Brigade logo
Now there’s a better way to shape the issues that matter
Upgrade to Brigade for all-new petitions, discussions, and more
from the team that brought you Causes.
Upgrade to Brigade
Iuliana Bercea
Iuliana Bercea

Este o mare sfidare a poporului roman, nu mai suntem oameni suntem uneltele lor de imbogatire, nu v-ati saturat? Sa vina Regele! Traiasca Regele tuturor romanilor!

Any Chiribau
Any Chiribau
 • Iuliana Bercea

Doamna Iuliana,dar avem un Rege.Regele tiganilor,cumatrul lui basescu.Nu ati observat cum au prosperat tiganii?Si mai spun ca noi sintem rasisti.Poporul a decis,basescu e demis.

Gabriela Moldovan
Gabriela Moldovan
 • Iuliana Bercea

Ana Chiribau Acela nu e rege, si nu va fi niciodata, nici al tiganilor, cu atat mai putin al Romaniei si al romanilor. Am impresia ca "joci" la doua capete, pt. ca de fiecare data postarile tale pot fi luate in favoarea ambelor tabere. Inca nu te-am "citit", dar urmeaza.

Any Chiribau
Any Chiribau
 • Iuliana Bercea

Si ce sa mai zicem ca si ungurii,mai asteapta o fielie buna din tara asta,ca de aceea l-au sustinut,neprezentinduse la vot.Niste prosti care basescu a reusit sa le suceasca mintile,si sa le ea drepturile,de buna voie si nesiliti de nimeni.

Any Chiribau
Any Chiribau
 • Iuliana Bercea

Gabriela Moldovan Glumeam Gabriela,pe seama,ca basescu e cumatru,cu regele tiganilor,ca nu imi aduc aminte numele.In fine e om de gasca,nu e presedinte.Eu nu lupt in doua tabere,prefer aceasta.Poporul a decis,basescu e demis.citeste mai atent comentariile mele ,ca nu sint simpatizanta dictachiorului.Mi e teama ca tu esti vreo infiltrata.Acum controlez daca ai semnat petitia,caci eu am semnato desigur.

Any Chiribau
Any Chiribau
 • Iuliana Bercea

Gabriela Moldovan Nu,e regele basistilor

Gabriela Moldovan
Gabriela Moldovan
 • Iuliana Bercea

Poti sa controlezi, am semnat-o si am trimis-o si prietenilor. Asa ca nu tine chestia cu infiltrarea.

Mircea Comaneci
Mircea Comaneci

Bsescu de fapt este demis!!!

Katy Bistriceanu
Katy Bistriceanu
 • Mircea Comaneci

Bre Lucian mama,ce limba vorbesti?si ce nationalitate esti de vrei dezmembrarea Romaniei?Mai bine invata mama sa-ti iei BAC-ul si poate reusesti sa inveti sa scrii romaneste...si poate vei reusi sa scazi si sa aduni si eventual sa mai citesti niste legi inainte de ati spune parerea,altfel vorbim vorbe si di partea ta cam pasaresti....

Katy Bistriceanu
Katy Bistriceanu
 • Mircea Comaneci

hai ma lasi,ti se pare ca ce scriu eu e in maghiara? nu-i banc da e bun,si daca te-ai prosti mai putin , ca pari destul de mare ,ar fi mai bine...s-ar putea sa-mi pari inteligent,dar nu garantez...

Dan Buzescu
Dan Buzescu
 • Mircea Comaneci

@Andriescu Luci Anus: Ia retrage-te tu in p...a mamicutei tale acolo, in USA, si lasa-ne pe noi sa ne hotaram ce lideri vrem!

Any Chiribau
Any Chiribau
 • Mircea Comaneci

Andriescuus Lucian Noi ii recunoastem numai pe cei ce au votat.ceilalti care au dormit ca boii pe coada,nu ii recunoastem.nu sint Romanii nostri.Am votat DA si vreau DEMISIA!

Any Chiribau
Any Chiribau
 • Mircea Comaneci

Andriescuus Lucian in transilvania nu sint romani,sint unguri.daca se considerau Romani,se prezentau la vor.Si cum nu au votat,s-au exclus din drepturi singuri.Nu ii cunoastem,si nu avem nevoie de ei,nici la bine nici la rau.

Paraschiva Mirel
Paraschiva Mirel
 • Mircea Comaneci

incercati un midocalm,numai asa va trece durerea si ve-ti recunoaste si alte persoane dupa chipul si asemanarea dumneavoastra

Cetatean Responsabil
Cetatean Responsabil

Ioan Ghişe propune o hotărâre a Parlamentului prin care se constată că preşedintele a fost demis de fapt.

Senatorul PNL Ioan Ghişe susţine că CCR nu are cum să decidă ea întoarcerea preşedintelui, că hotărârea Curții Constituționale nu este executorie şi în consecinţă a pregătit un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care se constată că Traian Băsescu a fost demis de popor.

“Este o hotărâre dată în constatare (a CCR, n.r.). Deci asupra referendumului Curtea nu pronunţă decizii. Aşa...

Ioan Ghişe propune o hotărâre a Parlamentului prin care se constată că preşedintele a fost demis de fapt.

Senatorul PNL Ioan Ghişe susţine că CCR nu are cum să decidă ea întoarcerea preşedintelui, că hotărârea Curții Constituționale nu este executorie şi în consecinţă a pregătit un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care se constată că Traian Băsescu a fost demis de popor.

“Este o hotărâre dată în constatare (a CCR, n.r.). Deci asupra referendumului Curtea nu pronunţă decizii. Aşa spune Constituţia. Curtea produce trei tipuri de acte: deciziile care se publică în Monitorul Oficial şi sunt executorii, hotărârile care sunt în constatare şi avize ale Curţii care sunt consultative. Forţa juridică executorie o au deciziile. Poate the decizii pe referendum, subiectul referendumului este un subiect conform legii articolului 11, litera B, alineatul 3, subiectul referendumul este un subiect pe care ea (Curtea Constituţională - n.red) pronunţă o hotărâre see you privire la respectarea procedurilor pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului şi confirmă rezultatele. Aşa că, în opinia mea, Curtea Constituţională şi-a depăşit atribuţiile transformându-se dintr-o instanţă jurisdicţională de constituţionalitate într-o instanţă de drept comun. Stabilesc ei ce este legal. Ei nu au prin Constituţie o astfel de competenţă.”, a explicat liberalul pentru NewsIn.
El a susţinut că, în opinia sa, Curtea Constituţională şi-a depăşit atribuţiile, precizând că prin Constituţie CCR nu are competenţe de drept comun. “Din perspectiva temeiniciei hotărârii, aici este o discuţie de purtat şi precizarea este că hotărârea Curţii nu este executorie. Doar deciziile Curţii sunt executorii pentru că se referă la constituţionalitate. Hotărârile Curţii sunt date în constatare ceea ce este o mare diferenţă. Deci constatarea este o apreciere şi decizia este un act în execuţie. (...) Parlamentul constată acest fapt şi Parlamentul dă o hotărâre în spiritul articolului 3 din Hotărârea 34/2012 see you privire la procedura de urmat. Pentru că Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului suveran, iar suveranitatea se exprimă prin referendum. Ori şase oameni nu pot să se substituie poporului suveran. Constituţia spune clar la articolul 2 că niciun grup şi nicio persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu, suveranitatea aparţine poporului, o exprimă prin Parlament şi prin referendum”, a mai declarat acesta.
Liberalul a subliniat că - în mod nepermis - Curtea Constituţională s-a “autoinstituit” în instanţă de drept comun, CCR având ca atribuţii să controleze constituţionalitatea organizării şi desfăşurării procedurilor referendumului. “Hotărârea Curţii Constituţionale este abuzivă în mai multe puncte ale ei. Mă refer la faptul că în loc să controleze constituţionalitatea organizării şi desfăşurării procedurilor referendumului, Curtea Constituţională în mod nepermis s-a autoinstituit în instanţă de drept comun. În privinţa legalităţii sunt alte instituţii ale statului competente. Curtea Contituţională are competenţă în privinţa constituţionalităţii fiind unica autoritate jurisdicţională în materie de constituţionalitate. Curtea nu a prezentat un raport privind constituţionalitatea procedurilor pentru organizarea şi desfăşurarea refrendumului. Este foarte important acest lucru. În Constituţie, la articolul 146, litera i, spune că ea - Curtea Constituţională - veghează asupra respectării procedurilor pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului, nu după desfăşurarea referendumului, ci pentru referendum. Deci are un rol proactiv din perspectiva constituţionalităţii în faza iniţială şi în faza desfăşurării referendumului şi Curtea zice - la 146 din Constituţie - confirmă rezultatele. Care rezultate? Cele date de Biroul Electoral Central”, a explicat liberalul.
El a punctat că “Parlamentul trebuie să constate că preşedintele a fost demis de către popor în concordanţă see you articolul 10 din legea referendumului. (...) Eu am proiectul, trebuie să îl pună pe ordinea de zi sau să nu îl pună, depinde cum decide plenul”, a conchis acesta.
http://www.realitatea.net/ghise-propune-o-hotarare-a-parlamentului-prin-care-se-constata-ca-presedintele-a-fost-demis-de-fapt_995156.html

Natasa Urechescu
Natasa Urechescu
 • Cetatean Responsabil

Nu l recunosc ca presedinte pe traian basescu,rog parlamentul Romaniei sa ia atitudine si sa respecte dorinta milioanelor de Romani de al demite pe traian basescu din functia de presedinte al ROMANIEI!

Cristea Ioana
Cristea Ioana
 • Cetatean Responsabil

Draga Parlamentule, te rog, TREZESTE-TE!!!

Solomon Dumitru
Solomon Dumitru
 • Cetatean Responsabil

Rog Parlamentul Romaniei sa ia atitudinesa se respecte cea ce oamenii au votat ca Traian Basescu sa nu mai fie la Cotroceni !Functia de Presedinte prin votul a 7,4 milioane de oameni au votat dar si ceilalti care au votat cu au votat decizia este a Poporului nu a CCR care daca era corecta si decidea ca acei 7,4 milioane reprezinta majoritatea care nu-l mai vreau pe Basescu Presedinte ! O sa vedem daca Basescu se va intoarce , ce va fii si va spun eu pedelisti asteapta reintoarcerea lui...

Rog Parlamentul Romaniei sa ia atitudinesa se respecte cea ce oamenii au votat ca Traian Basescu sa nu mai fie la Cotroceni !Functia de Presedinte prin votul a 7,4 milioane de oameni au votat dar si ceilalti care au votat cu au votat decizia este a Poporului nu a CCR care daca era corecta si decidea ca acei 7,4 milioane reprezinta majoritatea care nu-l mai vreau pe Basescu Presedinte ! O sa vedem daca Basescu se va intoarce , ce va fii si va spun eu pedelisti asteapta reintoarcerea lui Basescu apoi vor depune o motiune de cenzura si sa vedeti cum UNPR intoarce foaia aliinduse cu pdl si udmr , astia ar face orice ca sa destabilizeze USL si sa continue furaciunile si sa aresteze treptat , pe toti cei care au fost contra lui Basescu ! va fi de groaza daca Basescu se va intoarce si o sa vedeti cum va rade de noi ! Vam tras teapa va spune ! Va rade Ironic si va continua cu puscariabili ! Vom vedea !

Alexandru Popescu
Alexandru Popescu
 • Cetatean Responsabil

AVERTISMENT către USL şi parlamentarii săi !!!

Dacă luni în Parlament nu aplicaţi prevederile constituţiei şi legilor (nu ilegalităţile Curtii NEconstitutionale) VA IA MAMA DRACU !!! Aţi înţeles ?! Altfel ne vom întoarce împotriva voastră, NU VA JUCATI CU FOCUL, e clar ?!

Jeny Stanciu
Jeny Stanciu
 • Cetatean Responsabil

Am devenit pesimista... nu cred ca vor face nimic, ne vor lasa cu basescu pe cap... din pacate, trebuie ca oamenii sa iasa in strada si sa faca presiuni

Gabriela Moldovan
Gabriela Moldovan
 • Cetatean Responsabil

Andriescuus Lucian . Fara distrugeri, pt. ca tot noi le vom plati.

Mihaela Duma
Mihaela Duma

Este un betiv ordinar!

Patrascu Adrian
Patrascu Adrian
 • Mihaela Duma

Sa inteleg ca ati tras la masea impreuna si l-ati dovedit ? :))))

Mihaela Duma
Mihaela Duma
 • Mihaela Duma

Nu, dar se vede pe fata lui ... fata tipica de betivan.

Any Chiribau
Any Chiribau
 • Mihaela Duma

Adrian Patrascu Se vede ca dv,ati tras la masea cu el,deoarece ii tot tineti partea pe aici.Sinteti un securist de al lui?atunci nu e locul si nici momentul potrivit.

Mihaela Duma
Mihaela Duma
 • Mihaela Duma

Domnul Patrascu face si dansul ce poate ... creaza diversiuni. Basist convins pina in maduva spinarii. Sper ca dansul sa traiasca bine exact cum i-a urat idolul.

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca

Până aici ce, mă băieţi? Până aici şi-a făcut de cap USL-ul probabil! Până acum mai avea şanse de izbândă lovitura de stat eventual! E o vorbă în Ardeal care exprimă perfect situaţia de faţă: "s-o închis la pită:D!"

Dorin Holban
Dorin Holban
 • Radu Hristu Buiuca

Se pare că totuşi, useleaua şi-a atins una dintre ţintele pe care le-a vizat. Dovadă stă decizia de azi a tribunalului în speţa Patriciu.

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Radu Hristu Buiuca

Se poate, dar nu e definitiva:D!

Marina Maree'Na
Marina Maree'Na
 • Radu Hristu Buiuca

hai sa vedem cati semneaza...cati dintre mult latratii 7,4 milioane au votat, de fapt, demiterea? 4-5 milioane?

Patrascu Adrian
Patrascu Adrian
 • Radu Hristu Buiuca

Dorin Holban - Oricum nu era definitiva. Dar vine recursul......

Katy Bistriceanu
Katy Bistriceanu
 • Radu Hristu Buiuca

Marina Maree'Na -cati din votanti presupuneti dvs ca au acces la internet ca sa semneze?

Vasile Pintiliescu
Vasile Pintiliescu

mai mergeti si la dracu , din cele 7,4 milioane de romani cati au votat de 2, 3 , sau de mai multe ori sa va fie rusine cacarailor.............

Any Chiribau
Any Chiribau
 • Vasile Pintiliescu

Mai hodorog securist,mai lucrezi inca?Noi un sfert din popor ne-am luat lumea in cap.Bravo,cred ca ai sa mori mai repede sa nu mai maninci si tu pensiile batrinilor nostri.

Any Chiribau
Any Chiribau
 • Vasile Pintiliescu

Hodorog vasile securistul,mai dute si tu la dracu,si cit mai urgent ce se poate.mincator de bani publici si de c...t baseist.

Any Chiribau
Any Chiribau
 • Vasile Pintiliescu

Ungur hidos si inputit,

Katy Bistriceanu
Katy Bistriceanu
 • Vasile Pintiliescu

la varsta dtale dle Vasile Pintilescu ma asteptam la un limbaj mai decent,PCR a dat o educatie aleasa membrilor lor,ti-o fi stricat-o PDL si Basescu?sunteti de la parchetul care se chinuie sa dovedeasca marelui licurici ca s-a furat masiv la vot si nu prea a reusit decat vreo 200 de dosare si din alea sa vedem cate se vor finaliza...???daca pana la urma "mamaliga" va exploda si vor iesi mai multi de 5 milioane in strada sunteti de acord ca trebuie sa va cereti scuze pentru injurii?

Paraschiva Mirel
Paraschiva Mirel
 • Vasile Pintiliescu

de unde stiti ce educatie a dat pcr-ul?ati fost membra de partid pina in '89?nu se va finaliza nici un dosar cu furtul la vot,ptr ca la putere sint cei ce au furat.....ati vazut hot sa se ancheteze singur?

Mariana Cruceanu
Mariana Cruceanu

Vrem o Romanie a romanilor, nu a cancelariilor occidentale! Vrem o Romanie demna, suverana si independenta!

Patrascu Adrian
Patrascu Adrian
 • Mariana Cruceanu

Stim doamna, " nu ne vindem tara " , ne-a invatat tatucul ILIESCU in 90 . Nu o vindem , o furam noi. Adica EI .

Mariana Cruceanu
Mariana Cruceanu
 • Mariana Cruceanu

Domnule Patrascu, nu vad analogia cu Iliescu, cel putin din punctul meu de vedere, pentru ca a fi antibasist, nu inseamna musai sa fii psd-ist! Cand am postat ce am postat, ma refeream la faptul ca nu pot inghiti gogorita aia cu "ne-au obligat cancelariile europene" sa il suportam pe base! Cat despre furat, sunt de acord cu dvs., dar cu ce or fi mai buni hotii nostri decat hotii lor? Lozinca aia cu nu ne vindem tara, are o cu totul alta conotatie...Cu respect!

Patrascu Adrian
Patrascu Adrian
 • Mariana Cruceanu

Doamna, din pacate, cand nu sunteti foarte precisa in comentarii , riscati sa fiti inclusa intr-o categorie despre care sustineti ca nu faceti parte. Basescu nu e nici tata , nici fratele meu ,eu sunt apolitic , dar ,pe situatia data , majoritatea celor ce comenteaza ( si care afiseaza vadit o frustrare poate justificata din puntul lor de vedere) nu tin cont de realitate. Cei aproximativ 7,4 milioane , sunt mai putini decat restul (rest care prezumptiv poate fi impotriva demiterii)....

Doamna, din pacate, cand nu sunteti foarte precisa in comentarii , riscati sa fiti inclusa intr-o categorie despre care sustineti ca nu faceti parte. Basescu nu e nici tata , nici fratele meu ,eu sunt apolitic , dar ,pe situatia data , majoritatea celor ce comenteaza ( si care afiseaza vadit o frustrare poate justificata din puntul lor de vedere) nu tin cont de realitate. Cei aproximativ 7,4 milioane , sunt mai putini decat restul (rest care prezumptiv poate fi impotriva demiterii). Oricum insa , cei 7,4 nu sunt indeajuns. Daca v-am judecat gresit, imi cer scuze. Nu pot decat sa ma bucur ca nu sunteti de partea USL . A fost pentru a doua oara cand a trebuit sa alegem intre doua lucruri rele.

Mariana Cruceanu
Mariana Cruceanu
 • Mariana Cruceanu

Domnule Patrascu, numai daca nu vreti nu intelegeti ce am spus, asta pentru ca in ultima perioada s-au facut cunoscute si paracunoscute interventiile lui Merkel, Gordon si altii in pentru pastrarea cu forta a lui basescu! Ca dvs. considerati, poate, ca e normal sa ne decida altii soarta, iar noi sa nu avem voie nici macar sa cracnim, asta este altceva! Eu imi sustin in continuare punctul de vedere expus mai sus! Indiferent de etichetele puse, continui sa militez pentru o Romanie suverana si...

Domnule Patrascu, numai daca nu vreti nu intelegeti ce am spus, asta pentru ca in ultima perioada s-au facut cunoscute si paracunoscute interventiile lui Merkel, Gordon si altii in pentru pastrarea cu forta a lui basescu! Ca dvs. considerati, poate, ca e normal sa ne decida altii soarta, iar noi sa nu avem voie nici macar sa cracnim, asta este altceva! Eu imi sustin in continuare punctul de vedere expus mai sus! Indiferent de etichetele puse, continui sa militez pentru o Romanie suverana si independenta! Puteti sa ne numiti cum vreti, frustrati, etc, dar propaganda asta basista conform careia 7,4 milioane de oameni nu conteaza, pentru ca restul populatiei ar fi pro-basescu, nu o crede nimeni, nici macar PDL-ul! Romanii in genere nu se omoara sa iasa la vot, asa ca nu ii mai asimilati fortat pe cei care nu au mers la vot! Si inca ceva, faptul ca nu sunt de partea psd, nu inseamna ca sunt impotriva USL, sau PNL!Imi cer scuze domnule Patrascu, dar nu pot fi nici cu basescu nici cu portocalii, nu ma lasa constiinta! :))

Dan Buzescu
Dan Buzescu
 • Mariana Cruceanu

Mariana, nu-ti mai bate capul cu un idiot, caci, desi ii explici deslusit, spiritul basist il impiedica in a rationa. Nu vezi ca, pt el, 4,5 mil de electori, atatia cat raman din cei 19,042 dupa ce scazi minorii, diaspora cu rezidenta/domiciliu afara si care voteaza fara a fi inclusi pe lista permanenta (algoritmul de calcul l-am postat mai sus, ca raspuns catre un alt cretin) este o majoritate comparativ cu 7,4 mil electori? Astia, fanii lui Base, ori au neuroni putini, ori sunt injectati cu microb basist!

Patrascu Adrian
Patrascu Adrian
 • Mariana Cruceanu

Idiotul e ala care nu face diferenta intre domiciliu si rezidenta. Mergi la dex . Geaba te lauzi cu scoala, ai trecut pe acolo ca gasca prin apa. Tot idiot este si ala care confunda (probabil voit) referendumul cu alegerile locale. Nu te recunosti ?

Patrascu Adrian
Patrascu Adrian
 • Mariana Cruceanu

Mariana Cruceanu - Nici o problema, doamna. Continuati . Inteleg ca etalonul dumneavoastra politic este Crin Antonescu si " cugetarile " lui .

Patrascu Adrian
Patrascu Adrian
 • Mariana Cruceanu

Dan Buzescu - Mai avocatelule , am sa-mi trimit cadetii la tine.Ce zici , te tine ?

Mariana Cruceanu
Mariana Cruceanu
 • Mariana Cruceanu

Domnule Adrian Patrascu chiar nu am nevoie de permisiunea dvs. (si a nimanui de altfel) de a opta pentru "x" sau "y"... desi v-am explicat mai sus ca fi antibasist nu inseamna a fi neaparat pro - cineva, vad ca depaseste puterea dvs. de intelegere. Nu aveti decat sa fiti brutal in exprimare, nu deranjeaza pe nimeni...ne-am obijnuit cu stilul "portocaliu" de a trata lucrurile! Sunteti singurii detinatori ai adevarului absolut, singurii "care vad bine" viitorul acestei tari, cei care vreti sa...

Domnule Adrian Patrascu chiar nu am nevoie de permisiunea dvs. (si a nimanui de altfel) de a opta pentru "x" sau "y"... desi v-am explicat mai sus ca fi antibasist nu inseamna a fi neaparat pro - cineva, vad ca depaseste puterea dvs. de intelegere. Nu aveti decat sa fiti brutal in exprimare, nu deranjeaza pe nimeni...ne-am obijnuit cu stilul "portocaliu" de a trata lucrurile! Sunteti singurii detinatori ai adevarului absolut, singurii "care vad bine" viitorul acestei tari, cei care vreti sa ne treceti strada fortat, dar trebuie sa pricepeti ca nu va puteti insinua in mintea noastra! Continuati, desi ati putea sa va gasiti alt loc pentru propaganda de acest gen, pentru ca daca ati observat, petitia pe care am semnat-o toti cei de aici este impotriva furtului instrumentat de basescu si CCR! Deci, ce cautati dvs. aici?

Any Chiribau
Any Chiribau
 • Mariana Cruceanu

Adrian Patrascu Ce tot trageti toti cu iliescul vostru?dispareti cu creerele voastre bolnave de basism.Lumea moare de foame,nu ca dumneata.Nu ne pacaliti asa usor.iliescu nu are vile de nici un fel,traieste cu alte fmilii la un loc intr-o casa.basescu are 7 vile,si nu se stie cite miliarde de euro prin conturi straine.Ii mai lipseste o pensie frumoasa,si Vila acea enorma.Vad ca dv sinteti foarte precis in comentarii.Noi vrem demisia nu ne intereseaza pe cine uriti dv,si pe cine simpatizati.

Laurentiu Iancu
Laurentiu Iancu

Vai de capul vostru...Voi sunteti chiar atat de orbi si de inconstienti? Va faceti, ne faceti de ras. Am ajuns sa fim priviti in Europa mai rau decat o tara din Africa...Vreti sa fiti condusi de A lu' Cacalau si de Micul Ponta? Va meritati soarta...Nu zic ca Base e bun, dar nici astia nu sunt conducatorii ideali. Va lasati prostiti de niste vorbe frumoase...Nu fiti chiar atat de naivi...Daca Antonescu si Ponta vroiau binele Romaniei, nu faceau ce au facut. Legat de liste: la alegerile din...

Vai de capul vostru...Voi sunteti chiar atat de orbi si de inconstienti? Va faceti, ne faceti de ras. Am ajuns sa fim priviti in Europa mai rau decat o tara din Africa...Vreti sa fiti condusi de A lu' Cacalau si de Micul Ponta? Va meritati soarta...Nu zic ca Base e bun, dar nici astia nu sunt conducatorii ideali. Va lasati prostiti de niste vorbe frumoase...Nu fiti chiar atat de naivi...Daca Antonescu si Ponta vroiau binele Romaniei, nu faceau ce au facut. Legat de liste: la alegerile din iunie nu au fost aceleasi liste? Dc nu ati facut si atunci scandal ca nu sunt actuale...pentru ca ati castigat primarii si CJ pe care nici nu le-ati visat...Voi, cei care ne conduceti sunteti niste oameni fara Dumnezeu, iar noi, romanii, ne meritam soarta...Mare dreptate a avut Petre Tutea cand a spus:"Am suferit 13 ani in temnita pentru un popor de idioti"!

Cruise Cruisemann
Cruise Cruisemann
 • Laurentiu Iancu

Marș la garaj băsist impuțit si profitor de bani publici care ai crapat in tine cu șleatha băsistă...

Laurentiu Iancu
Laurentiu Iancu
 • Laurentiu Iancu

http://www.youtube.com/watch?v=y3quLcFBlsc cei din filmulet, si multi altii au murit degeaba, pentru niste idioti ca tine...iti doresc un viitor prosper alaturi de-a lu Cacalau si de micul Titulescu. Ar trebui sa lasi comentariile si sa mergi la Jilava sa ii duci un cadou lui Nastase,"marele erou national", idolul tau si a milioane de romani...va meritati soarta!!!

Cruise Cruisemann
Cruise Cruisemann
 • Laurentiu Iancu

Corcodel, esti cam prost trecand peste faptul ca stai in patru labe si lingi buci basiste...

Laurentiu Iancu
Laurentiu Iancu
 • Laurentiu Iancu

Foame În Gat Iti doresc multa bafta in tot ce faci!

Cruise Cruisemann
Cruise Cruisemann
 • Laurentiu Iancu

Eu nu-ti doresc...băsist impuțit...

Laurentiu Iancu
Laurentiu Iancu
 • Laurentiu Iancu

:)) ai mult umor, pacat ca doar atat...

Cruise Cruisemann
Cruise Cruisemann
 • Laurentiu Iancu

Si tu esti tragic daca nu inconstient...maine o sa regreti ce faci dar va fi prea tarziu...

Laurentiu Iancu
Laurentiu Iancu
 • Laurentiu Iancu

Inconstient nu sunt, ca doar iti raspund la comentarii, de regretat...ca am ales sa plec din Romania...NICIODATA!

Any Chiribau
Any Chiribau
 • Laurentiu Iancu

Laurentiu Iancu Nu draga sintem condusi de un om de gasca betiv,si manelist,de aceea sintem chemati in strainatate:dinozaurii tigani,ne-am facut neam si cu regele tiganilor,si am devenit o tara de RRom,nu ne mai chemam Romania.Cel putin asa ne vad vecinii nostri Europeni.

Cruise Cruisemann
Cruise Cruisemann
 • Laurentiu Iancu

Javra băsistă si pupător de mana neântinsă...MUCLES ca esti spălat la creer...

Nadia-Carmen Tatar
Nadia-Carmen Tatar

Nu l-am votat niciodata.....pe acest chior eu nu-l consider presedintele meu...pentru mine este cetateanul Turmentat....

Lisnic Vitalie
Lisnic Vitalie
 • Nadia-Carmen Tatar

Tu esti chioara... JITA

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Nadia-Carmen Tatar

"tradatorii de tara se fotografa"! Asta-i limba romana, tu? Mars la scoala, Ana Chiribau!

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Nadia-Carmen Tatar

Pai, Nadia-Carmen Tatar, tu l-ai fi votat pe idiotul de Geoana, ceea ce nici un roman cu scaun la cap nu a facut! "Cetateanul turmentat" ori, mai bine zis, "injectat" a fost pana acum la Cotroceni si a fost un accident:D!

Dan Buzescu
Dan Buzescu
 • Nadia-Carmen Tatar

@Lisnic; Esti mare javra daca, doar pt o cetatenie, aplauzi un dobitoc!
@ Buiuca: Esti prea mic si naiv pt a pricepe! De 6 ori am avut numele nemernicului pe buletinul de vot, insa nu m-a pacalit macar o data. Si as vota cu oricare contra-candidat al sau, caci, inafara defaptul ca nu am aflat pe unde a haladuit 2 ani (repetentie, vagabondeala?), restul il stiu, de la intrarea la marina, delatiuni, viol la spalari de bani prin spaguieli mascate.

Dan Buzescu
Dan Buzescu
 • Nadia-Carmen Tatar

Ana, asta s-a fotografiat asa, caci isi iubeste tara, R. Moldova! In ascuns, il "tuca" si pe Base pe din dos pt facilitatea cu cetatenia!

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Nadia-Carmen Tatar

Deci tu esti unul din idiotii care l-au votat pe Geoana! In locul tau nu m-as lauda, Danut (iar fata de tine sunt mare, baiatu, ca am creier, ceea ce tie iti lipseste:D)!

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Nadia-Carmen Tatar

Lisnic, nu il asculta pe aviatorul asta esuat! E un fanatizat care ar fi in stare de orice numai sa plece Basescu de la carma! Din pacate patriotismul romanului de Dambovita nu este neaparat un punct forte in vremurile astea! La Chisinau sunt patrioti adevarati, nu buzescu si alte nimicuri!

Dan Buzescu
Dan Buzescu
 • Nadia-Carmen Tatar

"Aviatorul asta esuat" a iesit la pensie dupa multi ani de serviciu, ani in care a practicat o meserie barbateasca si a comandat unitati de profil; nu mi-am pus fusta pt a practica o meserie(?) feminina (o fi gay, ca parca-i si rujat?). Iar la Chisinau sunt patrioti pt R. Moldova, nu pt Romania (am sotie moldoveanca)! Dorul de Romania i-a apucat dupa 2007, anul intrarii ei in UE, situatie in care au navalit dupa cetatenie si pasapoarte romanesti. In fiecare luna, din cei care primesc...

"Aviatorul asta esuat" a iesit la pensie dupa multi ani de serviciu, ani in care a practicat o meserie barbateasca si a comandat unitati de profil; nu mi-am pus fusta pt a practica o meserie(?) feminina (o fi gay, ca parca-i si rujat?). Iar la Chisinau sunt patrioti pt R. Moldova, nu pt Romania (am sotie moldoveanca)! Dorul de Romania i-a apucat dupa 2007, anul intrarii ei in UE, situatie in care au navalit dupa cetatenie si pasapoarte romanesti. In fiecare luna, din cei care primesc cetatenia romana (apx 350 moldoveni), doar 5 sau 6 dintre ei isi stabilesc domiciliul in Romania (poti consulta site-ul). Asta-i patriotism pt Romania sau tertip pt a ajunge fara viza in Europa? Iata inca o dovada a nestiintei si tampeniei curve masculine BUIUCA strecurate in tagma profesiei feminine si scursura unei universitati de prestigiu ("padure fara uscaturi, ...").

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Nadia-Carmen Tatar

Aiaiai! Idiot esti, bai buzescule (ca tot vorbesti de mine, uite ce buze potrivite ai, ca sa nu mai vorbesc de nume:D)! Da' ce sa cer, tati, de la tine? As fi putut sa ma leg si eu de nevasta-ta sau ce stii ce tampenii as mai fi putut spune, da' chiar asa de jegos nu pot fi! Si aici am terminat! N-am de gand sa mai pierd timp si energie intr-un razboi imbecil!

Despina Popescu
Despina Popescu

Noi cei 7400.000 suntem la mana Parlamentului!

Calin Pisceky
Calin Pisceky
 • Despina Popescu

am semnat!!!!!

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Despina Popescu

Mai Despina, mai domnisoara (ca asta inseamna numele:D), de unde esti tu asa sigura ca sunteti 7,4 milioane? Io nu zic ca sunteti 6 milioane, dar la ce productii record de votanti s-au scos in Vrancea si Olt, as fi un pic mai retinut inainte de a rosti cu toata gura "noi, cei 7.400.000"! Vad ca esti medic! Cunosc vanzatoare, textiliste si soferi mai sanatosi la cap decat tine! Sa fie din cauza ca oamenii astia nu au timp sa se uite toata ziua la badea, gadea si ciutacu? Sau sa fie scoala...

Mai Despina, mai domnisoara (ca asta inseamna numele:D), de unde esti tu asa sigura ca sunteti 7,4 milioane? Io nu zic ca sunteti 6 milioane, dar la ce productii record de votanti s-au scos in Vrancea si Olt, as fi un pic mai retinut inainte de a rosti cu toata gura "noi, cei 7.400.000"! Vad ca esti medic! Cunosc vanzatoare, textiliste si soferi mai sanatosi la cap decat tine! Sa fie din cauza ca oamenii astia nu au timp sa se uite toata ziua la badea, gadea si ciutacu? Sau sa fie scoala noastra ceausista de vina? Cred ca e scoala! Scoala noastra produce rebuturi, Despina! Ai mai multa scoala, ai toate sansele sa fii mai tampit! Ce e suparator, este ca in tarisoara noastra tot soiul de scoliti care si-au pus diploma in rama pe perete se uita cu o scarba infinita la "clasele inferioare"! Halal!

Dan Buzescu
Dan Buzescu
 • Despina Popescu

@Buiuca: Si 6 mil. de votanti cu DA sa fi fost, tot ajung la peste 50%, caci din 19,043 scadem minorii (4 mil), cei cu rezidenta/ domiciliu peste granita (3,8 mil), cei care nu mai au acte de identitate valide (265.000), cei restrictionati judiciar in a votai (162.000). Aici e vorba de "artimetica", exact materia care nu ti-a placut tie si idolului tau! Ca Universitatea din SB mai "produce" si tampiti (opinia lui Base), este evident, caci unicul neuron te tradeaza. Si cauta-ti o meserie de barbat (daca esti)!

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Despina Popescu

Auzi, mai frectie Buzescu, sunt destui poponari si printre aviatori! Ca sexul unisex la inaltime e mai misto:D! Daca nu folosesc in munca ciocanul, clestele, dalta ori daca nu trag cu arma, asta nu iti da tie dreptul sa imi spui sa imi caut o meserie de barbat! Aritmetica aia de care vorbesti tu exclude de la vot cetateni romani, lucru impotriva legii! Da' la cat de fanatic esti, tu nici lu' mama-ta nu i-ai da dreptul sa voteze, sa nu cumva sa mai ramana Base la carma! Uite, vezi, cu papagali ca tine in carlinga se produc accidente aviatice:D!

Ludovic Gebe
Ludovic Gebe
 • Despina Popescu

Radu Hristu Buiuca

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Despina Popescu

Eu! Care-i treaba, Ludovic Gebe?

Katy Bistriceanu
Katy Bistriceanu
 • Despina Popescu

Radu Hristu Buiuca -urat din partea dvs dle ,dvs impartiti poporul in clase superioare si clase inferioare?aveti un catalog care va permite sa faceti in cunostinta de cauza acest clasament?Unde am auzit eu "scoala romaneasca scoate tampiti"?ai o ura feroce impotriva celor care au mai multa carte ,pacat,numele pare a fi a unei etnii din care eu am cunoscut numai oameni destepti si verticali....dta cred ca esti "paria" etniei,...ar trebui sa-ti ceri scuze,fie si pentru ca nu se stie cand poti...

Radu Hristu Buiuca -urat din partea dvs dle ,dvs impartiti poporul in clase superioare si clase inferioare?aveti un catalog care va permite sa faceti in cunostinta de cauza acest clasament?Unde am auzit eu "scoala romaneasca scoate tampiti"?ai o ura feroce impotriva celor care au mai multa carte ,pacat,numele pare a fi a unei etnii din care eu am cunoscut numai oameni destepti si verticali....dta cred ca esti "paria" etniei,...ar trebui sa-ti ceri scuze,fie si pentru ca nu se stie cand poti ajunge in cabinetul dnei doctor....urat,murdar,josnic ca si PDL...

Dan Buzescu
Dan Buzescu
 • Despina Popescu

@Katy Bistriceanu Nu-i luati in seama, caci Buiuca este o caricatura de barbat (cu meserie preponderent feminina), iar Luci Anus este un gay troglodit din SUA, unde nu-i atins de "binefacerile" basiste care au pauperizat romanii (sau el o fi chiar unul din profitorul regimului?).

See more comments…