Nadia-Carmen Tatar
Nadia-Carmen Tatar

Nu l-am votat niciodata.....pe acest chior eu nu-l consider presedintele meu...pentru mine este cetateanul Turmentat....

Lisnic Vitalie
Lisnic Vitalie
 • Nadia-Carmen Tatar

Tu esti chioara... JITA

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Nadia-Carmen Tatar

"tradatorii de tara se fotografa"! Asta-i limba romana, tu? Mars la scoala, Ana Chiribau!

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Nadia-Carmen Tatar

Pai, Nadia-Carmen Tatar, tu l-ai fi votat pe idiotul de Geoana, ceea ce nici un roman cu scaun la cap nu a facut! "Cetateanul turmentat" ori, mai bine zis, "injectat" a fost pana acum la Cotroceni si a fost un accident:D!

Dan Buzescu
Dan Buzescu
 • Nadia-Carmen Tatar

@Lisnic; Esti mare javra daca, doar pt o cetatenie, aplauzi un dobitoc!
@ Buiuca: Esti prea mic si naiv pt a pricepe! De 6 ori am avut numele nemernicului pe buletinul de vot, insa nu m-a pacalit macar o data. Si as vota cu oricare contra-candidat al sau, caci, inafara defaptul ca nu am aflat pe unde a haladuit 2 ani (repetentie, vagabondeala?), restul il stiu, de la intrarea la marina, delatiuni, viol la spalari de bani prin spaguieli mascate.

Dan Buzescu
Dan Buzescu
 • Nadia-Carmen Tatar

Ana, asta s-a fotografiat asa, caci isi iubeste tara, R. Moldova! In ascuns, il "tuca" si pe Base pe din dos pt facilitatea cu cetatenia!

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Nadia-Carmen Tatar

Deci tu esti unul din idiotii care l-au votat pe Geoana! In locul tau nu m-as lauda, Danut (iar fata de tine sunt mare, baiatu, ca am creier, ceea ce tie iti lipseste:D)!

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Nadia-Carmen Tatar

Lisnic, nu il asculta pe aviatorul asta esuat! E un fanatizat care ar fi in stare de orice numai sa plece Basescu de la carma! Din pacate patriotismul romanului de Dambovita nu este neaparat un punct forte in vremurile astea! La Chisinau sunt patrioti adevarati, nu buzescu si alte nimicuri!

Dan Buzescu
Dan Buzescu
 • Nadia-Carmen Tatar

"Aviatorul asta esuat" a iesit la pensie dupa multi ani de serviciu, ani in care a practicat o meserie barbateasca si a comandat unitati de profil; nu mi-am pus fusta pt a practica o meserie(?) feminina (o fi gay, ca parca-i si rujat?). Iar la Chisinau sunt patrioti pt R. Moldova, nu pt Romania (am sotie moldoveanca)! Dorul de Romania i-a apucat dupa 2007, anul intrarii ei in UE, situatie in care au navalit dupa cetatenie si pasapoarte romanesti. In fiecare luna, din cei care primesc...

"Aviatorul asta esuat" a iesit la pensie dupa multi ani de serviciu, ani in care a practicat o meserie barbateasca si a comandat unitati de profil; nu mi-am pus fusta pt a practica o meserie(?) feminina (o fi gay, ca parca-i si rujat?). Iar la Chisinau sunt patrioti pt R. Moldova, nu pt Romania (am sotie moldoveanca)! Dorul de Romania i-a apucat dupa 2007, anul intrarii ei in UE, situatie in care au navalit dupa cetatenie si pasapoarte romanesti. In fiecare luna, din cei care primesc cetatenia romana (apx 350 moldoveni), doar 5 sau 6 dintre ei isi stabilesc domiciliul in Romania (poti consulta site-ul). Asta-i patriotism pt Romania sau tertip pt a ajunge fara viza in Europa? Iata inca o dovada a nestiintei si tampeniei curve masculine BUIUCA strecurate in tagma profesiei feminine si scursura unei universitati de prestigiu ("padure fara uscaturi, ...").

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Nadia-Carmen Tatar

Aiaiai! Idiot esti, bai buzescule (ca tot vorbesti de mine, uite ce buze potrivite ai, ca sa nu mai vorbesc de nume:D)! Da' ce sa cer, tati, de la tine? As fi putut sa ma leg si eu de nevasta-ta sau ce stii ce tampenii as mai fi putut spune, da' chiar asa de jegos nu pot fi! Si aici am terminat! N-am de gand sa mai pierd timp si energie intr-un razboi imbecil!

Ioan Brad
Ioan Brad

A nu lua atitudine în aceste momente, reprezintă nu doar un act de lașitate, ci și un atentat la normalitate și la viitorul copiilor noștri. Parlamentul, instituția politică cea mai îndreptățită să ne reprezinte, trebuie să aibă ultimul cuvânt și acesta nu poate fi decât cel exprimat de cei peste 7.400.000 de români care am spus DA la referendum.

Laurentiu Iancu
Laurentiu Iancu
 • Ioan Brad

Dar faptul ca se doreste gratierea lui Nastase, ce reprezinta? Un act de normalitate, sau de bun simt? Viitorul copiilor nostri? In ziua de azi incepe sa devina o chestie din ce in ce mai abstracta...Sunt curios ce vor face Crin si Ponta cu adevarat ceva pentru romani, sau cand, sau cum...Batalia asta murdara dintre ei si Base pana acum nu ne-a adus nici un folos noua, romanilor. Sper sa nu fie socati dupa ce vor termina aceasta lupta, daca vor invinge, sa vada ca am fost izolati de restul...

Dar faptul ca se doreste gratierea lui Nastase, ce reprezinta? Un act de normalitate, sau de bun simt? Viitorul copiilor nostri? In ziua de azi incepe sa devina o chestie din ce in ce mai abstracta...Sunt curios ce vor face Crin si Ponta cu adevarat ceva pentru romani, sau cand, sau cum...Batalia asta murdara dintre ei si Base pana acum nu ne-a adus nici un folos noua, romanilor. Sper sa nu fie socati dupa ce vor termina aceasta lupta, daca vor invinge, sa vada ca am fost izolati de restul Europei, de lumea civilizata, din cauza lor...Atunci ce vor mai face?

Tudor Lucian
Tudor Lucian
 • Ioan Brad

Laurentiu Iancu SIMPLU... nu vom mai plati intregii lumi ceea ce a promis dobitocul care ne-a vandut ,si vom reinvia ...cu ajutorul lui D-zeu.
Am trait mai bine fara Europa...Deschide-ti ochii fratilor ca or sa ne vanda si sufletele....

Katy Bistriceanu
Katy Bistriceanu
 • Ioan Brad

dar si noi trebuie sa dovedim ca am fost 7.4 milioane,in piata sunt doar 3-4 sute de oameni

Laurentiu Iancu
Laurentiu Iancu
 • Ioan Brad

Tudor Lucian cum sa reinvi, cine sa te reinvie, Ponta si Crin...sunt curios ce plan de salvare al Romaniei au daca l-ar demite pe Base...Ce o sa faca dupa aceea? Din ce o sa mareasca pensiile si salariile daca nu vor mai primi fonduri europene? Chiar nu tin cu Base, dar ceea ce au ajuns sa faca Crin si Ponta e de-a dreptul aberant...ei nu au un plan de cresterea locurilor de munca, de ridicarea salariilor si pensiilor, de cresterea nivelului de trai al romanilor, de atragerea investitorilor...

Tudor Lucian cum sa reinvi, cine sa te reinvie, Ponta si Crin...sunt curios ce plan de salvare al Romaniei au daca l-ar demite pe Base...Ce o sa faca dupa aceea? Din ce o sa mareasca pensiile si salariile daca nu vor mai primi fonduri europene? Chiar nu tin cu Base, dar ceea ce au ajuns sa faca Crin si Ponta e de-a dreptul aberant...ei nu au un plan de cresterea locurilor de munca, de ridicarea salariilor si pensiilor, de cresterea nivelului de trai al romanilor, de atragerea investitorilor straini, nu au nimic...asta ma deranjeaza. Sa-l schimbe, sa-l dea jos, mie-e egal, dar sa vina cu ceva mai bun.Sa faca ceva pentru oameni...nu numai scandaluri si acuzatii si idiotenii. Omul de rand moare de foame, iar pe ei ii intereseaza demiterea lui Base. De aproape 4 luni e Ponta premier, ce a facut cu adevarat pentru romani???Simti ca de 4 luni traiesti mai bine?Ma indoiesc!

Emilia Fazekas
Emilia Fazekas
 • Ioan Brad

Laurentiu Iancu Asa tanar si asa basist !...

Emilia Fazekas
Emilia Fazekas
 • Ioan Brad

Laurentiu Iancu dar tu, din 2009, de la realegerea conducatorului iubit, traiesti bine ? Poate , in cazul in care furi cate ceva... In rest, euro era atunci la 3,7, iar acum la 4,7, cu sau fara CRIZE ! Mai baiatule du-te pe siturile la-B -lor1 si canta acolo, la mesele lor ! Succesuri !

Any Chiribau
Any Chiribau
 • Ioan Brad

Laurentiu Iancu Batalia dintre basescu si popor,ai gresit.

Daciarenascuta Daciaphoenix

CARE 'DOMN" in primul rand? Un cretinoid schizoid slugarnic si lingau, care a vandut Romania si vrea in continuare s-o faca - vezi numai Rosia Montana- NICIODATA nu am crezut in visele cele mai urate, ca un marinar dupa ce ca e prost, mai e si tradaor de neam, ca dracu, betiv si de o insolenta cat toata Romania o sa ajunga presedinte...nesimtirea lui a intrecut orice limita...ptr el nu conteaza ca aproape jumate din tara nu-l mai vrea...el se vrea acolo domne, sa ne omoare in final..

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Daciarenascuta Daciaphoenix

Ca un labagionar scrie tampeniile astea nu ma mira! Ma mira ca deja s-au strans 19 idioti care sa aprobe acest text imbecil!

Dan Buzescu
Dan Buzescu
 • Daciarenascuta Daciaphoenix

Si cand 19 spun ca esti dement, te duci si te tratezi (macar incerci!).

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Daciarenascuta Daciaphoenix

Asa daca ma duc la spitalul 3, toti aia o sa imi spuna ca io de fapt sunt nebun si ei perfect normali, dar lumea ticaloasa nu ii lasa sa se reuneasca cu Josephine ori cu vreo alta celebra de pe planeta asta! Pe aia iti recomand sa ii asculti tu si sa urmezi intocmai sfaturile lor;)!

Radu Hristu Buiuca
Radu Hristu Buiuca
 • Daciarenascuta Daciaphoenix

Da, da, sus prostii!

Dan Buzescu
Dan Buzescu
 • Daciarenascuta Daciaphoenix

Lasa c-ai ajuns si tu destul de sus! Cica traducator? Nu, un muist de exceptie cu apucaturi efeminate!

Gabriela Moldovan
Gabriela Moldovan
 • Daciarenascuta Daciaphoenix

Radu Hristu Buiuca Idiot esti tu, pupincurist jegos!

Horia Covaliu
Horia Covaliu
 • Daciarenascuta Daciaphoenix

scuze dom comandor Dan, care 19 ca stau prost cu numerele! adeca pe direct, cu cine esti?

Andres Clara
Andres Clara

bucuresteni, ce faceti, este acolo, la voi........... tre sa vina iara Timisoara ca in `89? N-aveti curaj, nu? Sunteti fraieriti de acest nemernic basescu traian? Sunteti, cel putin famiile voastre din tzara sunt, stimabili........ deci, moarte basescule scarba imputita ce esti.......... voi face propaganda ca sa fi omorat, dictatorule! Inclusiv in USA, UE.......... asa ca mori, cacatule, caci vei avea una sigura, de moarte vorbind! Sictir familiei Basescu, see you curvele ei de fiice futute...

bucuresteni, ce faceti, este acolo, la voi........... tre sa vina iara Timisoara ca in `89? N-aveti curaj, nu? Sunteti fraieriti de acest nemernic basescu traian? Sunteti, cel putin famiile voastre din tzara sunt, stimabili........ deci, moarte basescule scarba imputita ce esti.......... voi face propaganda ca sa fi omorat, dictatorule! Inclusiv in USA, UE.......... asa ca mori, cacatule, caci vei avea una sigura, de moarte vorbind! Sictir familiei Basescu, see you curvele ei de fiice futute de toti din Europa............ ne-ai facut de cacat, scarba imputita see you curvele tale muiste profesioniste ca sa stai tu, cacatule, in functie...........sictir basescu traian, de mana romanilor vei muri.........

Paraschiva Mirel
Paraschiva Mirel
 • Andres Clara

fata mea ce iarba ai fumat?afirmatiile tale si ale alto colorati in rosu,ma sperie...nu realizati cit sinteti de bolnavi?si apopo's ce virsta ai?cit ai prin tu din ultimii 30 de ani ca sa vorbesti?dute la scoala si dupa aceea....

Andres Clara
Andres Clara
 • Andres Clara

sunteti se scrie corect, cacatule basist ce sunteti, prost al dracului, normal, nu sinteti! Asa ca sa tre du7ci tu dracu cu pizda na-tii de curva imputita dce suge basistilor, da? Moartea sa va ia de basistii puli nefutute, puscariasi, clar! Daca nu va fi omorat de romani, basescu pul;iiu traian va ajunge in puscarie! Moarte basescului, autorul genocidului din Romania ultimilor ani! Moarte BASESCU TRAIAN si confiscarea averii, dobandite ilegal! Romanii cer asta! Cum te aperi cacatule...

sunteti se scrie corect, cacatule basist ce sunteti, prost al dracului, normal, nu sinteti! Asa ca sa tre du7ci tu dracu cu pizda na-tii de curva imputita dce suge basistilor, da? Moartea sa va ia de basistii puli nefutute, puscariasi, clar! Daca nu va fi omorat de romani, basescu pul;iiu traian va ajunge in puscarie! Moarte basescului, autorul genocidului din Romania ultimilor ani! Moarte BASESCU TRAIAN si confiscarea averii, dobandite ilegal! Romanii cer asta! Cum te aperi cacatule Basescu, in mortii ma-tii de criminal al neamului ce esti? Ok, ia-te de mine, muistul dracului, sa vezi ce va afla Europa si America de prostia ta, nemernicule! Mars, dobitocul pulii nefurtute ce esti, basecu traian! Pariu ca vei muri impuscat de spp, in ochi aia ai trai beliti? Du-te dracu de scarbos ce esti! p.s. Acest mesaj, al unui roman de rand, va fi transmis si catre U.E., dar ai Americii! Muie basescu traian, esti mort!

Marian Daicer
Marian Daicer

De fapt acest impostor nu are onoare.....asa ca el trebuie demis, adica trebuie pus in practica ceace a votat un popor intreg.......demiterea lui si apoi judecarea pentru infractiunile comise. JOS DICTATORUL!

Marian Vasile
Marian Vasile
 • Marian Daicer

sa inteles ce vrea Basescu in nebunia lui arvrea varsare de singe aceasta jigodie care nu vrea sa lase puterea ,,,ORI CUM TREBUE PRESIONAT CA POLITICU LA NOI SA DOVEDIT O MARE LASITATE

Paraschiva Mirel
Paraschiva Mirel
 • Marian Daicer

politicul la noi este la fel ca cei ce i-au ales.....adica...cu fundul in 7 barci...

Radu Constantin Cioboata

Nu va faceti probleme, in doua luni se va termina see you insemnatul. Va urma raspunderea penala.

Any Chiribau
Any Chiribau
 • Radu Constantin Cioboata

Nu sperii oile,cu pielea lupului.Poate in doua luni,el nici nu mai e prin Romania.Macar asa sper.Speranta e ultima care moare.

Radu Constantin Cioboata
Radu Constantin Cioboata
 • Radu Constantin Cioboata

Imi cer scuze, se mai inseala omul.

Judit Paton
Judit Paton

de ce nu ati iesit mai multi, sa aveti cvorumul...noi, restul il preferam pe basescu lui ponta-crin care ne-au facut oaia neagra a europei...ma refer nu numai la incalcarea constitutiei dar balacarirea cinducatorilor din toata europa, folosind un limbaj de mahala.

Katy Bistriceanu
Katy Bistriceanu
 • Judit Paton

pai in Covasna ati boicotat la ordin extern deci nu putem purta un dialog,imi pare rau,sunt nationalista...

Paraschiva Mirel
Paraschiva Mirel
 • Judit Paton

d-na KATY........cam pe unde sinteti dumneavoastra nationalista?doar pe le....usl?sau peste tot?

Ion Brindusescu
Ion Brindusescu

acest infractor trebuie sa plece poporu la demis

Adrian Patrascu
Adrian Patrascu
 • Ion Brindusescu

ERATA : )))))) O PARTE A POPORULUI . Numai 7,4 milioane.

Any Chiribau
Any Chiribau
 • Ion Brindusescu

Ce tot va vaicarati.Noi insemnam ceva,ne-am cerut drepturile,voi care ati stat ascunsi,si ati urmat porunca dictachiorului,acum treubuie sa taceti.Numai sa taceti.Nu ati votat,ati renuntat la drepturi.acum iesi in strada si spuneti nemultumirea la acei care inca lupta pentru drepturile lor.

Florea Nita
Florea Nita

Am mari sperante ca se va face dreptate!Este vorba de hotarire si curaj.Eu nu vreau sa fiu groparul unui neam asa cum s-a exprimat Marin Neacsu intr-un minunat poem despre dragoste,eroism si nemurire...

Sorin Popa
Sorin Popa
 • Florea Nita

concluzia alegerilot pt referendum: 65%din populatie (50%nneprezentati la urne +15 % care au spus nu) fac 65 %= cei care o duc bine deci e majoritate asa ca basescu trebuie sa stea

Sorin Popa
Sorin Popa
 • Florea Nita

matematica simpla

Ada Ana
Ada Ana

Sincer............Nu l-am votat niciodata!

Allesandracoralie Boucher
Allesandracoralie Boucher
 • Ada Ana

Nici eu....se pare ca nu suntem multi din categoria asta. Mi-am dat seama de la bun inceput ce-i poate capatana aia de securist imputit...

Paraschiva Mirel
Paraschiva Mirel
 • Ada Ana

de unde ti-ai dat seama?ati copilarit impreuna?ati fost colegi de scoala?

See more comments…