Gabriela Postolea
Gabriela Postolea

ci si sa-si ofere serviciile pe gratis, macar unora dintre noi, pacatosii, care mai vor sa fie botezati, casatoriti, inmormantati conform ritualurilor unei religii sau alta, dar sunt la limita saraciei. Sunt convinsa ca majoritatea ar vrea sa renunte la aceste privilegii, asa cum si majoritatea parlamentarilor ar vrea sa renunte la imunitatile si privilegiile lor. Doar ca nu se poate, ca asa e legea, si trebuie respectata! Cine DRACU face LEGEA?

Gabriela Postolea
Gabriela Postolea
  • Gabriela Postolea

SI, mai ales, cine DRACU NE SILESTE s-o RESPECTAM?

Aurelia Bibart
Aurelia Bibart
  • Gabriela Postolea

tot ei fac legile cei care trag foloasele

Adriana Dumitrache
Adriana Dumitrache

Toti suntem egali ......sa-si rupa nitel oasele si ,, sfintiile lor" ca la lins strachinile sunt primii.

Alexandrescu Florin
Alexandrescu Florin

DADADADA.....DE 1000 DE ORI DA...NU SUNT CU NIMIC MAI BUNI DECIT NOI ASA CA TREBUIE SA PLATEASCA LLA FEL SAU CHIAR MAI MULT CA AU DE UNDE...ESTE O MESERIE AMARITA CA TOATE CELELALTE SI E PLIN DE HOTI PRINTRE EI...ASA CA BAGA BANI PARINTE CA ITI PERMITI SATI PLIMBI CURU PREASFINTIT CU MERTAN DE 75000 DE EUROI

Laurenţiu Niţu
Laurenţiu Niţu

Trebuie aplicata legea. De aceea suntem toti cetateni ai acestei tari sa platim toti impozite si taxe. Militam pentru tarifele bisericii la vedere, nu dupa bunul plac al parohiilor pe NV.

Maria Serban Mutcoglo
Maria Serban Mutcoglo

Total de axcord pentru impozitarea veniturilor totale ale tuturor cultelor. Au strans averi cum nu au existat niciodata de a lungul timpului. Au avut mana libera de la cel mai mare se pare.Nimic pentru comunitate, doar ura, dezbinare.Cate camine pentru batrani a facut biserica in ultimii 25 de ani? cati copii au hranit. Mai exista si exceptii dar sunt prea putine. Preotul nu mai este ce a fost odata. Acum este democratie.Deci trai pe vatrai!

Ion Daniel
Ion Daniel

pai cred ca iesim din criza si mai ramane si de seminte daca le ipoziteaza. si trebuie

Miha Ela
Miha Ela

Da,sa fie impozitate veniturile!!Nu cred ca in Biblie scrie sa fie mai presus de lege!!!