Back to Cerem pedepsirea vinovatilor,inchiderea/interzicerea taberelor PARAMILITARE UNGURESTI din Harghita

LA LUPTA FRATILOR, SA FIM UNITI, SA NU PERMITEM IREDENTISMUL MAGHIAR IN ROMANIA!

In timp ce scriam comentariul meu, am fost INTRERUPT de 4 ori, semn ca sunt destui NENOROCITI care ne supravegheaza sufletele si ne cenzureaza chiar si pe facebook!

Doresc sa spun ca, in Harghita in special si Covasna, in zonele montane, se manifesta aproape zilnic actiuni de antrenament para-militar, tolerate de Autoritatile locale si centrale, cunoscute bine Prefecturilor dar nederanjate de acestia, desi in ultima vreme s-a schimbat Guvernul, iar masurile de capturare si desfiintare a acestor grupari ar fi trebuit sa se demareze in forta, cu orice consecinte, pentru ca avem TERORISTI IN TARA NOASTRA!

Ca fost vanator si pescar in apele de munte ale Harghitei si Covasnei, cunosc FOARTE BINE ce se intampla acolo, in toti acei zeci de mii de km patrati ai Carpatilor de Curbura si Orientali, iar MULTE dintre actiuni au avut loc inclusiv sub TOLERANTA celui mai inalt nivel politic statal, Presedentia Romaniei, care, in mod evident, ptr a-si mentine INCA firava putere ce-o mai are a facut pact cu iredentistii lui Tokes si Viktor Orban, "fratii" PDL-lui din PPE!

Acesti NEMERNICI, UDMR-isti aliati al PDL-ului si DEJA CONSTITUITI ca grupari locale para-militare, vizibil active, domina muntii si padurile Harghitei si Covasnei, antrenindu-se CU MUNITIE DE RAZBOI, chipurile, sub protectia asa-zisor "partide de vinatoare" sau "munci de asanare a padurilor de daunatori" sau de "hranirea animalelor" salbatice!

S-au constituit tabere de antrenament para-militar, de "supravietuire in natura", unde nu doar "vinatorii" de care vorbeam participa - si unde peste 99% dintre ei, "vinatorii", sunt MAGHIARI de nationalitate romana ci si populatia civila, sau chiar minori de la 15-16 ani in sus, fete si baieti!

Este ceva de groaza sa vezi si sa auzi, mergind in tacere pe firul unei ape, la pescuit de pastravi, grupele de "comando" para-militare iesite la antrenament din te miri ce cave (foste grote si birloguri ale ursilor, care au cam disparut din zona), aidoma filmelor de groaza pe care uneori le vedem la televiziune!

Este o CONTINUA pregatire, sub paravanul si "miluirea" autoritatilor de la Primarii, a Prefecturii... TOLERAREA IN CONTINUARE de catre INSTITUTIILE STATULUI, informate de altfel de catre Servicii, dar NE-DORITOARE de conflicte politice cu HOAGARII IREDENTISTI!

SE INTIMPLA AZI IN ROMANIA, ASA- ZIS "stat unitar si national", conform Constitutiei, dar SERVIT PE TAVA DE BASISTI, in cadrul Coalitiei PPE, Ungariei si NEMERNICILOR CARE AU ELIMINAT APROAPE COMPLET DIN SCOLI, SPITALE, ADMINISTRATIE LOCALA, AFACERI, ROMANII, MINORITARI SI BATJOCORITI LA EI ACASA IN ZONELE MENTIONATE, repet de catre Ungaria si ungurii din zisa Tara a Secuilor, dintotdeauna o tara fara un teritoriu istoric, cotropitoare si certareata!

DORESC SA NE UNIM SI SA FACEM PRESIUNI ASUPRA ACTUALULUI GUVERN DE A ATACA IMEDIAT ACEASTA PROBLEMA CIT MAI FRONTAL, FARA A NE SINCHISI DE REACTIILE POLITICE ALE NENOROCITILOR TOKES, VIKTOR LASZLO (P.M. al Ungariei), UDMR, sau ECSTEIN K. sau altii ca ei, SCHIMBIND IN PRIMUL RIND PREFECTUL DE HARGHITA, COVASNA si TG. MURES, SEFII POLITIEI DIN TOATE STRUCTURILE DIN ORASELE, COMUNELE, SATELE zonelor mentionate mai sus, ANULAREA TUTUROR PERMISELOR DE VINATOARE si PORT ARMA ale ETNICILOR MAGHIARI, carora li se rup rastelele de cite arme au, unele chiar de razboi, CONFISCAREA TUTUROR ARMELOR, FIE ELE DE VINATOARE, CERCETAREA TUTUROR CAVELOR, PADURILOR, LOCUINTELOR MONTANE, TABERELOR DE "STUDII" de fapt tabere para-militare, in scopul gasirii de armament, munitie, tehnica de lupta...

FRATILOR STIU CE VORBESC, IAR CEEA CE SE INTIMPLA SUB NASUL NOSTRU MULT PREA TOLERANT, ESTE DE NEIMAGINAT!

Este chiar mai grav decit faptul ca votul a 8,5 milioane de romani a fost IGNORAT!

LA LUPTA FRATILOR!

3 comments

to comment