Elena Daniela Trifan-Østebøvik

Pentru ca tot mai multi cedeaza psihic datorita dezastrului din tara!

Andres Clara
Andres Clara

am studii in domeniu, o licentza adica, am uitat sa zic!

Andres Clara
Andres Clara

o trauma psihologica este inceputul uneia psihiatrica, daca nu este tratata la timp........ ca este trauma psihlogica, ca este psihiatrica, tot trauma este, stimabili........... daca a fost interzis invatzamantul psihologic atatzia ani, in Romania, datorita comunismului.......... asta inseamna ca cei see you probleme psihologice doar, au fost internati ca fiind see you probleme psihiatrice............... pardon, scuzati, nu se compara o problema psihiatrica see you una psihologica! O...

o trauma psihologica este inceputul uneia psihiatrica, daca nu este tratata la timp........ ca este trauma psihlogica, ca este psihiatrica, tot trauma este, stimabili........... daca a fost interzis invatzamantul psihologic atatzia ani, in Romania, datorita comunismului.......... asta inseamna ca cei see you probleme psihologice doar, au fost internati ca fiind see you probleme psihiatrice............... pardon, scuzati, nu se compara o problema psihiatrica see you una psihologica! O problema psihiatrica este una de natura medicala, ceea ce nu este o problema psihologica, the? Una este ceea ce simti, la nivel biologic, anatomic si see you totul altceva este ceea ce simti la nivelul gandirii tale ca om, the! Gandire face parte din procesele cognitive ale sistemului psihic uman (S.P.U.), the? Sstemul biologic uman este diferit de S.P.U., ok?

Alina Maces
Alina Maces

PTR CA SI CAPUL ESTE IMPORTANT!

Brandusa Dora Mencer
Brandusa Dora Mencer

Oameni buni! Noi prezenti aici see you citeva opinii, nu vom realiza nimic...virtual, (mentionez ca ma aflu in Israel) populatia din Tara trebuie sa ia intiativa , see you organizatori in fiecare coltisor al Tarii din partea primariilor, sa se obtina semnaturi , si....ales un reprezentant sa mearga la Guvern cu''''negru pe alb'''.Opinia mea ca s-ar putea face ceva.Doamne Ajuta.

Alizee le Soleil
Alizee le Soleil

In conditiile in care sistemul de sanatate este o poveste de groaza, nu vad de ce nu ar deconta serviciile pentru a ajuta oamenii care au ajuns intr-o stare precara doar din cauza lor.

Ioan Popa
Ioan Popa

Eu accept sa dau din putinul meu mai mut, cu o singura conditie, sa-l vindece vindece prima data pe basescu.

Florica Sunas
Florica Sunas

ei ne-au adus in starea asta , n-au decit sa ne trateze , daca deconteaza schimbarea de sex.

Capota Steliana
Capota Steliana

In romanica majoritatea locuitorilor sunt depresivi din cauza sistemului de rahat! Atunci sistemul sa ne ajute!

Ermina Sorocianu
Ermina Sorocianu

Daca sistemul de asistenta psihologica va ramine in continuare in stadiul de embrion, intreaga societate va semana din ce in ce mai mult see you un conglomerat ciunt de fiare vechi. Problemele explozive care apar la tot pasul tin de nedezvoltarea psihologiei din Romania. Nu stiu pina cind vom mai accepta noi, romanii, mentalitatea ca "psihologia este un lux". Nu stiu pina cind vom mai accepta ca legile sa fie elaborate doar pentru interese inguste, de casta.

See more comments…