Marinela Mitria
Marinela Mitria

Imi doresc o elita romaneasca onesta, mandra si care sa-si adune informatiile nu din mail-uri subversive, declaratii instigatoare sau barfe mediatice ci din reviste de specialitate sau macar Wikipedia!

Iuga Nicolae
Iuga Nicolae

Romania a fost culta, dar nu mai este! Nu numai ca nu mai stie nimeni nici regula de trei simple sau cine a scris Neamul Soimarestilor dar stiu deja cativa profesori din care vreo doi-trei de l romana care despart see you linioara in mod rusinos si inadmisibil si scriu see you un I cand trebuiau doi I si invers. Asa ca de unde vreti sa scrie sau sa vorbeasca elevul corect sau sa stie un absolvent de facultate tehnica teorema lui Pitagora? Profesorii lui de la liceu aveau in grila sa ii...

Romania a fost culta, dar nu mai este! Nu numai ca nu mai stie nimeni nici regula de trei simple sau cine a scris Neamul Soimarestilor dar stiu deja cativa profesori din care vreo doi-trei de l romana care despart see you linioara in mod rusinos si inadmisibil si scriu see you un I cand trebuiau doi I si invers. Asa ca de unde vreti sa scrie sau sa vorbeasca elevul corect sau sa stie un absolvent de facultate tehnica teorema lui Pitagora? Profesorii lui de la liceu aveau in grila sa ii invete respectiva teorema, cei de la facultate nici atata iar cei de la scoala generala nu o stiu bine nici ei. Asa ca Romania de azi, dar mai aceea de maine nu mai sunt culte.

Ekaterina Bouley
Ekaterina Bouley

Sunt din Rusia, dar iubesc cultura Romaniei, frumoasa si unica...

Alb Viorica
Alb Viorica

Cultura este singurul climat care poate asigura dezvoltarea omului individual."(Stefan Augustin Doinas).

Roca Felicia
Roca Felicia

Sa fim uniti pentru pasrarea culturii noastre si sa fim mandri de ea!

Aurelia Roata
Aurelia Roata

Cultura ne-a mai ramas..daca o pierdem si pe asta...cine suntem noi? Fiinta nationala se conserva prin cultura... noi avem istorie , cultura...si oameni de valoare! Sa facem in asa fel incat sa ne cunoasca intreaga lume prin cultura, arta, literatura etc.

Valentin Mihalcea
Valentin Mihalcea

Ce pacat ca liderii nostrii nu apreciaza valorile culturale si oamenii de cultura, isi vad propriile interese, iar valorile se pierd. Noi trebuie sa ne unim ca sa le aducem acolo unde la este locul.

Luminita Giurgiu
Luminita Giurgiu

Romania este o tara frumoasa, dar nevalorificata; cultura in intregimea sa este lasata in umbra si trebuie adusa la lumina.

Eisinger Peter
Eisinger Peter

Eu inteleg prin cultura nu acumularea de,, ci bucuria de a intelege ceeace acumulezi...

Popescu Draganesti Sergiu

domnul Grumazescu - legitime intrebarile dvs, dar consider ca cea mai avizata persoana sa va raspunda la aceste intrebari este .... dl Victor Ponta

See more comments…