegenheid... Sommige rusthuizen komen in het nieuws omwille van de slechte levensomstandigheden. Laat Ter Linde in het nieuws komen omdat u een hart heeft voor de bewoners en hen niet in eenzaamheid laat uitdoven... laat het baasje van Belle niet wegkwijnen. Geef hen aan elkaar zodat ze hun levenseinde vol vriendschap en genegenheid kunnen beleven! Dank u!

Anne-Marie De Vuyst
Anne-Marie De Vuyst

Laat ze a u b samen blijven wees niet zo harteloos ik sta there ook voor door mijn klein inkomen moet ik ook verhuizen naar sociale woning of appartement heb ook een klein hondje van 7 j maar die nemen ze mij niet af NO WAY. Ik ga nog liever samen met mijne grote vriend onder de brug gaan slapen de meubels kan ik laten stockeren.

Martina Goormans
Martina Goormans

waar zijn jullie mee bezig, een oude mens zijn grote liefde afpakken, dit is regelrechte moord! Schaam jullie! Laat die 2 samen blijven.

Katia Lauwers
Katia Lauwers

Het wordt tijd dat er daar iets aan gedaan wordt! Het is wereldwijd bekent dat een hond, een vriend voor het leven is , en de beste psychologie is dat een mens maar kan hebben! Zou wreed zijn om baasje en hond te scheiden..Laat ons hopen dat deze petitie helpt!

Chris Versteven
Chris Versteven

Gedeeld, en vertaald voor buitenlandse vrienden om het mee te delen. Laat duidelijk zijn voor allen dat mensen tot ver buiten België hun lot zullen blijven volgen nu! :)

Françoise Wanten
Françoise Wanten

Waar zijn we toch mee bezig...Laat ze toch samen blijven....

Jojobegood Josy
Jojobegood Josy

SIGNEZ

Marie-Therese Thijs
Marie-Therese Thijs

mijn zege heb je ook, scheidt ze niet meer van elkaar. Laat ze nog samen genieten van elkaar.

Anja Boon
Anja Boon

ik vind dat dat best moet kunnen ze samen te houden mits een beetje goede wil moet dat perfect te regelen zijn en zo een oude hond heb je wel geen last nimeer van ens timuleert zijn baasje tot wandelen wat dus ook goed is , trouwens als men deze gaat scheiden gaat waarscheijnlijk de hond niet lang meer leven en dan het baasje van verdriet misschiens ook niet en met wat zijn we dan bezig , dus conclusie laat ze samen hun oude dag slijten.

Wim Reyskens
Wim Reyskens

je mag ze niet uit elkaar halen, ze zijn samen door de tand des tijds gegroeid. Mensen houden van dieren, en dieren van mensen.

See more comments…