David Mihaela
David Mihaela

Cu un share nu se rezolva problema , dar poate cine stie ....ne vor auzi cei care sunt in masura sa salveze aceasta Institutie si in general aceasta Tara !

Anca Isac
Anca Isac

Cred ca sunt interese mari pentru care se doreste falimentarea lui. Dar noi ca intotdeauna romani, ne furam singuri caciula.

Dorina Tamboi
Dorina Tamboi

pentru ca inca sper sa nu fi murit orice urma de omenie din tara asta....

Jenny Iancu
Jenny Iancu

Acest spital este una din valorile tarii ce trebuie salvata. Nu trebuie sa ne lasam prada indiferentei.

Dorulet Pescaru
Dorulet Pescaru

chiar se vrea sa se distruga si putinul ce amai ramas bun in tara asta! asa luam totul de la altii,,,

Sorin Ciuca
Sorin Ciuca

să nu ne mai resemnăm să ne sărăcească incompetenţii ce au pus mâna pe putere. Vin alegeri peste o lună, să alegem responsabil, să le dăm un semnal că nu mai suntem o turmă.

Dana Dimitriu
Dana Dimitriu

Institutul Cantacuzino nu functioneaza de ceva vreme. mare pacat. un institut de renume mondial. acolo gaseam celebrul Candasten, a disparut, ca de altfel, tot ce a fost bun si la preturi rezonabile in tara asta. de ce sa nu platim mult si sa importam, nu? in general tot ce inseamna productie autohtona in domeniul medicamentelor dispare.

Melania Oproiu
Melania Oproiu

Sper sa nu se ajunga la desfiintare, avem nevoie de el.

Ada Solomon
Ada Solomon

interesul este sa importam vaccinurile astfel incit intermediarii care le aduc in tara sa-si umple buzunarele... e mai complicat sa investim in ce avem acasa si sa gasim solutii sa exportam aceste vaccinuri la preturi competitive si care ar aduce bani in tara mai mult decit in buzunare private. iar cercetatorii devotati, acesti eroi necunoscuti - sa plece, daca nu le convine - ce, avem noi nevoie de oameni capabili si devotati?

Serban Tuca
Serban Tuca

Se va vinde...bucata cu bucata tot ce e in tara asta!

See more comments…