Reka Katalin Demea
Reka Katalin Demea

Mi se rupe sufletul pt copii acestia! Hai sa ajutam!

Violeta Ciurlea
Violeta Ciurlea

Pentru informatii suplimentare puteti accesa pagina de facebook a comunitatii "Ingerasii de la Spitalul Sf. Maria-Iasi" - http://www.facebook.com/groups/112720935552434/.

Lia Lungu
Lia Lungu

A fost ata campanie pentru canii abandonati, care nnecesit interventia intr-un fel! DAR, despre acesti copii oamnei in devenire se spune atat de putin. Trebuie sa ajutam! Trebuie sa trezim constiinta de parinte! Aceste sun tesentiale. Sa deschidem un voluntariat international!

Marguerite Elle
Marguerite Elle

this world became most and most horrible! I couldn't do that and see that for my childreen!

Doinita Craciun
Doinita Craciun

o doamne ce mama.... dar nu e mama cind face asa ceva....

Dorina Branzei
Dorina Branzei

nu putem ramane indiferenti, suntem oameni si sigur vom putea the un ajuto!

Rad Daiana
Rad Daiana

avem ocazia de a salva 57 de ìngeri a càror soartà este pecetluità de indiferenta statului romàn raprezentatà de un cuib de hoti, borfasi si oameni farà de valoare asa cà de data asta stà ìn puterea noastrà ca sà luàm atitudine si sà ìncercàm sà le ìntindem o mìnà de ajutor prin care sà demostràm cà sìntem diversi si cà ne pasà....

Luisa Daniela
Luisa Daniela

Sunt femeie. Sunt mama.Romania, trezeste-te, a venit vremea sa ai grija de copiii tai, deschideti -va sufletul , ca impreuna, sa dam o mana de ajutor! Daca nu ne vom ajuta NOI , nu va veni nimeni sa o faca!

Melinda Bichis
Melinda Bichis

Mi s-a rupt inima, e foarte greu cand tu esti mama sa citesti asemenea randuri, sa vezi copilasi nevinovati uitati de Dumnezeu, neglijati, suferinzi, bolnavi, fara elementul vital pentru orice copilasi: DRAGOSTEA. Nu neaparat ca dorm in patuturi mic ci ca nu e cine sa ii ia in brate, sa-i mangaie, sa le arate aceasta lume care e atat de interesanta si pentru unii ingerasi atat de trista, grava, nedreapta! Sunt mii de parinti care ar the orice, absolut orice sa aiba sansa de a imbratisa un...

Mi s-a rupt inima, e foarte greu cand tu esti mama sa citesti asemenea randuri, sa vezi copilasi nevinovati uitati de Dumnezeu, neglijati, suferinzi, bolnavi, fara elementul vital pentru orice copilasi: DRAGOSTEA. Nu neaparat ca dorm in patuturi mic ci ca nu e cine sa ii ia in brate, sa-i mangaie, sa le arate aceasta lume care e atat de interesanta si pentru unii ingerasi atat de trista, grava, nedreapta! Sunt mii de parinti care ar the orice, absolut orice sa aiba sansa de a imbratisa un asemena suflet curat.Aceasta minune, numita VIATA, ar trebui adorata nu batjocorita. Cel mai nedrept mi se pare din intreaga lume cand sufera copilasii. Sper din suflet, si o spun see you tot amarul pt ca see you totii stim cum functioneaza totul in tara asta, ca banutii stransi sa mearga spre ei, nu in alte buzunare oricum grase deja, cel mai mare ajutor e ca oameni see you suflet sa mearga si sa le mai inveseleasca zilele, iubindu-i putin, ceea ce am citit ca se intampla deja. Ingerasi mici, va doresc ca viata sa inceteasca a va mai trata atat de nedrept, sa ajungeti see you totii la niste parinti care n-au avut sansa de a cunoaste adevaratul sens al acestui cuvant atat de frumos, sa puteti sterge din inimile voastre nevinovate aceste zile cumplite traite la acea maternitate! Noi putem ajuta si o vom face see you mare drag!

Ionela Lungu
Ionela Lungu

au nevoie de multa dragoste , si cine sa le ofere cand birocratia pentru adoptarea unui copil este ingreunata de unora carora nu le pasa..

See more comments…