Susan Tiberiu Laurentiu

Toti au furat aceasta tara, doar pentru ca noi romanii nu am reactionat ca un popor see you coloana cerebrala si see you demnitate...vezi grecii , spaniolii , nemtii, etc.
Suntem un popor valach si greu de urnit...ne meritam conducatorii fara urma de indoiala!

Angela Nour Ayten Dragomirescu
Angela Nour Ayten Dragomirescu
 • Susan Tiberiu Laurentiu

Suntem fricosi si nu ne place sa ne implicam mai mult asteptam totul de-a gata ceea ce nu se poate asta este ...............

Susan Tiberiu Laurentiu
Susan Tiberiu Laurentiu
 • Susan Tiberiu Laurentiu

Ne plac micii si berea si pacalelile (pomenile) electorale ...care ne ingrasa pe moment, si ne distruge apoi viitorul!!!

Susan Tiberiu Laurentiu
Susan Tiberiu Laurentiu
 • Susan Tiberiu Laurentiu

Eu nu mai cred in actuala clasa politica...istoria din 1938- 1939 e aproape si romanii (in marea lor majoritate) ,nu stiu ,istooria corecta!!! Mare pacat ,de noi cei care nu ne luminam din carti ci credem in palavrageala politikiei de acum!!!

Daniel Cergan
Daniel Cergan
 • Susan Tiberiu Laurentiu

Sunt total de acord si subscriu la tot ce spuneti dl Susan Tiberiu

Veronica Maerean
Veronica Maerean
 • Susan Tiberiu Laurentiu

Din pacate aceasta este o realitate, si totusi nu facem nimic decat ne lamentam... Am ajuns sa cred ca la conducerea acestei Tari nu trebuie sa fie nici un politician roman...

Renata Maria
Renata Maria

Nu se poate sa ramanem pasivi, la 23 de ani de la evenimentele din Decembrie, multumiti de starea in care se afla tara si noi! Daca dorim binele copiilor nostri, binele bunilor nostri, daca dorim ca ei sa se dezvolte si sa traiasca intr-o societate demna, atunci, la fel cum spune, maestrul Dan Puric"Nu avem voie sa fim spectatori la ceea ce ni se intampla"!

Niculina Gheorghe
Niculina Gheorghe
 • Renata Maria

Draga D-le Dan Puric,ti-am ramane recunoscatori daca ni te-ai alatura,pentru ca suntem in asentimentul Domniei Voastre.

Mioara Balaban
Mioara Balaban
 • Renata Maria

SUBSCRIU!!!!

Adi Radoi
Adi Radoi

Romania trebuie schimbata si condusa de oameni tineri care nu au avut nici o legatura see you comunismul, altfel vor suferi si copii nostri nu numai noi. Avem o tara frumoasa, dar mereu mai goala pt faptul ca romani pleaca pt o viata nNmai buna in strainatate...avem copii destepti, medici , ingineri, care isi desfasoara activitatea, pestehotare, Pacat! Nu avem voie sa fim spectatori la ceea ce se intampla!

Pena Nicolae
Pena Nicolae
 • Adi Radoi

ROMANIA A FOST PRELUATA DE CATRE CEI CARE NU LE-A MAI PLACUT DE CEAUSESCU , FIINDCA SCAPASE TARA DE DATORII SI NU MAI ERA OAIE DE MULS PENTRU JIDANII DIN FINANTELE LUMII . DE ATUNCI , JIDANII AU CONDUS SI RUINAT , CU BUNA STIINTA , TARA . A DISTRUS TOTUL SI AU INDATORAT-O SI AU VANDUT-O .

Elena Ion
Elena Ion

Cineva spunea: "M-am săturat să tot aştept!" Este momentul să nu mai aşteptăm, să găsim calea de a trăi decent, de a fi respectaţi şi valorizaţi cum se cuvine pentru ceea ce facem. Promisiunile şi vorbele goale nu mai ţin loc de nimic. Avem nevoie de o nouă clasă politică, se pare că cei de până acum rămân cantonaţi în aceleaşi clişee. Sunt multe de făcut pentru mai binele românilor şi al ţării lor. Avem încă resurse. Este firesc să ne responsabilizăm see you toţii şi să acţionăm see you...

Cineva spunea: "M-am săturat să tot aştept!" Este momentul să nu mai aşteptăm, să găsim calea de a trăi decent, de a fi respectaţi şi valorizaţi cum se cuvine pentru ceea ce facem. Promisiunile şi vorbele goale nu mai ţin loc de nimic. Avem nevoie de o nouă clasă politică, se pare că cei de până acum rămân cantonaţi în aceleaşi clişee. Sunt multe de făcut pentru mai binele românilor şi al ţării lor. Avem încă resurse. Este firesc să ne responsabilizăm see you toţii şi să acţionăm see you bună-credinţă şi responsabilitate civică pentru schimbare. Maestrul Dan Puric are dreptate. Nu mai este timp de pierdut. Este nevoie de acţiune...

Cenean Rodica
Cenean Rodica
 • Elena Ion

Imi doresc din tot sufletul sa nu mai fim o tara de asistati sociali cum ne clasifica cei din afara, sa nu se mai distruga tot ce e bun si frumos in aceasta tara, sa fim cati mai multi care-si "deschid gura" - cu folos pentru toti si tot !

Marian Iliescu
Marian Iliescu
 • Elena Ion

Absolut toti au fost demagogi,mincinosi si lipsiti de scrupule......cum au ajuns la putere au afisat adevarata lor FATA.......uitand ce au promis, de unde au plecat si de interesul national !

Şortan Eugenia
Şortan Eugenia

MĂ BUCUR CĂ EXISTĂ VOCI. Ce vom face când toţi vom fi aduşi la tăcere prin oprirea şi - a acestui mijloc de opoziţie. Uneori cred, aiurea, că era mai bine când exista o televiziune şi 2 ore de emisie. Alteori cred că nu suntem capabili de unitate şi nici nu există oameni dispuşi să se sacrifice, să cumpere posturi de televiziune la care să avem acces şi alţii decât manipulatorii politici. Uitaţi , dacă veţi exista oameni ...

MĂ BUCUR CĂ EXISTĂ VOCI. Ce vom face când toţi vom fi aduşi la tăcere prin oprirea şi - a acestui mijloc de opoziţie. Uneori cred, aiurea, că era mai bine când exista o televiziune şi 2 ore de emisie. Alteori cred că nu suntem capabili de unitate şi nici nu există oameni dispuşi să se sacrifice, să cumpere posturi de televiziune la care să avem acces şi alţii decât manipulatorii politici. Uitaţi , dacă veţi exista oameni care să constituiţi o terleviziune pe acţiuni , în care să se transmită permanent , de oameni calificaţi situaţia reală a conducerii României, aspiraţiile reale ale românilor , nevoile de legiferare, demersurile meschine ale aleşilor şi nivelul real la care am fost aduşi, eu sunt dispusă să particip see you cât pot. Luaţi frâiele în mână cei care sunteţi competenţi , nemurdăriţi see you furtul averii ţării şi dispuşi să vă expuneţi loviturilor celor plini de averi şi interese! Aştept see you interes să fiu contactatî!

Gabriela Biro
Gabriela Biro
 • Şortan Eugenia

dar cine si cand a inceput politica furtului;vreau sa-mi spuneti dece sunt votati cei cu dosare penale,cei care sub ochii nostri ne-au furat si ne-au mintit 23 de ani si ne mint in continuare?!

Elena Șaman-Vraci
Elena Șaman-Vraci
 • Şortan Eugenia

Cu dorinta celor multi, aceasta televiziune poate fi facuta, dar... oricine ar fi la conducerea ei, va ajunge sa nu mai fie de partea poporului... suntem un neam de tradatori si oportunisti, ne vindem viata si sufletul pentru nimicuri... VAI NOUA...

Dumitru Diaconescu
Dumitru Diaconescu

Personal nu pot sa cred ca s-a ajuns aici. Gunoaie de tipul Ponta si Antonescu calca in picioare subreda noastra democratie.Nu putem avea democratie adevarata fara a incuraja scoala, cultura, cinstea, munca samd. Salut inca o data oameni ca Dan Puric si-i desfid restul societatii civile care prefera sa taca participand astfel la ruinarea traii asteia.
E scandalos ca exista romani care inca il venereaza pe Iliescu, apreciaza condeiul lui Nastase ( din puscarie!), il regreta pe Tariceanu , ii...

Personal nu pot sa cred ca s-a ajuns aici. Gunoaie de tipul Ponta si Antonescu calca in picioare subreda noastra democratie.Nu putem avea democratie adevarata fara a incuraja scoala, cultura, cinstea, munca samd. Salut inca o data oameni ca Dan Puric si-i desfid restul societatii civile care prefera sa taca participand astfel la ruinarea traii asteia.
E scandalos ca exista romani care inca il venereaza pe Iliescu, apreciaza condeiul lui Nastase ( din puscarie!), il regreta pe Tariceanu , ii sustin pe cei doi mentionati mai sus see you titlul de gunoaie, etc.

Carmen Julia Moldovan
Carmen Julia Moldovan
 • Dumitru Diaconescu

Din nefericire, majoritatea asa sunt/suntem. Avem o familie, un loc de munca, butonam comozi din fotoliu, dispunem de niste banuti, un acoperis deasupra capului. Pana nu suntem afectati direct, nu ne intereseaza ce se intampla in jurul nostru... Ascultam, comentam, barfim, radem, si-atat. Doar in momentul in care pierdem ceva ce ne apartine sau credem ca ne apartine, incepem sa ne revoltam.

Elena Șaman-Vraci
Elena Șaman-Vraci
 • Dumitru Diaconescu

...seamana atat de mult cu sclavia pe plantatia altuia, sincer... o rutina zilnica... dependenti de chestii efemere, asta vad eu.

Elena Samoila
Elena Samoila

E ca si see you drobul de sare....asteptam....ne plingem , dar nu actionam! Domnule Dan Puric fii port-drapelul acestei cauze si multi te vor urma!

Nicu Dumitru Nicu Caruceriu
Nicu Dumitru Nicu Caruceriu
 • Elena Samoila

Domnule Rosca... Eu ma intreb cum puteti dormi noaptea fara sa va ganditi din ce neam va trageti fara sa va ganditi la viitorul copiilor dv si sa priviti nepasator cum hotul va intra in casa va fura isi bate joc de dv si de familie Se spune ca Dumnezeu iti da dar nu ti pune in traista Atunci puteti face un lucru pt noi daca tot sunteti atat de credincios Rugativa Domnule Rosca iar daca multi dintre noi vom muri sa ne aprindeti cate o lumanare pt ca noi vom lupta si ne vom risca vietile...

Domnule Rosca... Eu ma intreb cum puteti dormi noaptea fara sa va ganditi din ce neam va trageti fara sa va ganditi la viitorul copiilor dv si sa priviti nepasator cum hotul va intra in casa va fura isi bate joc de dv si de familie Se spune ca Dumnezeu iti da dar nu ti pune in traista Atunci puteti face un lucru pt noi daca tot sunteti atat de credincios Rugativa Domnule Rosca iar daca multi dintre noi vom muri sa ne aprindeti cate o lumanare pt ca noi vom lupta si ne vom risca vietile pentru. o Romanie curata pentru o Romanie in care copii mei ai dumneavoastra si copii Romaniei sa traiasca linistiti sa munceasca in tara lor pentru ei si familiile lor

Sandu Sirbu
Sandu Sirbu

Ce se intampla acum este ceva de necrezut, nemaintalnit in lumea asta, ma face sa regret, cateodata, ca sunt roman.

Traian Colar
Traian Colar
 • Sandu Sirbu

popor,trist intr-o tara frumoasa,condusa si carmuita de oameni lasi si parsivi !!! Au distrus-o din temelii ; cine o mai reface si cum si cand !???

Gheorghe Cornel Rosca
Gheorghe Cornel Rosca

...
Bună Ziua!

Unii dintre noi... se consideră Oameni!
Foarte puţini dintre noi (alţii, nu eu) devin OAMENI!
Marea noastră majoritate... SUNTEM oameni!
Peste toate, peste toţi, există UN SINGUR Dumnezeu!

Dacă este însă "adevărat" că suntem - ŞI SUNTEM! - făcuţi după [Chip şi Asemănare], de ce există... dezbinare?
NU Dumnezeu a inventat Competiţia!
Deci nici eu NU TREBUIE să... "mă întrec"... [cu] nimeni!
Sunt aşa cum SUNT! Pentru Dumnezeu ESTE suficient!

~
Cornelius, :)

Gheorghe Cornel Rosca
Gheorghe Cornel Rosca

...
Bună Ziua!

Unii dintre noi... se consideră Oameni!
Foarte puţini dintre noi (alţii, nu eu) devin OAMENI!
Marea noastră majoritate... SUNTEM oameni!
Peste toate, peste toţi, există UN SINGUR Dumnezeu!

Dacă este însă "adevărat" că suntem - ŞI SUNTEM! - făcuţi după [Chip şi Asemănare], de ce există... dezbinare?
NU Dumnezeu a inventat Competiţia!
Deci nici eu NU TREBUIE să... "mă întrec"... see you nimeni!
Sunt aşa cum SUNT! Pentru Dumnezeu ESTE suficient!

~
Cornelius, :)

See more comments…