Brigade logo
Now there’s a better way to shape the issues that matter
Upgrade to Brigade for all-new petitions, discussions, and more
from the team that brought you Causes.
Upgrade to Brigade
Nadia-Carmen Tatar
Nadia-Carmen Tatar

Nu l-am votat niciodata.....pe acest chior eu nu-l consider presedintele meu...pentru mine este cetateanul Turmentat....

Lisnic Vitalie
Lisnic Vitalie
 • Nadia-Carmen Tatar

Tu esti chioara... JITA

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Nadia-Carmen Tatar

"tradatorii de tara se fotografa"! Asta-i limba romana, tu? Mars la scoala, Ana Chiribau!

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Nadia-Carmen Tatar

Pai, Nadia-Carmen Tatar, tu l-ai fi votat pe idiotul de Geoana, ceea ce nici un roman cu scaun la cap nu a facut! "Cetateanul turmentat" ori, mai bine zis, "injectat" a fost pana acum la Cotroceni si a fost un accident:D!

Dan Buzescu
Dan Buzescu
 • Nadia-Carmen Tatar

@Lisnic; Esti mare javra daca, doar pt o cetatenie, aplauzi un dobitoc!
@ Buiuca: Esti prea mic si naiv pt a pricepe! De 6 ori am avut numele nemernicului pe buletinul de vot, insa nu m-a pacalit macar o data. Si as vota cu oricare contra-candidat al sau, caci, inafara defaptul ca nu am aflat pe unde a haladuit 2 ani (repetentie, vagabondeala?), restul il stiu, de la intrarea la marina, delatiuni, viol la spalari de bani prin spaguieli mascate.

Dan Buzescu
Dan Buzescu
 • Nadia-Carmen Tatar

Ana, asta s-a fotografiat asa, caci isi iubeste tara, R. Moldova! In ascuns, il "tuca" si pe Base pe din dos pt facilitatea cu cetatenia!

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Nadia-Carmen Tatar

Deci tu esti unul din idiotii care l-au votat pe Geoana! In locul tau nu m-as lauda, Danut (iar fata de tine sunt mare, baiatu, ca am creier, ceea ce tie iti lipseste:D)!

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Nadia-Carmen Tatar

Lisnic, nu il asculta pe aviatorul asta esuat! E un fanatizat care ar fi in stare de orice numai sa plece Basescu de la carma! Din pacate patriotismul romanului de Dambovita nu este neaparat un punct forte in vremurile astea! La Chisinau sunt patrioti adevarati, nu buzescu si alte nimicuri!

Dan Buzescu
Dan Buzescu
 • Nadia-Carmen Tatar

"Aviatorul asta esuat" a iesit la pensie dupa multi ani de serviciu, ani in care a practicat o meserie barbateasca si a comandat unitati de profil; nu mi-am pus fusta pt a practica o meserie(?) feminina (o fi gay, ca parca-i si rujat?). Iar la Chisinau sunt patrioti pt R. Moldova, nu pt Romania (am sotie moldoveanca)! Dorul de Romania i-a apucat dupa 2007, anul intrarii ei in UE, situatie in care au navalit dupa cetatenie si pasapoarte romanesti. In fiecare luna, din cei care primesc...

"Aviatorul asta esuat" a iesit la pensie dupa multi ani de serviciu, ani in care a practicat o meserie barbateasca si a comandat unitati de profil; nu mi-am pus fusta pt a practica o meserie(?) feminina (o fi gay, ca parca-i si rujat?). Iar la Chisinau sunt patrioti pt R. Moldova, nu pt Romania (am sotie moldoveanca)! Dorul de Romania i-a apucat dupa 2007, anul intrarii ei in UE, situatie in care au navalit dupa cetatenie si pasapoarte romanesti. In fiecare luna, din cei care primesc cetatenia romana (apx 350 moldoveni), doar 5 sau 6 dintre ei isi stabilesc domiciliul in Romania (poti consulta site-ul). Asta-i patriotism pt Romania sau tertip pt a ajunge fara viza in Europa? Iata inca o dovada a nestiintei si tampeniei curve masculine BUIUCA strecurate in tagma profesiei feminine si scursura unei universitati de prestigiu ("padure fara uscaturi, ...").

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Nadia-Carmen Tatar

Aiaiai! Idiot esti, bai buzescule (ca tot vorbesti de mine, uite ce buze potrivite ai, ca sa nu mai vorbesc de nume:D)! Da' ce sa cer, tati, de la tine? As fi putut sa ma leg si eu de nevasta-ta sau ce stii ce tampenii as mai fi putut spune, da' chiar asa de jegos nu pot fi! Si aici am terminat! N-am de gand sa mai pierd timp si energie intr-un razboi imbecil!

Mariana Cruceanu
Mariana Cruceanu

Vrem o Romanie a romanilor, nu a cancelariilor occidentale! Vrem o Romanie demna, suverana si independenta!

Patrascu Adrian
Patrascu Adrian
 • Mariana Cruceanu

Stim doamna, " nu ne vindem tara " , ne-a invatat tatucul ILIESCU in 90 . Nu o vindem , o furam noi. Adica EI .

Mariana Cruceanu
Mariana Cruceanu
 • Mariana Cruceanu

Domnule Patrascu, nu vad analogia cu Iliescu, cel putin din punctul meu de vedere, pentru ca a fi antibasist, nu inseamna musai sa fii psd-ist! Cand am postat ce am postat, ma refeream la faptul ca nu pot inghiti gogorita aia cu "ne-au obligat cancelariile europene" sa il suportam pe base! Cat despre furat, sunt de acord cu dvs., dar cu ce or fi mai buni hotii nostri decat hotii lor? Lozinca aia cu nu ne vindem tara, are o cu totul alta conotatie...Cu respect!

Patrascu Adrian
Patrascu Adrian
 • Mariana Cruceanu

Doamna, din pacate, cand nu sunteti foarte precisa in comentarii , riscati sa fiti inclusa intr-o categorie despre care sustineti ca nu faceti parte. Basescu nu e nici tata , nici fratele meu ,eu sunt apolitic , dar ,pe situatia data , majoritatea celor ce comenteaza ( si care afiseaza vadit o frustrare poate justificata din puntul lor de vedere) nu tin cont de realitate. Cei aproximativ 7,4 milioane , sunt mai putini decat restul (rest care prezumptiv poate fi impotriva demiterii)....

Doamna, din pacate, cand nu sunteti foarte precisa in comentarii , riscati sa fiti inclusa intr-o categorie despre care sustineti ca nu faceti parte. Basescu nu e nici tata , nici fratele meu ,eu sunt apolitic , dar ,pe situatia data , majoritatea celor ce comenteaza ( si care afiseaza vadit o frustrare poate justificata din puntul lor de vedere) nu tin cont de realitate. Cei aproximativ 7,4 milioane , sunt mai putini decat restul (rest care prezumptiv poate fi impotriva demiterii). Oricum insa , cei 7,4 nu sunt indeajuns. Daca v-am judecat gresit, imi cer scuze. Nu pot decat sa ma bucur ca nu sunteti de partea USL . A fost pentru a doua oara cand a trebuit sa alegem intre doua lucruri rele.

Mariana Cruceanu
Mariana Cruceanu
 • Mariana Cruceanu

Domnule Patrascu, numai daca nu vreti nu intelegeti ce am spus, asta pentru ca in ultima perioada s-au facut cunoscute si paracunoscute interventiile lui Merkel, Gordon si altii in pentru pastrarea cu forta a lui basescu! Ca dvs. considerati, poate, ca e normal sa ne decida altii soarta, iar noi sa nu avem voie nici macar sa cracnim, asta este altceva! Eu imi sustin in continuare punctul de vedere expus mai sus! Indiferent de etichetele puse, continui sa militez pentru o Romanie suverana si...

Domnule Patrascu, numai daca nu vreti nu intelegeti ce am spus, asta pentru ca in ultima perioada s-au facut cunoscute si paracunoscute interventiile lui Merkel, Gordon si altii in pentru pastrarea cu forta a lui basescu! Ca dvs. considerati, poate, ca e normal sa ne decida altii soarta, iar noi sa nu avem voie nici macar sa cracnim, asta este altceva! Eu imi sustin in continuare punctul de vedere expus mai sus! Indiferent de etichetele puse, continui sa militez pentru o Romanie suverana si independenta! Puteti sa ne numiti cum vreti, frustrati, etc, dar propaganda asta basista conform careia 7,4 milioane de oameni nu conteaza, pentru ca restul populatiei ar fi pro-basescu, nu o crede nimeni, nici macar PDL-ul! Romanii in genere nu se omoara sa iasa la vot, asa ca nu ii mai asimilati fortat pe cei care nu au mers la vot! Si inca ceva, faptul ca nu sunt de partea psd, nu inseamna ca sunt impotriva USL, sau PNL!Imi cer scuze domnule Patrascu, dar nu pot fi nici cu basescu nici cu portocalii, nu ma lasa constiinta! :))

Dan Buzescu
Dan Buzescu
 • Mariana Cruceanu

Mariana, nu-ti mai bate capul cu un idiot, caci, desi ii explici deslusit, spiritul basist il impiedica in a rationa. Nu vezi ca, pt el, 4,5 mil de electori, atatia cat raman din cei 19,042 dupa ce scazi minorii, diaspora cu rezidenta/domiciliu afara si care voteaza fara a fi inclusi pe lista permanenta (algoritmul de calcul l-am postat mai sus, ca raspuns catre un alt cretin) este o majoritate comparativ cu 7,4 mil electori? Astia, fanii lui Base, ori au neuroni putini, ori sunt injectati cu microb basist!

Patrascu Adrian
Patrascu Adrian
 • Mariana Cruceanu

Idiotul e ala care nu face diferenta intre domiciliu si rezidenta. Mergi la dex . Geaba te lauzi cu scoala, ai trecut pe acolo ca gasca prin apa. Tot idiot este si ala care confunda (probabil voit) referendumul cu alegerile locale. Nu te recunosti ?

Patrascu Adrian
Patrascu Adrian
 • Mariana Cruceanu

Mariana Cruceanu - Nici o problema, doamna. Continuati . Inteleg ca etalonul dumneavoastra politic este Crin Antonescu si " cugetarile " lui .

Patrascu Adrian
Patrascu Adrian
 • Mariana Cruceanu

Dan Buzescu - Mai avocatelule , am sa-mi trimit cadetii la tine.Ce zici , te tine ?

Mariana Cruceanu
Mariana Cruceanu
 • Mariana Cruceanu

Domnule Adrian Patrascu chiar nu am nevoie de permisiunea dvs. (si a nimanui de altfel) de a opta pentru "x" sau "y"... desi v-am explicat mai sus ca fi antibasist nu inseamna a fi neaparat pro - cineva, vad ca depaseste puterea dvs. de intelegere. Nu aveti decat sa fiti brutal in exprimare, nu deranjeaza pe nimeni...ne-am obijnuit cu stilul "portocaliu" de a trata lucrurile! Sunteti singurii detinatori ai adevarului absolut, singurii "care vad bine" viitorul acestei tari, cei care vreti sa...

Domnule Adrian Patrascu chiar nu am nevoie de permisiunea dvs. (si a nimanui de altfel) de a opta pentru "x" sau "y"... desi v-am explicat mai sus ca fi antibasist nu inseamna a fi neaparat pro - cineva, vad ca depaseste puterea dvs. de intelegere. Nu aveti decat sa fiti brutal in exprimare, nu deranjeaza pe nimeni...ne-am obijnuit cu stilul "portocaliu" de a trata lucrurile! Sunteti singurii detinatori ai adevarului absolut, singurii "care vad bine" viitorul acestei tari, cei care vreti sa ne treceti strada fortat, dar trebuie sa pricepeti ca nu va puteti insinua in mintea noastra! Continuati, desi ati putea sa va gasiti alt loc pentru propaganda de acest gen, pentru ca daca ati observat, petitia pe care am semnat-o toti cei de aici este impotriva furtului instrumentat de basescu si CCR! Deci, ce cautati dvs. aici?

Any Chiribau
Any Chiribau
 • Mariana Cruceanu

Adrian Patrascu Ce tot trageti toti cu iliescul vostru?dispareti cu creerele voastre bolnave de basism.Lumea moare de foame,nu ca dumneata.Nu ne pacaliti asa usor.iliescu nu are vile de nici un fel,traieste cu alte fmilii la un loc intr-o casa.basescu are 7 vile,si nu se stie cite miliarde de euro prin conturi straine.Ii mai lipseste o pensie frumoasa,si Vila acea enorma.Vad ca dv sinteti foarte precis in comentarii.Noi vrem demisia nu ne intereseaza pe cine uriti dv,si pe cine simpatizati.

Laurentiu Iancu
Laurentiu Iancu

Vai de capul vostru...Voi sunteti chiar atat de orbi si de inconstienti? Va faceti, ne faceti de ras. Am ajuns sa fim priviti in Europa mai rau decat o tara din Africa...Vreti sa fiti condusi de A lu' Cacalau si de Micul Ponta? Va meritati soarta...Nu zic ca Base e bun, dar nici astia nu sunt conducatorii ideali. Va lasati prostiti de niste vorbe frumoase...Nu fiti chiar atat de naivi...Daca Antonescu si Ponta vroiau binele Romaniei, nu faceau ce au facut. Legat de liste: la alegerile din...

Vai de capul vostru...Voi sunteti chiar atat de orbi si de inconstienti? Va faceti, ne faceti de ras. Am ajuns sa fim priviti in Europa mai rau decat o tara din Africa...Vreti sa fiti condusi de A lu' Cacalau si de Micul Ponta? Va meritati soarta...Nu zic ca Base e bun, dar nici astia nu sunt conducatorii ideali. Va lasati prostiti de niste vorbe frumoase...Nu fiti chiar atat de naivi...Daca Antonescu si Ponta vroiau binele Romaniei, nu faceau ce au facut. Legat de liste: la alegerile din iunie nu au fost aceleasi liste? Dc nu ati facut si atunci scandal ca nu sunt actuale...pentru ca ati castigat primarii si CJ pe care nici nu le-ati visat...Voi, cei care ne conduceti sunteti niste oameni fara Dumnezeu, iar noi, romanii, ne meritam soarta...Mare dreptate a avut Petre Tutea cand a spus:"Am suferit 13 ani in temnita pentru un popor de idioti"!

Cruise Cruisemann
Cruise Cruisemann
 • Laurentiu Iancu

Marș la garaj băsist impuțit si profitor de bani publici care ai crapat in tine cu șleatha băsistă...

Laurentiu Iancu
Laurentiu Iancu
 • Laurentiu Iancu

http://www.youtube.com/watch?v=y3quLcFBlsc cei din filmulet, si multi altii au murit degeaba, pentru niste idioti ca tine...iti doresc un viitor prosper alaturi de-a lu Cacalau si de micul Titulescu. Ar trebui sa lasi comentariile si sa mergi la Jilava sa ii duci un cadou lui Nastase,"marele erou national", idolul tau si a milioane de romani...va meritati soarta!!!

Cruise Cruisemann
Cruise Cruisemann
 • Laurentiu Iancu

Corcodel, esti cam prost trecand peste faptul ca stai in patru labe si lingi buci basiste...

Laurentiu Iancu
Laurentiu Iancu
 • Laurentiu Iancu

Foame În Gat Iti doresc multa bafta in tot ce faci!

Cruise Cruisemann
Cruise Cruisemann
 • Laurentiu Iancu

Eu nu-ti doresc...băsist impuțit...

Laurentiu Iancu
Laurentiu Iancu
 • Laurentiu Iancu

:)) ai mult umor, pacat ca doar atat...

Cruise Cruisemann
Cruise Cruisemann
 • Laurentiu Iancu

Si tu esti tragic daca nu inconstient...maine o sa regreti ce faci dar va fi prea tarziu...

Laurentiu Iancu
Laurentiu Iancu
 • Laurentiu Iancu

Inconstient nu sunt, ca doar iti raspund la comentarii, de regretat...ca am ales sa plec din Romania...NICIODATA!

Any Chiribau
Any Chiribau
 • Laurentiu Iancu

Laurentiu Iancu Nu draga sintem condusi de un om de gasca betiv,si manelist,de aceea sintem chemati in strainatate:dinozaurii tigani,ne-am facut neam si cu regele tiganilor,si am devenit o tara de RRom,nu ne mai chemam Romania.Cel putin asa ne vad vecinii nostri Europeni.

Cruise Cruisemann
Cruise Cruisemann
 • Laurentiu Iancu

Javra băsistă si pupător de mana neântinsă...MUCLES ca esti spălat la creer...

Despina Popescu
Despina Popescu

Noi cei 7400.000 suntem la mana Parlamentului!

Calin Pisceky
Calin Pisceky
 • Despina Popescu

am semnat!!!!!

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Despina Popescu

Mai Despina, mai domnisoara (ca asta inseamna numele:D), de unde esti tu asa sigura ca sunteti 7,4 milioane? Io nu zic ca sunteti 6 milioane, dar la ce productii record de votanti s-au scos in Vrancea si Olt, as fi un pic mai retinut inainte de a rosti cu toata gura "noi, cei 7.400.000"! Vad ca esti medic! Cunosc vanzatoare, textiliste si soferi mai sanatosi la cap decat tine! Sa fie din cauza ca oamenii astia nu au timp sa se uite toata ziua la badea, gadea si ciutacu? Sau sa fie scoala...

Mai Despina, mai domnisoara (ca asta inseamna numele:D), de unde esti tu asa sigura ca sunteti 7,4 milioane? Io nu zic ca sunteti 6 milioane, dar la ce productii record de votanti s-au scos in Vrancea si Olt, as fi un pic mai retinut inainte de a rosti cu toata gura "noi, cei 7.400.000"! Vad ca esti medic! Cunosc vanzatoare, textiliste si soferi mai sanatosi la cap decat tine! Sa fie din cauza ca oamenii astia nu au timp sa se uite toata ziua la badea, gadea si ciutacu? Sau sa fie scoala noastra ceausista de vina? Cred ca e scoala! Scoala noastra produce rebuturi, Despina! Ai mai multa scoala, ai toate sansele sa fii mai tampit! Ce e suparator, este ca in tarisoara noastra tot soiul de scoliti care si-au pus diploma in rama pe perete se uita cu o scarba infinita la "clasele inferioare"! Halal!

Dan Buzescu
Dan Buzescu
 • Despina Popescu

@Buiuca: Si 6 mil. de votanti cu DA sa fi fost, tot ajung la peste 50%, caci din 19,043 scadem minorii (4 mil), cei cu rezidenta/ domiciliu peste granita (3,8 mil), cei care nu mai au acte de identitate valide (265.000), cei restrictionati judiciar in a votai (162.000). Aici e vorba de "artimetica", exact materia care nu ti-a placut tie si idolului tau! Ca Universitatea din SB mai "produce" si tampiti (opinia lui Base), este evident, caci unicul neuron te tradeaza. Si cauta-ti o meserie de barbat (daca esti)!

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Despina Popescu

Auzi, mai frectie Buzescu, sunt destui poponari si printre aviatori! Ca sexul unisex la inaltime e mai misto:D! Daca nu folosesc in munca ciocanul, clestele, dalta ori daca nu trag cu arma, asta nu iti da tie dreptul sa imi spui sa imi caut o meserie de barbat! Aritmetica aia de care vorbesti tu exclude de la vot cetateni romani, lucru impotriva legii! Da' la cat de fanatic esti, tu nici lu' mama-ta nu i-ai da dreptul sa voteze, sa nu cumva sa mai ramana Base la carma! Uite, vezi, cu papagali ca tine in carlinga se produc accidente aviatice:D!

Ludovic Gebe
Ludovic Gebe
 • Despina Popescu

Radu Hristu Buiuca

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Despina Popescu

Eu! Care-i treaba, Ludovic Gebe?

Katy Bistriceanu
Katy Bistriceanu
 • Despina Popescu

Radu Hristu Buiuca -urat din partea dvs dle ,dvs impartiti poporul in clase superioare si clase inferioare?aveti un catalog care va permite sa faceti in cunostinta de cauza acest clasament?Unde am auzit eu "scoala romaneasca scoate tampiti"?ai o ura feroce impotriva celor care au mai multa carte ,pacat,numele pare a fi a unei etnii din care eu am cunoscut numai oameni destepti si verticali....dta cred ca esti "paria" etniei,...ar trebui sa-ti ceri scuze,fie si pentru ca nu se stie cand poti...

Radu Hristu Buiuca -urat din partea dvs dle ,dvs impartiti poporul in clase superioare si clase inferioare?aveti un catalog care va permite sa faceti in cunostinta de cauza acest clasament?Unde am auzit eu "scoala romaneasca scoate tampiti"?ai o ura feroce impotriva celor care au mai multa carte ,pacat,numele pare a fi a unei etnii din care eu am cunoscut numai oameni destepti si verticali....dta cred ca esti "paria" etniei,...ar trebui sa-ti ceri scuze,fie si pentru ca nu se stie cand poti ajunge in cabinetul dnei doctor....urat,murdar,josnic ca si PDL...

Dan Buzescu
Dan Buzescu
 • Despina Popescu

@Katy Bistriceanu Nu-i luati in seama, caci Buiuca este o caricatura de barbat (cu meserie preponderent feminina), iar Luci Anus este un gay troglodit din SUA, unde nu-i atins de "binefacerile" basiste care au pauperizat romanii (sau el o fi chiar unul din profitorul regimului?).

Bodea Katy
Bodea Katy

DA demisia de onoare il mai poate"spala" de etrocitatile facute acestui popor

Cruise Cruisemann
Cruise Cruisemann
 • Bodea Katy

Livitura a fost in creerul tau de basist jegos si fara drepturi...

Tudor Lucian
Tudor Lucian
 • Bodea Katy

Bujor Butanescu Jigodiilor care ati supt tara impreuna cu basescu ...puteti sa mai sugeti si altaceva???????????

Katy Bistriceanu
Katy Bistriceanu
 • Bodea Katy

noi,cei care am votat am dat o lovitura de stat,sa ne aresteze pe toti si atunci vom vedea cati raman in afara zidurilor...or fi 11 milioane?daca da,atunci sa munciti ca sa ne tineti in inchisoare...

Any Chiribau
Any Chiribau
 • Bodea Katy

Bujor Butanescu Care lovitura mai domle Bujor?Dorinta poporului,pentru voi se chiama lovitura de stat?Ati ticnit cu totii?Daca basescu e bolnav cu capul,la voi am pretentii,v-ati inbolnavit de virusul basist?Acest dictachior trebue sa dispara de tot din ochii nostri.

Any Chiribau
Any Chiribau
 • Bodea Katy

Bujor Butanescu Lovitura de stat?mai tovarase bujor,cine a dat lovitura?Poporul suveran?Am fost mintiti,ca sintem de mocratici,dar s-a realizat ca sintem inca in comunism ce au facut ei cu voturile noastre au demonstrato..

Any Chiribau
Any Chiribau
 • Bodea Katy

Bujor Butanescu ai mintea portocalie.Lovitura de stat a facut basescu acum,inpotriva vointei poporului.

Patrascu Adrian
Patrascu Adrian
 • Bodea Katy

Foame in gat - Doar handicapatii se exprima asa in lipsa de argumente.

Katy Bistriceanu
Katy Bistriceanu
 • Bodea Katy

Bujor Butanescu -vreau si eu definitia dvs de lovitura de stat...mie ca cetatean mi s-a parut "lovitura de stat"impotriva poporului roman asumarea raspunderii de catre guvernul Boc pe legi importante pentru tara si viitorul ei:legea educatiei,legea sanatatii,legea pensiilor,codul muncii,cod care ne transforma in "iobagi"pe mosia patronilor straini....astea nu v-au deranjat se pare....pe mine da,si inca foarte rau....USL a facut ceea ce au cerut cei care s-au saturat,problema a fost ca nu...

Bujor Butanescu -vreau si eu definitia dvs de lovitura de stat...mie ca cetatean mi s-a parut "lovitura de stat"impotriva poporului roman asumarea raspunderii de catre guvernul Boc pe legi importante pentru tara si viitorul ei:legea educatiei,legea sanatatii,legea pensiilor,codul muncii,cod care ne transforma in "iobagi"pe mosia patronilor straini....astea nu v-au deranjat se pare....pe mine da,si inca foarte rau....USL a facut ceea ce au cerut cei care s-au saturat,problema a fost ca nu s-au asteptat la jegul ordinar care a iesit la suprafata ulterior si i-a cam prins "cu budigaii in vine"....eu sunt nationalista si nu accept discrimarea la care am asistat in ultimul timp din partea "partenerilor " externi,amestecul lor s-ar putea sa declanseze un val de revolta impotrica UE si poate facem referendum pentru trecerea la Euro,sau pentru altceva si atunci o sa stam si noi acasa...

Nicolae Bubui
Nicolae Bubui

Pe linga Proiectul GHISE DE DEMITERE LUNI a lui Basescu, iata citeva asertiuni suplimentare, care lamuresc CINE SI CE POATE FACE.
CU ALTE CUVINTE DAU PIRTIE DEMITERE LUNI, IN BAZA Proiectului de Hotarire a Parlamentului gindit de dl.Ghise, a lui Basescu!
SA DEA DUMNEZEU SA LE VINA MINTEA LA LOC LUI ANTONESCU SI PONTA!

Autorul: Maria Michaela
"Către,
PARLAMENTUL ROMÂNIEI
Doamnelor şi domnilor par
lamentari români,
Cele 8,5 milioane de voturi valabil exprimate la data de 29 iulie 2012,...

Pe linga Proiectul GHISE DE DEMITERE LUNI a lui Basescu, iata citeva asertiuni suplimentare, care lamuresc CINE SI CE POATE FACE.
CU ALTE CUVINTE DAU PIRTIE DEMITERE LUNI, IN BAZA Proiectului de Hotarire a Parlamentului gindit de dl.Ghise, a lui Basescu!
SA DEA DUMNEZEU SA LE VINA MINTEA LA LOC LUI ANTONESCU SI PONTA!

Autorul: Maria Michaela
"Către,
PARLAMENTUL ROMÂNIEI
Doamnelor şi domnilor par
lamentari români,
Cele 8,5 milioane de voturi valabil exprimate la data de 29 iulie 2012, trebuiesc legiferate în baza temeiurilor legale, de către Parlamentul României, întrucât conform " CONSTITUŢIA ROMÂNIEI - ARTICOLUL 61 (1) Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român şi unica autoritate legiuitoare a ţării."
Dacă, cu 4,5 milioane de voturi valabil exprimate, poporul român a desemnat toţi membrii Parlamentului României, cu cele 8,5 milioane de voturi, popor roman a demis Preşedintele Romaniei. Este obligaţia constituţională, legală şi morală a Parlamentului României.
În caz contrar, dacă Parlamentul României v-a da dovadă de slăbiciune, de lipsă de determinare şi deci, de indiferenţă faţă de votul popular masiv, atunci rezultatele alegerilor legislative care urmează, pot avea nişte rezultate îngrijorătoare pentru sistemul politic al României.

Premisele concluziei de demitere:

În conformitate cu Constituţia, Art. 95, Parlamentul, după consultarea CCR, suspendă din funcţie preşedintele României. În mod simetric arhirecunoscut, Parlamentul este instituţia în drept care să-l şi repună în funcţie, dacă există temeiuri de fapt şi de drept pentru repunere.

CCR nu-l poate repune în funcţie, deoarece nu CCR l-a suspendat şi nici nu există altă prevedere legală care să stipuleze, în mod expres, că CCR îl repune în funcţie pe preşedintele suspendat, dacă nu există temeiuri pentru repunere.

Rolul CCR în procesul de suspendare şi demitere este precizat clar în lege.

-CCR dă un aviz consultativ asupra intenţiei de suspendare ce i-a fost adusă la cunoştinţă de către Parlament;

-Plenul Curtii Constitutionale decide cu o majoritate de doua treimi asupra valabilitatii referendumului;

-Decizia CCR asupra valbilităţii referendumului nu este o decizie de repunere în funcţie, deoarece nu CCR a decis suspendarea;

-(2) Hotararea Curtii Constitutionale stabileste NUMAI daca a fost respectata procedura pentru organizarea si desfasurarea referendumului si confirma rezultatele acestuia.

-Ca orice Hotărâre a CCR, decizia asupra valabilităţii referendumului se publică în M.O.;

-(3) Inaintea publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, hotararea Curtii Constitutionale se prezinta Camerei Deputatilor si Senatului, întrunite in sedinţa comună.

Ca for care a decis SUSPENDAREA, Parlamentul este singurul în măsură să se pronunţe asupra DEMITERII. (Parlamentul nu este poştaş, să primească Hotărârea CCR şi s-o trimită la M.O., mai ales că nu există o prevedere explicită în acest sens.)

Parlamentul, în temeiul tuturor probelor existente la dosarul Referendumului, are atribuţia legală în această privinţă, atribuţie conferită de Legea Referendumului, Art. 10, care are următorul cuprins:

„ ART. 10. Prin derogare de la art. 5 alin. (2), demiterea Preşedintelui României este aprobată dacă a întrunit majoritatea voturilor valabil exprimate ale cetăţenilor care au participat la referendum.”

Această atribuţie, stabilită expres în Lege, nu poate fi a altei instituţii; ea poate fi numai a Parlamentului. Iată şi de ce:

Conform Art. 47 din Legea Curţii Constituţionale („Art. 47. - (1) Plenul Curtii Constitutionale decide cu o majoritate de doua treimi asupra valabilitatii referendumului”). Coroborat cu Art. 5, alin (2) din Legea Referendumului („ART. 5 (2) Referendumul este valabil dacă la acesta participă cel puţin jumătate plus unul din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente.”) Curtea are atribuţii NUMAI în privinţa VALABILITĂŢII Referendumului, dar nu are atribuţii să se pronunţe asupra demiterii.

Aplicarea Art. 10 din Legea Referendumului cade, fără dubii, în sarcina Parlamentului, deoarece Art. 10 nu se referă la aceleaşi fapte şi la acelaşi moment, ca Art. 5.

Aplicarea Art.5 şi aplicarea Art. 10 nu pot fi făcute de aceeaşi instituţie şi din cauză că prevederile celor două articole sunt aproape contradictorii.

Citirea corectă, logic, a celor două articole ne duce, fără nicio îndoială, la următoarea

CONCLUZIE:

1.CCR decide NUMAI dacă Referendumul a îndeplinit condiţiile de valabilitate, în baza tuturor prevederilor legale care-i cad in competenţă.

2.Parlamentul analizează, în plenul celor două camere, decizia CCR privitoare la valabilitate.

3.Parlamentul are, conform Art. 10 din Legea Referendumului, atribuţia şi posibilitatea de a APROBA DEMITEREA PREŞEDINTELUI ROMÂNIEI, prin referire numai la CONDIŢIA întrunirii majorităţii voturilor valabil exprimate ale cetăţenilor care au participat la referendum.

Această prevedere din Lege are corespondenţă logică în Turul al doilea al alegerilor pentru preşedinte, situaţie în care nu mai este necesară NICIO condiţionare a prezenţei la vot.

Pe deasupra, Parlamentul are la dispoziţie şi Temeiul că numărul votanţilor pentru demitere a fost de 7,4 milioane, ceea ce corespunde la un cvorum de 14,8 milioane de cetăţeni români aflaţi pe teritoriul Romaniei."

Ludovic Gebe
Ludovic Gebe
 • Nicolae Bubui

Vorbiti de cei 10 milioane de lasi si oameni fara simt civic?Daca aveti ceva de spus iesiti la suprafata si spuneti clar DA sau NU.Pana atuni-ci ,imi pare rau pt. d-voastra.Sunteti egali cu 0.

Katy Bistriceanu
Katy Bistriceanu
 • Nicolae Bubui

dna Rodica nu mai fiti asa sigura ca sunteti 10 milioane,in primul rand,si in al doilea rand am vazut asa,regele Cioaba a declarat ca nu a votat nici el ,nici ai lui ,(si ne-a indemnat sa ne apucam de munca,ei saracii sunt nevoiti sa plece sa munceasca in strainatate),am vazut ca 3 milioane de etnici maghiari au ramas acasa pentru ca asa le-a spus un guvern strain si am mai vazut ca statistic din cei 3 milioane de romani din afara tarii niciodata nu au votat mai mult de 500 de mii,asa ca...

dna Rodica nu mai fiti asa sigura ca sunteti 10 milioane,in primul rand,si in al doilea rand am vazut asa,regele Cioaba a declarat ca nu a votat nici el ,nici ai lui ,(si ne-a indemnat sa ne apucam de munca,ei saracii sunt nevoiti sa plece sa munceasca in strainatate),am vazut ca 3 milioane de etnici maghiari au ramas acasa pentru ca asa le-a spus un guvern strain si am mai vazut ca statistic din cei 3 milioane de romani din afara tarii niciodata nu au votat mai mult de 500 de mii,asa ca mai adunati inca o data cati romani au hatarat prin tacere ca Basescu trebuie sa ramana ca sa-si indeplineasca angajamentele interne si externe,Rosia Montana,gazele,avioanele casate ale americanilor,etc,etc....cine crede ca cei din afara sunt preocupati de democratia de la noi ar trebui sa se uite si la atitudinea fata de Ungaria ,care ne scuipa in freza de cate ori are ocazia...si dvs dna v-ati alaturat lor cu sau fara voia dvs...va doresc sa ramaneti in tara ca sa platiti pana la adanci batraneti imprumuturile pe care le-a angajat dl Basescu pentru a salva bancile straine...

Patrascu Adrian
Patrascu Adrian
 • Nicolae Bubui

Povestea cu votul e discutabila. Eu as lua dreptul de vot al unor compatrioti. Acelor compatrioti care nu platesc taxe (nu vorbesc despre cei exceptati legal) Vorbesc despre o anume categorie de asistati social , atarnatori la bugetul de stat si foarte usor de convins.Si de ce n-ar fi votul obligatoriu ? Pe cine si de ce ar leza masura ? Ne-am trezit brusc foarte verticali. Numai la modul declamativ. In rest.....

Katy Bistriceanu
Katy Bistriceanu
 • Nicolae Bubui

Mattes Angelo -avem obiceiul sa nu citim toata expunerea si sa facem comentarii fara rost,eu nu am contestat dreptul de a nu te duce la vot ,ci numarul celor care au stat acasa,pe motiv ca sunt alaturi de presedintele lor,al meu nu a fost niciodata...

Emil Onea
Emil Onea
 • Nicolae Bubui

cine nu joaca nu castiga! Absenta la o actiune sau la un demers, nu spune absolut nimic despre individul respectiv...

Marcel Adrian
Marcel Adrian

FALS (jur.) „... alterarea adevărului într-un act scris ... ”
Falsul nu poate produce efecte juridice. CCR a dat o decizie bazata pe liste false. Qvorumul nu are o cifra reala, iar fapta nu poate fi recompensata cu obiectul falsului. Juridic, decizia CCR este nelegala si nefondata.
Parlamentul reprezinta interesele poporului, al carui numar de cetateni cu drept de vot se regaseste in listele electorale actualizate si nu trebuie sa accepte decizia CCR. Decizia incalca legea, justitia...

FALS (jur.) „... alterarea adevărului într-un act scris ... ”
Falsul nu poate produce efecte juridice. CCR a dat o decizie bazata pe liste false. Qvorumul nu are o cifra reala, iar fapta nu poate fi recompensata cu obiectul falsului. Juridic, decizia CCR este nelegala si nefondata.
Parlamentul reprezinta interesele poporului, al carui numar de cetateni cu drept de vot se regaseste in listele electorale actualizate si nu trebuie sa accepte decizia CCR. Decizia incalca legea, justitia infaptuindu-se in numele legii, conform Constitutiei art.124(1) si „nimeni nu poate fi deasupra legii” conform Constitutiei art.16(2), nici judecatorii, oricare ar fi ei, care sunt obligati sa se supuna legii, tot conform Constitutiei art.124(3).
Repunerea lui Basescu la Cotroceni constituie o sfidare la adresa vointei poporului roman.
Parlamentul trebuie sa decida: sunt de partea noastra sau a sefilor de paie ai Europei, care-l vor pe Basescu din ratiuni ce nu corespund nevoilor romanilor si Romaniei!?

Marcel Adrian
Marcel Adrian
 • Marcel Adrian

Cu intarziere, pt. Adrian Patrascu: Jalea mare este Basescu si clica lui. Eu nu am nici o interpretare. Eu am citat legea. Tu esti cel care interpreteaza gresit si orice argument adus in fata suprematiei votului este un argument impotriva democratiei. Formalismul este cea mai jalnica aparare a sclavului.

Patrascu Adrian
Patrascu Adrian
 • Marcel Adrian

de ce nu intelegi ca in comformitate cu legea , 7,4 milioane nu ajung ?

Silvia Puskas
Silvia Puskas
 • Marcel Adrian

Conform carei legi dle Patrascu? CCR are doua decizii GENERAL OBLIGATORII si valabile pentru viitor, ambele avand aceeasi forta: DCC 420/2007, conform careia nu este nevoie de cvorum pentru validarea demiterii si DCC 731/2012, conform careia demiterea este validata doar in conditiile indeplinirii cvorumului. Constitutia NU prevede prag/cvorum. Ei, ia sa vad pe argumente juridice! NU sunt, nu? Exista doar disolutia statului de drept.

Any Chiribau
Any Chiribau
 • Marcel Adrian

Silvia Puskas Dar ceea ce nu intelegem e:cum a iesit presedinte cu 5.000.000 de voturi care si aceea ,erau mortii de pe liste si bolnavii mintali,si nu putem sa il demitem cu 7.000.000.de votanti DA?Fara prag atunci,si cu prag acum?Si un prost isi da seama,ca sint mafiotii,de ale lor.

Silvia Puskas
Silvia Puskas
 • Marcel Adrian

Tocmai despre acest lucru vorbim: listele electorale permanente nu au fost actualizate pentru ca asta servea alte interese politice. Astfel, conditia cvorumului - pe fondul unui rezultat al recensamantului neprocesat, coroborat cu recomandarile Comisiei de la Venetia, care nu au fost luate in considerare - a fost lovitura sub centura care a destabilizat strategia USL, cum lumea juridica de bun-simt NU se astepta la acest abuz de drept, iar CCR se afla oarecum deasupra legii, cum deciziile si...

Tocmai despre acest lucru vorbim: listele electorale permanente nu au fost actualizate pentru ca asta servea alte interese politice. Astfel, conditia cvorumului - pe fondul unui rezultat al recensamantului neprocesat, coroborat cu recomandarile Comisiei de la Venetia, care nu au fost luate in considerare - a fost lovitura sub centura care a destabilizat strategia USL, cum lumea juridica de bun-simt NU se astepta la acest abuz de drept, iar CCR se afla oarecum deasupra legii, cum deciziile si hotararile sale nu pot fi atacate, neexistand o reglementare interna in acest sens, desi conform Constitutiei NIMENI nu este mai presus de lege.

Dana Danuta
Dana Danuta

Traian Basescu NU este presedintele meu.............

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Dana Danuta

Pe bune? De ce naiba te afli atunci printre prietenii mei? Cred ca m-oi fi lovit la cap cand ti-am dat add!

Dan Buzescu
Dan Buzescu
 • Dana Danuta

Cred ca-i de fapt invers, ea te-a acceptat in grupul sau de amici, iar sustinerea ta dovedeste cat de rau esti "lovit" la cap!

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Dana Danuta

Babacule, io ce am spus mai sus? Am spus ca eu am adaugat-o printre prietenii mei si m-am intrebat de ce naiba oi fi facut asta! Bineinteles ca daca eu am adaugat-o si ulterior am devenit prieteni, ea m-a acceptat ca prieten! Eu cand nu am nimic de spus, nu imi bag gherutele in tastatura!

Dan Buzescu
Dan Buzescu
 • Dana Danuta

Dovada ca esti in "noaptea mintii": Nu exista cereri cu dublu sens! Tu ai cerut-o si ea te-a acceptat si punct; nu-i posibil ca, dupa asta, sa te ceara ea ca prieten! Din comentariul anterior, rezulta clar cine pe cine a acceptat (ea nu ti-a cerut nicicand prietenia)!

Ludovic Gebe
Ludovic Gebe
 • Dana Danuta

Ai reusit inca o data sa dovedesti ca esti un animal cu"gherutele-n tastatura" atat in vorba cat si in fapta.

Ioan Brad
Ioan Brad

A nu lua atitudine în aceste momente, reprezintă nu doar un act de lașitate, ci și un atentat la normalitate și la viitorul copiilor noștri. Parlamentul, instituția politică cea mai îndreptățită să ne reprezinte, trebuie să aibă ultimul cuvânt și acesta nu poate fi decât cel exprimat de cei peste 7.400.000 de români care am spus DA la referendum.

Laurentiu Iancu
Laurentiu Iancu
 • Ioan Brad

Dar faptul ca se doreste gratierea lui Nastase, ce reprezinta? Un act de normalitate, sau de bun simt? Viitorul copiilor nostri? In ziua de azi incepe sa devina o chestie din ce in ce mai abstracta...Sunt curios ce vor face Crin si Ponta cu adevarat ceva pentru romani, sau cand, sau cum...Batalia asta murdara dintre ei si Base pana acum nu ne-a adus nici un folos noua, romanilor. Sper sa nu fie socati dupa ce vor termina aceasta lupta, daca vor invinge, sa vada ca am fost izolati de restul...

Dar faptul ca se doreste gratierea lui Nastase, ce reprezinta? Un act de normalitate, sau de bun simt? Viitorul copiilor nostri? In ziua de azi incepe sa devina o chestie din ce in ce mai abstracta...Sunt curios ce vor face Crin si Ponta cu adevarat ceva pentru romani, sau cand, sau cum...Batalia asta murdara dintre ei si Base pana acum nu ne-a adus nici un folos noua, romanilor. Sper sa nu fie socati dupa ce vor termina aceasta lupta, daca vor invinge, sa vada ca am fost izolati de restul Europei, de lumea civilizata, din cauza lor...Atunci ce vor mai face?

Tudor Lucian
Tudor Lucian
 • Ioan Brad

Laurentiu Iancu SIMPLU... nu vom mai plati intregii lumi ceea ce a promis dobitocul care ne-a vandut ,si vom reinvia ...cu ajutorul lui D-zeu.
Am trait mai bine fara Europa...Deschide-ti ochii fratilor ca or sa ne vanda si sufletele....

Katy Bistriceanu
Katy Bistriceanu
 • Ioan Brad

dar si noi trebuie sa dovedim ca am fost 7.4 milioane,in piata sunt doar 3-4 sute de oameni

Laurentiu Iancu
Laurentiu Iancu
 • Ioan Brad

Tudor Lucian cum sa reinvi, cine sa te reinvie, Ponta si Crin...sunt curios ce plan de salvare al Romaniei au daca l-ar demite pe Base...Ce o sa faca dupa aceea? Din ce o sa mareasca pensiile si salariile daca nu vor mai primi fonduri europene? Chiar nu tin cu Base, dar ceea ce au ajuns sa faca Crin si Ponta e de-a dreptul aberant...ei nu au un plan de cresterea locurilor de munca, de ridicarea salariilor si pensiilor, de cresterea nivelului de trai al romanilor, de atragerea investitorilor...

Tudor Lucian cum sa reinvi, cine sa te reinvie, Ponta si Crin...sunt curios ce plan de salvare al Romaniei au daca l-ar demite pe Base...Ce o sa faca dupa aceea? Din ce o sa mareasca pensiile si salariile daca nu vor mai primi fonduri europene? Chiar nu tin cu Base, dar ceea ce au ajuns sa faca Crin si Ponta e de-a dreptul aberant...ei nu au un plan de cresterea locurilor de munca, de ridicarea salariilor si pensiilor, de cresterea nivelului de trai al romanilor, de atragerea investitorilor straini, nu au nimic...asta ma deranjeaza. Sa-l schimbe, sa-l dea jos, mie-e egal, dar sa vina cu ceva mai bun.Sa faca ceva pentru oameni...nu numai scandaluri si acuzatii si idiotenii. Omul de rand moare de foame, iar pe ei ii intereseaza demiterea lui Base. De aproape 4 luni e Ponta premier, ce a facut cu adevarat pentru romani???Simti ca de 4 luni traiesti mai bine?Ma indoiesc!

Emilia Fazekas
Emilia Fazekas
 • Ioan Brad

Laurentiu Iancu Asa tanar si asa basist !...

Emilia Fazekas
Emilia Fazekas
 • Ioan Brad

Laurentiu Iancu dar tu, din 2009, de la realegerea conducatorului iubit, traiesti bine ? Poate , in cazul in care furi cate ceva... In rest, euro era atunci la 3,7, iar acum la 4,7, cu sau fara CRIZE ! Mai baiatule du-te pe siturile la-B -lor1 si canta acolo, la mesele lor ! Succesuri !

Any Chiribau
Any Chiribau
 • Ioan Brad

Laurentiu Iancu Batalia dintre basescu si popor,ai gresit.

Daciarenascuta Daciaphoenix

CARE 'DOMN" in primul rand? Un cretinoid schizoid slugarnic si lingau, care a vandut Romania si vrea in continuare s-o faca - vezi numai Rosia Montana- NICIODATA nu am crezut in visele cele mai urate, ca un marinar dupa ce ca e prost, mai e si tradaor de neam, ca dracu, betiv si de o insolenta cat toata Romania o sa ajunga presedinte...nesimtirea lui a intrecut orice limita...ptr el nu conteaza ca aproape jumate din tara nu-l mai vrea...el se vrea acolo domne, sa ne omoare in final..

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Daciarenascuta Daciaphoenix

Ca un labagionar scrie tampeniile astea nu ma mira! Ma mira ca deja s-au strans 19 idioti care sa aprobe acest text imbecil!

Dan Buzescu
Dan Buzescu
 • Daciarenascuta Daciaphoenix

Si cand 19 spun ca esti dement, te duci si te tratezi (macar incerci!).

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Daciarenascuta Daciaphoenix

Asa daca ma duc la spitalul 3, toti aia o sa imi spuna ca io de fapt sunt nebun si ei perfect normali, dar lumea ticaloasa nu ii lasa sa se reuneasca cu Josephine ori cu vreo alta celebra de pe planeta asta! Pe aia iti recomand sa ii asculti tu si sa urmezi intocmai sfaturile lor;)!

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Daciarenascuta Daciaphoenix

Da, da, sus prostii!

Dan Buzescu
Dan Buzescu
 • Daciarenascuta Daciaphoenix

Lasa c-ai ajuns si tu destul de sus! Cica traducator? Nu, un muist de exceptie cu apucaturi efeminate!

Gabriela Moldovan
Gabriela Moldovan
 • Daciarenascuta Daciaphoenix

Radu Hristu Buiuca Idiot esti tu, pupincurist jegos!

Horia Covaliu
Horia Covaliu
 • Daciarenascuta Daciaphoenix

scuze dom comandor Dan, care 19 ca stau prost cu numerele! adeca pe direct, cu cine esti?

See more comments…