Back to Cerem pedepsirea vinovatilor,inchiderea/interzicerea taberelor PARAMILITARE UNGURESTI din Harghita

Va rugam semnati si petitia "Presedintele UDMR, Kelemen Hunor In ATENTIA PARCHETULUI GENERAL"

Awb

Aici petitia: http://www.causes.com/actions/1675843 distribuiti tuturor romanilor !!!

To: PARCHETUL GENERAL

In ATENTIA PARCHETULUI GENERAL, sa se autosesizeze cu privire la incalcarea Constitutiei Romaniei de catre presedintele UDMR, Kelemen Hunor care face in mod repetat declaratii grave impotriva Statului Roman incalcand flagrant Articolul nr. 1 din Constitutia Romaniei , coroborat domnia sa atenteaza si la siguranta nationala prin instigare la rasism, ura interetnica si revolte !!!

Iata mai jos doar o mica parte din declaratiile anti statale anti nationale ale respectivului cetatean roman:

"Constituţia poate fi amendată, va fi amendată şi autonomia nu este împotriva statului român şi nu este împotriva statului unitar. Autonomia nu înseamnă secesiune, autonomia este o doleanţă a comunităţii maghiare, care la un moment dat se va realiza".

"Autonomia Ţinutului Secuiesc este doar o chestiune de timp".

"Autonomia ţinutului secuiesc se va realiza, pentru că este dorinţa maghiarilor" a declarat sâmbătă Kelemen Hunor, încurajat de vizita lui Traian Băsescu în Harghita şi Covasna.

Kelemen Hunor i-a asigurat pe membrii comunităţii maghiare că: "autonomia se va realiza "la un moment dat" şi că "nu este împotriva statului unitar"."

El a adăugat că "potrivit Constituţiei acest deziderat nu poate fi realizat, "însă legea fundamentală poate fi modificată"."

Cu toate acestea, președintele UDMR a participat la inaugurarea unei investiții de reabiliatere a drumului județean 121, unde steagul României a lipsit, locul fiindu-i luat de steagul Ținutului Secuiesc și culorile Ungariei.

http://www.dcnews.ro/2012/08/kelemen-hunor-ne-arata-ce-inseamna-autonomie-in-tinutul-secuiesc/

http://www.rtv.net/kelemen-autonomia-tinutului-secuiesc-se-va-realiza-la-un-moment-dat_40791.html

http://www.ziuaveche.ro/actualitate-interna/politica-interna/kelemen-hunor-autonomia-se-va-realiza-114731.html

http://www.jurnalul.ro/politica/kelemen-hunor-autonomia-maghiarilor-se-va-realiza-la-un-moment-dat-constitutia-poate-si-va-fi-amendata-621451.htm

http://www.cotidianul.ro//oficialii-de-la-budapesta-le-tin-isonul-udemeristilor-in-cazul-autonomiei-tinutului-secuiesc-191785/

8 comments

to comment