Brigade logo
Now there’s a better way to shape the issues that matter
Upgrade to Brigade for all-new petitions, discussions, and more
from the team that brought you Causes.
Upgrade to Brigade

About

Ова што се случува,што го гледаме денес по улиците во Македонија, е како снимка од хорор филм. Гладни мачиња и кучиња, кој само се ''шутнати'' и оставени од ''луѓето''. Ајде барем неколку од нас , да се собереме и да покажеме дека се грижиме за уличните животни, дека им подаваме рака, ги спасуваме и дека ние сме нивниот глас.