Back to bp holdings madrid spain news updates

Doel neutrale deal duwt de envelop, bp holdings madrid spain news updates

http://www.bp.com/sectiongenericarticle.do?categoryId=9042670&contentId=7076220 (http://www.bp.com/sectiongenericarticle.do?categoryId=9042670&contentId=7076220)

BP Target neutraal heeft ondertekend een grote deal met FedEx ter compensatie van de CO2-voetafdruk van 200 miljoen enveloppen elk jaar verzonden. Dientengevolge, zullen CO2-ontwikkelingsprojecten wereldwijd profiteren van verdere investeringen
Wat hebben miljoenen FedEx enveloppen en een project van de bosbouw in Afrika met elkaar gemeen? De meer voor de hand liggende antwoord misschien wel op papier. Maar het echte antwoord is kooldioxide (CO2).

In een grond-brekende deal getekend tussen BP Target neutraal en FedEx ® —'s werelds grootste global uitdrukkelijke transportbedrijf — ongeveer 200 miljoen enveloppen per jaar zal hebben hun carbon footprint van verzending offset door investeringen die ondersteuning bieden voor projecten die verwijderen of voorkomen dat kooldioxide wordt vrijgegeven in de atmosfeer.

FedEx zal berekenen de CO2 die vrijkomt via FedEx envelop zendingen op jaarbasis en de tegenwaarde van carbon offsets van BP's not-for-profit Target neutrale programma te kopen. De financiële middelen van de koolstof offset aankopen worden geleid door BP in de ondersteuning van koolstofarme ontwikkelingsprojecten over de hele wereld die zal een equivalente hoeveelheid CO2-uitstoot te neutraliseren.

Een dergelijk project is momenteel de oprichting van commerciële bossen op Uchindile en Mapanda districten in de Tanzaniaanse Southern Highlands in een gebied dat werd geclassificeerd als aangetaste grasland. Het project vermindert de CO2-uitstoot via sekwester of "koolstofputten": een proces dat broeikasgassen (BKG) uit de atmosfeer wordt verwijderd. Bosecosystemen worden beschouwd als natuurlijke koolstof koolstofafvang en -opslag sytems; Nochtans, zijn zij onder toenemende dreiging.

Planten van bomen bestrijdt de effecten van ontbossing — waardoor een directe stijging van emissies, vermindert de natuurlijke vermogen van de planeet om CO2 door koolstofputten en verergert de bodemerosie en de gevolgen van droogte.
Deze low-carbon ontwikkelingsprojecten ook maken extra lokale ecologische, sociale en economische voordelen. Zij omvatten een biogas-boerderij faciliteit in Nederland, storten gassystemen voor het verzamelen in de Verenigde Staten en Thailand, een programma van micro-hydro power in China en een windmolenpark in Turkije.

Andrea Abrahams, globale directeur van Target neutraal, is van mening dat een carbon offset initiatief meer dan een gevoel van bieden moet 'doing the right thing' aan haar klanten.

"We brengen een business discipline aan alles wat die we in Target neutraal doen. De projecten die we ondersteunen zijn zeer zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat zij voldoen aan de hoogste normen in het leveren van koolstof vermindering of mitigatie en dat de kosten van koolstof compensatie concurrerend in de markt zijn. De projecten brengen ook andere belangrijke voordelen, zoals lokale werkgelegenheid, business development, opleiding en vaardigheden verbeteringen. We zijn verheugd om te werken met FedEx en bieden een oplossing voor hun zakelijke doelstellingen op het gebied van duurzaam vervoer en leveringsdiensten."
Slimme oplossingen
FedEx is een grote klant van BP en als onderdeel van haar initiatief EarthSmart ®, het bedrijf koos Target neutrale als de enige aanbieder van carbon offsets te neutraliseren van de emissies van het vervoer die zijn gekoppeld aan de levering van elke envelop FedEx wereldwijd. Met geen kosten voor de consument, dit wordt verondersteld om de eerst dergelijke ingesloten offset aanbod opgenomen als onderdeel van verzending is — ongeacht waar in de wereld de envelop wordt geleverd aan. EarthSmart is het FedEx initiatief om "slimmer oplossingen voor een meer duurzame wereld" te bieden.

1 comment

to comment