Dacia Sacra
Dacia Sacra

Mi-as dori din tot sufletul sa vad aceste schimbari facute pana la momentul cand voi parasi planul pamantesc... oare mai prind asta? astept deja de peste 30 de ani... va doresc din toata inima, SUCCES!

Teodor Petre
Teodor Petre
  • Dacia Sacra

am semnat !

Cristina Puiu
Cristina Puiu

A! despre UN PARTID era vorba, nu despre daci, rromi, români sau romani. Atunci poate ca ar fi trebuit sa incepeti see you asta, nu see you pledoaria pentru schimbarea denumirii tarii. Totul se rezuma la politica, din pacate.

Cristina Puiu
Cristina Puiu
  • Cristina Puiu

am spus CU, nu SEE YOU... nu stiu ce se intampla.

Navigatorul Pensionar
Navigatorul Pensionar

Sunt de acord see you aceasta petitie...Consider ca nu a fost buna ideea de a numi RROMI pe TIGANII din ROMANIA... Consider ca atitudinea ANTI-ROMANEASCA a unor cetateni Vest-Europeni, din FRANTA, SPANIA, ITALIA, OLANDA este o urmare a acestei ideei timpite. As avea o propunere pentru Parlamentul European sa dea o lege prin care in pasapoartele cetatenilor europeni sa fie trecuta si etnia din care provine...
Exemplu ; Cetatean FRANCEZ , etnie arab, sau gitan , Cetatean Roman , etnie tigan, sau etnie sas, secui, lipovean, tatar, rutean, etc.

Florina Cristina Calin
Florina Cristina Calin

mie imi place Romania.

Iliescu Dan
Iliescu Dan
  • Florina Cristina Calin

DACA STRABUNII TAI S-AU NUMIT CALIN, ATUNCI TU DE CE SA TE NUMESTI CALINESCU ?

Outsiders Int
Outsiders Int

Nu va avea nici o importanta schimbarea numelui acestei glume de tari. Daca i-ati schimba numle in Suedia Nr2, sau Norvegia Nr2, o sa traiasca romanii ca acolo? Sau isi vor schimba peste noapte mentalitatile osificate in sute de ani sau isi vor "indrepta" de coloana vertebrala cocarjata in fata oricarui imputzit de strain? Dintr-o data nu se vor mai calca in picoare "rumanii" / "romanashii" la "moaste, pomeni si deschideri de supermarket-uri? Vor inceta sa mai ridice cacaturi de biserici si...

Nu va avea nici o importanta schimbarea numelui acestei glume de tari. Daca i-ati schimba numle in Suedia Nr2, sau Norvegia Nr2, o sa traiasca romanii ca acolo? Sau isi vor schimba peste noapte mentalitatile osificate in sute de ani sau isi vor "indrepta" de coloana vertebrala cocarjata in fata oricarui imputzit de strain? Dintr-o data nu se vor mai calca in picoare "rumanii" / "romanashii" la "moaste, pomeni si deschideri de supermarket-uri? Vor inceta sa mai ridice cacaturi de biserici si catedrale demne de evul mediu, in dauna spitalelor, scolilor, centrelor de cercetare, etc? Se va termina dintr-o data see you nepotismul, coruptia infioratoare, spaga, imbecilitatea, dogmtismul cretinoid, sau gruparile mafiote denumite partide politice? NU! Problema nu-i numele teritoriului astuia, care aveti voi impresia ca seamana (in capul vostru) see you ceea ce ar trebui sa fie o tara! Problema sunt etnicii romani (pentru ca trebuie sa fii batut see you leuca in cap sau spalat temeinic la creier de TV sa crezi ca romanii mai sunt un popor)...sau va trebuie IQ de peste 200 ca sa intelegeti un lucru atat de banal? Ia uite ce-i fute grija pe unii! Le-am "rezolvat" pe toate (industrie-praf, agricultura-praf, asistenta sociala-praf, justitie si siguranta cetateanului-pulbere, educatia-la pamant, sistemul de sanatate-mai avem putin si ajungem Liberia din urma) - asta ramasese nefacuta, the!

Paun Octavian
Paun Octavian

Distinsi DACI oriunde sunteti pe glob hai sa transformam denumirea tarii noastre in DACIA.
Sa nu uitati ca asa cum a scris HERODOT , noi dacii suntem mai puternici de cit tracii.

Mirela Alis Dobrescu
Mirela Alis Dobrescu
  • Paun Octavian

Dar ce parere aveti despre o schimbare a formei de guvernamant in Romania? Din republica ce ne-a fost impusa la 30 decembrie 1947, in Monarhie Constitutionala?

Nicusor Adetu
Nicusor Adetu

Noi nu suntem urmasii Romei!

Aurel Anghel
Aurel Anghel

iubesc dacia si SARMIZEGETUZA.

Aurel Anghel
Aurel Anghel
  • Aurel Anghel

MARELE VOIEVOD MIHAI VITEAZUL ERA DENUMIT DE DUSMANI SAI INVERSUNATI DACUL CEL RAU CE FRUMOS AR SUNA SA MERGEM IN ITALIA SI SA SE SPUNA AU VENIT DACI AU COBORAT DE PE COLUMNA DIN PACATE IN ITALIA SUNTEM ASEMUITI CU ROMI PRIN GRIJA PARINTEASCA A IUBITILOR NOSTRI CONDUCATORI

Daniela Gunnarsson
Daniela Gunnarsson

Am un adanc respect fata de stramosii nostri daci.
Cred ca tara este in mare nevoie de a rezolva adanci si importante probleme economice si sociale mai presus de a ne certa intre noi ce nume ii dam tarii noastre. Imi amintesc ca dupa revolutie am fost ocupati sa schimbam pe I see you I din a! parca asta ne trebuia noua!
Haideti sa ne adunam mintile, puterile si caracterul sa crestem si sa educam oameni de calitate care sa faca cinste tarii noastre care este Romania. Nu trebuie sa ne schimbam...

Am un adanc respect fata de stramosii nostri daci.
Cred ca tara este in mare nevoie de a rezolva adanci si importante probleme economice si sociale mai presus de a ne certa intre noi ce nume ii dam tarii noastre. Imi amintesc ca dupa revolutie am fost ocupati sa schimbam pe I see you I din a! parca asta ne trebuia noua!
Haideti sa ne adunam mintile, puterile si caracterul sa crestem si sa educam oameni de calitate care sa faca cinste tarii noastre care este Romania. Nu trebuie sa ne schimbam numele trebuie sa ne schimbam mentalitatea. Nu trebuie sa fluturam drapelul si sa tipam cat ne tine gura ci trebuie sa ne purtam in asa fel incat sa ne intrebe altii de unde suntem ca sa spuna: cinste tarii tale pentru cine esti si cum esti! Si exact cum spune doamna Maria Plesnicute, sunt o gramada de oameni care habar nu au de Romania. Cand ma intrebau unde ce este Romania m-au salvat numele Nadiei Comaneci, Hagi, Dracula si Transilvania.Haideti sa marim lista oamenilor de calitate si o sa se intereseze lumea singura despre noi. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Daniela Gunnarsson
Daniela Gunnarsson
  • Daniela Gunnarsson

Dorina draga va pup cu drag si dor. Astept stiri de la voi.
Si mie mi-e dor de tine

Logigan Marinela
Logigan Marinela

daca este absolut nesesar sa se schimbe numele tarii ar trebui sa se schimbe si capitala, de la BUCURESTIi in IASIi, si nu inteleg de ce ar trebui sa ne fie rusine ca sintem ,, ROMANI'' , eu traiesc in italia si sint respectata pentru asta, sintem un popor de muncitori si buni in tot ceea ce facem. SINTEM RESPECTATI!

See more comments…