Iulian Manea
Iulian Manea

SA-MI BAG PULA -N MASA! 1

Dan Oncescu
Dan Oncescu
  • Iulian Manea

va astept futu-va rasa in gura de bozgori sa faceti un pas

Nipia Phillip
Nipia Phillip
  • Iulian Manea

Maghiarii fac ceea ce li se permite in Romnaia. De ce oare... li se permite sa-si bata joc de Romania? De ce domnilor politicieni?

Ion Justinian
Ion Justinian

In nume personal am mai atras atentia prin linkul dnei.Maria Bratu, in atentia dlui primministru Victor Ponta. Nu am observat nici o reactie. Taberele acelea nu sunt in armistitiu pe perioada campaniei electorale. Iredentismul nu are odihna nici in zilele de sarbatoare civile sau religioase!

Geta Visinoiu
Geta Visinoiu
  • Ion Justinian

SPER SA NU APUC ZIUA ASTA..CAND SE VOR INTAMPLA TOATE ACESTEA!!!!!!

Geta Visinoiu
Geta Visinoiu

Sper ca aceasta..problema sa se rezolve.pentru numele lui Dumnezeu, eu sunt see you ghandul, si sufletul intotdeauna la gura.auzind aceste vesti..copiii mei..nepotii mei sunt in aceasta zona! Sa ii pototleasca odata si odata pe cei ce ne vor tara la rau...mult sange v-a curge..Transilvania a fost si va ramane pentru totdeauna , pamant romanesc! daca nu le convine in tara noastra sa isi ia talpasita la ungurii lor..ca nici macar nu ii primesc...nici eu...stiu ce parere au..despre ungurii din Transilvania!

Georgio Kyt
Georgio Kyt

Transilvania a fost, este si va ramane pamant ROMANESC!

Florentina Seran
Florentina Seran

ROMANIA E ROMANIA-NICIO E ETNIE NU ARE DREPTUL SA GANDEASCA LA INFAPTUIREA UNUI STAT IN ALT STAT-DACA CINEVA NU DORESTE SA TRAIASCA IN ROMANIA SI SA II RESPECTE LEGILE SI MAI ALES SA RESPECTE ROMANIA CA TARA DE ADOPTIE E LIBER SA PLECE SA TRAIASCA UNDE DORESTE-LA FEL SI UNGURII SUNT LIBERI SA PLECE IN UNGARIA SA TRAIASCA ACOLO DACA ROMANIA NU LE ESTE O TARA PE PLAC-UNII UNGURI SUNT OAMENI MINUNATI IUBESC ROMANIA SI O RESPECTA SI TRAIESC CU DRAG IN EA-AICI AU FAMILII RUDE PRIETENI-NU MA...

ROMANIA E ROMANIA-NICIO E ETNIE NU ARE DREPTUL SA GANDEASCA LA INFAPTUIREA UNUI STAT IN ALT STAT-DACA CINEVA NU DORESTE SA TRAIASCA IN ROMANIA SI SA II RESPECTE LEGILE SI MAI ALES SA RESPECTE ROMANIA CA TARA DE ADOPTIE E LIBER SA PLECE SA TRAIASCA UNDE DORESTE-LA FEL SI UNGURII SUNT LIBERI SA PLECE IN UNGARIA SA TRAIASCA ACOLO DACA ROMANIA NU LE ESTE O TARA PE PLAC-UNII UNGURI SUNT OAMENI MINUNATI IUBESC ROMANIA SI O RESPECTA SI TRAIESC CU DRAG IN EA-AICI AU FAMILII RUDE PRIETENI-NU MA NIMIC IMPOTRIVA CELOR CARE STIU SA TRAIASCA VIATA IN PACE-LINISTE SI ARMONIE-AM PRIETENI UNGURI FOARTE DE TREBA DAR PE CEI CARE INSTIGA AIUREA -NU II INTELEG DELOC -ASA CA DRAGILOR UNGURI CARE NU IUBITI ROMANIA SI NU DORITI SA CONTRIBUTI LA INFLORIREA EI SI SA TRAITI PASNIC IN ACEASTA TARA MINUNATA VA INVIT SA MERGETI IN UNGARIA SI ACOLO E O TARA FRUMOASA SI NU V-ATI MAI SIMTI RAU CA IN ROMANIA-ROMANIA ARE NEVOIE DE OAMENI -INDIFERENT DE ETNIE CARE SA O IUBEASCA SA II RESPECTE LEGILE SI SA AJUTE LA PROSPERITATEA SI INFRUMUSETARE EI NU DE OAMENI CARE SA O DISTRUGA SI SA PORNEASCA UN RAZBOI -SI SA INSTIGE LA RASISM -POATE DE AICI SI TOATE RAZBOAILE LUMII CA NU INTELEGEM CA NIMIC NU NE APARTINE PE ACEST PAMANT SUNTEM DOAR SIMPLI MESAGERI CE NE NASTEM SI MURIM NICIODATA PAMANTUL SI LUME NU STAPANIM SI DACA NU VOM INTELEGE ASTA PAMANTUL SI OMENIREA IL DISTRUGEM-IN LOC SA-L FACEM MAI FRUMOS SI MOSTENIRE SA-L LASAM CELOR CE VIN-

Alexandru Maier
Alexandru Maier

sa-si mute aceste tabere paramilitare langa BUDAPESTA si este in regula.

Liviu Caba
Liviu Caba

See you asa presedinte-guvernator-totul este posibil!

Popovici Dragos
Popovici Dragos

ura de rasa este I O CRIMA...
DAR POLITICA DE ABANDON PRACTICATA DE TOATA CLASA POLITICA ROMANEASCA ESTE CRIMINALA.

Liliana Draniceanu
Liliana Draniceanu

Porcii sa stea la ei acasa!

Livia Deacu
Livia Deacu

Guvernul este f.f.permisiv, daca vor mai mult de la tara de adoptie,. sa plece in Congo.

See more comments…