Ecaterina Visan
Ecaterina Visan

see you unvacin fabricat la acest institut eu mi-am salvat cele doua fete de la o viata dependenta de medicament.Pacat ca azi nimeni nu ia masuri pentru a salva aceasta minunata institutie care adaposteste oameni de mare calitate si foarte buni specialisti.

Dumitru Cosmin
Dumitru Cosmin

Un institut mai avem si si pasta vor sa il desfinteze!

Ion Sisu
Ion Sisu

Falimentarea institutului Cantacuzino are scopuri pe care vinovatii nu le vor recunoaste niciodata, iar daca in Romania, ar functiona statul de drept, vinovatii ar ajunge f.f.repede la inchisoare, pentru multi ani.Sa speram ca macar acum se va face ceea ce trebuie pentru romani.

Octavian Lolea
Octavian Lolea

Sper sa ajute cauzei !

Angi Rascu
Angi Rascu

Din 89 incoace, tot ce a mai ramas bun in Romania, se distruge, se vinde, se desfiinteaza....Noi, oamenii de rand, carora inca le mai pasa, nu avem puterea sa facem ceva, iar cei ce au puterea sunt cei care o distrug! Pacat.....mare pacat!

Andrei Lenuta
Andrei Lenuta

bine ca avem bani ptr. altele.............ce ne mai trebuie sa functioneze institutul cel putin sa ne ducem de tot in ripa nudoar pe jumatate, noi asa suntem obisnuiti sa stricam tot.

Mihalache Maria
Mihalache Maria

Pacat ca s-a ajuns aici.......si totusi sper in repunerea pe picioare a singurului Institut de seruri si vaccinuri din tara.

Pascalau Gigi
Pascalau Gigi

Si eu am folosit aceste vaccinuri ca si alte milioane de romani.

Mina Vladescu
Mina Vladescu

Suntem printre putinele tari in care se fabrica vaccinuri si care nu depind de import! In caz de o epidemie grava, daca nu putem importa rapid vaccinuri, putem disparea!

Marian Bolovan
Marian Bolovan

Sa ne luam tzara inapoi! Poporul este suveran! Sa nu mai lasam o mana de trogloditzi si impostori sa faca ce vor see you vietzile noastre! Romani! Intr-al catelea ceas va vetzi trezi sa stopatzi acesti dusmani pe care ii vedetzi la tot pasul?

See more comments…