Ági Kerekes
Ági Kerekes

Por favor firmen!Ïrjátok alá! sign it please!

Ági Kerekes
Ági Kerekes
  • Ági Kerekes

Irjátol alá!!!!por favor firmen!!!

Dorje Nangyal
Dorje Nangyal

KÖVETELJÜK országunkat BITTORLÓKTÓL , hogy adjátok vissza hegyeinket, völgyeinket, tavainkat, földjeinket kincseinket, népeinket, elüldözött és kiírtott nemeseinket, parasztságunkat amelyet nincstelen prolivá züllesztettetek. KÖVETEJÜK a HÁRMAS HALOM vagyis a HÁROM ŐSI HITÜNK visszaállítását vagyis a Szeredás azaz Táltos-Mágus hitünk a Manó vagyis Máni azaz Fénykeresztény hitünk és ŐsBuda vagyis Buddhista hiteink HELYREÁLLÍTÁSÁT! KÖVETELEM saját NÉPEMTŐL , hogy NÉZZEN végre szembe Önmagával...

KÖVETELJÜK országunkat BITTORLÓKTÓL , hogy adjátok vissza hegyeinket, völgyeinket, tavainkat, földjeinket kincseinket, népeinket, elüldözött és kiírtott nemeseinket, parasztságunkat amelyet nincstelen prolivá züllesztettetek. KÖVETEJÜK a HÁRMAS HALOM vagyis a HÁROM ŐSI HITÜNK visszaállítását vagyis a Szeredás azaz Táltos-Mágus hitünk a Manó vagyis Máni azaz Fénykeresztény hitünk és ŐsBuda vagyis Buddhista hiteink HELYREÁLLÍTÁSÁT! KÖVETELEM saját NÉPEMTŐL , hogy NÉZZEN végre szembe Önmagával Ismeje fel , hogy NEM pártokban KELL gondolkodnia ("pártoskodás a nemzet megrontója"Széchenyi )HAZUG ÁLDEMOKRATIKUS maszlagban hanem az IGAZSÁGBAN! A "VÉGSŐ IGAZSÁGBAN" EGY NÉPBEN EGY NEM-SETH-ben EGY KIRÁLYBAN egy SZAKRÁLIS SZENT KIRÁLYBAN! At "ÉG FIÁBAN"!

BN Szegedi
BN Szegedi
  • Dorje Nangyal

egyetértek Veled,csak a követelés szót érzem nagyon erősnek..lehet ilyet követelni? vagy inkább imádkozni azért,hogy megtörténjen a változás a szívekben,lelkekben,elmékben?

Sandor Balla
Sandor Balla

>IGAZSAGOT MAGYARORSZAGNAK<S>....

Sandor Balla
Sandor Balla
  • Sandor Balla

.

Aczél Isti
Aczél Isti

Igazságtalan! A kis Antant országok nem tartják be a diktátumot! Ezért a Magyarok nem tudják megélni identitásukat!

Varga Tibor
Varga Tibor
  • Aczél Isti

ez pedig így egyoldalú szerződésszegés, ami érvényteleníti a szerződést!!!

Ági Ivanko
Ági Ivanko

Hiszem semmilyen igazságtalanság nem tarthat öröké! Az elmúlt 22 év vezetőinek nem volt jogában erről a kérdésről népszavazás nélkül dönteni, akik elárulták a hazájukat nem lehetnek mérvadók. Tehát nekünk embereknek kell minden követ megmozgatni , hogy a jogtiprást érvényen kívül helyezzék! Soha soha soha nem adjuk föl! Igazságot Magyarországnak!

Béla Turi
Béla Turi
  • Ági Ivanko

Kedves Ágnes! A követeléseink nem hallatszanak el az illetékesekhez, amíg nincs súlya! Amíg nincs tömeges elszámoltatás a hazaárulókkal, például véres leszámolás, akasztás, karóba húzás, addig csak vigyorognak ezek a csótányok rajtunk! Gyerekkorom óta tudom, amíg nincs félelem az ellenségben, addig nincs tisztelet sem irántunk! Ha csak napjainkat nézzük, USA, vagy más "erőszakos" ! Nem egyszer volt rá példa, hogy nálam 4-5 évvel idősebb, egy-két pofon után, tudta hol a helye! Sajnos ez a...

Kedves Ágnes! A követeléseink nem hallatszanak el az illetékesekhez, amíg nincs súlya! Amíg nincs tömeges elszámoltatás a hazaárulókkal, például véres leszámolás, akasztás, karóba húzás, addig csak vigyorognak ezek a csótányok rajtunk! Gyerekkorom óta tudom, amíg nincs félelem az ellenségben, addig nincs tisztelet sem irántunk! Ha csak napjainkat nézzük, USA, vagy más "erőszakos" ! Nem egyszer volt rá példa, hogy nálam 4-5 évvel idősebb, egy-két pofon után, tudta hol a helye! Sajnos ez a nyers erőszak működik most is. A TEK-et és más erőszakszervezetet éppen ezért hozták létre, hogy legyen amitől retteg a "paraszt"! Teljesen és mindenben egyetértve veletek, csak erősíteni szeretném a szándékot, hogy nem kell félni, csak határozottnak lenni! Elő kell venni a jobbik eszünket, és "tágulnunk" kell az igényeinkkel, és a jogos követeléseinkkel! Ettől és így ehet a szebb, igazságosabb Magyar jövő!

Angela Kovacs
Angela Kovacs

A 70 év már RÈGEN lejárt, amikor automatikusan vissza kellet volna adni a magyar földet a MAGYAROKNAK! :O((( gyalázatos igazságtalanság...nagyon egyet értek Bartos Lászlòval....Európa NEM LÈTEZNE, ha a magyar hôsök ki nem ûzik a törököket,és ki nem nyitja kelet Európa kapuját Berlinben...

Angela Kovacs
Angela Kovacs
  • Angela Kovacs

<3 SZAVAZZON Aki így érez: 10.000 szavazatot kell összehozni..OSZD MEG és URALKODJ:O)))

Gyula Molnár
Gyula Molnár

Nem akarok destruktívnak tűnni, de azt ugye tudják a kedves aláírók, hogy Magyarország határait nem a trianoni, hanem az 1947. évi párizsi békeszerződés határozza meg? Így ha valami égi tünemény folytán a trinanoni békeszerződést hatálytalanítják is, az ország határai egy centit sem fognak arrébb vándorolni?

Rezső Lázár
Rezső Lázár
  • Gyula Molnár

Igen erről sokat irtam. A Trianonban kötött békeszerződés pecsételte meg Magyarország sorsát. A többi csak ugyanazt megerősitette. Olyan mint amikor kivágnak egy fát, és a végén még az ágait is levágják.

Peter Vinczer
Peter Vinczer

Ha a szerbek Boszniában a telekkönyvek alapján követelték a Srbska Republika területét meghatározni, akkor ezen az alapon nekünk méginkább van jogunk. Tessék megnézni a történelmi Magyarország vasúti térképét, minden szakasznál felvan tüntetve az ép¤ési évszám. Kik építették a Budapest-Fiume vasutvonalat? A fiumei kikötő kiépítése 21.3OO kgr színaranyba került, a tengeri veszteségünk összesen 974.O85 kgr, és ez DDr. Juba Ferenc szerint tengerészeti veszteségeink, a trianoni...

Ha a szerbek Boszniában a telekkönyvek alapján követelték a Srbska Republika területét meghatározni, akkor ezen az alapon nekünk méginkább van jogunk. Tessék megnézni a történelmi Magyarország vasúti térképét, minden szakasznál felvan tüntetve az ép¤ési évszám. Kik építették a Budapest-Fiume vasutvonalat? A fiumei kikötő kiépítése 21.3OO kgr színaranyba került, a tengeri veszteségünk összesen 974.O85 kgr, és ez DDr. Juba Ferenc szerint tengerészeti veszteségeink, a trianoni veszteségeknek csupán egy morzsája! Az ideiglenesen elcsatolt területeinken a jelentős épületeket kik épjtették? Ezért volt megtiltva Antallnak a telekkönyvek szerinti privatizáció, mert akkor Trianon is semmissávált volna.

Vonczer Péter

Margit Jaszovics
Margit Jaszovics
  • Peter Vinczer

CSATLAKOZZATOK

József Lengyel
József Lengyel

Ne keljen senkinek a MÁSÉ!

Nemes Zoltán
Nemes Zoltán
  • József Lengyel

!!!

Virág Sanyi
Virág Sanyi

Igazságot Magyarországnak!

Orbán Szilárd
Orbán Szilárd
  • Virág Sanyi

Ahogy mondod!!!

See more comments…