Georgiana Swilam
Georgiana Swilam

Pt ca Romania nu inseamna doar tigani, hoti, milogi...etc! Romania inseamna cultura, istorie, traditie si Europa trebuie "sa ne vada"!

Catani Edison
Catani Edison

pentru ca avem ce arata.

Lucia Iancu
Lucia Iancu

Sunt foarte multi cei ce au o imagine eronata despre tara, pe care eu am ales sa nu o parasesc.
Ce sa caut in alta parte, cind aici am chiar totul? Astept see you nerabdare sa apara niste leaderi de isprava, care sa o respecte, asa cum o fac eu, apreciindu-i frumusetile si promovindu-le ori de cite ori se iveste prilejul.
Aveti pretuirea mea pentru initiativa!

Deaconescu Marius
Deaconescu Marius

Nu stim sa apreciem ceea ce avem...

Titus Suciu
Titus Suciu

Imprevizibila, inaccesibila și fascinanta Românie. Imprevizibilă politic, inaccesibilă rutier și fascinantă prin contraste!

Iuliana Bercea
Iuliana Bercea

Pacat ca nu s-au mediatizat indiferent prin ce mijloace frumusetile tarii noastre, valorile umane, creatiile de veacuri ale poporului roman, traditiile unice in lume ale acestui popor napastuit! Se mediatizeaza nonvalorile, scandalurile politice in lupta pentru osul de ros, se arata o fata hidoasa a Romaniei care pentru majoritatea statelor aceasta minunata tara e locuita decat de handicapati, tigani, hoti. Te doare sufletul cand vezi ca suntem in dizgratia unora care nu stiu nici macar cate...

Pacat ca nu s-au mediatizat indiferent prin ce mijloace frumusetile tarii noastre, valorile umane, creatiile de veacuri ale poporului roman, traditiile unice in lume ale acestui popor napastuit! Se mediatizeaza nonvalorile, scandalurile politice in lupta pentru osul de ros, se arata o fata hidoasa a Romaniei care pentru majoritatea statelor aceasta minunata tara e locuita decat de handicapati, tigani, hoti. Te doare sufletul cand vezi ca suntem in dizgratia unora care nu stiu nici macar cate continente exista pe Terra! Este pacat si imbratisez see you placere ideea de a face ceva pentru acest colt de Rai!

Adriana Lang
Adriana Lang

Cred ca nu mai e nevoie sa spun ca avem o tara minunata.Nu voi sta pe ganduri pentru a ajuta la aceasta promovare.:)

Camelia Teodora Grosu Gornic

Pentru că eu cred sincer că România este grădina Maicii Domnului pentru că este miraculos de frumoasă și cred că facebook este un mijloc bun de a populariza tot ceea ce avem frumos în țară.

Marina Anghel
Marina Anghel

Avem o tara frumoasa care merita promovata! Sunt sute de straini care odata ce au vizitat Romania au ramas indragostiti de peisajele vazute.

Spasici Claudiu
Spasici Claudiu

"Imaginea conteaza" suna un slogan tampit dar perfect acordat la actualitate; macar asa salvam aparentele...

See more comments…