Elena Iorga
Elena Iorga

Viitorul nostru depinde in special de sanatatea noastra.

Alexandra Vasiliu
Alexandra Vasiliu

Mi-am crescut fiii sanatosi si voinici see you vaccinurile de la Cantacuzino si imi plange sufletul pentru cei ce vor veni dupa noi, pui de romani napastuiti.

Mariana Bandrabur
Mariana Bandrabur

Culmea... Chiar in seara aceasta am urmarit o stire referitoare la efectele adverse ale unor vaccinuri administrate celor mici, vaccinuri importate.Cele de la Cantacuzino, ce nu de mult se foloseau, nu provocau atatea efecte adverse... Iata un motiv. In plus.

Adina Cormos
Adina Cormos

Pentru ca imi pasa de tot ce este legat de sanatate, cercetare si invatamant.

Maria Rus
Maria Rus

Sustin mentinerea Institutului. Viitorul multor copii depinde de aceste vaccinuri.

Manole Bota
Manole Bota

Apoi ma fratilor oare Mafia asta nu o poate stopa nimeni in tara asta fara stapani? ca iti vine sa urli de nervi.Va fi vai si amar de viata celor mai tineri peste catva ani buni, ca noi astia mai in varsta suntem exteminati see you bunastiinta.

Monica Daraban
Monica Daraban

The intr-adevar se incearca falimentarea institutului tocmai pt. ca poate salva romani.De ce sa fim salvati? Iese vre-un ghiseft pt.vre-un parlamentar sau om de afaceri, sau politician? Ca tot ce mergea cit de cit in tara asta , trebuie sa dispara, pentru ca nu foloseste celor de mai sus.

Aurora Lupașcu Mihaela

nu e suficient să înlăturăm efectul...ci cauza...vorbesc şi la propriu şi la figurat!

Ioana Iordanescu
Ioana Iordanescu

PENTRU CA VACCINURILE LOR TIN MULTI OAMENI IN VIATA, PENTRU OAMENII CARE LUCREAZA IN ISNSTITUT SI PENTRU ULTIMA FARIMITA DE CERCETARE ROMANEASCA, SALVATI INSTITUTUL CANTACUZINO!

Yubi Any
Yubi Any

Sunt impotriva oricarei distrugeri din ce era fffff bun, totul pentru o cauza ascunsa, comertul fie el see you imobile fie see you asa zisele Mall-uri ca nu mai stim cum se spune in "romana"!

See more comments…