Brigade logo
Causes is now part of Brigade – the world's first network for voters.
Join Brigade to take action on issues and elections that matter to you.
Take me to Brigade
Doina Mihaela Cojocaru

LA MULTI ANI MAJESTATE, DE ZIUA NUMELUI SI AZI SE FACE OI MARE ONOARE REGELUI MIHAI, LA LONDRA,.E CAZUL SA FIM MINDRI, AVEM CU CE , INCA!

Doina Mihaela Cojocaru
Doina Mihaela Cojocaru
  • Doina Mihaela Cojocaru

BLAZONUL REGAL ROMANESC ,RIDICAT LA CEL MAI INALT NIVEL,LA LONDRA ,AZI DE ZIUA SF.MIHAI SI GAVRIL!!

Petru Rotar
Petru Rotar

prefer un rege; [regina] decat baronii, gunoaiele, locale.

Ovidiu Florin Costea
Ovidiu Florin Costea
  • Petru Rotar

Corect...

Mircea Dovleac
Mircea Dovleac

Azi e evident ca presedintia si ura din jurul acestei institutii ii face si pe rusi sa zambeasca pofticios. E o forma improprie de reprezentare pentru romani. Nu sunt atat de monarhist pe cat incerc sa fiu de lucid. Eu cred ca o monarhie - fie ea si slaba - e puternic anticomunista, neechivoc de europeana, a tuturor romanilor din lume, si e ca drapelul - nu poate ofensa pe nimeni, nu limiteaza liberul arbitru, si e unica. Daca ne uitam la presedintii Romaniei, si la dictatura lui Carol al...

Azi e evident ca presedintia si ura din jurul acestei institutii ii face si pe rusi sa zambeasca pofticios. E o forma improprie de reprezentare pentru romani. Nu sunt atat de monarhist pe cat incerc sa fiu de lucid. Eu cred ca o monarhie - fie ea si slaba - e puternic anticomunista, neechivoc de europeana, a tuturor romanilor din lume, si e ca drapelul - nu poate ofensa pe nimeni, nu limiteaza liberul arbitru, si e unica. Daca ne uitam la presedintii Romaniei, si la dictatura lui Carol al II-lea, remarcam mai mult ca - la inceput - puterile axei si aliatii lor rosii au profitat de o monarhie slaba de moment in Romania, iar regele Mihai, in consecinta, a cazut. Toti presedintii au fost membri PCR, si Romania de acum se zbate intre bolsevismul lui Iliescu, ororile lui Ceausescu, imposibilitatea lui Basescu si isterismele lui Antonescu. Cine ar indrazni sa imparta tara inconstient intre partide, sub un rege? Cine l-ar putea injura pe un rege asa cum auzim acum o tagma de imbecili in mass media? Si mai ales, cine s-ar uita la noi ca la fratii lor, rusii sau moldovenii?

Radu Rafa
Radu Rafa
  • Mircea Dovleac

Sunt de acord cu tine Mircea. Sa nu uitam ca populismul afisat atat de ADR cat si de USL, nu poate face bine cetatenilor acestei tari. Uitandu-ma pe listele electorale cu candidaturile pentru parlamentul Romaniei, nu-mi vine sa cred ca o mare parte din ei au fost membri PCR, ca si-au facut studiile dupa 1990, ca majoritatea au studiat facultatea de Drept si nu sunt in stare sa-si faca un CV. Ma intreb cum de s-au luminat brusc dupa '90. Ma gandeam sa nu merg la vot. Nu am cu cine vota! Dar...

Sunt de acord cu tine Mircea. Sa nu uitam ca populismul afisat atat de ADR cat si de USL, nu poate face bine cetatenilor acestei tari. Uitandu-ma pe listele electorale cu candidaturile pentru parlamentul Romaniei, nu-mi vine sa cred ca o mare parte din ei au fost membri PCR, ca si-au facut studiile dupa 1990, ca majoritatea au studiat facultatea de Drept si nu sunt in stare sa-si faca un CV. Ma intreb cum de s-au luminat brusc dupa '90. Ma gandeam sa nu merg la vot. Nu am cu cine vota! Dar sa accept sa mi se fure votul mi se pare aberant. Nu stiu in favoarea cui s-ar fura votul meu si nu stiu daca le-ar folosi la ceva. Un hot, ramane tot hot, indiferent daca este sau nu parlamentar. Monarhia, cu un rege puternic, ar readuce Romania intre statele puternice ale Europei si poate ca asa am avea sansa sa ne bucuram de ceea ce ne-am dorit in Decembrie 1989. Sper sa nu ramana un simplu deziderat. Mai mult sau mai putin monarhisti, inainte de orice suntem romani, si-mi doresc sa ajung sa fiu mandru ca sunt roman. Din pacate, in acest moment, nu pot spune ca sunt mandru ca sunt roman.

Dan Lacrama
Dan Lacrama

Am fost republican convins toti acesti 22 de ani, dar este clar ca solutia see you principele strain din 1866 este aplicabila si acum. Probabil ca monarhia britanica o sa ne ajute!

Dan Lacrama
Dan Lacrama
  • Dan Lacrama

Winston Churchill spunea ca solutia buna este mereu ultima care este luata in considerare ... s-ar parea ca asa am facut si eu!

Doina Mihaela Cojocaru
Doina Mihaela Cojocaru

unul din visele mele frumoase!

Petru Rotar
Petru Rotar
  • Doina Mihaela Cojocaru

sper sa ti se implineasca.

Michael Radu Popescu
Michael Radu Popescu

Este timpul de a repune în drepturi pe Majestatea Sa Regele Mihai I în calitatea Sa dubla de Rege al României si de Rege al tuturor Românilor! Dumnezeu sa îl aiba în paza!

Nana Popescu
Nana Popescu
  • Michael Radu Popescu

Sa speram ca se va intampla in viitorul nu prea indepartat

Stefan Noveanu
Stefan Noveanu

Cum ar fi asta! Pacat insa ca incultura este atat de avansata, incat nimeni nu o sa inteleaga avantajele (mai ales de imagine) acestei forma. Romanii s-au obisnuit la "dictatura feudala" care domneste acum in tara, unde motto-ul este: "toti furam cat putem, de parca n-ar exista ziua de maine". Pacat de tara asta frumoasa, care din pacate la ora actuala este renumita numai pentru tigani cutitari si violatori, curve proaste, clanuri corupte de mafioti de doi lei, caini vagabonzi, strazi proaste si tot asa! Bine ca ne-am carat!

Stefan Noveanu
Stefan Noveanu
  • Stefan Noveanu

Mie imi e, ca daca batem prea mult toba cu regat si tot asa, sa nu apara baietii "care are valoare", sa pretinda ei, ca are deja un rege si care stie cum sa faca tara iar "de valoare, bah fratzioare"!! Ca asta mi-ar parea poate mai peste tot imposibil, dar "in Romanica, nu m-ar mai mira nimica!!

Paul Profir
Paul Profir

CRED CA ESTE SINGURA SANSA A ROMANIEI SA DEVINA TARA CU ADEVARAT EUROPEANA CU FORMA DE CONDUCERE MONARHICA.

Paul Profir
Paul Profir
  • Paul Profir

daca se_n toarce comunismul va confisca averile inclusiv pensiunea si ar fi pacat pentru anii de munca si cat suflet ati pus pentru mica dumneavoastra afacere

Catrinel Serghie
Catrinel Serghie

Am prietene care nu au internet:. Ileana Papina, Stela Banescu, Marcela Voicu, Irina Aurite. Suntem mai multi decat se crede.

Ruxandra Munteanu-Hosu
Ruxandra Munteanu-Hosu
  • Catrinel Serghie

Da, si unchii mei sunt monarhisti fara internet si mai cunosc cateva persoane care nu au internet, dar sunt pentru monarhie si ar merge cu siguranta la vot. Asadar, doamnelor: trebuie facut ceva!

Marius Motoasca
Marius Motoasca

E unica noastra sansa ca oameni sa redevenim Romania...dupa atata timp...65 de ani e viata unui om ...am pierdut o generatie, s-a sters cu buretele si parca nu se mai termina...DESTEAPTA-TE ODATA ROMANIE CA-I VAI DE COPIII TAI!!!

Radu Agache
Radu Agache
  • Marius Motoasca

Romania ramane vesnic Romania. Si romanul tot roman.De ce sa umblam la cosmetica, problema e in fapt mult mai serioasa...

See more comments…