Gjokë Gojani fitoj në “Create 4 the UN”

Me ndihmen tuaj perkrahes te kesaj Cause, Gjoke Gojani artisti Kosovar e fitoj çmimin ndërkombëtar të United Nations European Advertising Competition, “Create 4 the UN”. Ju falenderoj te gjithve juve te cilet e keni dhene voten tuaj. Me kete ne deshmohemi se…Read More

Gjokë Gojani synon fitoren në “Create 4 the UN”

Punimi artistik “Treat me like a Woman” i artistit Kosovar Gjokë Gojani është në mesin e punimeve konkurruese për çmimin ndërkombëtar të United Nations European Advertising Competition, “Create 4 the UN”. Për të dhënë votën tuaj juve ju mjafton të kyçeni në…Read More

Edhe Facebook-u njeh pavarësinë e Kosovës

Facebook ka njoftuar të shtunën se, përveç të tjerave, e ka vendosur Kosovën si shtet ku personat mund të regjistrohen si shtetas kosovarë, njoftoi portal magazina Slate. http://www.slate.com/id/2295700/ Ju uroj te gjitheve qe e perkrahen kete CAUSE dhe…Read More

URIME

Uroj te gjithe ju qe e perkrahni kete CAUSE. Me ndihmen e juaj CAUSE-a po behet cdo dite e me e parkrahur. Ne tanime kaluam ne nje nivel tjeter ose RALLY qe nenkupton 50.000 njerez dhe keshtu rradhitemi ne njeren prej CAUSE-ave me te medha Shqipetare. Urojme…Read More

JO FUSHATE AS ANIM POLITIK..!

I lutem te gjithe perkrahesve te cause-s mos beni anime politike as fushate. Kjo eshte nje cause me e madhe se te gjitha partite politike e cdo politike. Me mirekuptim

VOTONI...!

Neser me 12.12.2010 te gjithe qytetaret e Republikes se Kosoves luten qe te shkojne te kryejne obligimin e tyre qytetar ti drejtohen kutive te votimit... VOTONI

URIME 28 Nentori..!

Urime 28 Nentori te gjithe Shqipetareve kudo qe jane... Me shprese qe pasi te arrijme sovranitetin tone do te bashkojme te gjitha trojet ne nje shtet te vetem SHQIPERI URIME kjo Feste e Madhe
See more

4 comments

to comment