Marinela Ceapa
Marinela Ceapa

Adevarat , spune domnul GABRIEL S...

Mariana Tanasa
Mariana Tanasa

salut,ideea e stralucita ca avem si noi valori si personalitati cu care ne mindrim

Rely Pirely
Rely Pirely

Sunt mandra ca sunt roman. Salut orce initiativa in acest sens.

Lenuta Tisan
Lenuta Tisan

Salut ideea de a promova valorile, de a ne mandri cu realizarile romanilor, din toate domeniile,si de a multumi lui Dumnezeu pentru privilegiul de a trai in acest "colt de RAI"!

Gheorghe Rusu
Gheorghe Rusu

Buna Dimineata

Costel Zăgan
Costel Zăgan

ŞI CULTURA ARE NEVOIE DE NOI!

Maria Gherghel
Maria Gherghel

Am avut și mai avem oameni de mare valoare , în toate domeniile de activitate. români care ne fac cinste, dar ne „ pătează obrazul ” o mână de oamenii și din țară și din afara țării.

Maracine Dan
Maracine Dan

trebuie doar sa sugeram ca nu suntem inferiori niciunei alte culturi.. exemple sunt destule.. chiar si noi..

Neculai Radulescu
Neculai Radulescu

ROMANIA ca si alte tari are o parte culta si o parte needucata, pentru a fi priviti cu respect oriunde in lume , trebuie sa muncim mai mult, pentru educarea celor care nu cred ca sunt reprezentativi pentru poporul roman.

Lucia Teodora
Lucia Teodora

Oriunde in lume as merge, mi-este dor de Romania, pentru ca in Romania, sunt acasa. Sunt 4 ani de cand am fost in Olanda la o prietena si am fost impreuna la un magazin de parfumuri aproape de Dam Scuar...inainte de a intra in magazin, prietena mea m-a avertizat sa nu vorbim romaneste ca nici nu pasim bine inauntru ca vine paza si ne scoate afara. Uimita am intrebat..."de ce " ? si raspunsul a fost pentru mine un soc..."pentru ca foarte multi romani au furat de acolo"...mi-a fost rusine de...

Oriunde in lume as merge, mi-este dor de Romania, pentru ca in Romania, sunt acasa. Sunt 4 ani de cand am fost in Olanda la o prietena si am fost impreuna la un magazin de parfumuri aproape de Dam Scuar...inainte de a intra in magazin, prietena mea m-a avertizat sa nu vorbim romaneste ca nici nu pasim bine inauntru ca vine paza si ne scoate afara. Uimita am intrebat..."de ce " ? si raspunsul a fost pentru mine un soc..."pentru ca foarte multi romani au furat de acolo"...mi-a fost rusine de rusinea lor....Mare pacat pentru ca Romania a dat multi oameni de stiinta si acum, sa fim cu obrazul patat pentru niste oameni fara caracter. Iubesc Romania pentru ca, oriunde as merge, locul meu este aici !

See more comments…