Cornelia Agapescu
Cornelia Agapescu

sa-i ajutam, va rog!

Cornelia Agapescu
Cornelia Agapescu

pls help them.

Julie Egan
Julie Egan

de acord see you toate comentariile anterioare, dar pentru o singura clipa...poate ar fi mai bine ca in loc de 100 de acuze, sa putem face 100 de donatii.

Badici Elena Mihaela
Badici Elena Mihaela

ajutati legea adoptiei sa devina cat mai acesibila.

Emma-Mariana Mija
Emma-Mariana Mija

BIETII MICUTI! DOAMNEE...CE PACAT! ESTE MAI BINE SA NU-I FACA DECIT SA-I ABANDONEZE! PACAT! MARE PACAT! SI DIN PACATE STIU UN CAZ CONCRET DE FIU CARE A FOST ABANDONAT SI CIND A CRESCUT SI-A GSIT MAMA ADEVARATA SI SI-A ABANDONAT PARINTII ADOPTIVI! MAMA LUI ADOPTIVA A MURIT DUPA ACEEA CA ERA BOLNAVA SI NU PREA I-A PASAT! SI SINCER NU STII PE CINE CRESTI SI CE GENE REBELE ARE! A FOST UN COPIL DESTUL DE RAU! SI MAI STIU O FATA IN ACEEASI SITUATIE CARE TOTUSI S-A INTORS LA PARINTII ADOPTIVI; DUPA ANI....EFECTIV; ADOPTIA ESTE O LOTERIE!

Madalina Adriana Apostu

Si da, Elena Soanca, ar trebui data o lege conform careia daca ti-ai abandonat un copil sa fii sterilizata si tu si ala care a "ajutat" la conceperea lui. Poate in felul asta s-ar schimba ceva. Oamenii fara constiinta pot fi controlati doar prin frica. De aceea exista legile.

Madalina Adriana Apostu

Intr-adevar e trist ce se intampla. Eu nu mi-am abandonat copilul si nu concep ideea dar nu putem judeca pana nu traim in pielea celor care au luat decizia. Si, pana la urma, poate in felul acesta copiii au o sansa sa ajunga langa cineva care ii iubeste. E foarte bine sa stai langa mama care nu te-a dorit? Nu toate femeile sunt facute sa fie mame, nu toate pot iubi un copil, pentru ca la randul lor nu au primit iubirea si nu stiu ce este aceea.

Boca Cristina Daniela
Boca Cristina Daniela

ALEGE UN INGER!

Grigorescu Alin Mirel
Grigorescu Alin Mirel

LEGALIZATI ADOPTIILE!

Carmen Monica Iordache
Carmen Monica Iordache

MILIOANE DE FEMEI NU POT AVEA COPII , CHELTUIESC AVERI CA SA POATA AVEA IAR CELE CARE AU II ABANDONEAZA! RUSINE! NICAIERI NU-I MAI BINE PENTRU UN COPIL DECAT LANGA MAMA LUI!

See more comments…