РАК НА ДОЈКА

Ракот на дојката започнува во каналите или лобусите на дојката. Клетките на каналите или лобусите може неконтролирано да се можат и да се развијат во рак. Одредени видови на рак на дојката се откриваат кога сe уште се ограничени на каналичињата или лобусите…Read More

30 comments

to comment