Constantin Sorin Gheorghe

Va pot impartasi experienta mea, am observat ca da roade: cand ma prezint, spun ca sunt roman, Nu astept reactii, ci- imediat- adaug ca sunt mandru de apartenenta mea la aceasta natiune, ca Romania nu inseamna decat in foarte mica masura infractori (sub 5-10%), ca majoritatea romanilor sunt niste oameni deosebiti, multi dintre ei fiind adevarati Profesionisti in domeniul lor de activitate! ...toata cuvantarea o tin cu un aer de mandrie deosebita, adesea obisnuiesc sa adaug rece, precum ca-...

Va pot impartasi experienta mea, am observat ca da roade: cand ma prezint, spun ca sunt roman, Nu astept reactii, ci- imediat- adaug ca sunt mandru de apartenenta mea la aceasta natiune, ca Romania nu inseamna decat in foarte mica masura infractori (sub 5-10%), ca majoritatea romanilor sunt niste oameni deosebiti, multi dintre ei fiind adevarati Profesionisti in domeniul lor de activitate! ...toata cuvantarea o tin cu un aer de mandrie deosebita, adesea obisnuiesc sa adaug rece, precum ca- privind infractorii- ne bucuram ca ne parasesc si ca este randul tarilor de adoptie sa incerce sa faca ceva cu ei!Proud being Romanian! Could we? Yes, we shall to!

Moldovanu Alexandru Liviu

Initiativa foarte buna, ea trebuie promovata pe toate caile. De fapt nu este exagerat nimic, Romanii sunt culti, au dat varfuri in toate domeniile de exprimare ale fiintei umane Felicitari. Liviu Moldovanu

Harry Minti
Harry Minti

Initiativa este buna. Conteaza sa fim uniti si cat mai multi. 1 + 1 poate face mai mult decat 2. Nu mai vorbesc de 1 + 1 + 1 + etc. O sa avem succes cu siguranta pentru ca avem ce sa prezentam altora. Este mare lucru sa ne prezentam fiecare cu capul nostru.

Costel Zăgan
Costel Zăgan

ŞI CULTURA ARE NEVOIE DE NOI!

Zeno Zenovia
Zeno Zenovia

Salut orice initiativa care ne ajuta sa fim demni si mandrii de cea ce suntem!

Gheorghe Rusu
Gheorghe Rusu

Buna Dimineata

Maria Gherghel
Maria Gherghel

Am avut și mai avem oameni de mare valoare , în toate domeniile de activitate. români care ne fac cinste, dar ne „ pătează obrazul ” o mână de oamenii și din țară și din afara țării.

Maracine Dan
Maracine Dan

trebuie doar sa sugeram ca nu suntem inferiori niciunei alte culturi.. exemple sunt destule.. chiar si noi..

Neculai Radulescu
Neculai Radulescu

ROMANIA ca si alte tari are o parte culta si o parte needucata, pentru a fi priviti cu respect oriunde in lume , trebuie sa muncim mai mult, pentru educarea celor care nu cred ca sunt reprezentativi pentru poporul roman.

Lucia Teodora
Lucia Teodora

Oriunde in lume as merge, mi-este dor de Romania, pentru ca in Romania, sunt acasa. Sunt 4 ani de cand am fost in Olanda la o prietena si am fost impreuna la un magazin de parfumuri aproape de Dam Scuar...inainte de a intra in magazin, prietena mea m-a avertizat sa nu vorbim romaneste ca nici nu pasim bine inauntru ca vine paza si ne scoate afara. Uimita am intrebat..."de ce " ? si raspunsul a fost pentru mine un soc..."pentru ca foarte multi romani au furat de acolo"...mi-a fost rusine de...

Oriunde in lume as merge, mi-este dor de Romania, pentru ca in Romania, sunt acasa. Sunt 4 ani de cand am fost in Olanda la o prietena si am fost impreuna la un magazin de parfumuri aproape de Dam Scuar...inainte de a intra in magazin, prietena mea m-a avertizat sa nu vorbim romaneste ca nici nu pasim bine inauntru ca vine paza si ne scoate afara. Uimita am intrebat..."de ce " ? si raspunsul a fost pentru mine un soc..."pentru ca foarte multi romani au furat de acolo"...mi-a fost rusine de rusinea lor....Mare pacat pentru ca Romania a dat multi oameni de stiinta si acum, sa fim cu obrazul patat pentru niste oameni fara caracter. Iubesc Romania pentru ca, oriunde as merge, locul meu este aici !

See more comments…