Rezső Lázár
Rezső Lázár

126 nap maradt még. Addig legalább 10 ezer szavazatot össze kellene gyüjteni, ahhoz hogy felfigyeljen Európa.

Forgó Irén
Forgó Irén
 • Rezső Lázár

Európa a mi kérésünk nélkül is felfigyelhetett volna. Pl. az uniós csatlakozás idején! De hátha! Soha nem szabad feladni! A holokauszt kereskedők se adják fel.

Agi Groff
Agi Groff
 • Rezső Lázár

Elõször is hálás köszönet hogy ezt a peticiót elinditotta.
Nem tízezer hanem millókban kell gondolkozni. Az egész világnak be kell látni ezt az igazságtalanságot, és eltörölni!
Jó lenne ha le lenne fordítva németre és angolra is, így többen tudnák elolvasni, és aláírni, mert álltaleaban az emberek nem hajlandók aláírni valamit amit nem értenek.
Sokam nem írnak alá semmit mert féllnek a következményektõl, mert tudjuk hogy mindent figyelnek és számon tartanak bizonyos szevek. Azt kell...

Elõször is hálás köszönet hogy ezt a peticiót elinditotta.
Nem tízezer hanem millókban kell gondolkozni. Az egész világnak be kell látni ezt az igazságtalanságot, és eltörölni!
Jó lenne ha le lenne fordítva németre és angolra is, így többen tudnák elolvasni, és aláírni, mert álltaleaban az emberek nem hajlandók aláírni valamit amit nem értenek.
Sokam nem írnak alá semmit mert féllnek a következményektõl, mert tudjuk hogy mindent figyelnek és számon tartanak bizonyos szevek. Azt kell hangsújozni, ha mindnyájan aláírjuk, akkor már nem tudnak a sokaság ellen semmit tenni, és szem elõtt kell tartani azt is, hogy a becsületes emberek létszáma sokkal nagyobb mint akikkel szembeszegülünk.
Aki fél az nem igazán él az élaet a szeretet, igazság és a szbadság, rabszolga sorba nem ér semmit!

Agi Groff
Agi Groff
 • Rezső Lázár

Kedves Forgó Irén!
Annyiban egyetértek magával, hogy igen is szívósnak kell lenni, de a kettõt össz se lehet hasonlítani, mert az igazság nem áll mellettük és a pénz motiválja a holokauszt ipart.
A mi küzdelmünk forrása a felebaráti szeretet az igazságért

Brendan Basone
Brendan Basone
 • Rezső Lázár

What is the outcome of a successful petition? What is the alternate view? Is it an old claim to democracy?

Tiberiu-George Fasie
Tiberiu-George Fasie
 • Rezső Lázár

Biztos unatkoztok :)) Nincs mit csinalni :)) Ezek csak álmok, a regi Kiralyság azert bukot el mert a magyar politikusok nem ismertek a a tolerancia szot es elnyomtak a nemzetisegeket.
Szerintetek mit csinaltok maid a milio romanokal, szlovakokal es szerbekel ha ad absurdum letreion az almotok ?

Ervin Portik-Bakai
Ervin Portik-Bakai
 • Rezső Lázár

Szerintem konnyen meglenne 100ezer is, nem sok ez a 10ezer alairo...

Thomas Little Wolf Luparello

My sister, Eniko Rowe brought this to my attention and asked me to support the petition. As an American Indian, I support causes that impact my family. That this is important to Eniko, makes it important to me. I understand all too well how a dominant culture can run over a people and try to exterminate them and all that they were, are and could be. I stand with Eniko and the Hungarian people for justice and a just resolution to this that haunt's us all. By our deeds as human beings, will we...

My sister, Eniko Rowe brought this to my attention and asked me to support the petition. As an American Indian, I support causes that impact my family. That this is important to Eniko, makes it important to me. I understand all too well how a dominant culture can run over a people and try to exterminate them and all that they were, are and could be. I stand with Eniko and the Hungarian people for justice and a just resolution to this that haunt's us all. By our deeds as human beings, will we be judged by history and as is believed by my people and many good people around Mother Earth, the only thing needed for evil to triumph is for good men and women, to do nothing. Nahani. Hah-ho!

Eniko Conley
Eniko Conley
 • Thomas Little Wolf Luparello

Thank you my Brother to feel with me ! <3

Balazs Ida
Balazs Ida

csatlakozom

Scarlatescu Ecaterina
Scarlatescu Ecaterina
 • Balazs Ida

csatlakozom

Endre Polyak
Endre Polyak

Az USA soha sem írta alá a Trianoni békediktátumot, mert megcsúfolva békeszerződésnek nevezték, miközben egy egyoldali diktátumként fenyegetettség alatt íratták alá. Tárgyalásnak még csak jele sem volt. Így az akkori USA vezetés soha a történelem folyamán nem írta azt alá. Pedig tudja az emberiség, hogy az I Világháború kimenetele és győzelme kimondottan az USA háborúba lépésének eredménye. Amerika nélkül a franciák és angolok, valamint szövetségesei vesztesei lettek volna ennek a...

Az USA soha sem írta alá a Trianoni békediktátumot, mert megcsúfolva békeszerződésnek nevezték, miközben egy egyoldali diktátumként fenyegetettség alatt íratták alá. Tárgyalásnak még csak jele sem volt. Így az akkori USA vezetés soha a történelem folyamán nem írta azt alá. Pedig tudja az emberiség, hogy az I Világháború kimenetele és győzelme kimondottan az USA háborúba lépésének eredménye. Amerika nélkül a franciák és angolok, valamint szövetségesei vesztesei lettek volna ennek a világégésnek. Az kérdés, hogy akkor mi lett volna. Lehet, hogy akkor sem lett volna jobb sorsa az emberiségnek, de a büntetés nem csattant volna egy nemzeti ország ellen, annak teljes feldarabolásával és nemzetének szétszaggatávával. Ilyen büntetést a történelem folyamán egy ország és nemzet ellen sem foganasítottak az ideig.Vajon miért verték el a port épen Magyarországon és miért? Soha senki nem adott rá választ. E nemzetnek soha sem adatott meg az a joga, hogy e tekintetben döntést hozzon. A történelem további jegyzése miatt, ki kell mondani, hogy ez a győztes nagyahtalmak részéről igazságtalan volt és egyenlő Magyarország keresztre feszítésével. Egy olyan országot daraboltak fel, amelynek fejlődése a háború kitöréséig gyorsabb és hatékonyabb volt mint az USA vagy bármely fejlett államé, bár nem gyarmatokból származó javak miatt, hanem a tudás és munka eredményeként.

Bogdan Bogdan
Bogdan Bogdan
 • Endre Polyak

Sorry but its misplaced nation in Romanian middle map
If I'm go near nobody wants to talk in Romanian language ,nobody know this language

Hate to be hated

Edit Ivády
Edit Ivády

Az a szomorú, hogy angliai egyetemen úgy tanítják, hogy Magyarország megérdemelte ezt a büntetést, mert kirobbantotta az első világháborút. A legszomorúbb, hogy azoknak, akik ezt a döntést hozták sztem halvány lila gőzük sem volt az egészről. A lényeg, hogy a nyugat nagyon félt attól, hogy a nagy Magyarország erősebb lesz ( és lehetett is volna), mint Anglia és/vagy Franciaország. Tulajdonképpen minden adottsága megvolt hozzá. Talán még ma is megvan, csak az összefogás hiányzik. Na rajta.....
:)

Mary Maria VB
Mary Maria VB
 • Edit Ivády

Az a szomorú, hogy a győztesek írják a történelmet. Illene már az Euróai Unióban a tagállamokat egy egységes, az igazságot tükröző történelem tanítására kötelezni.

Anita Kovács
Anita Kovács

Már épp itt az ideje! Hosszú évszázadokon keresztül a "művelt " nyugati világ és a kereszténység védő pajzsa voltunk. Dicső eleink vérüket hullatták azért, hogy a hódító mongol, török hadak ne törhessenek nyugat felé! Kár volt! Európa hálátlan népei , azért az áldozatért....Trianonnal fizettek! Szét szabdalták a nem csak földrajzilag egységes Kárpát-medencét , és szétszaggattak. testvéri rokoni közösségeket! Európa nagy politikusai , művészei, igazságtalannak tartották ezt a GYALÁZATOS...

Már épp itt az ideje! Hosszú évszázadokon keresztül a "művelt " nyugati világ és a kereszténység védő pajzsa voltunk. Dicső eleink vérüket hullatták azért, hogy a hódító mongol, török hadak ne törhessenek nyugat felé! Kár volt! Európa hálátlan népei , azért az áldozatért....Trianonnal fizettek! Szét szabdalták a nem csak földrajzilag egységes Kárpát-medencét , és szétszaggattak. testvéri rokoni közösségeket! Európa nagy politikusai , művészei, igazságtalannak tartották ezt a GYALÁZATOS döntést, mind hiába! Itt az ideje : IGAZSÁGOT MAGYARORSZÁGNAK! IGAZSÁGOT ÉS MEGOLDÁST A SZÉTSZAGGATOTT MAGYAR NEMZETNEK! A Felvidék és Erdély Magyarország része!

Anita Kovács
Anita Kovács
 • Anita Kovács

Forrás:Bartos László

Ági Kerekes
Ági Kerekes

Por favor firmen!Ïrjátok alá! sign it please!

Ági Kerekes
Ági Kerekes
 • Ági Kerekes

Irjátol alá!!!!por favor firmen!!!

Dorje Nangyal
Dorje Nangyal

KÖVETELJÜK országunkat BITTORLÓKTÓL , hogy adjátok vissza hegyeinket, völgyeinket, tavainkat, földjeinket kincseinket, népeinket, elüldözött és kiírtott nemeseinket, parasztságunkat amelyet nincstelen prolivá züllesztettetek. KÖVETEJÜK a HÁRMAS HALOM vagyis a HÁROM ŐSI HITÜNK visszaállítását vagyis a Szeredás azaz Táltos-Mágus hitünk a Manó vagyis Máni azaz Fénykeresztény hitünk és ŐsBuda vagyis Buddhista hiteink HELYREÁLLÍTÁSÁT! KÖVETELEM saját NÉPEMTŐL , hogy NÉZZEN végre szembe Önmagával...

KÖVETELJÜK országunkat BITTORLÓKTÓL , hogy adjátok vissza hegyeinket, völgyeinket, tavainkat, földjeinket kincseinket, népeinket, elüldözött és kiírtott nemeseinket, parasztságunkat amelyet nincstelen prolivá züllesztettetek. KÖVETEJÜK a HÁRMAS HALOM vagyis a HÁROM ŐSI HITÜNK visszaállítását vagyis a Szeredás azaz Táltos-Mágus hitünk a Manó vagyis Máni azaz Fénykeresztény hitünk és ŐsBuda vagyis Buddhista hiteink HELYREÁLLÍTÁSÁT! KÖVETELEM saját NÉPEMTŐL , hogy NÉZZEN végre szembe Önmagával Ismeje fel , hogy NEM pártokban KELL gondolkodnia ("pártoskodás a nemzet megrontója"Széchenyi )HAZUG ÁLDEMOKRATIKUS maszlagban hanem az IGAZSÁGBAN! A "VÉGSŐ IGAZSÁGBAN" EGY NÉPBEN EGY NEM-SETH-ben EGY KIRÁLYBAN egy SZAKRÁLIS SZENT KIRÁLYBAN! At "ÉG FIÁBAN"!

BN Szegedi
BN Szegedi
 • Dorje Nangyal

egyetértek Veled,csak a követelés szót érzem nagyon erősnek..lehet ilyet követelni? vagy inkább imádkozni azért,hogy megtörténjen a változás a szívekben,lelkekben,elmékben?

Sandor Balla
Sandor Balla

>IGAZSAGOT MAGYARORSZAGNAK<S>....

Sandor Balla
Sandor Balla
 • Sandor Balla

.

Aczél Isti
Aczél Isti

Igazságtalan! A kis Antant országok nem tartják be a diktátumot! Ezért a Magyarok nem tudják megélni identitásukat!

Varga Tibor
Varga Tibor
 • Aczél Isti

ez pedig így egyoldalú szerződésszegés, ami érvényteleníti a szerződést!!!

See more comments…