Buse Daniela
Buse Daniela

pana la 15 deoarece nu aveau medic sa citeasca rezultatul. Ingrozitor! La UPU , ne-au trimes sa cumpăram medicamentele necesare , nu aveau.N aveau nici cel putin o plosca sa-i puna bolnavei. A trebuit sa aduca dupa o sectie! Ingrozitor! Bani pentru medicamente , bani pentru tomograf , bani pentru plosca , bani pentru servicii! Pentru ce oare mai platim aceste contributii la sigurari?

Bogdan Radu
Bogdan Radu
  • Buse Daniela

Pentru ca senatorii si deputatii sa-si poate permite tot luxul :)

Amalia Radu
Amalia Radu
  • Buse Daniela

Ingrozitorrrrrrr!!!!

Samsa Roza
Samsa Roza
  • Buse Daniela

wtf...

Maria Monica
Maria Monica

stop

Adriana Micsa
Adriana Micsa

Pana nu vor disparea toti recuristi pana atunci nu vom avea liniste in Romania.

Teo Teo
Teo Teo

Nu se va schimba niciodata nimic.DRAGI ROMANI, uitati-va ce este in jurul nostru, sa nu ne imbatam see you apa..Cine va schimba ceva? Cei ce vor sa schimbe sunt putini,"nesemnificativi"si dati la spate,"de cine,? de noi" stiti de ce? pentru ca, nu deschidem bine ochii si ne lasam purtati de promisiuni si minciuni.Din propria experienta va spun ca,"inca mai exista acea metoda "ceausista" a controalelor din anumite domenii!

Christian Mancas
Christian Mancas

Numărul medicilor şi peronalului medical (dar nu numai: jurişti, economişti, ingineri, profesori,...) competent şi uman din ţară se micşorează exponenţial de la an la an!

Julia Miserafina Paskuj

nu stiu daca va ajuta la ceva dar sper din suflet pt rominia si pt romini ca se va schimba.

Mih Terzidi Cap-bun
Mih Terzidi Cap-bun

cind cel care ingrijeste nu este respectat la locul de munca si nu are demnitate si nu I se apreciaza ceea ce ofera nu poate respecta demnitatea pacientilor din pacate.este de asemenea un pacient care sufera intr-o tara care nu-si iubeste cetatenii...

Luca Rozica
Luca Rozica

speranta, respect, umanitate!

Burlacu Georgiana
Burlacu Georgiana

speram la mai bine!

Neo Ionutz
Neo Ionutz

au depus un juramant sacru, un juramant pe care nu il respecte, pe care il incalca fara rusine....nu sunt toti la fel, insa unii nu merita sa fie numiti medici...in ei este speranta de mai bine, speranta la sanatate, speranta la viata...suntem umiliti si batjocoriti de restul 'elitei', macar voi fiti umani, lucrati see you oameni si ptr oameni, v'ati ales meseria aceasta ptr ca va pasa de oameni sau cel putin asa era la inceput...inca se mai poate sa va recastigati statutele de medici respectabili, de OAMENI.

See more comments…