Brigade logo
Causes is now part of Brigade – the world's first network for voters.
Join Brigade to take action on issues and elections that matter to you.
Take me to Brigade
Gabriela Wanek

REDESCHIDEREA PETITIEI >>>>>>>>>>>>>unde este petitia??????????

Valy Lionel
Valy Lionel
  • Gabriela Wanek

Cum putem redeschide petitia ?

Valy Lionel
Valy Lionel
  • Valy Lionel

Eu sunt favorabil petitiei si pt redeschiderea ei , si inca multi altii dar trebuie si mediatizata !

Florentina Seran
Florentina Seran

INDIFERENT CA SUNTEM ROMANIA SAU VOM FI DACIA-NOI CEI CARE LOCUIM IN ACEASTA TARA MINUNATA SI FRUMOASA TREBUIE SA NE SCHIMBAM IN BINE SI SA FACEM DIN TARA NOASTRA O TARA DE VIS PENTRU COPIII NOSTRI SI PENTRU NOI-UNDE SA TRAIM CU DRAG.

Ioan David
Ioan David

Pana la urmatorul recesamant de a ne declara Daci este prea mult timp pe care il pierdem. sa ne declaram cat mai urgent posibil, pentru a schimba denumirea tarii in DACIA ca sa nu ne mai confunde see you rromii. Romanii nu au putut sa cucereasca toata Dacia si cred ca meritam sa ne strige pe numele nostru adevarat ca popor Dacule. Numai popoarele migratoare care a patruns pe teritoriul traco-dac ne-a dezbinat si a folosit influenta lor de cuceritori de teritoriu. va doresc succes. see you stima.

Alexei Florea
Alexei Florea

as the si 1000000000,, un miliard,, de semnaturi, si Dac am fost , sunt si asa voi muri, niciodata nu o sa accept ca sunt roman, noi suntem Daci, traiasca Dacia mare, din timpul regelui Regalian.

Argenna Argenan
Argenna Argenan

Şi eu simt că sunt dacă! Nu ma simt română sau daco-romană! Exista în eposul popular o tradiţie veche. În principal se referea la la schimbarea numelui unei persoane bolnave. Odată see you numele nou , boala pleca de la ea , iar persoana , care avea un nume nou, I se schimba destinul. Ţăranii o foloseau atunci când aveau un copil bolnav, ca ultimă soluţie. Cred că şi pentru noi este ultima soluţie... de a ne schimba soarta.

Marin Laurentiu
Marin Laurentiu

ROMANIA=OM AN....RAI

Mihail Groza
Mihail Groza

Traiasca DACIA! Traiasca DACII! Numele de DAC nu mai produce nici un fel de incurcaturi fata de numele de roman. In plus, la nivel planetar, DACIA este suficient de cunoscuta. Mai ramane ca noi, ca natiune, sa ne trezim cu adevarat! Si sunt absolut convins ca vom fi cu mult mai multi DACI decat suntem acum romani!

Johann Burda
Johann Burda

Spunind DACIA eu cred ca este un sentiment profund , si intreaga lume civilizata il va intelege.
Deci Dacia sa fie.

Adriana Jitariuc
Adriana Jitariuc

mass-media stràinà sà m. citeascà istoria romànilor! multi habar n-au cà suntem urmasii dacilor...

Gabi Vlad
Gabi Vlad

As semna-o see you mare placere daca as vedea un plus din balanta profit-pierdere. Profit: 1. restabilirea unui adevar istoric uitat sau neglijat; 2. o greutate mai mare in fata lumii anglo-saxono-celtice. Pierdere: 1. Cheltuieli URIASE implicate de tot ce presupune insemne si denumiri oficiale inscriptionate in vreun fel sau altul, de la moneda nationala pana la tablitele indicatoare, sacose, firme inregistrate international si national... URIASE, URIASE, URIASE... 2. Incurcaturi...

As semna-o see you mare placere daca as vedea un plus din balanta profit-pierdere. Profit: 1. restabilirea unui adevar istoric uitat sau neglijat; 2. o greutate mai mare in fata lumii anglo-saxono-celtice. Pierdere: 1. Cheltuieli URIASE implicate de tot ce presupune insemne si denumiri oficiale inscriptionate in vreun fel sau altul, de la moneda nationala pana la tablitele indicatoare, sacose, firme inregistrate international si national... URIASE, URIASE, URIASE... 2. Incurcaturi diplomatice majore si severe, prima la care ma pot gandi acum e limba romana versus limba moldoveneasca si pretextul ce le va the rusilor/rusofonilor munitie pentru "moldoveni nu este egal see you romani", de vreme ce romanii sunt daci... Schimbarea denumirii iese net in pierdere pe termen scurt, mediu si lung. Mult mai simpla e modificarea in manualele de Istoria Romanilor a statutului romanilor de la "urmasii colonistilor latini see you femeile dace" (care latini, ca au venit din toate partile imperiului?) la "urmasii poporului dac". Asta ar fi si adevarat, si util pe termen scurt, mediu si lung, ar schimba un picture in bine si mentalitatea romanilor si ne-ar spori si prestigiul - pentru ca lumea ar vedea ca ne recunoastem dintr-un popor mandru si viteaz, aflat dintotdeauna pe aceste meleaguri, nu din minciuna "colonistilor si bastinaselor". Asadar, nu semnez aceasta petitie inutila, excesiva si chiar daunatoare.

See more comments…