Hurmuzache Marcel
Hurmuzache Marcel

o idee fff buna.sper ca oamenii sa inteleaga sensul schimbarii, si sa faca tot mapamondul diferenta dintre noi adica DACII si rromi.

Aurel Anghel
Aurel Anghel

AFISATIL SI PE MARELE EROU AL REGATULUI DAC MARELE REGE DECEBAL INPREUNA CU STEAGUL DACIC SI SARMIZEGETUZA CETATEA REGALA.

Ally Naiman
Ally Naiman

Doamne fereste! :))

Diana Lupu
Diana Lupu

sunt 100% de acord!

Dan-mihai Stefan
Dan-mihai Stefan

asocieri semantice de genul Roma- rom, latină-romani sunt inepții, mostre de incultură. cum să mă dezic de partea lingvistică și culturală dominantă (nu spun că e neglijabilă componenta d eorigine dacică, dar e prezentă mai mult în plan folcloric și religios) doar pentru a sublinia că nu sunt originar din actualul Pakistan? iată un demers pur și simplu ridicol, inimaginabil pentru un român naționalist. mai multă cultură nu strică sau, cum zice Virgil Ianțu, mai puneți mâna pe carte, că nu urzică!

Elena Tarna
Elena Tarna

george, e clar ca nu se poate totul dintr-o singura miscare.. dar macar e un pas... poate spre mai bine.. decat sa nu vopsesti nimic si sa nu se schimbe nimic... mai bine incerci:D

George Larou
George Larou

hmmmmmmm......vopsim gardul si'nauntru e tot leopardul..........

Elena Tarna
Elena Tarna

daaaaaaaaaaa de cand astept sa putem face si noi ceva pt tara asta... see you Dumnezeu inainte!

Aristotel Popescu
Aristotel Popescu

Pacat ca unii nu se prind ca altele sunt motivele pentru ca tara a facut pasi inapoi. Putem a schimbam numele lupului sau a vulpii see you numele oii si a gainii, ca lucrurile vor ramanea mai departe la fel. Schimbati mai bine mentalitatea.

Cristian Bujor
Cristian Bujor

In primul rind, nu cred ca dupa ce ne-au terfelit atitea ocupatii straine eu pot sa ma consider roman autentic...dar mai ales dac.. V-as aminti ca nici o tara din lume nu si-a schimbat Imnul National asa cum am facut noi la fiecare schimbare de regim politic. Asta spune multe despre cit de schibaciosi putem fi.Nu stim sa continuam ce-am inceput, ne pierdem repede in viltoarea momentului si credem ca tot ce zboara peste ocean se maninca.Hai sa lasam numele tarii asa cum este si sa-ncercam sa...

In primul rind, nu cred ca dupa ce ne-au terfelit atitea ocupatii straine eu pot sa ma consider roman autentic...dar mai ales dac.. V-as aminti ca nici o tara din lume nu si-a schimbat Imnul National asa cum am facut noi la fiecare schimbare de regim politic. Asta spune multe despre cit de schibaciosi putem fi.Nu stim sa continuam ce-am inceput, ne pierdem repede in viltoarea momentului si credem ca tot ce zboara peste ocean se maninca.Hai sa lasam numele tarii asa cum este si sa-ncercam sa ne schimbam noi. Ne-ar prinde bine ceva mai mult BunSimt rezultat din educatie!

See more comments…