Magdi Popescu
Magdi Popescu

padurea inseamna viata...

Camelia Diaconu
Camelia Diaconu

nu

Blanaru Iftemie
Blanaru Iftemie

Sa spunem NU defrisarilor masive din toate padurile tarii si din lume. Padurea asigura oxigenul necesar tuturor vietuitoarelor Terei. Fara padure suntem morti.

Camelia Azkeskin
Camelia Azkeskin

Este foarte important sa stopam aceste lucruri oribile,oameni buni!!!!Fara paduri,fara copaci suntem cu totii pierduti!!!!Nu va mai exista viata pe pamant,daca nu exista oxigen....si de unde va mai exista oxigen daca defrisati fara frica de Dumnezeu aceste paduri???Trebuiesc luate masuri si f.urgent!!!Tot asteptam sa faca altii aceste lucruri.Care altii??Totul trebuie sa inceapa cu noi!Noi oamenii de rand trebuie sa ne unim si sa luam aceste masuri!!!Asa ca hai sa fim uniti in lupta aceasta...

Este foarte important sa stopam aceste lucruri oribile,oameni buni!!!!Fara paduri,fara copaci suntem cu totii pierduti!!!!Nu va mai exista viata pe pamant,daca nu exista oxigen....si de unde va mai exista oxigen daca defrisati fara frica de Dumnezeu aceste paduri???Trebuiesc luate masuri si f.urgent!!!Tot asteptam sa faca altii aceste lucruri.Care altii??Totul trebuie sa inceapa cu noi!Noi oamenii de rand trebuie sa ne unim si sa luam aceste masuri!!!Asa ca hai sa fim uniti in lupta aceasta daca vrem sa ne fie bine noua si urmasilor nostri in viitor!!!

Lucia Bartus
Lucia Bartus

Sunt total impotriva defrisarilor padurilor,indiferent,unde se afla !!!

Diana Dia
Diana Dia

In primul rand, padurea inseamna viata. Atat pentru noi, cat si pentru copiii nostri. In al doilea rand, vrem sa ajunga sa stie ce este aceea o padure, doar din povesti?

Elena Vrinceanu
Elena Vrinceanu

Padurea nu numai ca este frumoasa dar este f benefica mai ales pentru psihic - sa se aplice legea impotriva celor taie copaci ...!

Mihai Puiu
Mihai Puiu

in spania dk tai un pom poti sa fi arestat.......

Carmen Catana
Carmen Catana

Padurile Bucovinei sunt un balsam pentru ochi si suflet....Aici Dumnezeu a adus o bucata de Paradis...Multi pamanteni si-ar dori sa aiba asa o comoara...Va imploram nu ramaneti indiferenti!

See more comments…