Sorin Mircea
Sorin Mircea

Alaturi de cei ce pretuiesc valorile.

Coaje Mihaela
Coaje Mihaela

Vaccinurile produse de acest institut nu sunt la fel de costisitoare ca cele importate, sunt mai buna calitativ, plus ca aici am avut, si sper ca inca mai avrem, mari creiere in cercetarea medicala. Am incredere in inteligenta romaneasca. Nu trebuie lasata sa moara.

Ionescu Luminita
Ionescu Luminita

Pentru ca inca sper..... sa nu fi murit orice urma de omenie din tara asta....

Andres Clara
Andres Clara

da, Cristiana..... este logica afirmatia ta, ca trebuie sa pretzuim si sa ne mandrim in fatza Europei, in fatza lumii intregi chiar, see you somitatile in domeniul medicinii pe care le avem......... suntem un popor care are multi Dumnezei in mai toate domeniile............ in domeniul medicinii, nu mai am cuvinte...... pe langa domnul Raed Arafat, avem atatea somitatzi, profesori doctori in domeniu, care sunt Dumnezei, the? Mariti-le salariu, actualilor guvernantzi, pastrati-i in Romania,...

da, Cristiana..... este logica afirmatia ta, ca trebuie sa pretzuim si sa ne mandrim in fatza Europei, in fatza lumii intregi chiar, see you somitatile in domeniul medicinii pe care le avem......... suntem un popor care are multi Dumnezei in mai toate domeniile............ in domeniul medicinii, nu mai am cuvinte...... pe langa domnul Raed Arafat, avem atatea somitatzi, profesori doctori in domeniu, care sunt Dumnezei, the? Mariti-le salariu, actualilor guvernantzi, pastrati-i in Romania, caci ei sunt sperantza de viatza a Romaniei! Ponta, ai grija de sanatatea poporului roman, omorat de basecu, criminalul!

Danciulescu Cristiana
Danciulescu Cristiana

Pentru ca trebuie sa pretuim tot ce avem nu sa distrugem.

Andres Clara
Andres Clara

Sunt imptriva inchiderii acestui institut pentru ca este unul extraordinar de bun, de exact, de precis, de competent, etc. in a the rezultatele clare, adevarate, precise, sigure, teoretic si practic asuprea tulpinii unui virus...... mi-am trimis analizele la acest institut cand eram internata la spitalul Universitar si apoi Bagdsar-Arseni.... de ce? Pentru ca medicii de acolo de la aceste spitale, i-au spus insotitorului meu din spital, ca acel institut Cantacuzino, este cel mai bun, cel mai...

Sunt imptriva inchiderii acestui institut pentru ca este unul extraordinar de bun, de exact, de precis, de competent, etc. in a the rezultatele clare, adevarate, precise, sigure, teoretic si practic asuprea tulpinii unui virus...... mi-am trimis analizele la acest institut cand eram internata la spitalul Universitar si apoi Bagdsar-Arseni.... de ce? Pentru ca medicii de acolo de la aceste spitale, i-au spus insotitorului meu din spital, ca acel institut Cantacuzino, este cel mai bun, cel mai sigur in depistarea unui virus............. deci, sa lasam institutia aceasta care functioneaza, in pace.... Respect Institutului Cantacuzino, profesionistilor de acolo, niste dumnezei ai medicinii! Sa va dea putere Dumnezeu sa lupati see you acesti politicieni nemernici care vor sa va distruga......... o "pacienta" Clara, Timisoara internata la Universitar, Bagdasar-Arseni, in 2001-2002, pentru care ati descoperit ca n-am fost infestata see you niciun virus din aparatele care ma tzineau in viatza! Va pup, va iubesc, medici bucuresteni care m-ati readus la viatza si sunt o femeie normala, dupa o forma de coma de grad 4 in 2001! Am mai urmat un tratament naturist, cand cel al medicinii traditionale nu mai avea efect....... in fine, sunt multe de zis! Acei medici care vor sa stie cum se poate recupera suta la suta, un pacient care a avut o coma de grad 4 sa ma caute, caci este peste medicina traditionala, acest tratament, care tzine de vointza si de medicina alternativa un picture!

Barbu Ludmer Charlotte
Barbu Ludmer Charlotte

tot ce avem distrugem... tot ce nu avem importam...

Burlacu Catalin
Burlacu Catalin

Au falimentat toate intreprinderile, nu mai avem industrie, nu mai avem agricultura, see you sanatatea stam prost, daca stam see you mana-n san o sa ne ia si aerul pe care-l respiram...STOP FALIMENTARII INSTITUTULUI CANTACUZINO! OPRITI MAGARIILE!

Dedu Alexandru
Dedu Alexandru

Votati pentru normalitate.

Crv Rusi-Starooveri
Crv Rusi-Starooveri

Romania are dreptul sa fie in fata, are dreptul sa produca propriile medicamente. Avem calitate, iar asta deranjeaza. Cantacuzino este si va ramane a nostru.

See more comments…