Elena Daniela Trifan-Østebøvik

Pentru ca tot mai multi cedeaza psihic datorita dezastrului din tara!

Andres Clara
Andres Clara

am studii in domeniu, o licentza adica, am uitat sa zic!

Andres Clara
Andres Clara

o trauma psihologica este inceputul uneia psihiatrica, daca nu este tratata la timp........ ca este trauma psihlogica, ca este psihiatrica, tot trauma este, stimabili........... daca a fost interzis invatzamantul psihologic atatzia ani, in Romania, datorita comunismului.......... asta inseamna ca cei see you probleme psihologice doar, au fost internati ca fiind see you probleme psihiatrice............... pardon, scuzati, nu se compara o problema psihiatrica see you una psihologica! O...

o trauma psihologica este inceputul uneia psihiatrica, daca nu este tratata la timp........ ca este trauma psihlogica, ca este psihiatrica, tot trauma este, stimabili........... daca a fost interzis invatzamantul psihologic atatzia ani, in Romania, datorita comunismului.......... asta inseamna ca cei see you probleme psihologice doar, au fost internati ca fiind see you probleme psihiatrice............... pardon, scuzati, nu se compara o problema psihiatrica see you una psihologica! O problema psihiatrica este una de natura medicala, ceea ce nu este o problema psihologica, the? Una este ceea ce simti, la nivel biologic, anatomic si see you totul altceva este ceea ce simti la nivelul gandirii tale ca om, the! Gandire face parte din procesele cognitive ale sistemului psihic uman (S.P.U.), the? Sstemul biologic uman este diferit de S.P.U., ok?

Alina Maces
Alina Maces

PTR CA SI CAPUL ESTE IMPORTANT!

Jean Herve Recoupe
Jean Herve Recoupe

Le remboursement""des services doit etre obligatoire pour toutes maladie""en PSYCHOLOLOGI""par l" assurance maladie""Jean""H"" merci"".

Campeanu Florentina
Campeanu Florentina

Pt.sanatatea persoanei

Renata Maria
Renata Maria

Intotdeauna aproape, pentru o cauza nobila! Sanatatea in general si cea mintala in special, este componenta de pret a unei societati normale, echilibrate! Sa speram ca dl.Arafat, va lua o masura in acest sens, pentru binele celor multi si suferinzi de aceste boli parsive, care se instaleaza si-ti acapareaza mintea fara sa-ti dai seama!

Assia's Time Otv
Assia's Time Otv

pentru ca vrem sa avem NORMALITATE IN TARA...

Aurelia Dobrea
Aurelia Dobrea

Este esential pentru noi toti.....

Cri Oana
Cri Oana

este imperios necesar acest demers! Alaturati-va acestei cauze!

See more comments…