Back to 57 de copii abandonaţi la secţia pediatrică Sf.Maria strigă după o mână de ajutor

Update on December 01, 2012

Situatia actualizata a copiilor abandonati la Spitalul Sf. Maria din Iasi prezentata de reprezentantii Asociatiei Ador Copiii:

"Asociaţia AdorCopii
Dragii noştri inimoşi,

Astăzi vrem să vă aducem veşti despre îngeraşi, ştim că le aşteptaţi şi vă mulţumim pentru răbdarea voastră. Mai sunt 40 de "globulete" ( adica frumosi si firavi ,ca sa fim in ton cu sarbatorile). Cei peste 6 luni au inceput diversificarea. La inceput mai greu cu lingurita dar incet, incet o sa reusim :). Toţi sunt incântaţi de desene animate şi sunt fermecaţi de culorile vii. Sunt veseli şi reacţioneaza din ce in ce mai bine la stimulare.

Marea bucurie a noastră şi pe care azi o impărtăşim cu voi este, prin contribuţia voastră, până de sărbători toata sectia de recuperare va avea patuturi noi :) Am comandat 7 paturi mari, 15 medii si 5 mici, pe lângă cele 6 paturi comandate de alţi donatori. Micuţii îl vor primi pe Moş Crăciun din patuţuri noi cu salteluţe noi. Am facut comandă de patuţuri, 7 mari, 15 medii, 5 mici. Vă mulţumim mult că aţi răspuns apelului nostru de ajutor pentru micuţii din spital !

De asemenea am demarat procedurile de documente necesare cu spitalul pentru ca în ianuarie-februarie să fie finalizată şi camera de joacă-stimulare. Un arhitect altruist din Iaşi ne ofera serviciile probono în acest sens.

Vă mulţumim mult tuturor că ne susţineţi demersurile, indiferent de formă ( cu gândul, cu o vorbă bună, cu un sfat, cu un zâmbet, cu o încurajare şi bineînteles celor care au trimis tot felul de lucruri utile dar şi donaţii/sponsorizări).

Constantin, cel mai recent băieţel plecat din spital e bine şi se află la o familie substitutivă. Papă tot cu linguriţa şi râde într-una. Nu-i prea place la baiţă dar are timp să se obişnuiască:). Andreea e şi ea în sanul unei familii şi se bucură de un mediul familial dar şi de surioară mai mică. Cam atât deocamdata, sperăm că vă vor bucura veştile despre micuţi.

Vă mulţumim tuturor că le sunteţi alături din ţară dar şi din străinătate !!! Sunteţi extraordinari şi vă admiram profund pentru cum aţi pus umărul alături de noi la resetarea sistemului !"

to comment